Ama adam bunu sızden gızleyecek olsa eve getırecek kadar salak olamaz yanı. Belkı arkadasından aldı ısım vermek ıstemıyordur tanıdıgınız bırıdır olamaz mıİlk defa prezervatif kullanacaktk hadi diyorm onu merak etti açtı ilaç ne alaka onu çözemiyorum birde başta arkadaş verdi deyip sonra netten aldm demesi. Sayfayı söyleyememesi ilacı arkadaşa verdim demesi çok saçma ya gerçekten bağdaştıramıyorm
Konu sahibinin eşinin ki yapay zeka da ondanBir erkekte bu kadar keskin zeka hiç zannetmiyorum ya
Genelde pür dikkat saklamaya çalışıp eline yüzüne bulaştırırlar, kafaları senkron çalışamıyor.
Ben tek gecelik Bi aldatma olabilir mi diye düşünüyorum yani Bi kadından çok öyle bşy olabilir miBana aldatma gibi gelmedi. İnsan başkasiyla kullanacagi urunleri eve getirip esine neden gostersin? Şuan urunleri gordunuz ve siz kullanmadan bir tane bile eksilse ya da ortadan yok olsa anlarsiniz yani bunu niye yapsin?
İnsan 1 gece takilacagi kadin için set halinde condom, ilaç alip kalanini da evde şey ederim diyip eve mi getirir.Asiri sacma geldi. Eşinin cinsel problemi filan mi var? İlaçtan vs utanmistir belki.
Yok bacım valla bak, ben karakter olarak septik biriyimdir, detaycıyım kuşkucuyum kırk dereden ayrı suyu tespit ederim falan ama, senin kocanda öyle numaralar yok inan ki.Ben tek gecelik Bi aldatma olabilir mi diye düşünüyorum yani Bi kadından çok öyle bşy olabilir mi
Sen cidden promussun
Bunları adam bana gösterdikten sonra bir daha kullanmaz ki çünkü sayılı yani üç ilaç 11 prezervatif kalmış birer tane eksilince ilaçlarda plastik ambalajda
"Bir şey olsa, bunları senden gizlerdim değil mi?" demek için böyle göstere göstere gelmiş olabilir diyeceğim ama mantıksız, durduk yere niye şüphe soksun içinize?
Nasıl bir ilaç almış? Geciktirici sprey gibi bir şey mi yoksa hap tarzı mı?
Haplar plastik ambalajda değil, kutuda ise, içindekileri, mideyi bozup diyareye sebep olabilecek basit bir ilaç ile, sprey ise de kaşıntıya sebep olabilecek bir karışım ile değiştirin;. sonrasında haline bakıp, ilacı sizsiz kullanıp kullanmadığını netleştirmeniz kolay olur diyeceğim de, fazla manyakça kaçacak sanki.
Bence ciddi bir şekilde sorun ne yaptığını ya da ne yapmaya çalıştığını fakat sonuç hoşunuza gitmeyecekse şimdikinden daha çok kırılacağınızı ön görüyor ve ne yaparsa yapsın eşimi seviyorum hata yaptı ama ben bir şans daha veririm vs deyip geçecekseniz mevzunun derinine inmeden kapatın . Bu durumda belirsizlik sizin adınıza daha iyi olacaktır.Eğer aldatma durumu söz konusuysa siz asla pişman olduğuna inanmayın. sallaya sallaya eve getirdiği ürünleri size göstermekten haya etmeyen adam yaptığından da pişman değildir.İlk defa prezervatif kullanacaktk hadi diyorm onu merak etti açtı ilaç ne alaka onu çözemiyorum birde başta arkadaş verdi deyip sonra netten aldm demesi. Sayfayı söyleyememesi ilacı arkadaşa verdim demesi çok saçma ya gerçekten bağdaştıramıyorm
Bunları adam bana gösterdikten sonra bir daha kullanmaz ki çünkü sayılı yani üç ilaç 11 prezervatif kalmış birer tane eksilince ilaçlarda plastik ambalajda
Konu sahıbı bu onerıyı dene. Baska turlu nasl ogrenıcenkı aynen uzerıne gıt terketmekle tehdıt et.O zaman git üstüne yürü bacım. Bana şimdi mantıklı bir açıklama vermezsen, bu eksikleri başka biriyle kullandığını düşünmekte haklıyım ve seni terk edicem de.
Allah seni"Bir şey olsa, bunları senden gizlerdim değil mi?" demek için böyle göstere göstere gelmiş olabilir diyeceğim ama mantıksız, durduk yere niye şüphe soksun içinize?
Nasıl bir ilaç almış? Geciktirici sprey gibi bir şey mi yoksa hap tarzı mı?
Haplar plastik ambalajda değil, kutuda ise, içindekileri, mideyi bozup diyareye sebep olabilecek basit bir ilaç ile, sprey ise de kaşıntıya sebep olabilecek bir karışım ile değiştirin;. sonrasında haline bakıp, ilacı sizsiz kullanıp kullanmadığını netleştirmeniz kolay olur diyeceğim de, fazla manyakça kaçacak sanki.
Ben de kendi adıma eşinizin sizi aldattığını düşünmüyorum.
Bir erkek muhabbeti dönmüş gibi bu mevzuda. Ya aldığından bir arkadaşı haberdar olmuş, ya da bir arkadaşının aracılığıyla almış. Olum versene bir deneyim, ya da içinden bir tane aldım muhabbeti vs. olmuş olabilir.
İlaçlar tek paketliyse nasıl bir şey diye gerçekten bakmıştır. Prezervatifi açıp bu benimkine uyar mı vs. diye açıp bakmış olabilir. Arkadaşı almış olabilir vs.
Eşinizi siz iyi tanırsınız da adam böyle bir riski alıp niye eve getirsin. Böyle erkek muhabbeti şeylerden utanırlar erkekler. Çok da şey yapmayın bence. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?