Eşimin şüphe uyandıran harektleri

Bana aldatma gibi gelmedi. İnsan başkasiyla kullanacagi urunleri eve getirip esine neden gostersin? Şuan urunleri gordunuz ve siz kullanmadan bir tane bile eksilse ya da ortadan yok olsa anlarsiniz yani bunu niye yapsin?

İnsan 1 gece takilacagi kadin için set halinde condom, ilaç vs alip kalanini da ziyan olmasin evde şey ederim diyip eve mi getirir. Asiri sacma geldi. Eşinin cinsel problemi filan mi var? İlaçtan vs utanmistir belki.

Ama adam bunu sızden gızleyecek olsa eve getırecek kadar salak olamaz yanı. Belkı arkadasından aldı ısım vermek ıstemıyordur tanıdıgınız bırıdır olamaz mı

Ben tek gecelik Bi aldatma olabilir mi diye düşünüyorum yani Bi kadından çok öyle bşy olabilir mi

Son düzenleme:
Ben tek gecelik Bi aldatma olabilir mi diye düşünüyorum yani Bi kadından çok öyle bşy olabilir mi
Yok bacım valla bak, ben karakter olarak septik biriyimdir, detaycıyım kuşkucuyum kırk dereden ayrı suyu tespit ederim falan ama, senin kocanda öyle numaralar yok inan ki.
Bayağı saf bir adam, sen istemişsin o da almış getirmiş.
Bakması normal, ben de olsam bakarım.
Aklıma gelen diğer husus, size aksettirmediği cinsel bir sıkıntı yaşadığı.
Muhtemelen arkadaş tavsiyesi ile aldı onları ya da biri aldı falan filan.
Sen güven bana, bayağı saftirik kocan en azından bu konuda.

Sen cidden promussun

Yok yahu, ajancılık oynayasım tuttu öyle.
Fazla film izlemenin zararları. :)

Bunları adam bana gösterdikten sonra bir daha kullanmaz ki çünkü sayılı yani üç ilaç 11 prezervatif kalmış birer tane eksilince ilaçlarda plastik ambalajda

Anladım, ben de bir kutu dolusu hap filan gibi düşünmüştüm; eh gözünüzün önünde sayısı belli, ambalajlı hapı da başkası için kullanmaz elbette. Prezervatif kullanalım demişsiniz, ara yorumunuzu şimdi okudum. Bu yüzden almıştır, alırken de gözü kaymış ilaçlara filan bakınıp sipariş etmiştir denemek için. Sonra da erkek muhabbeti dönmüş, birini de arkadaşına vermiş olabilir dediği gibi. Yani mantık yok hakikaten göstere göstere gelmesinde, bir şey yapıyor olsa, sizi, hiçbir şeyden haberiniz yokken niye işkillendirsin, dikkat kesilmenize sebep olsun?

Manavdan domates alır gibi elinde mi getirmiş poşetle? Dolaba koysaydınız akşama menemen yapardınız. Aldatacak falan olsa bu kadar saf davranmaz diye düşünüyorum ama başka da ihtimal yok sanki. Prezervatifi balon niyetine şişirecek hali yok kullanmış büyük ihtimalle ama niye gözünüze sokmuş onu anlamadım.

Ee bu adam salak mı? Bir halt yese neden prezarvatifleri ekmek poşeti gibi elinde sallaya sallaya eve getirsin ki?

Ben sanmıyorum adam aldatacak olsa elinde göstere göstere niye eve getirsin? Saf mı bu kendini ele versin? Acaba uzun zamandır birlikte olmuyorsunuz da size bir mesaj mı vermek istedi hani birliktelik yaşayalım gibisinden. Valla aklıma başka bir şey gelmedi

Son cümleye koptum ya

Bence de şüpheli bi durum gibi ama siz eşinizi daha iyi tanırsınız ve illa anlarsınız yada sezersiniz hal ve hareketlerinden aldatabileceğini. Yani bi tuhaflık olduğu kesin ama illa aldatmış diyemeyiz. Çünkü bi kere bende o şekil merak edip açıp bakmıştım prezervatif e

Bence ciddi bir şekilde sorun ne yaptığını ya da ne yapmaya çalıştığını fakat sonuç hoşunuza gitmeyecekse şimdikinden daha çok kırılacağınızı ön görüyor ve ne yaparsa yapsın eşimi seviyorum hata yaptı ama ben bir şans daha veririm vs deyip geçecekseniz mevzunun derinine inmeden kapatın . Bu durumda belirsizlik sizin adınıza daha iyi olacaktır.Eğer aldatma durumu söz konusuysa siz asla pişman olduğuna inanmayın. sallaya sallaya eve getirdiği ürünleri size göstermekten haya etmeyen adam yaptığından da pişman değildir.

ilaç ne ilacı.internette uluorta öyle ilaç satılıyormuki.yani doktor tavsiyesiz filan alınabilir mi.ambalaji var mi.yoksa arkadaş verdi dediği ne gore bir iki dal mi almış.uyusturucu hap filan olmasin?

Ben de kendi adıma eşinizin sizi aldattığını düşünmüyorum.

Bir erkek muhabbeti dönmüş gibi bu mevzuda. Ya aldığından bir arkadaşı haberdar olmuş, ya da bir arkadaşının aracılığıyla almış. Olum versene bir deneyim, ya da içinden bir tane aldım muhabbeti vs. olmuş olabilir.

İlaçlar tek paketliyse nasıl bir şey diye gerçekten bakmıştır. Prezervatifi açıp bu benimkine uyar mı vs. diye açıp bakmış olabilir. Arkadaşı almış olabilir vs.

Eşinizi siz iyi tanırsınız da adam böyle bir riski alıp niye eve getirsin. Böyle erkek muhabbeti şeylerden utanırlar erkekler. Çok da şey yapmayın bence. :)

Bunları adam bana gösterdikten sonra bir daha kullanmaz ki çünkü sayılı yani üç ilaç 11 prezervatif kalmış birer tane eksilince ilaçlarda plastik ambalajda

peki ilaç kısmı ambalajıyla mı koparılmış yoksa içinden mi çıkarılmış hani jelatini bozulur öyle mi

bi de ilacın adı ne ona göre etki süresine göre yorum yapayım

O zaman git üstüne yürü bacım. Bana şimdi mantıklı bir açıklama vermezsen, bu eksikleri başka biriyle kullandığını düşünmekte haklıyım ve seni terk edicem de.
Konu sahıbı bu onerıyı dene. Baska turlu nasl ogrenıcenkı aynen uzerıne gıt terketmekle tehdıt et.

Allah seni cidden delice bu ama denenebilir

Elinde eksik prezervatifi sallaya sallaya mı geldi yani.dur dur bu da yetmez hapların bırını de mı eksik getireyim demiş. Siz hala ayıkmadıysanız adamın boyle eve gelebılmesindeki mantıksız mantığı algılayabılıyorum. Bence yatakta basmadan ınanmayın derim.

Prezervatif konusunda, evet bi erkek muhabbeti esnasında arkadaşına vermiş olabilir fakat hap kısmı falso. yani sırf bakmak içinde hapı açması falan bunu düşünmekte fazla iyi niyetlice olur gibi geliyor bana. Açıklamaların tutarsızlığı ise dediğiniz gibi, bazı erkekler kendi aralarındaki muhabbetleri karşı cinse aktarmaya utanır ondan kaynaklı olabilir. Şimdi hanımefendinin eşi salağın önde gideni diyelim
( cebinde sallaya sallaya eve getirmek için öyle olmak lazım ) salak bir insan az çok salak olduğunun farkındadır ister istemez ve karşısındakinin kendisinden zeki olabileceğini bilir ve yine tedbirini alır iyi veya kötü. Bu yaşanan olayda hiç bir tedbir alınmamış belli. Gerçekten adamın masumluğu %50-%50 şu an... E Eflatuunn eşinizi en iyi siz tanırsınız çok iyi düşünerek hareket edin. En önemlisi itiraf ederse boşanabilecek misiniz bunu da bi düşünün...

Gizbi bir seyler karistirsa salak gibi alip eve gelir mi peki? Tek adetlileri de satiliyor onlarin,alir kullanir atar yani. Jumbo boy alip da gelmez

Benim eşim yapsa, direk aldatmış derdim.
O kadar para verdiği şeyi kıyıp çöpe atamaz. Kesin eve getirir ve bi bahaneyle bana yutturmaya çalışırdı :))
Kendi eşinizi en iyi kendiniz tanirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…