Eşimin şüphe uyandıran harektleri

Hiçbir erkek bence bir arkadaşına hiçbir şekilde ne prezervatif aldığını söyler ne de onunla bölüşür bekarken olabilir ama evli Bi adam eşini hep kıskanır ve korur bu yüzden kadınlar konusabilir böyle şeyleri ama erkekler konusmaz o yüzden şüpheli Bi durum gibi geldi ama utanmıstır belki de ilk defa aldığı için hep kötü düşünmeyelim hem sen demişsin al korunalım diye şimdilik üstüne gitme tavırlarına belli etme ama ilerde varsa öyle bşşey zaten er geç ortaya çıkıyor

Çok uyanıkça olmuş oda

Eksik olanı nereye koymuş açıklama yapamamış ama

Ya ne bileyim, yanlış bişey yapsa eve gelirken çöpe atardı, daha kolay olmaz mi? Site, hap vs, fantezi peşinde belki adam .
Samsonn BENDE sizin gibi düşünüyorum...Bence aldatma gibi birşey yok.Sadece konu sahibi belkide sizden çekindi o anda ve yalan üstüne yalan üretti.

Bu erkekler hakikaten çok saflar..ya madem birsey yapıyorsun ki aldattığını sanmıyorum..niye 1er eksik getirip hedef oluyor kurt düşürüyorsun eşinin içine..bi takipte kal bakalım sanmıyorum ki o getirdiklerini senden baska biriyle kullanabilsin..göstere göstere eve gelmiş..yürek yemediyse yoktur bişey..

Benim rahmetli babam da gece eğlenmelerinden dansözlerle çekildiği resimlerle dönerdi savunma da şu dansözümü eve getirdim ne var bunda ? DD şimdi o eğlencelerde dayımda yanında olduğu için aldatma olmadığını biliyoruz ama yine de babam herşeyini eve getirirdi yani hiç yalan yok saflıkmıydı bence evet canım babam

Aldatacak olsa ya da altdatmis olsa eve getirmez bence tekrar kullaninca eksileceginin farkindadir heralde arkadasindan almistir ya onu koruyor ya da alan arkadasi icinden birer tane almistir gerisini ona vernistir

Yani kredi karti kullanmadi diyorsun o zaman arkadasi onun icin bir siteden almis ona vermis içinden de arkadasina vermis gerisini getirmiş

1 yıllık süre bu tür şeyler kullanmak için çok kısa bir süre değilmi

valla benimkide bu haftasonu bişeyler kullandı bence farkı anlayacak kadar uzun süredir birlikteyiz yani tamam kendini iyi hissedecekse kullansın genç değil sonuçta ama 52 yaşında kalp krizi geçirir bişe olur diye korkuyorum şimdi ilaç filan denince kendi derdim aklıma geldi ya

Aldatacak olsa gözüne sokarak eve getirmezdi diye düşünüyorum ama bilemedim..

Ben buradaki yorumlarin cogundan kadinin kadina malesef ki dusman oldugunu goruyorum. Evet suphe uyandiran davranislar var. Fakat direk aldatmis gormuyor musun ya esiniz salak ya siz vb agir yorumlar yapmak ne kadar dogru arkadaslar? Ayni durumda siz de olabilirdiniz. Ayrica bir yuva hemen kurulmuyor. Kadin zaten supheliniyor onun icine daha kurt dusurmek neden? Dusuncelerimizi daha nazik karsimizdakine iletebiliriz. Konuya gelince, burda bin yorum yazilsa da ben de esinizi karsiniza alip acik acik konusmalisiniz. Burdaki yorumlara guvenip de ne esinize kurulun ne de olay kapanmis gibi davranin. O sizin esiniz. En yakinlarinizdan biri sonucta. Oturup konusabilmelisiniz. Halinden tavrindan beden dilinden goz temasindan anlayabilirsiniz diye dusunuyorum. Saglicakla kalin guclu olun :)

Aynen erkekler bekarken capkınlık olsun ıste goguslerını kabartmak olsun dıye sevgılısyle yasadıklaeını arkadaslarıyla paylasabılıyor ıste dun gece soyle bı kız vardı yanımda hallettım bılmem ne dıye kendılerını erkek gosteröek ıcın anlatırlar ama evkendıkten sonra asla eslerıyle yaptıklarını anlatmazlar. Bencede baska bısey var eger sızınlede kullanmadıysa baskasyla kullanmıs olabılır sızede saf ayagına yatıyor olabılır. İste kullansam evemı getırırım bak acık acık getırdım dıye çakallık yapıyor. Sız acıkca terketmekle tehdıt edın ve ıtıraf etmesını soyleyn. Evkı bı etkege bırı nıye cıkarp prezervatıf versın dıyın, ya d abugune kadr hıc kullanmamısken neden sımdı bh eve prezervatıf gelıyor bısey yapsam evemı getırırım ayagı yapıyorsyn aklınca guven verıyormus gıbı ama ya acıkca ne oldugunu soylersın ya da tum guvenımı sarstıgın gıbı bu evlılık bıter deyın.

Hakaret etmeye hakkınız yok kadın burada

Kadına hakaret etmeye hakkınız yok biraz daha saygılı yorum yapın!!!!!!!
Kadına hakaret mi ettim hanimefendi.

Eşiniz sizi salak zannediyor cümlesinde nerde hakaret var. Gösterir misiniz.

Önce okuduğunuzu anlayın.

Nefret geldi okuduğunu anlamadan akıl verenlerden.

Kadına hakaret mi ettim hanimefendi.

Eşiniz sizi salak zannediyor cümlesinde nerde hakaret var. Gösterir misiniz.

Önce okuduğunuzu anlayın.

Nefret geldi okuduğunu anlamadan akıl verenlerden.
Kadına salak cümlesi kullanmanız hoş değil

Hadi prezervatifi açıp bakmasını anladım da, hapı açıp bakmak nedir? Adı üstünde geciktirici, kullanmadan ve deneyimlemeden ne olduğunu anlayamaz ki!

Prezervatif benzinliklerde bile var. Markette, eczanelerde.. onu temin etmek kolay. Merak ettm baktim denesi tuhaf. Nesini merak etti ki? Rengini mi ya da puturlu mu duz mu fakan diye mi bakti ankamadim. Maden merak edip acti sonra neden tekrar kutuya koymadi, atti mi?
Esinizin erken bosalma problemi mi var da geciktiriciye ihtiyac duydu? Diyelim ki internetten sitesinden aldi, arkadasina bahsetti o zaman ki arkadasi da denemek icin bir tane geciktirici ilaci aldi.
Iyi dusunmek istiyorum da soykedikleri neden tutarli degil ki adamin. Once arkadasimin demesi, sonra ibternet sitesinden denesi ve hangi site oldugunu soylememesi... guven zedelemeye ne gerek var ki eger masumsa direk merak ettim su siteden siparis verdim diyebilir madem eve getiriyorsun. Belki de is yerinde saklayamadi bilmiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…