Şuan sordum Bi arkadaş verdi diyor içindeki o Bi taneyi de o arkadaşı verdiğinde yokmuş niye yalan söyledin netten aldım dedin sonradan dedim sen şimdi arkadaşınla böyle şeyler mi alıp veriyorsunuz dersin diye dediYok bacım valla bak, ben karakter olarak septik biriyimdir, detaycıyım kuşkucuyum kırk dereden ayrı suyu tespit ederim falan ama, senin kocanda öyle numaralar yok inan ki.
Bayağı saf bir adam, sen istemişsin o da almış getirmiş.
Bakması normal, ben de olsam bakarım.
Aklıma gelen diğer husus, size aksettirmediği cinsel bir sıkıntı yaşadığı.
Muhtemelen arkadaş tavsiyesi ile aldı onları ya da biri aldı falan filan.
Sen güven bana, bayağı saftirik kocan en azından bu konuda.
Ya aslında aldatacağını pek düşünmüyorum yani güven meselesi değil de onu tanıyorum az çok pek ihtimal veremiyorum telefonundaki şifreyi veren hatta benim parmak izimi şifre yapan birisiBenim eşim yapsa, direk aldatmış derdim.
O kadar para verdiği şeyi kıyıp çöpe atamaz. Kesin eve getirir ve bi bahaneyle bana yutturmaya çalışırdı :))
Kendi eşinizi en iyi kendiniz tanirsiniz.
Şimdi direk içinden çıkarıp içilmemiş kesilmiş alınmış orası yani birine ilaç verirsinde kesersin orayı verirsin ya öylepeki ilaç kısmı ambalajıyla mı koparılmış yoksa içinden mi çıkarılmış hani jelatini bozulur öyle mi
bi de ilacın adı ne ona göre etki süresine göre yorum yapayım
Bence ciddi bir şekilde sorun ne yaptığını ya da ne yapmaya çalıştığını fakat sonuç hoşunuza gitmeyecekse şimdikinden daha çok kırılacağınızı ön görüyor ve ne yaparsa yapsın eşimi seviyorum hata yaptı ama ben bir şans daha veririm vs deyip geçecekseniz mevzunun derinine inmeden kapatın . Bu durumda belirsizlik sizin adınıza daha iyi olacaktır.Eğer aldatma durumu söz konusuysa siz asla pişman olduğuna inanmayın. sallaya sallaya eve getirdiği ürünleri size göstermekten haya etmeyen adam yaptığından da pişman değildir.
Yok netten baktım sertleşme içinilaç ne ilacı.internette uluorta öyle ilaç satılıyormuki.yani doktor tavsiyesiz filan alınabilir mi.ambalaji var mi.yoksa arkadaş verdi dediği ne gore bir iki dal mi almış.uyusturucu hap filan olmasin?
Banada öyle dedi şuan sordum arkadaşı vermiş ama içinden Bi tane almış ilaç direk çıkarılıp içilmemiş kesilmiş Bitanesibence bir arkadaşına verdi. Erkeklerin arasında böyle muhabbetler dönüyor. Denemesi için vermiş olabilir. Benim aklıma öyle geldi.
Allah gerçekten mi oluyor bu konuşmalar yaCanım arkadaşından almış yalan söylüyo.erkeklerlerde olur öyle" oo bro hapmı aldın ver bakalım bizede lazım olur" diyeama aldattgni dúsünmedim
Ben çok memnun kaldım al bi tane dene seversen sende alırsın demiş olma fikri çıksa aklımdanAldatma süsü vermek istense anca bu kadar başarılı olur. Eşiniz cinnet mi istiyor?
Hadi kullanın diye getirdi... Bir tane niye eksik?
Insan arkadaşına prezervatif verir mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?