Eşimin şüphe uyandıran harektleri

Şuan sordum Bi arkadaş verdi diyor içindeki o Bi taneyi de o arkadaşı verdiğinde yokmuş niye yalan söyledin netten aldım dedin sonradan dedim sen şimdi arkadaşınla böyle şeyler mi alıp veriyorsunuz dersin diye dedi

Benim eşim yapsa, direk aldatmış derdim.
O kadar para verdiği şeyi kıyıp çöpe atamaz. Kesin eve getirir ve bi bahaneyle bana yutturmaya çalışırdı :))
Kendi eşinizi en iyi kendiniz tanirsiniz.
Ya aslında aldatacağını pek düşünmüyorum yani güven meselesi değil de onu tanıyorum az çok pek ihtimal veremiyorum telefonundaki şifreyi veren hatta benim parmak izimi şifre yapan birisi

peki ilaç kısmı ambalajıyla mı koparılmış yoksa içinden mi çıkarılmış hani jelatini bozulur öyle mi

bi de ilacın adı ne ona göre etki süresine göre yorum yapayım
Şimdi direk içinden çıkarıp içilmemiş kesilmiş alınmış orası yani birine ilaç verirsinde kesersin orayı verirsin ya öyle

bence bir arkadaşına verdi. Erkeklerin arasında böyle muhabbetler dönüyor. Denemesi için vermiş olabilir. Benim aklıma öyle geldi.
Banada öyle dedi şuan sordum arkadaşı vermiş ama içinden Bi tane almış ilaç direk çıkarılıp içilmemiş kesilmiş Bitanesi

Gerçekten garip... Konunun üstünde durun bence altından hoş olmayan şeyler çıkabilir.

hangi siteden aldıysa kredi kartı ekstresini iste. irsaliye fatura bişeyle geldi sonucta dimi. al abicim siparişin demediler sonuçta..
Bak ben senden gizli bişey yapmıyorum modu..
O tarz ilaçların hemen etkisi geçmez ve uzun süre devam ederler.. işe gitmeme. eve cok bitkin gelme.uzun soluklu uyuma oldumu?

Evli erkekler kadınlar gibi değil ki cinsel hayatları hakkında arkadaşları ile rahatça konuşsunlar. Hadi diyelim tek gecelik veya takılmalık ilişkileri var o zaman anlarım arkadaşından prezervatif vs. Alsın. Bana o arkadaş kısmı çok saçma geliyor.
Bence bu kadar şüpheli konuşmasının altında birşeyler var. Ben olsam çıldırır açıklamak zorunda bırakırdım

Olaylar bence anlattığı gibi değil, yalan söylediği ortada. Biraz da saf heralde. Ama bişiler var anlam veremedim illa başka bir kadın demiyorum ama bi tuhaflık var işte

Canım arkadaşından almış yalan söylüyo.erkeklerlerde olur öyle" oo bro hapmı aldın ver bakalım bizede lazım olur" diye ama aldattgni dúsünmedim

Arkadaştan prezervatif almak, arkadaşla o tür bi ilaç paylaşmak? Ne bileyim inandırıcı gelmedi. Al gülüm ver gülüm konuları değil bunlar

Bence aldatmamıstır yoksa eve oyle getırmezdı kesın bı arkadası vermıstır yada ıstegı fılan azaldıysa gıdıp alıp ıcmıstır. Esınızle bu konuları acıkca konusuyormusunuz yada herseye kızıyormusunuz eger oyleyse ondan kıvırıp durmustur

Az çok bilirsiniz evli olduğunuz adamı.
Bu yakınlıkta bir arkadaşı var mı?
Mesela benim esim bu konularda tutucudur. Gidipte koruma yöntemimizi bir arkadaşıyla falan asla paylaşmaz.
Normalde prezervatif kullanmıyoruz dediniz, hiç konuşmadan getirse neyse de konuşmuşsunuz zaten, artık kullansak mi diye.
Bence aldığı yer ile ilgili utanç verici bir sey yaşadı, ondan geçiştiriyor.
Ya kargo geldi, paketi açtı biri gördü vs..
Ya gidip aldığı yer, sizin orada ne işin vardı diyeceğiniz bir yer.

Bir çok yazan arkadaşa katılıyorum,
Ağır salak değilse başkası ile sevişmek uzere aldığı şeyleri elini kolunu sallaya sallaya eve getirmez.

aldattaysa baya acemi işi olmuş belli.
suç aletlerini eve getirmiş elini kolunu sallaya sallaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…