eşimin sürekli eleştirmesi

simgesi8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
20
3
86
32
1 yıldır evliyim evlendiğim günden beri sürekli eleştiren bir eşim var artık çok yoruldum o kadar zor ki sürekli onun kapağını kapat burası böyle mi silinir sunum yap yemek yap evde esir gibiyim çalışıyorum akşam eve geliyorum sürekli eksik varmı etrafı toparlıyorum en son tv karsısına otrurabildiğim saat en erken onbir ondada yenilip içiliyor sonra onları toplamak için kalkıyorum artık çok yoruldum o beni eleştirdikçe bende susamıyorum kavga ediyoruz kavgamız asla bitrmiyor çocuk gibi babasına şikayet ettim oda yapma oğlum falan demiş ama babam yanımda mutsuzsan boşan oğlum arkandayım dedi diyor,ne yapacağımı şaşırdım kedi aldık bes ay önce o kadar dedim kılı var perdeye atlayabilir herşeyi söyledim olsun dedi şimdi onun eziyetini de çekiyorum çok kıl döküyor vercem diyor sürekli bende alıştım kediye bu yüzden bana yapmadığı eziyet kalmadı nefes alamıyorum artık iki gün iyi oluyor ben sana çok haksızlık yaptım diyo sonra tekrar aynı şeyler hergün ağlamaktan çok yoruldum boşansam hem seviyorum hemde babam hasta annem zaten yoruldu artık eve dönsem babam eziyet edecek annem üzülecek böyle hergün ben ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım beddua da edemiyorum hasta oldu en son yapmadığı eziyet kalmadı hiç çekilmiyor başına bişi de gelmesini istemiyorum olan bana olacak çünkü

Bosanin ayri eve cikin kedinizi de yaniniza alin. Annenizin hastaligiyla ne alakasi var sizin bosanmanizin hep bu bahaneye siginiyor insanlar. Kendi sagliginizida dusunun yakinda sinir hastasi olacaksiniz.

Böyle yaşamak zor tabiki, yorucu olur tahmin edebiliyorum.Ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcınız olsun. Ama babasıyla bu tarz konuşmaları olması hiç hoş değil. Ne anlattıysa mutsuzsan boşan demesi. Ne bileyim ben istemezdim devam etmek bunu duyduktan sonra

Paşa hazretleri emir vereceğine işin ucundan tutsun. Zaten sende çalışıyormuşsun niye bu heriften komut bekliyorsunki kalk kendin yap de. Ben olsam ciddi bir kavga çıkartırdım niye bu kadar pasif kaldın
normalde pasif değilim yani o beni eleştirdikçe bende kavga ediyorum sürekli savaşıyoruz ciddi kavga çıkardım ılımlı yaklaştığımda oldu ne yapsam boşa gitti çabalarım

ben babasına yaptıklarını anlatınca babası neden böyle yapıyorsunuz mutsuzsanız söyle istemiyorsan da boşanmak istersen arkandayım demiş ne kadar doğru bilmiyorum ama sonuç olarak sonumuz zaten boşanma sadece belki diye çabalıyorum

normalde pasif değilim yani o beni eleştirdikçe bende kavga ediyorum sürekli savaşıyoruz ciddi kavga çıkardım ılımlı yaklaştığımda oldu ne yapsam boşa gitti çabalarım
ev işlerini oda yapmıyor mu paşazade!

terbiyesiz

yap diyeceksiniz yapacak.. he yapmıyor mu eve maddi katkı yapmayacaksınız o zaman

Ben evde olduğum halde bu kadar şey yapmıyorum. Yazık değil mi sana sen de çalışıyorsun bu yaranma çabası niye? Yapmıyorum sende yapacaksın diceksin. Dışarda çalışıcam ve koltuğa oturmam 11’i bulacak ha! Mümkün değil. Benim de canım var. Sen canının kıymetini bilmiyorsun biraz değerini bilsen sesini çıkaramaz. Biz kadınlar kendimize yüklenince karşıdaki çoğu zaman yapma etme demiyor ve bi zaman sonra onlar senin görevin oluyor. Kavgaları da aileye yansıtmayın ne olursa olsun. Başından tepkini koymazsan böyle gider. Kavga etmeden anlat gerekirse küs kal ama o anlayana kadar pes etme.

Sen kendi canının kıymetini bilmedikçe kimseden bir şey bekleme zaten. Kocam bana bunu ilk yaptığı anda uzatırım o eleştirdiği şeyi elin ayağın tutuyo kaldır k*çını yap der gider otururum ne kavga edicem.
Sorunları ailelere yetiştirmeyin ciddi bir karar almayacaksanız.

iş buyuracagına yardım etsin o zaman dana, yada ben çok yoruluyorum beceremiyorum bir kadın tutalım o zaman de onun parasından tutun kadını

Babam boşan dedi diyerek bi nevi size gözdağı vermiş bence. Hani beni zorlarsan boşarım seni gibisinden. Maaşınız kendi yaşantınızı karşılamaya yetiyorsa hiç kendinize yazık etmeyin. Bir mucize olup da eşiniz düzelmezse Bu evliliğin sonu zaten boşanma. En azından çocuk olmadan son bulsun. Çocuk olunca daha da herşeye karışacak belli yani.

Hepsini denedim küs kaldım bir baktım oda küsmüş sende yap diyorum ama o yapınca bir kusur buluyor ve benim sinir krizi geçirmeme sebep oluyor o derece delirtiyor ailesine de mecbur söyledim son çare herseyi deneyip yoksa asla söylemek istemiyordum

çok haklısınız ne zaman nasıl yapcam bilmiyorum ama boşanmak zorundayım

Kendi maaşınızı olduğu gibi yemek ve temizlik için birini tutarak harcayın.

"Boşarim seni değince" çok mu korktunuz?
Bu adamla evli kalmaktan daha çok korkun hem evde hem işte canı çıkan kadına bu yetmezmiş gibi daha çok canın çıksın diye eziyet eden adamdan daha çok korkun Hastalansaniz,kaza geçirip yatağa mahkum olsanız" o çok sevdiğiniz" ilk tekmeyi atacak size haberiniz yok .Aklım almıyor böyle adamları nasıl sevebiliyorsunuz? Sevmek sevilmek bu değil konu sahibi kendinize gelin ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…