eşimin sürekli eleştirmesi

Bir kadin cebinde boşanma kartı yoksa evlenmemeli. Sizinki hata üzerine hata. O yap diyor siz de benden bu kadar beğenmiyorsan bir hizmetçi tutabilirsin demiyorsunuz ve oturmuyorsunuz. Çocuk gibi babasına şikayet ediyorsunuz. Çok hatalı. O da diyor ki sen babama şikayet ettin o da aha kapı orda dedi, kes sesini ona buna bir daha şikayet etme diyor. Çocuk fikriniz varsa bu konu cozulunceye kadar erteleyin, ev isini az yapın, yapmayin. Boşanmaktan bu kadar korkmayın. Bosanilacaksa 10 yıl önce 10 yıl sonra zaten bosanacaksin. Para atın, is oraya varırsa ne yaparım diye plan yapın.

Son düzenleme:
İki kişinin çalıştığı evliliklerde ev işi ortak yapılır.
O yoruluyorsa siz de yoruluyorsunuz.
Yapmayın her işi? Bırakın paşa hazretleri o eleştirdiği işleri kendi yapsın?

Boşan ve ayrı eve çık çalışıyormuşsun zaten.Küçük eve çıkarsın ama kafan rahat olur

Ben bu tür eleştirileri kaale almıyorum. Bunlar eleştirilmiş çocuklar, büyüyünce bildiklerini yapıyorlar.
Eşinizin eleştirilerini ciddiye almayacaksınız. Isinize karışırsa al sen yap diyeceksiniz. Her elestirdiginde sınır koyacaksınız ki öğrensin. Benimki de vır vır konuşurdu. Böyle böyle artık daha az konuşuyor (içi vıcır vıcır kaynıyor yapacak bir şey yok), yine her seferinde sınırı çiziyorum. Geçen gün çocuk bakımıyla ilgili akıl verdi bana, verdim çocuğu kucağına "ben yapamıyorum, al sen yap. Senden öğreneyim nasıl yapılacağını " dedim. Kucağında bebekle kalakaldı. Kendinizi savunun.

Çalışıyorum dediği asgari ucrettir off bu ülkede boşanıp tek başına eve çıkmak bile lüks oldu artık Allah yardımcın olsun. Aile evi de zor. Evi bok götürsün o salak da söylenip dursun çok takma sen de onu elestir. Ekonomini toparlayinca da baş tekmeyi . Bu igrencler düzelmez

Çabaladığına değmiyor. İyi olacak şey baştan bu kadar kötü duruma hiç gelmezdi bu adam düzelmez. Aileni bahane etme. Mutsuz olman daha çok üzülmelerine sebep olacak boşanmak herkes için daha iyi. Zaman geçtikçe psikolojik olarak aldığın hasarın boyutu artacak.

Bazı ilişkiler bitmelidir. Bunu kabul etmeliyiz.

Eve hizmetçi mi almış beyefendi kendine eş mi? O kadar titizse yardım etsin, sizinde dinlenmeye vaktiniz kalsın. hem çalışıp, hem gece 11 de tv karşısına oturabilmek nedir. Adamla 2 sohbet etme vakti bile kalmıyor zannımca ve düşününce çok yeni evlisiniz. bu şekilde devam ederse kurtarın kendinizi bu adamdan, ömür törpüsü...
Bende çalışıyorum, gebeyim hafta içi akşamları gerçekten enerjim çok az oluyo, mutfak işleri ve çamaşır dışındaki işler hafta sonunu bekliyor. ki hafta sonu da bana yardım eder.. yani hayat müşterek olması gereken bu. birde beğenmiyorsa sizi de karıştırmasın kendisi yapsın bi zahmet...

E sen neden hizmet ediyorsun o hicbisey yapmiyorsa aksam yap bir tabak yemek kendine ye gec tv karsisina yat gorsun ne oluyor kolaymi yemek is bulasik kotu alistirmissiniz malesef. Ciddi sekilde konusun bosanmaktan korktugunuzu sanmasin duzelme yoluna girmiyorsa ayrilin cekilmez yani daha bir yilda bune boyle

yorum çok haklı hellal

arada sevgi var mı emin misiniz? yani akşamdan akşama görüyorsunuz birbirinizi ve eşiniz oturalım biraz vakit geçirelim sonra yaparız vs demiyor sizi sürekli işten işe mi koşturuyor ev içinde. eleştirmesi ayrı sıkıntı ama aranızda muhabbet, paylaşım da yok sanırım. Allah yardımcınız olsun.

Kediyi tut adamı at, çok düşünülecek bir şey yok inan bana

cocugun yoksa bosan bu dünyaya psikopatin cilesini cekmeye gelmedin kendine aci kurtar bu cigeri 5 kurus etmezden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…