allah kolaylık versin iyice yapışmış sanki eşin onu görmeden bi gün geçirse kıyameti koparacak bi gün anlar hatasınıda o zamana kadar hem sen çok yıpranacaksın hemde iş işten geçicek kızı var dedin ya ona da mı böyle oda mı hergün uğruyo
yok o burda olsa belki biraz beni bırakır ona gider o istanbulda kocasının işi dolayısıyla
anladım kızıda burda olmadığından iyice kocana sarmış durumda kızıyla görüşsen görümcenle annesiyel konuşsa aranız iyiyse seni dinler sıkıntılarını dile getir belki kızını dinler
bir iki defa onunlada konuştum yüzüme karşı iyi alayışlı gibi konuşuyor ama ona güvenmiyorum çok kurnazdır
Hepimiz evlat yetiştiriyoruz. Kız yada erkek farketmez, çocukların kendi ayakları üzerinde durabilmesi için anne ve babaya aşırı bağımlı olmaması gerekiyor.
Can dostumla beraber çocukların selameti, mutluluğu , huzuru açısından "geleceğe notlar" adı altında kayıt oluşturuyoruz. Yaşlanınca çocuklara çöreklenmeyelim, onlara yaşam alanı bıraklım diye. Ama yaşlanınca, şimdi aldığımız notlara itibar edermiyiz bilmiyorum amma saçmalamışız diyebiliriz :)) Evladımız diye kimseyi boğmaya hakkımızın olmadığını düşünüyoruz.
Ama birde şu varki evladım boğulmuyorsa hergün de görüşürüm, hergün de telefonla konuşurum. Benim için esas olan evlamı boğup boğmadığımdır.
Hepimiz evlat yetiştiriyoruz. Kız yada erkek farketmez, çocukların kendi ayakları üzerinde durabilmesi için anne ve babaya aşırı bağımlı olmaması gerekiyor.
Can dostumla beraber çocukların selameti, mutluluğu , huzuru açısından "geleceğe notlar" adı altında kayıt oluşturuyoruz. Yaşlanınca çocuklara çöreklenmeyelim, onlara yaşam alanı bıraklım diye. Ama yaşlanınca, şimdi aldığımız notlara itibar edermiyiz bilmiyorum amma saçmalamışız diyebiliriz :)) Evladımız diye kimseyi boğmaya hakkımızın olmadığını düşünüyoruz.
Ama birde şu varki evladım boğulmuyorsa hergün de görüşürüm, hergün de telefonla konuşurum. Benim için esas olan evlamı boğup boğmadığımdır.
ama işte evladını boğmuyor olabilirsin de gelinini boğuyorsundur ve buda evliliklerinde büyük bir sorun olur huzursuz olurlar ve gelinin bunun için seni suçluycak hep
diğer evladı da boğup boğmadığınızı düşünmek yerinde olur,
haklısın aşırı bağımlılık çocuklarda ileri yaşarda kişiliğinin oturmamasına neden olur diye düşünürüm hep etrafımda da bir sürü örneği var.
Yanlız geleceğin kaynanası olarak gördüm sizi yanlış anlamayın
evladının boğulup boğulmaması esas diyorsunuz peki ya eşinin durumu, konu sahibinin şikayetçi olduğu konuya değindiniz, konu sahibinin eşi boğulmuyor ama kendisi b oğuluyor , e doğal olarak da eşiyle sıkıntı yaşıyor kadın evinde huzursuz, benim kendi mutlu olduğum durumu başkasını üzüyorsa benide mutsuz eder. herşein bir ayarı vardı diye düşünüyorum ortası,ideali.
ama işte evladını boğmuyor olabilirsin de gelinini boğuyorsundur ve buda evliliklerinde büyük bir sorun olur huzursuz olurlar ve gelinin bunun için seni suçluycak hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?