Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

Burdan evleneceklere, nişanlılara, yeni evlilere seslenmek istiyorum

Evliliğiniz oturmadan hamile kalmamaya çok çok özen gösterin kızlar

Her sakalı çıkan baba olamıyor maalesef

Hay klavyene sağlık arkadaşım tanımadan etmeden çocuk için bu acele niye korunmak çok mu zor şöyle 1-2 sene minimum yaşlar çok çok ileri değilse. Adam daha 24 taşında ki 16 yaşındaki kızlara takılıyorsa olgun, baba olma vasfını bırak koca olma vasfını bile taşımıyor belli ki. Nasıl böyle erkeklere güvenip de evlenilebiliyor çocuk yapılabiliyor hemen benim de aklım mantığım almıyor ki adım gibi eminim bu kadar iğrenç bir adamın daha önce de çok vukuatları olmuştur yani bu zamana kadar böyle efendi, aklı başına, ahlaklı bir tip olarak gezmemiştir. Tercih etmeyin artık böyle iğrenç erkekleri ya sırf seviyorum aşkından ölüp bitiyorum diye.

türkiyede kraliçe çok zaten, kocam yapsın ama tapusu bende zaten naparsa yapsın ben kraliçeyim nede olsaa

Şimdi bana kızacaksınız, hatta zalim, hain, yuva yıkan, evlenmemiş ki ne anlara kadar gelen düşünceler olacaktır yazılmasa da ama, bu erkekleri bu hale getiren kadınlar.

Bu bayan olur olmaz boşanabilseydi, daha doğrusu her böyle birşey başına gelen bayan boşanabilseydi böyle olur muydu? Bırakıp gitseydi, aman da aman ben kraliçeyim ne varmış gitmiş yatmışsa diyen insanlar olmasaydı bu adam bunu yapabailecek miydi?

Sayfalarca yazı yazılıyor ama kimse, bunu yaşayan bayanların boşanması gerekir demiyor. Peki erkek forumu olsa ne denirdi? Siz bi adamın resimlerini barındırsaydınız ne boşanması 3. sayfa haberlerine konu olurdunuz!

Tabii vebal almamak lazımda, benim başka bir düşüncem var, başıma gelmedi ne yapılması gerektiğini bilemem, evli de değilim, fakat 3 ayda bunu yapan adam 33 yılda napar? Kadın güvensizlikle, hele de bir çocuğa bunu yapan adamla nasıl yaşar? Konu sahibi için demiyorum, genel olarak, bu intihar değil midir? Yada kadın affedip devam ettiği sürece bir yenisini daha yaşamaz mı?

Bu yüzdendir ki, böyle durumlarda yuvayı dişi kuş yapar deyip oturmak daha mı iyidir? Dedim ya, evli değilim bilmiyorum.

türkiyede kraliçe çok zaten, kocam yapsın ama tapusu bende zaten naparsa yapsın ben kraliçeyim nede olsaa

ben bunun en uç noktasını, kocam bana öyle bir tutkuyla bağlı ki, her hamileliğimde çocuğumu benden kıskandığı için başka kadınlarla yatıyor diyen 3 çocuklu bir kadından duydum
seven erkek aldatır mı hiç dediğimde asıl seven aldatır, seven erkek pis fantazilerini karısıyla yapmaz gider başka kadınlarla yapar, karısına kıyamaz dedi

işte bu kadınlar varoldukça, erkeklerin mantıklı yalanlar uydurmasına bile gerek yok, onlar kendi bahanelerini hazırlıyorlar zaten...

sevgi falan değil bu,kayıtsız şartsız teslimiyet..

ya da sadece kendini kandırmak.

O kadının düşünceleri züğürt tesellisini de geçmiş, yaşaya yaşaya algısı şaşırmış onun...

Burnundan getiricem onunda o kızın da. Karnımda bebeğimle bana bu ahlaksızlığı yapmaya hakları yok

Çok haklısınız ama bebeğime kıyamıyorum daha doğmadı bile

Tumblr diye bi blog sitesinde takılıyor bizim ki yazılar falan yazıyor güya ordan arkadaşıymış kız blog hesabını kapatınca da facebooktan eklemişmiş. Dövme göstermesini geç canım koldaki dövme için çamaşırlı fotoğraf mı atılırmış hiç

Bebek sürpriz oldu bize aslında hiç düşünmüyorduk. Yoksa ben en az 1 yıl beklemek taraftarıydım o da öyle ama oldu bi kere.. Eşimin burnundan getiricem zaten. Resmen midem bulanıyor aklıma geldikçe

sevgi falan değil bu,kayıtsız şartsız teslimiyet..

ya da sadece kendini kandırmak.

O kadının düşünceleri züğürt tesellisini de geçmiş, yaşaya yaşaya algısı şaşırmış onun...

Üstelik eğitimli, bakımlı, güzel bir kadın bu...
Ama derler ya erkeğin elinin kiri, kadının alnının karası diye... bu mantık işte, ben evimin kraliçesiyim, gitsin pis kadınlarla eğlensin, kraliçeden eğlence olur mu ama, ellerini yıkar geçer...
ama böyleleri mutlu oluyor hayatta, ne de olsa o hep kraliçe, kocişkosu ona hep aşık, sevişmeye kıyamayacak kadar aşık

modern zamanların pollyannasıymış,o kadar bir şey olmaz ya o kendini avutacak bir yol bulmuş.

Kızla ne konuştun? sadece konuşmaktan fazlasını hakediyor o kız..
İyice korkutsaydın, tehdit falan etseydn bari :26:

Kızla normal konuştum yaşının çok küçük olduğunu ve niye böyle ahlaksızca bir şey yaptığını sordum. Eşimi ne kadardır nerden tanıdığını muhabbetlerinin ne kadar ilerlemiş olduğunu hangi muhabbetin konuyu buralara getirdiğini falan sordum. Zaten korkudan ödü koptu iki saniye de bir özürler falan

Yok ben yatak odasındayım yüzünü bile görmek istemiyorum boşanacağım dedim diye yalvarıp duruyor ah ah içimden neler geçiyor da

Biz bebeği beklemiyorduk en az 1 yıl bekleyecektik ama sürpriz oldu

Çok teşekkür ederim canım.. Amin.. Zaten boşanmak bebeği aldırmak laflarını falan tamamen blöf olarak kullandım. Asla bebeğimi aldırmam. Aynı şeyi bende ona söyledim ben birine bu tarz fotoğraflar atsam o adamda bunları bilgisayarına kaydetse bi düşün diye. Allah ıslah etsin

Aynı şeyleri dün gece bağıra çağıra söyledim canım ağlamaktan perişan oldu. Bebeğim olmasa annemin evine dönerdim kesinlikle

katılıyorum..

o kız çocuk yaşta ama adama ne demeli?

konu sahibi hamilesin seni incitmek istemem ama eşine dikkat et..çocuk yaşta bir kızın fotolarını istemiş..bu normal bir durum değil.

Elle tutulur hiçbir tarafı yok ki zaten maalesef

ee peki bu sorulanın cevabı ne oldu? ne açıklama yaptı kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…