- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Burdan evleneceklere, nişanlılara, yeni evlilere seslenmek istiyorum
Evliliğiniz oturmadan hamile kalmamaya çok çok özen gösterin kızlar
Her sakalı çıkan baba olamıyor maalesef
türkiyede kraliçe çok zaten, kocam yapsın ama tapusu bende zaten naparsa yapsın ben kraliçeyim nede olsaa
ben bunun en uç noktasını, kocam bana öyle bir tutkuyla bağlı ki, her hamileliğimde çocuğumu benden kıskandığı için başka kadınlarla yatıyor diyen 3 çocuklu bir kadından duydum
seven erkek aldatır mı hiç dediğimde asıl seven aldatır, seven erkek pis fantazilerini karısıyla yapmaz gider başka kadınlarla yapar, karısına kıyamaz dedi
işte bu kadınlar varoldukça, erkeklerin mantıklı yalanlar uydurmasına bile gerek yok, onlar kendi bahanelerini hazırlıyorlar zaten...
ben bunun en uç noktasını, kocam bana öyle bir tutkuyla bağlı ki, her hamileliğimde çocuğumu benden kıskandığı için başka kadınlarla yatıyor diyen 3 çocuklu bir kadından duydum
seven erkek aldatır mı hiç dediğimde asıl seven aldatır, seven erkek pis fantazilerini karısıyla yapmaz gider başka kadınlarla yapar, karısına kıyamaz dedi
işte bu kadınlar varoldukça, erkeklerin mantıklı yalanlar uydurmasına bile gerek yok, onlar kendi bahanelerini hazırlıyorlar zaten...
Hay Allahım tam tahmin ettiğim gibi tipik aklı havada ergen davranışı. Affedilir yanı olmasa da cahilce bir hareket. Eşin ne kadar korktu bilemem ama bir daha asla böyle şeylere teşebbüs edemeyecek hale gelmesi, bin pişman olması lazım
Benim esim bana 5 haftalik hamileyken
16 yasindaki kizla bunu yapsin ,
eger ben de Cudana'ysam
yemin ediyorum bebegi aldirir, o sapiktan da tek celsede bosanirdim!
Neden mi?
Kizimin olacagini varsayar, o sapigin kizima da o yasa gelince o gozle bakacagini ya da babasinin yaptiklarinin o yasa geldiginde kizimdan cikacagini dusunurdum !
Belki cok acimasiz ama o pislik ancak bundan anlar!!!
Yorumları okumadım ama facebook'dan bulablirsin kızı en azından ailesine söylemeyeceksen bile korkutabilirsin, o korku ona yeter..
Yeterince süründürmelisin eşini kapatma konuyu bence, ikincisi bu kız kim? Yani eşinle nasıl bir muhabbeti varda dövmesini gösterme ihtiyacı hissediyor?
Daha 3 aylık evlisiniz,yeni hamilesiniz ve eşinizin şu yaptığına bakın...(çocuk için erken davranmışsınız)
O, 16 yaşındaki kızdan çok eşinizden bunun acısını çıkartmalısınız.Eşiniz istemiş ki fotoğraf yollamış( kız da meyilliymiş)ama büyük suç sizin eşinizde.
Eşinizin yaşı daha 24 müş daha olgunlaşmamış,çok erken evlenmişsiniz ki(gözü dışarda)
Size tavsiyem bu evliliği gözden geçirin,hatta bu çocuk olayını bile gözden geçirin(sonucta bu adam şuan neyse aradan zaman geçsede bu yaptığına devam edicektir)
sevgi falan değil bu,kayıtsız şartsız teslimiyet..
ya da sadece kendini kandırmak.
O kadının düşünceleri züğürt tesellisini de geçmiş, yaşaya yaşaya algısı şaşırmış onun...
Kızla ne konuştun? sadece konuşmaktan fazlasını hakediyor o kız..
İyice korkutsaydın, tehdit falan etseydn bari :26:
ah be güz<elim eşine ''sen kızı uyarsaydın ''diyorsunda
eşin ne diye no.sunu veriyor ki niyet ortada off içim şişi yeminle evire çevire döverdim ben o adamı
yanında oturuyomu şimdi
ya yolla gitsin bir de dibinde ne demeye oturuyo
bence eşin evliliği benimsiyememiş evcilik oynuyor sanki.sizde de hata var daha birbirinizi tanımadan hamile kalmışsınız.çok zor bir hayat sizi bekliyor üzgünüm.yolun başında daha eşini tanımadan sizi sanal alemde kardeşi yaşında birisyle resim alışverişi yapmasıyla karşılaşıyorsunuz.sürekli diken üzerinde bir evilik geçiriceksiniz ve bu psikolojiyle hamileliği devam ettirip sorumsuz bir eşi baba yapıcaksınız.
gerçekten eşinizin yaptıgı şey hazmedilir değilll...
ama demin bir yazı okudum yok cocugu aldırırdım boşanırdım falan .. bu kadar da ileri gidilmez bence..
ok korkutmak olur.. ama bunu gerçekten yapmak dogru dgl.. sakın siz gaza gelip çocugunuzu aldırmayın..
inş bu son olur bunu yaptıgı.. empati kursun beyfendi siz kaslı yakışıklı yarı çıplak tanıdık erkek resimler kaydetseniz ne yapar acba??
suratına tükürmek isterdm şu an ..
Evliliğinize büyük bir darbe vurdu haberi yok.. bu olay ona olan güveninizi yok etmiştir. nasıl devam edilir orası mechul..
aradan biraz zaman geçmesi lazım .. en kısa zamanda toparlanırsınız inş
senden boşanıyorum bebeğide aldırıyorum senden ne koca ne baba olur de (tabiki blöf). enazından çok korksun bidaha böyle bişeye kalkışmasın. bebğiniz olmasaydı ne yapmayı düşünürdünüz peki 3 ay karısına bunun yapan adamdan hayır gelmez diye düşünüyorum
Biz bebeği beklemiyorduk en az 1 yıl bekleyecektik ama sürpriz oldu
katılıyorum..
o kız çocuk yaşta ama adama ne demeli?
konu sahibi hamilesin seni incitmek istemem ama eşine dikkat et..çocuk yaşta bir kızın fotolarını istemiş..bu normal bir durum değil.
Kızla normal konuştum yaşının çok küçük olduğunu ve niye böyle ahlaksızca bir şey yaptığını sordum. Eşimi ne kadardır nerden tanıdığını muhabbetlerinin ne kadar ilerlemiş olduğunu hangi muhabbetin konuyu buralara getirdiğini falan sordum. Zaten korkudan ödü koptu iki saniye de bir özürler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?