Esimin telefonunda bir garip mesaj

Siz normalde olmayan, garip bir şey sezinlediyseniz bilemem eşinizi çevrenizi daha iyi biliyorsunuz ama bana klasik normal mesajlardan gibi geldi.
Ben şuan tanımadığım kadın/erkek herkese bu mesajı atabilirim.
Takipte kalın farklı bir durum gibiyse.

Kizim uyandi onu yatirdim yeniden o yuzden cevap veremedim.bayanlar oncelikle esini kiskanan en son insan benimdir herhalde hayatta sormam kimle ne yapti nereye gitti vs...bir suru de bayan arkadasi var zaten.mesaj tuhafima gitti belkude sizin dediginiz gibi normal bir mesajdir esime sormadim bile zaten.mesajin oncesi yok sadece 24 kasimda ogretmenler gununu kutlamis normal bir sekilde esimin o kadar.arkadadi olsa ismi esimde kayitli olur zaten tuhafima gitmez.bu sadece numara var esim kaydetmedigini gore cok ta onemli biri degil e onemlu biri degilse o zaman ask dolu sevgi dolu kucaklasmalar be is bir de benim icin cokvonemli olmayan birinin yeni yilini iyi yillar der kutlarim.bu yil senin icin en guzel yil olsun yok hersey mukemmel olsun vs demem ne bileyim kafam karisti iste

Ben bişey olduğunu zannetmiyorum. Ama sizin ilişki tipinize göre değişir. Eşin kadınlarla senli benli olur mu, kız arkadaşları var mıdır ona göre değişir. Ama ben olsam izin vermem o ayrı.

Gerçi numara kayıtlı değil, tanıdığınız biri olsa tamam da.

Oncesinde falan farklu birsey sezmedim zaten adam evden disari cikmiyor isten eve evden ise ben cik git derim o gitmez.ay nebileyim kendime dert ariyon herhalse.haklisinuz sanirim

Dikkat etmemişim eşiniz atmış.. Numara kayıtlı olmayınca işkillendiniz anladım...
Takipte kalın o zaman. Ya da normal bir şeymiş gibi bir sorun?

İsmini öğrenmişsiniz,daha önceki mesajları da mevcut,kimmiş ki?
İş arkadaşı mı,nasıl yazışmalar mevcut.

Noyu kendi telefonuna kaydet.
Eşine hayatım bi no çağrı atmış söyliym yaz bakalım sende var mı de. Ay dur whatsapptan fotosu var mı bakayım tanıdıktır belki de telefonunu iste ve o an tepkisini ölç.

Bence sorunun cevabı eşinizde biz nedesek boş eşinize tatlı dille bi sorun bence hem kafanızdaki soru işaretleri gider

Yok be canim ya benim odunu kim ne yapsin alan da 3 gun sonra geri birakir zaten.onu bir ben cekerim yonta yonta biraz duzeldi az biraz romantizim ogrendi.sadece acaba mi dedim kafama takildi

Yok be canim ya benim odunu kim ne yapsin alan da 3 gun sonra geri birakir zaten.onu bir ben cekerim yonta yonta biraz duzeldi az biraz romantizim ogrendi.sadece acaba mi dedim kafama takildi

Yok yahu sanmam ben. Siz kendinize de kocanıza da güvenin kafanız rahat etsin :)

Eğer yapabilirseniz önemsemiyormuş da öylesine soruyormuş gibi; "ya bir isimsiz no gördüm kim ki bu" deyin?
Ya da sessizce takip edin.

Başlığı görünce "o akşamı unutamiyorum hersey mukemmeldi" benzeri birsey bekliyordum allam yareppim. Bildiğimiz kandil cuma yılbaşı vb. ozel gunlerde atilan bir mesaj yani . Operatorlerden de geliyor bu tur tebrik mesajlari onlarida kiskaniyorum demeyin azcik guvenin su kocalariniza yahu

Bence takılmasın aklınıza, mesajda birşey yok, bende kadın veya erkek arkadaşlarıma özel günlerde mesaj atarım, samimi biriyimdir ablacım da derim, hayatım canım da derim, çoğu öz kardeşim gibidir zaten.

Önceki yazışmalarına bakardım yani ona özel bi mesaj gibi durmyor klasik aşk ile umut ile sağlık ile vs. Diye sıralamış resimde. Ben bi gariplik görmedim. Ama eşime sorardım. Yani öyle bişey olsa o mesajı orada tutmazdı herhalde öncesinde de bi fıto gönderilmiş öyle görünüyor o ne peki? Eşiniz cevap atmamış ona sanırım

Şahsen ben işkillenecek hiç bir şey olmadığı düşüncesindeyim...

Ben ce genel bir mesaj atılmış ,şüphe yaratacak en son durum bu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…