- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Belki de sizin dediginiz gibidir haklisinizbu resimli yeni yıl mesajını annemlerin whatsapp gruplarında dahi gördüm. belli ki herkese atılmış bir mesaj yeni yıl dilekleri için. çok da takılacak bir şey yok.
Oncesinde falan farklu birsey sezmedim zaten adam evden disari cikmiyor isten eve evden ise ben cik git derim o gitmez.ay nebileyim kendime dert ariyon herhalse.haklisinuz sanirimSiz normalde olmayan, garip bir şey sezinlediyseniz bilemem eşinizi çevrenizi daha iyi biliyorsunuz ama bana klasik normal mesajlardan gibi geldi.
Ben şuan tanımadığım kadın/erkek herkese bu mesajı atabilirim.
Takipte kalın farklı bir durum gibiyse.
Kizim uyandi onu yatirdim yeniden o yuzden cevap veremedim.bayanlar oncelikle esini kiskanan en son insan benimdir herhalde hayatta sormam kimle ne yapti nereye gitti vs...bir suru de bayan arkadasi var zaten.mesaj tuhafima gitti belkude sizin dediginiz gibi normal bir mesajdir esime sormadim bile zaten.mesajin oncesi yok sadece 24 kasimda ogretmenler gununu kutlamis normal bir sekilde esimin o kadar.arkadadi olsa ismi esimde kayitli olur zaten tuhafima gitmez.bu sadece numara var esim kaydetmedigini gore cok ta onemli biri degil e onemlu biri degilse o zaman ask dolu sevgi dolu kucaklasmalar be is bir de benim icin cokvonemli olmayan birinin yeni yilini iyi yillar der kutlarim.bu yil senin icin en guzel yil olsun yok hersey mukemmel olsun vs demem ne bileyim kafam karisti iste
Sanirim haklisiniz ne bileyim iste ask vs gecince bir an ne oluyo dedimBildiğin yilbaşı mesajı işte ne olucak hey Allahım ya
Yok be canim ya benim odunu kim ne yapsin alan da 3 gun sonra geri birakir zaten.onu bir ben cekerim yonta yonta biraz duzeldi az biraz romantizim ogrendi.sadece acaba mi dedim kafama takildiBilmem dostça bir mesaj yani. Sorun eşinize, arkadaşıysa mesele yok. Hiç mi karşı cinsten arkadaşı olmasın yahu? Her kadını kocalarınızı elinizden almaya çalışan potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçin.
Yok be canim ya benim odunu kim ne yapsin alan da 3 gun sonra geri birakir zaten.onu bir ben cekerim yonta yonta biraz duzeldi az biraz romantizim ogrendi.sadece acaba mi dedim kafama takildi
Yok be canim ya benim odunu kim ne yapsin alan da 3 gun sonra geri birakir zaten.onu bir ben cekerim yonta yonta biraz duzeldi az biraz romantizim ogrendi.sadece acaba mi dedim kafama takildi
Bence takılmasın aklınıza, mesajda birşey yok, bende kadın veya erkek arkadaşlarıma özel günlerde mesaj atarım, samimi biriyimdir ablacım da derim, hayatım canım da derim, çoğu öz kardeşim gibidir zaten.Yok be canim ya benim odunu kim ne yapsin alan da 3 gun sonra geri birakir zaten.onu bir ben cekerim yonta yonta biraz duzeldi az biraz romantizim ogrendi.sadece acaba mi dedim kafama takildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?