- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Yani belki tanıdığı biridir. Eski yazışmalardaki fotoğrafları bile silmemiş. Yani saklayacak birseyleri olsa silerdi diye düşünüyorum. Gayet normal bir mesaj. Adamın hic mı bayan tanıdığı olmayacak yani galeyana gelmeyin.
Evet ben de sonradan fark ettim esim gondermis uykusuzluk kafama vurdu onu bile sonradan farkettimmesajı eşiniz göndermiş yalnız
Oncesindeki fotoyuda esim gondermis 24 kadimda ogretmenler gununu kutluyor kadinin i normal bir mesajÖnceki yazışmalarına bakardım yani ona özel bi mesaj gibi durmyor klasik aşk ile umut ile sağlık ile vs. Diye sıralamış resimde. Ben bi gariplik görmedim. Ama eşime sorardım. Yani öyle bişey olsa o mesajı orada tutmazdı herhalde öncesinde de bi fıto gönderilmiş öyle görünüyor o ne peki? Eşiniz cevap atmamış ona sanırım
Evet ben de sonradan fark ettim esim gondermis uykusuzluk kafama vurdu onu bile sonradan farkettim
Hic bir fikrim yokmesajda bişey yok ama neden numarayı kaydetmemiş acaba
Kizlar esinize bir bayandan soyle bir mesaj gelse ne dusunursunuz
Haaa evli olmasaydı olabilirdi yaniiiiiii? Deyip iki üç söylenip sonra da şaka şaka ben sana güveniyorum deyip bağlardınız.Kizlar hepinize tesekkur ederim.adamin gunahini aldim gece gece.sordum biraz once velisiymis.o yuzden kayitli degilmis.her velimi kaydetcek halim yok herhalde dedi.bayramlarda seyranlarda mesaj atar o iste dedi.kadin da. Sizin dediginiz gibi toplumesaj atmis demekki herkese yilbaadi mesaji.esimde onunkini kutlamis.kizdi bana esim oha yani sende kadin velim ustune bir de evli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?