Esimin telefonunda bir garip mesaj

mesajı eşiniz göndermiş yalnız
Evet ben de sonradan fark ettim esim gondermis uykusuzluk kafama vurdu onu bile sonradan farkettim

Oncesindeki fotoyuda esim gondermis 24 kadimda ogretmenler gununu kutluyor kadinin i normal bir mesaj

Karşı taraf melekli resim göndermiş galiba, yeni yıl için. Eşiniz de gayet kibar yanıt vermiş. Numarayı kaydetmek zorunda degilki. Arada sırada sadece bu tür msjlarla iletişim kurduğu, samimi olmadığı biriyse, kaydetmemesi normal bana göre

Ohoo işi aldatmaya bağlayanlar olmuş. Bana birsürü geliyor böyle yılbaşı mesajı. Kadın muhtemelen listesindeki herkese otomotik göndermiştir. Ki zaten kocanıza özel bir mesaj yok burda genel bi yeniyıl mesajı atmış. İnsanların günahını alıyorsunuz bence.

Kizlar esinize bir bayandan soyle bir mesaj gelse ne dusunursunuz

üstteki melekli fotoğrafı eşinize göndermiş oda cevap vermiş. Daha önce ki gönderdiği fotoğraf ne?

Çok önemli biri olarak görmemiş ve kaydetmemiş sanırım. Eşinize sorun kim bu diye?

Burda bir dünya senaryo çıkar. Ne gerek var.

Son düzenleme:
Ah şu erkekler Eşini en iyi sen tanırsın.İllaki içimdekini söylemem gerwkirse eşimden ben bu durumun açıklamasını duymak isterdim çünkü kaydetmediği bi numarayı ezberlemiş demektir.Önemsiz birinin numarası neden kaydrdilmezde ezberlenir?.İlk baş kadın göndrrmiş gibi algılayınca mesajı yok yahu ne var bunda dedim ama mesajı eşin yolladıysa bnce takip etmelisin.

Bence çok önemli birşey değil. Bazen kayıtlı olmayan numaralardan özel günlerde mesaj geliyor. Kim olduğunu bilemiyorum ama kibarlık adına teşekkür cevabı yazıyorum. Bu şekilde birşey olmuş bence. Çok takıldıysanız ve telefonuna bakmanıza izin veriyorsa yanında otururken kendinize whatsapptan birşey yollayacakmış gibi yapıp girebilirsiniz ve o zaman bi numara yazmış sana tanımıyor musun keydetmemişsin diyebilirsiniz. Ama dediğim gibi bence kim olduğunu eşiniz de bilmiyor sadece nezaketen cevap vermiş

Ben bir erkek arkadaşıma msj atmam.
Ama mesajda sorun görmüyorum.
Niye bu kadar panik oldun?
Adamın sabıka kaydı dolu mu o kadar?

numara sahibi kim taniyormusunuz ?? masumda olabilir ama olmayabilirde kendi telinize kaydedip bi whatsup fotosuna falan bakin.. yada arayin teli kim aciyor emin olun..

tanıdığım biriyse hiçbir şey yapmam

aşk ile dedi diye ile sevgili demek değil aşk dolu olsun istenebilir biri size aşık olur vs.

rutin bir mesaj herkese atılan takmaya değmez.

Kizlar hepinize tesekkur ederim.adamin gunahini aldim gece gece.sordum biraz once velisiymis.o yuzden kayitli degilmis.her velimi kaydetcek halim yok herhalde dedi.bayramlarda seyranlarda mesaj atar o iste dedi.kadin da. Sizin dediginiz gibi toplumesaj atmis demekki herkese yilbaadi mesaji.esimde onunkini kutlamis.kizdi bana esim oha yani sende kadin velim ustune bir de evli dedi

Haaa evli olmasaydı olabilirdi yaniiiiiii? Deyip iki üç söylenip sonra da şaka şaka ben sana güveniyorum deyip bağlardınız.

Bunda ne var anlamadım basit bir kutlama mesaji.

Pek cok kisi cinsiyet ayirmadan whatsapp listesindekilere böyle standart mesajlardan yollamistir.

Eger baska yazışmalar ve foto alışverişi varsa farkli dusunulebilir. Yok sadece basit bir kutlama ise ortada sorun yok.

Bu senenin klasik mesajını eşime de atmış derdim.
Ona özel birşey yazmadığı sürece "senin gibi yakışıklı bir adamın yılbaşını kutlarım" tarzında sıkıntı yapmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…