- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Ben görmeyeli veli öğretmen ilişkileri baya level atlamış bi öğretmen velisinin yılbaşı mesajına şöylesi bir yanıt verir:
Yeni yılınızı tebrik ederim ailenizle birlikte mutlu bir yıl dilerim
Ya da ben de sizin yeni ytılınız tebrik ederim falan....
Bu mesaj çok laubali çok senli benli hiç hoşlanmadım
Yeşil mesaj watsappda giden mesajdır konu sahibi de önce kadın attı sanmış sonra anlamış eşinin attığını kadın melekli resimli mesaj yollamış muhtemelen toplu mesaj konu sahibesinin eşisi de yeşil senli benli mesajı atmışmesajı atan veli,öğretmen bir şey yazmamış ki laubali olduğunu nasıl anladınız?
konuyu yanlış mı okuyorum acaba şüphe ettim şimdi.
Sebep olanlar utansın hiçbirşeyin sınırı ahlakı doğrusu yok artık herkes herkesle herşeyi yapabiliyorAh biz kadınlar paranoyak olduk valla :)
Yeşil mesaj watsappda giden mesajdır konu sahibi de önce kadın attı sanmış sonra anlamış eşinin attığını kadın melekli resimli mesaj yollamış muhtemelen toplu mesaj konu sahibesinin eşisi de yeşil senli benli mesajı atmış
ben bir gariplik göremedim, yılbaşında eşime de bana da farklı cinslerden kutlama mesajı geldi. ne kadar abartıyorsunuz ya, sizi yanlış düşünmeye sevk edecek en küçük bir ima bile yok mesajda.
Merhaba;
Konu sahibesi şunu konuya eklese iyi olur. İlk melek resimli Msj karşı taraftan gelmiş yani Veliden, ama yazı olan yanı yeşil arka planlı olan konu sahibesinin eşinin attığı Msj, anormallik orda başlıyor. Kadın toplu Msj niteliğinde atmış ama eş daha samimi Cvp yazmış.
Konunun kilit noktası bu.
I izmirimizmir
Canim veliyi taniyorum yani yuzyuze falan tabiiki gelmedim de velinin annesi daha once baklava gondermisti bize.bu velinin esi polis.hirsiz kovakarken dusup basini kaldirima carpmisti komaya gurdi vs..kadin bunu esime anlatmisti hani cocugun psikolojisi bozuk gibisinden.esimm o yuzden oyke yazmis bundan sonra hayatinin en guzel tili olsun diye.ben o veli oldugunnu sonradan anladimMerhaba;
Konu sahibesi şunu konuya eklese iyi olur. İlk melek resimli Msj karşı taraftan gelmiş yani Veliden, ama yazı olan yanı yeşil arka planlı olan konu sahibesinin eşinin attığı Msj, anormallik orda başlıyor. Kadın toplu Msj niteliğinde atmış ama eş daha samimi Cvp yazmış.
Konunun kilit noktası bu.
I izmirimizmir
Canım bunu buraya yazmanda bi hayır olabilir sen yine de bu kadar güvenme bence dertleşmişler üstelik polis eşinin durumuyla ilgili açıklamaya istinaden söylüyorum sen yine de takipte kal kocanın hattından online işlemlere falan bi bak bakalım haddinden fazla bi görüşme olmuş mu bu "veli" ile yapılan...Canim veliyi taniyorum yani yuzyuze falan tabiiki gelmedim de velinin annesi daha once baklava gondermisti bize.bu velinin esi polis.hirsiz kovakarken dusup basini kaldirima carpmisti komaya gurdi vs..kadin bunu esime anlatmisti hani cocugun psikolojisi bozuk gibisinden.esimm o yuzden oyke yazmis bundan sonra hayatinin en guzel tili olsun diye.ben o veli oldugunnu sonradan anladim
Kizlar esinize bir bayandan soyle bir mesaj gelse ne dusunursunuz[/
Şaka mısınız ne var bu mesajda bence siz bir psikologa görünün ya da çıkıp biraz yürüyüş yapın oksijen alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?