Esimin telefonunda bir garip mesaj

mesajı atan veli,öğretmen bir şey yazmamış ki laubali olduğunu nasıl anladınız?

konuyu yanlış mı okuyorum acaba şüphe ettim şimdi.

mesajı atan veli,öğretmen bir şey yazmamış ki laubali olduğunu nasıl anladınız?

konuyu yanlış mı okuyorum acaba şüphe ettim şimdi.
Yeşil mesaj watsappda giden mesajdır konu sahibi de önce kadın attı sanmış sonra anlamış eşinin attığını kadın melekli resimli mesaj yollamış muhtemelen toplu mesaj konu sahibesinin eşisi de yeşil senli benli mesajı atmış

aa ben sanıyorum ki hepsini veli atmış niye bu üyeler bu kadar abartıyor diyorum

mesajın içeriği şüpheye düşürebilecek bir mesaj değil ama olay biraz tuhaf. direk eşinize sorun derim ben aa hayatım bu numara kimin vs.onun telefonunda bişeye bakıyormus gibi yaparken. en doğrusu bu olur.

ben bir gariplik göremedim, yılbaşında eşime de bana da farklı cinslerden kutlama mesajı geldi. ne kadar abartıyorsunuz ya, sizi yanlış düşünmeye sevk edecek en küçük bir ima bile yok mesajda.

ben bir gariplik göremedim, yılbaşında eşime de bana da farklı cinslerden kutlama mesajı geldi. ne kadar abartıyorsunuz ya, sizi yanlış düşünmeye sevk edecek en küçük bir ima bile yok mesajda.

Merhaba;

Konu sahibesi şunu konuya eklese iyi olur. İlk melek resimli Msj karşı taraftan gelmiş yani Veliden, ama yazı olan yanı yeşil arka planlı olan konu sahibesinin eşinin attığı Msj, anormallik orda başlıyor. Kadın toplu Msj niteliğinde atmış ama eş daha samimi Cvp yazmış.

Konunun kilit noktası bu.
I izmirimizmir

benim gibi sazanlar olmaması açısından güzel bir açıklama olmuş

Kizlar veliyi de taniyorum aslinda velinin annesi yani cocugun anneannesi bize baklava falan yapip yollamisti eskiden.yasli tatli bir teyze.evet mesaj abartili olmus bence de.hocam yenu yiliniz kutlu olsun denebilirdi kisaca.esim de tesekkur ederim sizin de diyebilirdi ama belliki velisi herkese toplu bir yilbasi mesaji atmis esim de cevap vermis.10 yillik evliyim daha bir tek gun esimden suphe etmemi gerektirecek bir hareket soz vs gormedim duymadim.tam tersine esim hep benim uzerime titrer bir dedigimi iki etmez zaten adamin evden disari ciktigi da yok hep benle yollarim gitmez vs...bu nedenle tuhaf geldi mesaj bana.ama gunahinu aldim esimin abarttim yanlis anladim sorun yok yani

Bence de abartmışsınız,aynı yılbaşı resmi bana da geldi.Atan kişi sadece eşinize değil de birden çok kişiye aynı mesajı atmış gibime geldi ama siz yanlış anlamışsınız:))

Canim veliyi taniyorum yani yuzyuze falan tabiiki gelmedim de velinin annesi daha once baklava gondermisti bize.bu velinin esi polis.hirsiz kovakarken dusup basini kaldirima carpmisti komaya gurdi vs..kadin bunu esime anlatmisti hani cocugun psikolojisi bozuk gibisinden.esimm o yuzden oyke yazmis bundan sonra hayatinin en guzel tili olsun diye.ben o veli oldugunnu sonradan anladim

Canım bunu buraya yazmanda bi hayır olabilir sen yine de bu kadar güvenme bence dertleşmişler üstelik polis eşinin durumuyla ilgili açıklamaya istinaden söylüyorum sen yine de takipte kal kocanın hattından online işlemlere falan bi bak bakalım haddinden fazla bi görüşme olmuş mu bu "veli" ile yapılan...

Bence normal bir mesaj bunda kötü bir art niyet göremedim ben. Ben olsam eşime sorardim onun tepkisinden anlardim zaten. Şüpheli davranıyor ise o zaman art niyet arar takip ederdim.

Sonuca ulaşmış sanırım ama anormal bir durum yok. Zaten o fotoğraf hazır bir fotoğraf belki o yazıya dikkat etmemiştir.
Ben eşinizin duvar kağıdını merak ettim ne yalan söyleyeyim

Iyide ilk mesaj değil bu anladığım kadarıyla,üstte bir mesaj daha var önceden gönderilmiş,dolayısıyla oda bu tarz kutlama mesajıysa,muhabbet edilmediyse devamında sorun yoktur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…