Esimin telefonunda bir garip mesaj

Bu resmi tanıdık birinin görmesinden çekinmiyor musun?
Kişinin numarasını paylaşmışsın, hakkında şikayetçi olsa hakkı var.
Mesajda ne var? Biriyle flörtleşse kadın aşkım der, canım der, sevdiceğim der.
Toplu mesajdır. Ayrıca eşinin telefonunu karıştırman çok saygısız ve seviyesi bir hareket.

Normal bir yılbaşı mesajı işte.
Sorun sizde.

Bikere esımın telını kurcalamam
Kı bu mesajda kotu hıcbırsey yok
İnstagramda vardı o resım hosuma gıtmıs arkadaslarıma toplu gondermıstım
Askım sevgılım dememış dümdük yenı yıl kutlaması

Oncesinde falan farklu birsey sezmedim zaten adam evden disari cikmiyor isten eve evden ise ben cik git derim o gitmez.ay nebileyim kendime dert ariyon herhalse.haklisinuz sanirim

aynen öyle kendine dert arıyosun yada buralara fazla kaptırmışsın kendini.

tipik bir yeni yıl mesajı.bir de bunun bugün evini iki kişi sordulu olan daha garip versiyonu vardı

Ben ki normalde kıskanç biriyimdir, bu mesajda hiçbir kötü niyet göremedim. Bence yanlış alarm!

Velim velinimetim bebeğim bu yıl seni çok mutlu edeceğim bu yıl en güzel yılın olacak artık hayatında ben varım velilerin en güzeli yılların en güzeli senin olsun ben de senin olayım gurrban olayım

eğer bu mesaj toplu atılan bir mesajsa velinin öğretmene atmış olmasında bir gariplik yok.benim gördüğüm mesaj yeni yıl kutlama mesajı.

garip olan sadece 'sen' diye hitap etmesi olabilir o da herkes aynı kültür ya da kibarlık seviyesinde değil.bir de toplu atılan mesajlarda bu olabiliyor.

Ben görmeyeli veli öğretmen ilişkileri baya level atlamış bi öğretmen velisinin yılbaşı mesajına şöylesi bir yanıt verir:
Yeni yılınızı tebrik ederim ailenizle birlikte mutlu bir yıl dilerim
Ya da ben de sizin yeni ytılınız tebrik ederim falan....
Bu mesaj çok laubali çok senli benli hiç hoşlanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…