Eşimin teyzesiyle görüşmek istemedim huzurum kaçtı

Ne var doğal birsey. Yapan memnun doguran memnun derdi tasasi size kalmiyacak :)
Busranur calar var sosyal medya kullanicisi bilen bilir kadin dogum yapti kizi 3 aylikken hamile kaldi. Yani allah verdikten sonra bebegin küçüğü büyüğü olmuyor. Yargilamak yerine destek olun
Allah razı olsun içime su serpiyor iyi niyetle yazılanlar

1 gün bile yalnız geçirmemişsiniz ama 2 çocuk yapılmış
yalnız bıraksalar nolacak acaba mazallah
Evet canim kaynanasi kayinpederi felan hep beraber yataga giriyolarmis sarilip uyuyorlarmis ama yinede kalmis.. yahu milletin sex hayatindan sizene? Benim arkadasim prezervatif kullandiklari halde hamile kaldi. Iyi ozaman hamile kalinabilir her türlü diye millet kocasıyla sevismesinde.

Evet canim kaynanasi kayinpederi felan hep beraber yataga giriyolarmis sarilip uyuyorlarmis ama yinede kalmis.. yahu milletin sex hayatindan sizene? Benim arkadasim prezervatif kullandiklari halde hamile kaldi. Iyi ozaman hamile kalinabilir her türlü diye millet kocasıyla sevismesinde.

üffff he anam :işsiz:

Ne var doğal birsey. Yapan memnun doguran memnun derdi tasasi size kalmiyacak :)
Busranur calar var sosyal medya kullanicisi bilen bilir kadin dogum yapti kizi 3 aylikken hamile kaldi. Yani allah verdikten sonra bebegin küçüğü büyüğü olmuyor. Yargilamak yerine destek olun
Çok matah birşeymiş gibi sosyal medyadan örnek veriyorsunuz bir de. Henüz 1,5 yıllık sıkıntılı bir evlilik, küçücük bir bebek ve önceki doğumunu sezeryanla yapmış bir anne. Yazık değil mi o kadına, o küçücük bebeğe. Doğum sonrası vücudun ne kadar sürede toparlanacağını, henüz ilgiye muhtaç olan küçücük bir bebek varken yeni bebek yapmanın ona haksızlık olacağını falan konuşmayalım zira anlayabileceğinizi sanmıyorum.

gene karşıt yorum yapanların yerin dibine sokulduğu bir paylaşım..
hiçbir problem tek taraflı ortaya çıkmaz. muhakkak sizin de bilmeden de olsa yaptığınız hatalı şeyler vardır.
eşinizin ailesini haklı çıkarmıyorum ama bu derece sadece beni bunaltıyorlar, gelmesinler, görüşmeyelim kafasını da anlayamıyorum.

Güldürdü beni yazdiklariniz evet benim de bu sekilde oldu anlayisiniz için çok sağolun:)

Konu sahibi hali hazirla bi bebek ve bi hamileliginiz mevcutken dusuneceginiz en son şey dıdının dıdısı olsun. Esinizin teyzesi size neden dert oldu yabi kv kp gorumce elti bitti artik eslerin teyzesi de mi evlere dahil olur oldu. Musade etmeyin uzak durmaya devam edin. Sizin hayatiniza mudahale ettirmediginiz icin esiniz de size soguk davraniyorsa cocuklarin nafakasini versin defolsun gitsin

gene karşıt yorum yapanların yerin dibine sokulduğu bir paylaşım..
hiçbir problem tek taraflı ortaya çıkmaz. muhakkak sizin de bilmeden de olsa yaptığınız hatalı şeyler vardır.
eşinizin ailesini haklı çıkarmıyorum ama bu derece sadece beni bunaltıyorlar, gelmesinler, görüşmeyelim kafasını da anlayamıyorum.
Evet benim de vardır ama gerçekten sınır bilmiyolar her gün gidelim sık sıkorda kalalim istiyorlardı daha baştan beni bunalttilar yaşamayan bilmez

Çok matah birşeymiş gibi sosyal medyadan örnek veriyorsunuz bir de. Henüz 1,5 yıllık sıkıntılı bir evlilik, küçücük bir bebek ve önceki doğumunu sezeryanla yapmış bir anne. Yazık değil mi o kadına, o küçücük bebeğe. Doğum sonrası vücudun ne kadar sürede toparlanacağını, henüz ilgiye muhtaç olan küçücük bir bebek varken yeni bebek yapmanın ona haksızlık olacağını falan konuşmayalım zira anlayabileceğinizi sanmıyorum.
Kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum istemeden oldu bunları ben de biliyorum düşünceniz için sağolun çocuğuma aciyorum en cok ama ben de korkuyorum doğumdan keske aradan 2 yıl gecseydi

Eşin isterse buz gibi olsun dün de yazdım başka konuya erkeklerin isteklerini yaptırma yöntemidir bu soğuk davranma, küsme hareketi. Sen kocanın üstüne ekstra düşme, neyin var diye sorma, soğuk davrandıkça şirinlik vs yapma anlamamazlıktan gel, her şey normalmiş gibi davran.
Sen geri adım atma, vicdan da yapma hepsi acındırma yöntemi. Koskoca kadın bir öğün yemek yemedi diye bir şey olmaz.
Ama biraz kuvvetli ol, aman acıdım aman kıyamadım, aman kocam bana küstü dedikçe tepene binerler biraz dişli ol, yoksa milletin hizmetçisi olursun.
Ha baktın eşin işi ailemle iyi olmazsan ben de sana iyi olmama getirirse ailen de arkandaysa ayrıl eşinden, çünkü değişmez o kafadaysa.

Keşke onlar da böyle düşünebilse teyzesi ben ona demedim o alıngan deyip duruyor ama her zaman bariz bana söylüyordu yeni gelinler yeni gelinler deyip durdu gelin bi ben var

Sanki eskiden gelinler böyle bayıla bayıla hep kayınvalidelere bakardı el pence divan durup. Başlatmasin yeni gelinlere. Ben sizi iyi anladım. Ha diyelim bir kere söyledi ve siz hemen üstüne atlayıp böyle bir tepki verseniz o zaman belki bir yalnis anlaşılma var derim. Ama devamli böyle konusuyorsa bende bir art niyet ararım

teyze kim ya bir evlilikte söz sahibi olamayacak kadar dış kapının dış mandalı biri. insanlar sizin evinize gidip gelip sizi rahatsız edici şeyler söyleyemez o kadar da değil. Kayınvalideniz de bu yüzden yemeden içmeden kesilecekse kesilsin. Eşiniz ailesi ile dilediği zaman görüşsün, siz görüşmek zorunda değilsiniz. Siz evlatlarınızı düşünün eşinizle konuşun gerekirse birlikte aile terapistine gidin , eşinizin başka bir kusuru yoksa bunun için yuvanızı yıkmayın .

kendini niye toparlıyorsun ki
karşı taraf eşini alıp vermeyeceksin korkusu olmuş
sen eşinin yetişkin birey olduğunu aklı yerinde mesaj versen yeter
tabi anlarsa
kv bir gün benim yanımda eşime dedi ki
tuna bırakmıyorsa sen atla gel
anne 7 24 eşimi tutamam dedim
altında araba var mesai saati içinde istese gelir dedim
sustu

teyze kim ya bir evlilikte söz sahibi olamayacak kadar dış kapının dış mandalı biri. insanlar sizin evinize gidip gelip sizi rahatsız edici şeyler söyleyemez o kadar da değil. Kayınvalideniz de bu yüzden yemeden içmeden kesilecekse kesilsin. Eşiniz ailesi ile dilediği zaman görüşsün, siz görüşmek zorunda değilsiniz. Siz evlatlarınızı düşünün eşinizle konuşun gerekirse birlikte aile terapistine gidin , eşinizin başka bir kusuru yoksa bunun için yuvanızı yıkmayın .
Teyzesinin huyu ahlakı kötü onun görümcesine açtım bi kez bu konuları hamileydim kaldiramiyordum 9.ayda bile annemin evinde yapmayacağım işleri orda yaptım sen hamilesin yapma demediler bi iş oldu mu çekildiler kenara mecbur hissettim kalktim 5 dk oturunca gözüne batiyordu laf sokmaya çalışıyordu biz hiç insan değilmişiz demek ki diyordu hep görümcesini iyi niyetli güvenilir buldum söyledim o da hep öyle patavatsiz dedi evine giderken dua ederek giderdim laf söylemesin diye dedi sen anlattıkça gözümün önüne geliyor aynisini hepimiz onunla yaşadık dedi ya o şekilde görüşürsün ya görüşmezsin dedi görüşmek istemedim eşim çok sorun yaptı buz gibiyiz şimdi bi şey derken terslenerek kızarak söylüyor konuşmuyoruz bile doğru düzgün

Kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum istemeden oldu bunları ben de biliyorum düşünceniz için sağolun çocuğuma aciyorum en cok ama ben de korkuyorum doğumdan keske aradan 2 yıl gecseydi
İstemeden olduğunu anladım. Bu yalnızca sizi ve eşinizi ilgilendirir. İlk mesajımda şaşkınlığımı belirttim sadece. Benim cevabım bu durumu güzelleyen üyeyeydi. Allah yardımcınız olsun.

Eş teyzeside kim oluyor ya
Bayramlarda belki görürsem görürüm, diğer türlü o kimki size müdahale edecek, laf sokacak.
Görüşmeyin olsun bitsin.
Kv, kp bittide bide eşin teyzesi halasıyla uğraşcak insanlar. Oldu

Bu forumda neden bütün konular birbirine benziyor? Sorunlu evlilik, sorunlu eş ailesi hemen evlenildiği gibi yapılan çocuk, istemeden olan ikinci çocuk... Size önerim ya rest çekiceksiniz ki sanmıyorum şu an öyle bir durumda değilsiniz ya da kabulleneceksiniz

o eş teyzeleri öyle var yaa.. Benim eşimin teyzesi de hastanede doğum yapmışım yanıma geldi dediği ilk laf içerde bi tane daha unutmuşlar herhalde,göbeğin olduğu gibi duruyor düşünün sezeryandan çıkmışım,3-4 saat olmuş ayağa yeni kalmışım :KK47:
sonra habersiz gelmeleri,bize gelin demeleri gitmeyince,laf çarpmaları,oğluma işte eve geliyor mu ki bizi tanısın ne işi var filan diye laf etıyor,dedim evet bayram seyran değil neden gelsin,gerekli bişey olursa gelsin,bu arada oğluma beni sayıp 1 kürdan bile almadı.Neyse 1 yaş doğum gününe çağırmadım kaynanam dedi onu çağırmazsan bende gelmem dedim anne onun için gelmiyorsan sen bilirsin.Ben yeterince çektim gerek yok istemiyorum.Geldi ama doğum gününe kayınvalidem :KK51: teyzeyi çağırmadım gelmedi oh iyi ettim uzağım eşimde aynı fikirde onun ne işi var dedi annemi boşver dedi sert konuşma kalbi kırılmasın sadece onu istiyor :KK23:dikkat ediyorum bende
sende çek kendini asla muhatap olma gidip gelme benimkin aileside senikiler gibiydi ama önünü kestim,kimseye gidip gelmiyorum

Back
X