Evlenmeden önce çok uzun bir zaman beraberliğiniz mi oldu ya da aynı okuldan falan mısınız da hani ara vermeden devam etmek gibi ..
Eşinin tarzı da bu olabilir tabi..
Sen yine de elinden geldiğince renk katmaya çalış araya ayrılık girmeden.
Mesela tüylü topuklu terliklerin falan yok mu senin
Ben onun bu isteğinden şikayetçiyim aslında. Yani nasıl 1.5 aylık evli bir adam sürekli onunla bununla takılmak ister anlayamadım.
Aramız normal daha çok soğuk davranan benim öyle diyor. Yani sürekli aynı koltukta beraber oturmuyoruz misal. Kendisi maç izlemek istiyor ben de hiç hoşlanmam haliyle kalkıp bilgisayara geçmek istiyorum yanımda dur diye kızıyor. Normal görünüyor yani
O tüylü topuklulardan kokoş kayınvalidede vardı sanırım
bence önce siz kendinize güvenmelisiniz.
koca şehirde kaybolsanız bile sorarak bulucaksınızdır gideceginiz yeri.
hem ailesinin yanına gidicegine. büyükşehiri gezdirip kaybolmanızı engelliyebilir
Annesi de memnun sanırım, zaten her gün konuşuyorlar. Bugün şunu yedik bugün bunu yaptık, erken yattık geç kalktık vs...Hatta kayınvalde ve kayınpeder ben çağırıyor oraya. Hafta içi bizimle kal hafta sonu eşin gelir beraber dönersiniz diye:26:
Kocan seni kendine muhtaç bırakmak istiyor, kendi başına birşey yapabileceğine güvenmiyor gibi bir izlenim oluştu bende şimdiye kadar yazdıklarından:44:aynen leopar mı dersin tüylü terlik mi ne ararsan var
aktarma noktaları falan varmış henüz oraları bilmiyorum. Yani internetten falan bakıp bulabilirm diye düşünüyorum da onun korktuğu galiba insanların beni yemesi. Geçen gün sabah 7, hava da serin yürüyüş yapayım diye hazırlandım. Uyanmış dikilmiş seni alıp götürürler parçanı bulamayız, hayatını karartırlar falan diye göndermediher saatte yürüyemezmişim Gezdiğimiz zaman da motosikletle götürüyor yani toplu taşımada neyi kullanırım hangi durakta inerim pek bilmiyorum haliyle. Bir de oturup anlatmaya çalışıyor saatlerce, şuradan binersen şuraya gidersin, şuradan buralara gidebilirsin vs diye. anlatmakla olacak şey mi kendim binip gitmem lazım diyorum anlamıyor
Ben de onu anlamaya çalışıyorum. Dün söylesem baş başa kalmak istiyorum diye bugün geliyor hafta sonu annemlere gidelim mi diyor. Geçen hafta gitmişiz zaten ondan 2 önceki hafta da, ondan önceki hafta da kardeşim gelmiş. Bütün hafta sonu bi koşturmaca yani. Hayır benim istediğim böyle bir isteğin yoksa beni de rahat bırak keyfimiz istediğini yapayım. Gideceğiz kendisi güneşlenecek, uyuyacak ben sap gibi elimi kolumu nereye koysam diye sıkıntıdan patlayacağım.
uzun süre beraberdik ama farklı şehirlerdeydik. Senede 2-3 kere belki görüşürdük. Uzun zaman yan yana olalım diye bekleyip yan yana olunca da başkalarının yanına gitmek çok garip geliyor bana. Ama kendisi istemiyorsa da ben gururuma yedirip yaklaşmıyorum, kendi başıma bir şeyler yapmak istiyrum açıkçası.
bence önce siz kendinize güvenmelisiniz.
koca şehirde kaybolsanız bile sorarak bulucaksınızdır gideceginiz yeri.
hem ailesinin yanına gidicegine. büyükşehiri gezdirip kaybolmanızı engelliyebilir
Aynısı değil ama bende de çoook benzer sorunlar vardı. Bu arada ben de evleneli 2 ay oldu :) Benim eşim de sürekli oraya buraya gidelim, gece 12:30'da ailesinin evinden çıkıyoruz, ordan çıkıp dayımlara gidelim bi çay içip kalkarız diyodu. Geçen hafta dişçiden çıktım ağzım kan içinde, dudaklarım dilim uyuşuk konuşamıyorum, amcamlara gidelim dedi. Kabul etmeyince cafeye gidip bi çay içelim dedi. Köpürdüm tabi... Sürekli bi yerlere gitme derdinde! Ama ben bu 1,5 - 2 ay süresince çaba içindeydim. Bazen yalvardım, bazen ağladım, bazen trip attım, bazen küstüm, bazen güzellikle anlattım. ''Allah'ım ömrüm böyle mi geçicek.'' dedim kendi kendime! Hatta buraya konu açtım bununla ilgili. Geçen hafta birden iyi davranmaya başladı. Cinsel problemlerimiz de vardı... Ben başlarda çok korkmuştum. İlk 1 hafta bişey yapamadık. 2. - 3. haftadan sonra anca alıştım. Sonrasında zaten Ramazan girdi. Eşim de bu süreçte biraz ürktü olaydan. Bunda benim ilişki sırasındaki ağlama krizlerimin etkisi büyük tabii :) Şimdi o psikolojiyi atlattı galiba. Maaşallah diyeyim, bu hafta çok güzeldi. Tabii ben de biraz uyum sağladım. Normalde sürekli erken yatmak isteyen biriyim çok çalıştığım için. Şimdi daha geç yatmaya çalışıyorum. Geçen 1 hafta boyunca neredeyse her gün ya bi işimiz vardı ya da bi yere iftara falan gittik ama eşim eskisi gibi 12'lere kadar oturmadan 10'da hadi biz kalkalım demeye başladı. Eve gidince haftada 1 kere benim zorumla yanıma yanaşan adam neredeyse üst üste her akşam bana yanaşmaya başladı :) Geçen gece ben de zincirlerimi kırıp 2'ye kadar uyumadım, sohbet ettik. Dedi ki ''İnsan evliliğinin ilk günleri daha istekli olur diye düşünürüz ama ben seni gün geçtikçe daha çok istiyorum, daha çok özlüyorum, sürekli aklıma geliyosun.'' dedi :) Gündüz ya 1 kere arar ya da hiç aramazdı işteyken. Şimdi günde 3 defa arıyor boş boş konuşuo :) Onu ne değiştirdi bilmiyorum ama bence sizin ilişkiniz de böyle birdenbire değişime uğrayabilir. Tabii inşaallah kalıcıdır. Sadece 1 haftadır böyle iyiyiz :) İnşaallah siz de böyle sihirli değnek değmiş gibi düzelirsiniz :)) Bence gerçekten erkekler evlenince bi şoka giriyolar. Zamanla da o şoktan çıkıyolar :)
aynen leopar mı dersin tüylü terlik mi ne ararsan var
aktarma noktaları falan varmış henüz oraları bilmiyorum. Yani internetten falan bakıp bulabilirm diye düşünüyorum da onun korktuğu galiba insanların beni yemesi. Geçen gün sabah 7, hava da serin yürüyüş yapayım diye hazırlandım. Uyanmış dikilmiş seni alıp götürürler parçanı bulamayız, hayatını karartırlar falan diye göndermediher saatte yürüyemezmişim Gezdiğimiz zaman da motosikletle götürüyor yani toplu taşımada neyi kullanırım hangi durakta inerim pek bilmiyorum haliyle. Bir de oturup anlatmaya çalışıyor saatlerce, şuradan binersen şuraya gidersin, şuradan buralara gidebilirsin vs diye. anlatmakla olacak şey mi kendim binip gitmem lazım diyorum anlamıyor
Kocan seni kendine muhtaç bırakmak istiyor, kendi başına birşey yapabileceğine güvenmiyor gibi bir izlenim oluştu bende şimdiye kadar yazdıklarından:44:
Yani sen istediğin gibi gezip tozma hep ona muhtaç kal ve planları da o yapsın sen uygula modunda sanki
Aslında bu da yanlış. Sonuçta senin gurur yaptığın kişi eşin.
İlk zamanlardan başlarsa gururunuz ileriki yıllarda ne olacak?
Bence sen bugünden tezi yok zamanı değerlendir.
İlla tüylü terlik de gerekmiyor, balkonda tavla oynayın, film izleyin.
Çocuk olunca zaten çok az vakit kalacak sizin için.
aynı dert bende de var bunlar düzelmiyolar. emzikli çocuk gibi her hafta anne baba peşinde koşuyolar ama evlenirken herşey güzeldi aşkım canımlar bitmezdi :) yapılacak en güzel şey al karşına konuş dicem ama onuda yapmışssın gene anlamamış o zaman kendisi gitsin takılsın gelsin senide yanında çanta gibi taşımasın.
recep ivedigin dedigi gibi
gelinlik giydirim 40 yerinden şişlerler falan
abartıyo bence...
analtmaklada hiç olmaz... anlattıkdan sonra kolundan tut hadi pratige dökelim de
Bilemiyorum pek zannetmiyorum açıkçası, hiç öyle kıskanç hödük biri değildi ama paranoyaklığı vardır. Bazen bir alışveriş merkezine bırakıyor iş yerinin oralarda akşama kadar geziyorum onda sorun yok mesela.
Yani ben illa ki onunla vakit geçirelim demiyorum ama daha bu kadar yeniyken sürekli bir yerlere gitmeler, günler süren küslükler de fenalık getiriyor. Herkes 1.5 ayda tamamsınız, ne biçim yeni evlisiniz diyor. Öyle bi cıvıl cıvıl durumumuz yok, o geliyor bu gidiyor gelenin gidenin başımın üzerinde yeri var ama eşimin bu garip tavrı bana dokunuyor. Haliyl ben de beni istemeyeni ben hiç istemem modundayım. Sonuçta gurbet elde olup ilgi görmesi gereken benim onun peşinde koşmam, koşamam. Sadece bilmem lazım yani bilinçli mi yapıyor, benimle vakit mi geçirmek istemiyor nedir anlayamadım. Sorunca da klasik erkek cevabı "saçmalama"yı alıyorum. Çoculk düşünmüyordum zaten şimdi hiç düşünmüyorum
eşim evde yalnız kalıp ailesi yazlığa gidince bu kadar gitmezdi, hatta hiç gitmezdi üşenip...şimdi ne olduysa sürekli gitmek istiyor ve ciddi ciddi sen kal hafta içi dinlen, ben hafta sonu gelirim diyebiliyor. sinirim bozuluyor benim öyle bir şey olacaksa kendi ailemin yanına giderim diye kızıyorum. elimde değil yani istenmiyorum gibi bir izlenim oluşuyor. defalarca konuştum, daha pazartesi sabahı konuşuldu bu konu, bugün çarşamba gelmiş bana hafta sonu gidelim mi diyebiliyor.Esiniz ben aile oldum kabalik bir ailem var hadi toplanalim gezelim tozalim gibi neşe içinde ne yaptigini bilmiyor:)
Siz.ise farkli düşüncedesiniz ama bunu çözmek yerine uzak durmayi tercih etmeniz doğru değil.. Güzelce konusun esinizle gurur yapmayin...
o mac izlerken gidip bilgisayar alin ama başka odaya masaya gitmeyin koyun kucaginiza yatin dizine esinizin soğukluk uzaklik yapmayin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir sorun yok şimdilik, her şey normal...Evet tuhaf biraz.. yani tuhaf da olmayabilir sonuçta kişisel bir durum yaşam tarzı ve tepkiler.
Ona göre sorun yok gibi görünüyor gerçekten ama sen de kendini koyuverme, belki yaptığın değişiklik onun da hoşuna gidecek. Yeni bir şeyler keşfedeceksiniz.
Denemeden bilemezsin. Cinsel anlamda var mı peki sorun?
sanmam yani annesi evet ilgiyi falan sever de öyle her hafta sonu gidelim gibi bir isteği yoktur. ablaları çocukları kayınvalideme bırakmış her hafta sonu görmeye geliyorlar. bayağı kalabalık oluyoruz ve ayrı yatıyoruz genelde. yer bulup sığışıyoruz işteailesinden böyel bir tepki varmı acaba?
soncuta cok yenı evlısınız 1 ay daha hafta sonu orada vakıt gecırmek bazı seylere sekte vurmuyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?