Eşimin Topluluk Merakı

sendenmi ısrar falan bekliyo acaba:26:
şuraya götür beni. buraya gidelim gibi

başlığı ' Eşimin Topuklu Merakı' diye okudum :

eşiniz biraz bencilce davranmıyor mu ? ayrıca yeni evli insanlar sürekli başbaşa olmak isterler eşiniz neden kalabalıkta olmak istiyor ki :26:

bence bu konudaki rahatsızlığınızı tam anlatamadınız eşinize ciddi bir konuşma yapamadınız :44: biz yeni evliyiz seninle başbaşa olmak istemiyorum neden anlamıyorsun neden benimle başbaşa olmaktan kaçıyorsun diye sormalısınız insan sinir olur yaaa cicim ayları

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de ilk okuduğumda öyle okudum –topuklu merakı- olarak.

annesine çekmiş olsa sürekli ilgi gösterirdi. kadın bu yaşta hala kocasından çiçek bekliyor, el ele gezmek istiyor

bir arkadaşın dediği gibi siz eşinizden önce davranın emrivaki yapın ; bu hafta sonu evde başbaşa film keyfi yapacağız veya bu haftasonu başbaşa şuraya gideceğiz diye ona fırsat vermeyin

sendenmi ısrar falan bekliyo acaba:26:
şuraya götür beni. buraya gidelim gibi

hiç sanmam. bu düşüncesini söylemeden önce bana hafta sonu ne yapmak istersin oraya mı gidelim, istanbulda mı takılalım diye sordu güya.
Diğer hafta zate bayram gideriz, bu hafta da gtmeye ne gerek var dedim. Niye ya ben güneşlenmek stiyorum, göle gricem noluyo gidnce vs diye uzattıkça uzattı. Her gittiğimizde ayrı gayrı takılıyoruz çok istiyorsan kendin git, ben de evde sevdiğim şeyleri yaparım dedim. niye ya göl kenarında kitap okuruz, müzik dinleriz güneşleniriz dedi... zarre inanmıyorum söylediklerine, her gidecek olduğumuzda şöyle gezeriz buraya gideriz diyor hiç de öyle olmuyor. ayrıca oruç oruç güneşlenip kavrulmaya da niyetm yok...

Gülmeyin ama konuyu ''eşimin topuklu merakı'' diye okuyorum..
Bakıyorum topuk yok,sonradan fark ettim topluluk merakı imiş..

Ben de ilk okuduğumda öyle okudum –topuklu merakı- olarak.

bir arkadaşın dediği gibi siz eşinizden önce davranın emrivaki yapın ; bu hafta sonu evde başbaşa film keyfi yapacağız veya bu haftasonu başbaşa şuraya gideceğiz diye ona fırsat vermeyin

ben de bdvde gezerken kend başlığımı öyle okudum
ben de anlamadım ve sinir oldum...
açıkçası 15 yıllık evl olup da artık alışkanlığa bağlamış gibi bir durumu var. defalarca söyledim, konuştum. enişteleriyle aynı kıvamda şu an. aynı "kadın işte" esprileri, aynı eşe laf sokuşturmalar vs... tek fark onlar 12-13 yıllık evl biz 1.5 ay. en son pazartesi sabahı böyle olacaksa ben giderim uğraşamam ben bunun için hayatımı değiştirmedim diye celallendm, hazırlandım kapıyı kilitledi...konuşmayı da geçtim ve ciddi tepki verdim ama hala aynı tas aynı hamam. benim de bir gururum var yani konuş anlat, küs olmuyorsa uğraşasım da yok...
ne bileyim neden böyle olur bir insan? evde bakımlı değilim haliyle ev kıyafetiyle makyajsız olarak dolaşıyorum. temizimdir orası ayrı ama süslenip püslenip karşılamıyorum zaten çoğu zaman 8de hatta iftara 10 dakika kala geliyor. makyaj yapmış olsam farketmiyor bile, tvnin karşısındaki masaya oturuyor, elinde kumanda izleyerek yemek yiyoruz...

valal ne bilim ilginç yani
ne kadar duyar olduk böyle evlilikler

şahsen ben eşimle 1.5 sene içinde tanıştım evlendim neredeyse 1 sene adamdan cekindim bi yan sonucta cok uzun bir geçmişimiz yoktu
fakat öyle ne bilim biz çok görüşemiyoruz vardiyalı calısyor eşim, cogu zaman aılelere gıdemıyoruz 10'ar dk mesafelerde 15 gun
çünkü biz görüşemiyoruz filan diyoruz

ağustos başında atamalar açılacak. şeytan diyor istemiyorsan ben de atama istemeyeym herkes yoluna baksın de çek git.
bildiğin babamla annem kıvamındayız

sizin gecmişiniz daha uzun yani
insan bir ne bilim kafa dinlemek istemezmi
evet arada gitmek kalabalık ortamlarda bulunmak tabikide güzelde
daha 1 ay yahu .

Senin buradaki hatan bunu lafa döküp, celallenmen olmuş. Çabuk tepki veren bir yapın var demek ki.
Hani biz de oturduğumuz yerden şunu yap bunu yap derken yapması kolay gibi görünüyor ama emin ol her erkeğin anladığı bir yol ve de bir dil vardır.
Ancak bu “gitme” kelimesini asla zikretme.

valla şekerim o zaman bildiğin kurmu yapıyon , oltamı atıyon napıyon bılmıyorumda
ben cogu bayandan duyarım
bu hafta sonu sunu yapamamız lazım adamlar gonullu degıl ben dıyım pıknık sen de babanne zıyaretı
adamları bır cınsellıkle yola getırısımız varkı kısa zamanda kesfetmen lazım

yok ben gerçekten gitmeyi düşünüyorum. böyle evlilik mi olur yahu, ciddi anlamda anne-baba kıvamına düştük. eve gelp tv karşısına çöreklenmeler, kapıdan önce çıkıp gtmeler vs. çok br şey değil benim istedğim bir yere giderken ben beklesin, öküz gibi önden gitmesin, elimi tutsun gezelim işte bu kadar. yok illa önden gidecek, kendi ilgisini çeken şeylere bakacak vs. kafamı bi çeviriyorum gitmiş başka şeylere bakıyor... böyle devam edecekse atama istemicem o yüzden sürekli söylüyorum düşünüp karar versin. istediğini bulamadıysa yol yakınken döneyim yoksa uzun yıllar uğraşmam gerekir eski düzenime dönmek için.

Bu da her erkeğe sökmez.

Yani bunlar gerçekten ilginç. Önden yürümesi falan..
Kişiliği bu diyeceğim ama insan evlenince biraz kendini karşı tarafa göre değiştirmesi lazım.
Sen rahatsızlıklarını dile getirince yorumları nasıl oluyor?
Millet nelerle mücadele ediyor, dur bakalım hemen pes etme.

diyorum ya çoğunuzun yaşadıklarını 2 ayda zipleyip yaşamışım

aynıydı. yeni evliydik sürekli ailesine. oraya gittik mi de belki turlayacağız yeğenini alıp önden önden gitmeler, ben arkada tek.

sürekli sorduğum soruydu bu: "neden benimle başbaşa kalmak istmiyor"

meğerse cinsel sorunlar yüzünden kaçıyormuş.

karı koca olabildiniz mi canım, bir sorun var mı?

Bu da her erkeğe sökmez.

yani evet belki sadece haftayı kurtarır ama
ne bilim ben olsam 15 gun önceden her hafta sonuna bir güzel plan yerlestirirdim
sonrasını ver elini başbaşa zamanlar diye düşünebilirim

öyle başka yerde takıldığını görünce niye söylemiyosun buraya bakıcam diye diyorum. sen de sağa sola bakma gel yanıma falan diyor. ilgimi çeken şeye bakarım tabiki de diyor. daha çok sinir ediyor ve kavga ediyoruz. yol boyu önden önden yürüyor,sallamıyor tam ailesinin evinn oraya gelrken elimi tutmaya çalışıyor. ben de tutmuyorum tabi, ben tutmak istiyorum sen tutmuyorsun napıyım yalvaracak halim yok diyor ben de salaktım da gösteriş yapmak istediğini anlamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…