Eşimin Topluluk Merakı

yani evet belki sadece haftayı kurtarır ama
ne bilim ben olsam 15 gun önceden her hafta sonuna bir güzel plan yerlestirirdim :D
sonrasını ver elini başbaşa zamanlar diye düşünebilirim

Az bahset hele bakalım şu planlarından.:23:
Otel odasının içindeki jakuziden sonra mutlak parlak bir şeyler çıkar.:27::27:
Belki işine yarayan olur.:27::27:

diyorum ya çoğunuzun yaşadıklarını 2 ayda zipleyip yaşamışım :D

aynıydı. yeni evliydik sürekli ailesine. oraya gittik mi de belki turlayacağız yeğenini alıp önden önden gitmeler, ben arkada tek.

sürekli sorduğum soruydu bu: "neden benimle başbaşa kalmak istmiyor"

meğerse cinsel sorunlar yüzünden kaçıyormuş.

karı koca olabildiniz mi canım, bir sorun var mı?

o konuda bi sorun yok, belli bir problem olsa çözülür diye düşüneblirim ama karakteri buysa ayvayı yemişim ben. hiç öyle canım cicim bir yapım da yok o öküzse ayağına gidemem. en fazla konuşurum olmuyorsa da tek başıma takılmaya başlarım...yapım bu maalesef bu da kaçınılmaz sona gider zaten:53:

Az bahset hele bakalım şu planlarından.:23:
Otel odasının içindeki jakuziden sonra mutlak parlak bir şeyler çıkar.:27::27:
Belki işine yarayan olur.:27::27:
yok canım :D otel odasındaki jakuzi değil kastım
mesela konu sahibi bu hafta sonu şuraya pikniğe gidelim yada iftara gidelim berbaer deyebilir
ne bilim bizde coluk combalak oldugu için bizde planalr öyle geniş yelpazeliki
nereye gidek dediğimizde kura çektiğimiz oluyor bak bende başbaşa kalmayı kendi çekirdek ailem için zikrediyorum :D

öyle başka yerde takıldığını görünce niye söylemiyosun buraya bakıcam diye diyorum. sen de sağa sola bakma gel yanıma falan diyor. ilgimi çeken şeye bakarım tabiki de diyor. daha çok sinir ediyor ve kavga ediyoruz. yol boyu önden önden yürüyor,sallamıyor tam ailesinin evinn oraya gelrken elimi tutmaya çalışıyor. ben de tutmuyorum tabi, ben tutmak istiyorum sen tutmuyorsun napıyım yalvaracak halim yok diyor:50: ben de salaktım da gösteriş yapmak istediğini anlamıcam:50:

Azıcık da üste çıkmayı seviyor ve azıcık da hazır cevap sanırım..
Evliliğin ilk ayları çalkantılı geçer tartışmalar da olur, birbirine alışma zamanları denir buna. Ama içinde alevli aşk da olur..
Biraz sabret derim ben.

iğneyi kendime batırıyorum
eşimle en son ne zaman dışarı çıkmışızdırrr yalnız
hatırlamıyorum
belki acil bi alışveriş için evet ama genelde bebeyi uyutup annemide eve cagırıp aksam 10'dan sonra topukluyoruz ama sorun başbaşamı hayır :D arkadaş grubuyla
sanırım bizde de bi durgunluk var

mesela konu sahibi bu hafta sonu şuraya pikniğe gidelim yada iftara gidelim berbaer deyebilir
nereye gidek dediğimizde kura çektiğimiz oluyor bak bende başbaşa kalmayı kendi çekirdek ailem için zikrediyorum :D

Azıcık da üste çıkmayı seviyor ve azıcık da hazır cevap sanırım..
Evliliğin ilk ayları çalkantılı geçer tartışmalar da olur, birbirine alışma zamanları denir buna. Ama içinde alevli aşk da olur..
Biraz sabret derim ben.

kardeşim burdayken haliyle gitmedik yazlığa. her gün babasıyla konuştu "niyetim var da işte..." gib şeyler söyledi. anladım ki kardeşim gelmese o hafta sonu da gidilecek. ilk aylar böyle geçecek de hazır ben tatildeyim ve buradayım sonradan bunu düzeltme mkanımız olmayabilir. atamam çıkmayıp geri dönebilirim, 1 sene daha görüşemeyebiliriz. askerliğ kısa dönem çıkmayablr. askerlik dönüşü iş bulamayabilir hadi o zaman gez canın isterse. en güzel zamanlarımız şu an hem maddi hem manevi. çocuk istemiyoruz ama hadi istemeden de olsa oldu. ne yaparız, nasıl ger gelir bu zamanlar?

Son düzenleme:

Çocuk olunca zaten ona göre plan yapıyorsun zaten.. özel zaman geriye kalırsa ben şahsen onu uyuyarak geçirmeyi tercih ediyorum son zamanlarda..
Çocuk yokken bilmediğin mekanlar çocuk olunca uğrak yerin oluyor. En güzel parkları araştırıyorsun, aktivitelere bakıyorsun. Eeehh artık bize de zaman kalırsa geriye..
Dün iftardan sonra bir arkadaşla buluştuk dışarıda eve geldik 12 ye geliyordu. Benim minik cadı 12,30 da uyudu. Benim yatmam 1 i buldu.
Sahura kalktım 3 te. Yatmam 4 ü buldu.
Bugün kızımı anneme getirecektim 6,35 te yola çıkmam lazımdı. 6,10 da falan uyandım. 7,30 da anneme bıraktım kızımı sonra işe geldim.
Şu an tek düşündüğüm sıcak bir yatak.:ssz:

kardeşim burdayken haliyle gitmedik yazlığa. her gün babasıyla konuştu "niyetim var da işte..." gib şeyler söyledi. anladım ki kardeşim gelmese o hafta sonu da gidilecek. ilk aylar böyle geçecek de hazır ben tatildeyim ve buradayım sonradan bunu düzeltme mkanımız olmayabilir. atamam çıkmayıp geri dönebilirim, 1 sene daha görüşemeyebiliriz. askerliğ kısa dönem çıkmayablr. askerlik dönüşü iş bulamayabilir hadi o zaman gez canın isterse. en güzel zamanlarımız şu an hem maddi hem manevi. çocuk istemiyoruz ama hadi istemeden de olsa oldu. ne yaparız, nasıl ger gelir bu zamanlar?

tamam işte sanırım ailesi gelin gelmiyormusunuz diyor,
çok bayıyor beni böyle muhabbetler ama ya. bizimde kayınpeder bizi 10 gün görmüyor aa gözümüz yollarda kaldı diyor e biliyonuz bu adam vardıyalı bende calısıyoprum bebede var , söylüyonda ne geciyo eline yani .
Bende buna hiç tahammül edemem iyiki başıma gelmemiş o önden önden yürüyen bacaklarını adamın kafasına dolardım gaza getirmiyim ben seni

Tüm dediklerin doğru. Bunların hiç birini düşünmeyip harika bir yaz geçirmeniz lazım.. en güzel mevsime gelmiş ilk aylarınız..şanslısınız aslında.
Atama, askerlik, iş bulma durumları için de olumlu düşün olumlu olsun..
Hem şu an çalıştığı yere geri dönebilir. Neden dönmesin ki?

Çocuk olunca zaten ona göre plan yapıyorsun zaten.. özel zaman geriye kalırsa ben şahsen onu uyuyarak geçirmeyi tercih ediyorum son zamanlarda..
Çocuk yokken bilmediğin mekanlar çocuk olunca uğrak yerin oluyor. En güzel parkları araştırıyorsun, aktivitelere bakıyorsun. Eeehh artık bize de zaman kalırsa geriye..
Dün iftardan sonra bir arkadaşla buluştuk dışarıda eve geldik 12 ye geliyordu. Benim minik cadı 12,30 da uyudu. Benim yatmam 1 i buldu.
Sahura kalktım 3 te. Yatmam 4 ü buldu.
Bugün kızımı anneme getirecektim 6,35 te yola çıkmam lazımdı. 6,10 da falan uyandım. 7,30 da anneme bıraktım kızımı sonra işe geldim.
Şu an tek düşündüğüm sıcak bir yatak.:ssz:

Evet kesinlikle, yok luna park , sözüm ona hayvanat bahcesi , havuz deniz aslında aklımızdaki tek şey bebe gezsin
bunu hep söylüyorum ama genelde kimse dikkat etmiyorlar.

biz evde tv izlemiyoruz o sebebten yemek yaparken ya iç sesimizi dinleriz yada sohbet ederiz mecburiyet yani.
tv karşısına çörekleniyormuş ya kocası, kopar o kabloyu bırak tv arkasından :D her sene yaz aylarına dpgru antenımızde sıkıntı cıkıyor gecen sene 5 ay tv hıc bırı tık etmedı acılmadı :D yanı ama bunu tek kısı ısteyınce basaramaz ıkısıde ıstemelı
yoska coluk yok cocuk yok oyle cokkı zaman

Son düzenleme:
Esin demekki evlenmeden once kalabalik seven biriydi..alismasi zaman alabilir..ama diger yandan seninde yanliz kalmak vakit gecirme istegini anliyorum…ama 100 kere soyledigin seyi 101. Defa neden tekrar ettiriyorsa?? biraz odun herhalde.

tamam işte sanırım ailesi gelin gelmiyormusunuz diyor,
çok bayıyor beni böyle muhabbetler ama ya. bizimde kayınpeder bizi 10 gün görmüyor aa gözümüz yollarda kaldı diyor e biliyonuz bu adam vardıyalı bende calısıyoprum bebede var , söylüyonda ne geciyo eline yani .
Bende buna hiç tahammül edemem iyiki başıma gelmemiş o önden önden yürüyen bacaklarını adamın kafasına dolardım gaza getirmiyim ben seni
bu hafta kendisine mayo almak için şehre inecektik. çanta almadım hemen geliriz diye. çantanı da alsana dedi döndüm girdim eve aldım çantayı bir baktım yok ortalarda. motoru da nereye park etti nasıl hatırlayayım her yer birbirine benziyor. dön dolaş sinir oldum döndüm eve sen git yazdım. geldi aldı beni ailesnin yanında ayıp olmasın diye gittim mecburen. önden gidince ne oluyor yani bu derece öküz. gitti mayoyu aldı geldik, tek kelime konuşmadan. suçlu benim ya çünkü...

Tüm dediklerin doğru. Bunların hiç birini düşünmeyip harika bir yaz geçirmeniz lazım.. en güzel mevsime gelmiş ilk aylarınız..şanslısınız aslında.
Atama, askerlik, iş bulma durumları için de olumlu düşün olumlu olsun..
Hem şu an çalıştığı yere geri dönebilir. Neden dönmesin ki?

hayırlısı diyorum aslında, benim olumlu gördüğüm bir şey belki hiç iyi olmayacak bizim için... iş yerinin haberi yok askere gideceğinden, geri almayabilirler diye düşünüyor.

Evet kesinlikle, yok luna park , sözüm ona hayvanat bahcesi , havuz deniz aslında aklımızdaki tek şey bebe gezsin
bunu hep söylüyorum ama genelde kimse dikkat etmiyorlar.

biz evde tv izlemiyoruz o sebebten yemek yaparken ya iç sesimizi dinleriz yada sohbet ederiz mecburiyet yani.
tv karşısına çörekleniyormuş ya kocası, kopar o kabloyu bırak tv arkasından :D her sene yaz aylarına dpgru antenımızde sıkıntı cıkıyor gecen sene 5 ay tv hıc bırı tık etmedı acılmadı :D yanı ama bunu tek kısı ısteyınce basaramaz ıkısıde ıstemelı
yoska coluk yok cocuk yok oyle cokkı zaman

ben normalde tv izlemem zaten, bütün gün evdeyim ama daha açmışlığım yoktur. sağolsun kayınvalidemler bize tv hediye ettiler:9: eşim de açıp izliyor, tek eğlencesi o. bazen izlerken bir şey soruyorum cevap bile vermiyor duymuyor çünkü. hani hafta içi zaten görüşüyoruz zannedilmesin. dün ağda ile bıyıklarımı alayım dedim nasıl sert çektiysem derim kalktı kıpkırmızı. nasıl olsa görmez diye dert etmedim ve gerçekten de görmedi. hafta sonu olacak da yüzüme bakacak, o zamana kadar geçer zaten:52:

eşimden gelen mesaj:
patron çıktı ben de çıkıyorum, yarın da yokmuş ben de gitmem oh yatarız...

öküzün önde gidenidir kendisi...

Seni çok îyî anlıyorum aynısını yaşadım.1 yıllık evliyîm 6 ayı ailesiyle akrabalarıyla geçti.haftaiçi gittik mi akşam 5 gece kalkışımız gece2-3tü evlerimiz yakın bide üstüne üstlük sürekli kalmalar çok ağladım böyle olmaz diye. Amaaaa sonunda başardım şimdi ayda 2 kez görüşüyoruz . Ben seninle olmak istiyorum seninle evlendim burası bizim evimiz bu hayat bizim diyeceksin gitmek istediğinde direniceksin bugün diyosa yarın de yarın diosa öbür gün de yemek yaptım de başta surat yapar ama zamanla alışır
3 sürat 5 sürat sonunda evli olduğunuzu anlar

çok sıkıcı gerçekten depresyon sebebi.. o işteyken yakındaki bir yerlere gezmeye çıksan ne bilim gözle görünür mesafedeki uzaklıklara yürüsen gelsen ya bu kadar korkutmasına gerek yok birde aman götürürler parçanı bulamayız falan diyor resmen kötüyü çağırıyor ya..bu haftasonu için allah aşkına kendin bir plan yap beni buraya götür de ramazan zaten ortalık cıvıl cıvıl sahura kadar yatmıyor kimse ramazanda klasiktir sultanahmet e gidin merak ediyorum de götürmezsen ben giderim de bişeyler yap çünkü sen vazgeçersen ve o senin etrafında dolaşmaya başlarsa hiç bir anlamı yok...

Daha çok yeni evlisiniz, tazecik çiftsiniz. Eşin biraz düşüncesizmiş, belkide kendi evi olduğunun artık ailesiyle yaşamadığının henüz farkında değildir. Daha 1,5 ayda bu kadar gidip gelmeniz bana pek normal gelmedi. Erkekler biraz çocuk gibilerdir, onu sen yönlendirmelisin. Tatlı tatlı konuşarak açıklamalısın, her defasında bıkmadan usanmadan. Yeni evlisiniz siz, insan eşinin annesinin babasının yanında istediği gibi eşine sarılamaz öpemez. Böyle şeylerden sizi mahrum bırakmaya hakkı yok. O öyle davranıyorsa bende ayağına gitmem falan demeyin, koca sizin kocanız. Tatlı dilinizle, işvenizle, cilvenizle onu başbaşa olmaya mecbur bırakın :32:

Başvaşa kalma gibi bir isteği yok zaten başbaşa olunca da ailesinin yanından farksızız en fazla otururken elimi tutat. Belki o da. O yüzden öyle bir ortam aramıyor

eşimden gelen mesaj:
patron çıktı ben de çıkıyorum, yarın da yokmuş ben de gitmem oh yatarız...

öküzün önde gidenidir kendisi...

Az odun gibi. Ama yontulma meyili var onda kesin emin ol. İşçilik sana kalmış.:34:

Esin şimdiden 20 yillik evlilik duzenini oturtmus bide cocuk oldu mi allaaah herhafta sonu ozel mozel dinlemez gidersiniz kv denizin evine. Hayir gitmek mesele degil de hic miozeliniz olmuuo ya insan basbasa vakit gecirmek istiyo sonucta

Başlığa ne yazacağımı bilemedim. Aslında dert mi değil mi tam da anlamadığım bir durum ama genelde canımı sıkıyor...

1.5 aylık evliyiz, Eylül 1 de atamam çıkmazsa memleketime dönüp göreve başlamak durumundayım. Atamam çıksa da eşim kasım döneminde askere gidiyor. Yani öyle beraber geçireceğimiz çok bir zamanımız yok aslında. Ben istiyorum ki hafta sonları falan her hafta sonu olmasa da başbaşa geçirelim, illa ki gezelim tozalım değil yani evde de durabiliriz. Kendisinde böyle bir istek yok sanırım, bir kaç kere ailesinin yazlığına gittik, ablalarına gittik, sonra benim kardeşimi davet etti br hafta falan onu gezdirdik, şimdi teyzem gelmiş İstanbul'a onu çağır kalsın ayıp olmasın dedi. Küçük kardeşin gelsin gezdirelim diyor, o gelsin, biz gidelim modunda sürekli:31:

Aslında sorun yok misafir seviyor, geziyor, gezdiriyor vs kaşınmayayım diyorum ama bunlar zaten yapılır. Daha yeni evliyken ayağımız yanmış gibi gezmenin-gezdirmenin manası nedir anlayamadım. Bir de ailesi çok iyi insanlar çok da severim ama henüz o derece rahatlığa alışamadım. Kayınvalidem iş yaparken falan diken üzerindeyim. orada yemekle uğraşıyor, biz de hadi gezelim diyemiyoruz. Kendisi sağolsun sürekli hadi göle girin, gidin gezin, güneşlenin diyor ama insanın içine sinmiyor. Herhalde dedim eşimin başbaşa kalalım gibi bir isteği yok, aramıyor böyle bir şey. Ben de o zaman kendim bir şeyler yapayım. Sonuçta akşama kadar iki çift laf etmek için yolunu gözleyecek halim yok. Forumdan edindiğim bir kaç arkadaş var onlarla iftara gidecektik izin vermedi. Şehri bilsem normalde umursamaz giderim ama kaybolma ihtimalim çok yüksek küçük bir şehirden geldim, bir yer bilmiyorum. Gel beni al diyemeyeceğim, gideceğim yer de uzak ve gece 1 gibi evde olabileceğim için ısrar etmedim. Yakınlarda alışveriş merkezi var bir tane, oraya bile güvenemiyor gidebileceğime...

Neyse 2 gün önce biz yine ailesinin yanına gittik hafta sonunu orada geçirdik. 2 gündür bozuktu aramız, o gece hadi yürüyüş yapalım dedi. İyi dedim sevindim bir baktım görümcemin 2 ufak çocuğunu da çağırmış. Biz yürüyüş yapmadık yani onları gezdirdik getirdik. Sürekli onlarla konuştuk bıcır bıcır. En azından dönüşte onları bırakıp biz yine yürüyebilirdik. Ben buna bozuldum haliyle, yani zaten aramız kötü konuşacak bir şeyler yok mu ...O da bana tavır yaptı ben tavır yapınca, bütün hafta sonu bahçede güneşlendi, ailesinin yanında oturdu. Ben geldim o kaçtı, ben de tek başıma kitap okudum, sıkıntıdan patladım. Herkese de ayıp oldu. Gideceğimiz gün de konuştuk yani ben şu an ne çevreye ne ailene ne şehre tam alışabilmiş değilim. O yüzden beni yalnız bırakma, sürekli birilerinin yanına götürmeye çalışma zaten yeterince gidiyoruz. Biraz vakit geçirelim zaten çok zamanımız yok, en iyi ihtimalle 4 ayımız var sonrası çok sıkıntı dolu günler olabilir diye. Yine tepkiliyim ama...Dönüşte görümcemlerle beraber geldik, zaten bütün hafta sonu beraber olmamıza rağmen yine görümcemlere gittik iftara. Gece geç saatte geldik eve. Çok da eğlendim orası ayrı mevzu ama sinirime dokunan daha yeni konuşmuşken hala birileriyle olma çabası.

Şimdi gelmiş hafta sonu gitmek ister misin annemlerin yanına diye soruyor. Gerçekten sorabiliyor yani. Ben de diğer hafta bayrama zaten gideceğimizi bu hafta gitmek istemediğimi söyledim. Hala ısrar ediyor, güneşlenecekmiş, göle girecekmiş. Yahu sen git o zaman? Ben de arkadaşlarımla buluşurum. Ona da yok.

Konuşuyorum konuşuyorum aynı tas aynı hamam. Zaten ağustos ayında arkadaşımın düğünü, atamam çıkarsa ilişik kesme işlemleri derken 1-2 hafta memleketimde kalmam gerekecek, bayrama gideceğiz, kendi ailesine de gideceğiz bayram için. Yoğun bir ay bizi bekliyor dedim ama hala " ne olmuş" modunda.

Ne yapsam bilemedim, kendime güvensem fıldır fıldır gezerim de yol bilmem iz bilmem, kaldım gurbet ellerde bi başıma:14:

ayyy inanmıyorum yaaa snede daha 1 aylık ewliymişsin canım yaaaa bende aynı durumdayım çare bulamıyorum...

inanır mısın pazar günü cümbür cemaat bi yere iftara gittik... bugün de eşim beni araamış akşam ablamlara gidelim mi diye sordu gtmeyelm ewde yemek war kötü olur yarın gideriz dedim s hayır bn bgn gtmek istiyorum dedi sinir oldum tmm dedim en sonunda... :47:

ewde canı sıkılıyor şaka gibi.. annem de kızıyor ne kadar geziyorsunuz diye... eşim de ayy bizi kmse çağırmıyor bize kmse gelmiyor diye diye sürekli ona buna gidiyor çağıran ilk kişiye hemen tamam diyor. haftada belki 3 kez ewdeyz onun dışında sürekli orda burda kalabalık oturuyorz...

biliyorum gtmezsek onlar gelecek.. çok üzülüyorum aslında sankiii yıllarca ewliyiz de sıkılmış da gezmek ister gibi :37:

Back
X