- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi esraylmz03
-
E lazım oluyor,size lazım olmuyor mu?
Annesi gormus gecirmis bi zahmet bilsin herseyi bi kere ev isi kadindan sorulur erkekler ne karisiyor arkads sende ona deki ben senin islerine karisiyormuyomKızlar eşimin çok garip huyları var mesela bişeyi atmama hiç izin vermiyor mesela soyle anlatayım gecen ayakkabısını koymak için poşet gerek oldu bulamadık uygun bi poşet neden bu evde 20-30 tane poşet yok diyo bana ya 3 tane falan bulunduruyorum neyse sesimi çıkarmadım bi kaç gün önce sular kesildi temizlik sırasında ben de olayı anlattım bole oldu yarım kaldı falan diye bu sefer başladı bizim evde neden damacanada su yok yani 5 lt lik şişelerde su olmalıymış ne olur ne olmazmış annesinde ole Görmüş hızımı alamadım bi örnek daha vereyim gecen misafir geldi evdeki böreklerden misafire vermek istedim saklama kabımı bulamadım bi an bu başladı bu sefer ben neden peynir yoğurt kutularınınatıyormuşum annesi hiç atmazmış ya evlendik eve geldik eve bi baktım annesi orta okul hırkasını bile atmamış bize göndermiş ya bunu hepnyapıyo sürekli poşet yoğurt kabı muhabbeti var evde deli olucam ciddi anlamda beni suçluyo bide
Hayır ben biriktirmem, çöp poşeti ve saklama kaplarım var. Yedek su falan da bulundurmam. En son 90 li yıllarda filan şu kesintisi hatırlıyorum.
Canım erkekler in geneli böyle. Ben bunun için eşime dolap yaptım. Celini çöpünu topla diye. Taşınırken hepsini atmış. Çünkü bir süre sonra senin o az eşya ile düzenine alışacaktir.Kızlar eşimin çok garip huyları var mesela bişeyi atmama hiç izin vermiyor mesela soyle anlatayım gecen ayakkabısını koymak için poşet gerek oldu bulamadık uygun bi poşet neden bu evde 20-30 tane poşet yok diyo bana ya 3 tane falan bulunduruyorum neyse sesimi çıkarmadım bi kaç gün önce sular kesildi temizlik sırasında ben de olayı anlattım bole oldu yarım kaldı falan diye bu sefer başladı bizim evde neden damacanada su yok yani 5 lt lik şişelerde su olmalıymış ne olur ne olmazmış annesinde ole Görmüş hızımı alamadım bi örnek daha vereyim gecen misafir geldi evdeki böreklerden misafire vermek istedim saklama kabımı bulamadım bi an bu başladı bu sefer ben neden peynir yoğurt kutularınınatıyormuşum annesi hiç atmazmış ya evlendik eve geldik eve bi baktım annesi orta okul hırkasını bile atmamış bize göndermiş ya bunu hepnyapıyo sürekli poşet yoğurt kabı muhabbeti var evde deli olucam ciddi anlamda beni suçluyo bide
Mide bulancak ne var ağzı kapaklı plastik kap.. yıkadığınızda pisliği kokusu kalmıyo.. hem alıp düzinelerce biriktirin demiyo ki bikaç tane kenara koyarsınız böyle zamanlarda kullanırsınız.. benim de saklama kaplarım geri gelmeyince ben de bu yönteme döndüm :)Ya hayır annesi düzensiz bi insan ne demek peynir kutusunu atmamak ay düşününce bile midem bulanıyo hayır evleri de Ufacık bi ev nereye sığdırıyo bunları bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?