Eşimin tuhaf alışkanlıkları

Ben yalnız yaşamama rağmen yedek suyum var, poşetleri katlayıp bi tanesine koyunca çok az yer kaplıyor, plastik çok güzel kaplarda var . Eşiniz çokta haksız degil

Erkeğin herşeye karışması hoşuma gitmez..Evde yeteri kadar poşet kapaklı kap bulundurum ama yoğurt kabı peynir kabı biriktirmekten hoşlanmam görsel olarak güzel değil zaten :)İhtiyacım dışındaki herşeyi evden tahliye ederim.Yaşam alanımın ferah olması benim için daha değerli :)

Bende hiç bir şeyi atmıyorum tuvalette beş litrelik bidonda mutlaka su bulunur dondurma ve peynir kaplarini biriktitir köye gonderir orda çok işe yarıyor birazda evde bulundururum piknige gidince işe yarıyor alış veriş posetlerini atmam çöp poşeti yaparım ama benim annem aynısını yapardı ondan gördüğüm için herhalde bende aynısını yapıyorum sende bundan sonra biraz bulundur evde bu esyalardan sorun biter

Ben niye tuhaflık göremedim anlamadım..

Poşetleri ben de biriktiririm mutlaka lazım oluyor, poşetin fazlası göz çıkarmaz
Evet şişelerde bir iki su olur. Sular kesilirse en azından bir süre idare etsin hiç değilse wcde diye.
Ve evet peynir yoğurt kaplarının hepsini atmam en azından bir iki tanesini kenara koyarım.
Gerçekten onlar da lazım oluyor :)

Kusura bakmayin ama ben eşinize hak verdim doğrusu. Bencede evde poşet olmalı. Sular gittiği zaman yedek su olmalı. Benimde misafirlerim geliyor bişey vereceğim zaman bu kutulara koyuyorum. Size istifleyin çöp eve dönsün eviniz demiyorum ama bi kaç tane bulunsun. Hele ki su en önemlisi

Hayır ben biriktirmem, çöp poşeti ve saklama kaplarım var. Yedek su falan da bulundurmam. En son 90 li yıllarda filan şu kesintisi hatırlıyorum.

Valla ben de garip bir huy göremedim eşinizde. Adam haklı. Son bir aydır misafir olarak kaldığım iki çocuklu odamda bile katlanmış halde muhafaza ettiğim çeşitli boyutlarda 20 kadar poşet var. Lazım oluyor cidden. Peynir yoğurt kaplarını atmam, biriktirir annemlere getiririm bazen. Onlar çeşitli amaçlarla kullanıyor. Kendi evimde birine bişey verecek olsam dondurma kapları vs. Çok iş görüyor. Hani hep çıkıyor ya geri dönüşüm fikirleri falan sebze kasasından boyayıp, süsleyip kapı önü ayakkabılık yapmışlığım var az önce de teyzeme kitaplık hazırladık ahşap sebze kasasından..

peynır kaplarını sağlıklsız buluyorum,atıyorum,çok poşe tutmam,nasıla her daim geliyor,su bulunduruyorum,tuvalet için,sürekli sararıyor,bende sürekli boşaltıp yenısını koyuyorum,dunyanın sonu değil dıye onuda bıraktım,çok elzemse paralı içme suyundan koyarım,o adam takmaya yer arıyor

Annesi gormus gecirmis bi zahmet bilsin herseyi bi kere ev isi kadindan sorulur erkekler ne karisiyor arkads sende ona deki ben senin islerine karisiyormuyom

Hayır ben biriktirmem, çöp poşeti ve saklama kaplarım var. Yedek su falan da bulundurmam. En son 90 li yıllarda filan şu kesintisi hatırlıyorum.

Bulunduğum yerde daha 1 hafta önce şu kesildi, arıza nedeniyle 8 saat şu verilmedi.

Canım erkekler in geneli böyle. Ben bunun için eşime dolap yaptım. Celini çöpünu topla diye. Taşınırken hepsini atmış. Çünkü bir süre sonra senin o az eşya ile düzenine alışacaktir.

Esinizin annesini katmasi disinda haksız tarafi yok tedbir olsun diyor. Bidonda suyu ne yapacagim ne gereksiz demissiniz. Su kesilirse hicmi tuvalete girmeyecek. el yuz yikamayacaksiniz ne olacagi belli mi bende banyoda ve mutfakta 5 er litrelik sisede birer tane su bulunduruyorum dolap icinde. Pazar, market posetlerinide atmiyorum surekli lazim oluyor çöp koymaya falan iyi oluyor acikcasi. Annemden boyle gordum ama annemden gordugum icin degil gercekten mantikli buldugum icin yapiyorum. Hee yogurt kaplarini falan saklamiyorum saglikli degiller ancak kavanoz atmam hic saklarim kislik hazirlarken ilac gibi geliyorlar :)

20-30 poşet fazla, ama diğerlerinde haksız gelmedi bana eşiniz pek

Bir damacana su olması yedekte çok önemli, normalde bizim olduğumuz yerde su kesilmez, ama bir arıza çıktı bu yaz ve kesildi. Ne yapacağımızı şaşırdık, Allahtan yedek suyumuz vardı her şeyimizi hallettik, bırakın ev temizliğini insan meyve yıkayacak su bulamaz yani.

Yoğurt kabı görüntü olarak çirkin, ama saklama kabınız mı az acaba? Onlar mutfakta hayati. Bir de birisine yemek verecekseniz ve o kap gelmeyecekse yoğurt kabı ideal geldi şu an aslında

bizde de var o. gönlüme göre hiçbirşeyi atamıyorum

Nefret ediyorum o yogurt kaplarindan ,peynir kutularindan
Zararli oldugunu anlatin bari

Peynir kutuları poşetler filan bence coptur ve atılması gerekir.ne yani sizin çöpleri atmayıp biriktirmenizi mi istiyor?ona aynen bunu sorun..

Ya hayır annesi düzensiz bi insan ne demek peynir kutusunu atmamak ay düşününce bile midem bulanıyo hayır evleri de Ufacık bi ev nereye sığdırıyo bunları bilmem
Mide bulancak ne var ağzı kapaklı plastik kap.. yıkadığınızda pisliği kokusu kalmıyo.. hem alıp düzinelerce biriktirin demiyo ki bikaç tane kenara koyarsınız böyle zamanlarda kullanırsınız.. benim de saklama kaplarım geri gelmeyince ben de bu yönteme döndüm :)

Dondurma kutularını da atmam içine mama ve su koyup sokak hayvanlarına veriyorum.. tükettiklerinde atıyorum çöpe yenisine dolduruyorum.. yani bi iki yedek oluyo evde bi sürü olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…