Eşimin tuhaf arkadaşı

Anladım sizi o kadar tuhaf ki insan bir anlam vermeye çalışıyor peki daha tuhaf bir şey desem daha önce 600 TL istemişliği var bu kişinin
Yahu insan ölse parasızlıktan utanır isteyemez. Ben olsam sokakta kaldım iş bulamadım aileme ulaşamıyorum diyelim gider pazardaki insanların poşetini taşır kazandığım iki kuruşumla napacaksam yaparım.

Evet aynı şeyi düşünüyorum yorum yapmaya gerek duymuyorum ama rahatsız oluyorum bu kişiden bahsetmesinden bana
ben olsam rahatsız olmam en azından kocan sana açık davranıyor., şimdi desen ki ben bu muhabbetleri dinlemek istemiyorum arkada başka bir şey döner sonra ortaya çıkınca da ;" sen bana anlatma duymak istemiyırum demiştin " der.

Şimdi işte böyle saçma bir konunun gündeme gelmesi beni rahatsız etti bu akşam o yüzden bu konuyu açtım şimdi Arkadaş benim arkadaşım değil bu verilen paralar konu edilecek para değil . Ama yani neden biz bu gereksiz mevzuyu konuşuyoruz dedim verdinse verdin Allah kabul etsin isteme geriayıp insan o küçük parayı ister mi dedim e ben isterim diyor şu para konuları birtek beni mi rahatsız ediyor bilemiyorum

Özellikle bu kişiden bahsetmesin istiyorum ama eşim 3 gündür üst üste anlatıyor durduk yere noldu bu çocuğa falan diye aklına getiriyor bunaldım

Konu aslında para mevzusu da değil. Asalak gibi enseye yapışan bir arkadaşının olması bence.

Konu aslında para mevzusu da değil. Asalak gibi enseye yapışan bir arkadaşının olması bence.
Evet anladınız beni . Kimseyi kıyamıyorum bu hayatta bir insan bu konuma nasıl gelir onu da bilmiyorum anlam veremiyorum. Ciddiye bile almazdım bu konuyu ama evin gündemi olması beni rahatsız etti akşam .

Kesin kumar oynuyor ya da başka kadına yediriyor.

Ben de huzursuz olurdum, sürekli bir borç ve melankoli muhabbeti, yarın bir gün bela mı olur belli değil. Böyle böyle güven kazanır büyük meblağ ister, ödemez. Ben mesafe koymasını, artık borç vermemesini ve evimizde gündem olmasını istemediğimi söylerdim. Okurken içim huzursuz oldu.

Ayy. Beni anladınız çok saolun aynı his bakım böyle buraya da yazamadığım bir şey demiş işte sağlık durumum çok kötü falan diye yani insan kendini kötü hissediyor. Bir de başka kadına 1500 TL nin nesini yedirecek bence kumar ihtimali daha yüksek

Şüphe çekmeyecek ufak meblağlar olabilir, atıyorum 1500 tl istedi çünkü kahvaltıya götürdü, 600 tl istedi kahve içmeye gittiler gibi. Yoksa karısı çıkarıp bu paraları vermez mi? Ama bence de kumar ihtimali daha yüksek. İki ihtimalde de karısından sakladığı çok belli, hatta şüphe götürmez. Normalde eşlerin birbirlerinin arkadaşlarına karışmasına çok karşıyım ama bazı durumlarda da bir el atılmalı. Araya mesafe koydurabiliyorsanız bence yapın, hiç öyle masum gelmedi bana adamın ağlamaları. Adamın karısına sorsanız Allah bilir haberi bile yoktur.

Olabilir mantıklı evet. İnanın eşiyle de tanışıklışğm görüşmem yok kendisiyle de zaten uzak şehirlerdeyiz görmüşlüğüm var ama başka türlü bir iletişim yok .

Senden de iyi hafiyelik var kız maşallah detaycısın haaaa harika

Olabilir mantıklı evet. İnanın eşiyle de tanışıklışğm görüşmem yok kendisiyle de zaten uzak şehirlerdeyiz görmüşlüğüm var ama başka türlü bir iletişim yok .

Erkekler böyle şeylerden çok etkilenip kurtarıcı rolüne bürünüyor. Arkadaşıma eşime dostuma kol kanat gereyim sahip çıkayım gibi. Bu sefer karısı çocukları maruz kalıyor. Sağlık problemi varsa Allah şifasını versin, ama gidip karısından, kendi ailesinden falan istesin parayı. Eşinize gelene kadar ohooooo. Sömürüyor resmen eşinizi.

İşte eşimde bu cümleyi kurdu bana gelene kadar kimler vardır dedi çok ısrar ediyo dedi amaan saçma salak bir muhabbet

İşte eşimde bu cümleyi kurdu bana gelene kadar kimler vardır dedi çok ısrar ediyo dedi amaan saçma salak bir muhabbet

Adam gerçek dost olsa eşinizi zor durumda bırakıp bu kadar ısrar ederek mahcup etmez karşısındakini. Bence siz söyleyin mesafe koysun, bir süre uzak kalsın. Size sürekli konuyu açtığınıza göre belli ki kendi de huzursuz, sizin yönlendirmenizi bekliyor.

tam tamına söylemek istediğim buydu evet eşim açıkça rahatsız oluyorum diyor ama sanki ben görüşme desem canına da minnet olacak gibi duruyor

Ya insanlar böyledir söylenir söylenir ama sen iletişimi kes dersin hayat da bu ya bu gerizekalı gider kumardan kendini vurur bişi olur ya da eşi boşar bu sefer sen kötü olursun sen alttan alta işle aç kalsa ailesini arar eşini arar bence biraz abartıyor kumara bulaşmış olabilir vs de ama iletişimi kes deme senden kötüsü olmaz bak buraya kadınlar gelir konu açar öyle kocalar ki sokakta bize selam verse muhatap olup yüzüne bakmayız allahın selamını almayız ağzı bk gibi kokan nı ararsın döven mi aldatan mı her türlü önce kendi anlatır ama biz iki yorum yaparız en kötü biz oluruz ayırmak istiyo oluruz kocan da bu hesap olur çocukluktan beri bağı var eşin de aptal değil ne olduğunu çok iyi biliyor ama kendi iletişimi kesmeye cesaret edemeyip dışarıdan bir tepki itme beklemesin bırakın kendi haline olmadı en iyi ihtimalle adam bunu ufak meblağ dolandırır zaten küserler

Keşke paranızı da böyle savunabilseniz. Çok sabit fikirli olduğunuzu düşünüyorum bu sabit fikirliliğiniz erkeğe yorum yapmama sabit fikirliliği şeklinde yürütüyorsunuz yakında binlerce liranız gittiğinde umarım sizin gibi sabit fikirli hemen savunmaya gecen birine pro üyelerimiz yorum yapmaz

Ayyy ne güzel yazdınız vallahi ağzınıza sağlık ben açıkçası bu yüzden görüş görüşme diyen kişi olmak istemiyorum aynen de dediğiniz şekilde kötüyüm hastayım işte çok zor karışık mevzulardayım gibi cümleler etmiş

Ay bu saatte de güldüm ya Allah da sizi güldürsün . Bence de sizler yorum yapmayın procum . Asdfa

Sürekli borç isteyen adam kumar oynuyordur. Böyle birine borç vermem de verdirmem de. Memur ve mühendis maaşları birçok haneden çoktur dolayısıyla yetirememekleri kendi şımarıklıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…