• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tuhaf arkadaşı

Geçmiş olsun hanımefendi gerçekten üzücü bir durum açıkçası mümkün değil çünkü kredimiz 2 ay önce bitti hesabımız ortak ne gider ne gelir bilirim onun maaşı komple araba taksidi fatura vs giderdi bendekiyle de geçinirdik 2 aydır elden altın alıyorum bir maaşa komple diğeri de bende yani haklısınız insanın gelebilir ama hesaplar ortada ama cidden uzak durması lazım
Ben kadinlarin her zaman bir acabasi olmasi gerektigini aci bir sekilde dolandirilip evsiz kalarak odedigim icin başka kimsenin basi yansin istemiyorum, yalan yok.

Umarim yanılıyorumdur 🙏

1500 TL falan para mı ya ya ayrıca burda durum bu kişinin sürekli arayıp mesaj atıp tuhaf tuhaf bahanelerle acındırarak kendisini para istemesi eşim bugün bana yemek yedim dışarıda öğlen bir de tatlı yedim dese ben zaten 1500 oraya gitti düşünürüm bu konunun sorun olan kısmı bu kişiyi ben konuşmak istemiyorum ama eşime ben görüşme desem bu defa müdahale etmiş olur muyum oydu
Canım konu o değil farkındayım benim demek istediğim de aynı şey 1500 tl para mı ? Üstelik siz eşisiniz aynı şey sizin başınıza gelse muhatap olma der eşiniz illa ki bence söyleyin görüşmeni istemiyorum seni kötü etkiliyor diyin sonuçta arkadaşının borcunu o da düşünüyor yani eninde sonunda size de negatifliği yansıyor evin içinde

Borç da borç olsa keşke 1500 TL 600 TL bir defa sadece 5 bin onu hatta ben sürekli istediği için isteme artık demiştim.
Soruma cevap değil..

Ben sizin eşinizin bir şey karıştırdığını düşünüyorum. Arkadaşa borç bahane..

Canım konu o değil farkındayım benim demek istediğim de aynı şey 1500 tl para mı ? Üstelik siz eşisiniz aynı şey sizin başınıza gelse muhatap olma der eşiniz illa ki bence söyleyin görüşmeni istemiyorum seni kötü etkiliyor diyin sonuçta arkadaşının borcunu o da düşünüyor yani eninde sonunda size de negatifliği yansıyor evin içinde
Evet doğru söylüyorsunuz haklısnız öyle yapacağım teşekkür ederim yorumunuz için

Soruma cevap değil..

Ben sizin eşinizin bir şey karıştırdığını düşünüyorum. Arkadaşa borç bahane..
Valla birkaç kişi kumar oynuyor olabilir yazmış buna ihtimal vermiyorum. 1500 TL ile ne karıştırabilir ben de çözemedim 🤣 ekonomik olarak yani düşünüyorum 1500 e ne alırız diye

Valla birkaç kişi kumar oynuyor olabilir yazmış buna ihtimal vermiyorum. 1500 TL ile ne karıştırabilir ben de çözemedim 🤣 ekonomik olarak yani düşünüyorum 1500 e ne alırız diye
Bilemiyorum ama küçük bir zevk uğruna bile oynayabilir. Gözünüze çok batmamak için şimdilik böyledir.

Dikkat edin sonradan büyük borçlarınız çıkmasın ortaya

Hesaplarını, sosyal medyasını, mesajları şöyle bir gözden geçirin ama şüphelendiğinizi belli etmeyin.

Arkadaşa borç bahanesine hep inanmış gibi yapın.

Kızlar merhaba açıkçası bu konuyu açıp açmamak konusunda biraz kararsız kaldım ama yine de fikirlerinizi merak ediyorum siz olsaydınız nasıl davranırsınız?
Eşimin bir çocukluk arkadaşı var bazen sık bazen az görüşürler ama yani yıllardır var olan bir arkadaşlık mevcut herneyse bu bahsi geçen kişi son 2 senedir çok feci bir borç batağında yani sürekli borç istiyor ve burda bahsedemeyeceğim tarzda özel aile sorunları mevcutmuş açıkçası çok da bilmek istemedim . Eşim son zamanlarda bu kişiyle her konuşmasında çok etkileniyor sürekli para istemesinden de rahatsızlık duyuyor zaten vermiyor bu kişiye para çünkü ihtiyacı varsa bana gelene kadar başka şekilde karşılayabilir diyor şimdi ben eşime konuşma iletişimi kes vs ya da tam tersi herhangi bir yorum yapmıyorum ama böyle bahsettiği zaman yorum yapabiliyorum genel geçer tarzda şimdi size sormak istediğim siz olsaydınız bu kişiyle iletişimini kesmesini ister miydiniz yoksa karışmaz mıydınız?
Bana sormadan verilen bir borç yok evin ekonomik olarak her hesabını beraber yaparız öyle özel durumlar hariç sormadan arkadaşa borç verme olayımız yok yani örneğin birisi benden isterse danışırım eşime ya da ondan isterse o da bana danışır mesela bu arkadaşı için ilk defa istediğinde bana sorarak bir miktar borç verdi ama sonrasında malesef bir türlü alamadı bu parayı baktım bunu stres yapıyor ben de önemli değil isteme gerek yok giden gitsin sıkıntı değil diyerek konuyu kapatmaya çalıştım ama eşim alana kadar istedi ve aldı sonrasında da hiç bu konular geçmedi şu son günlerde yeniden bu kişiden bahsetmeye başladı ve geçen salı küçük bir miktar verdim sana o an soramadım özür dilerim dedi çok sıkıştırdı beni çok açım demiş galiba herneyse yani belirtmeyi unuttum bu kişi bir memur olarak çalışıyor eşi de iyi bir şirkette çalışıyor mühendis .
Çok borclari olur maaslarina haciz gelir, hadi anlarım ki onda bile maaşının belli bir kısmına haciz gelir. Aç kalacak kadar durumu neden oluyor? Gerçekten çok merak ettim.
Bu arada eğer evin ekonomik olarak dengesini etkilemeyecek, ayda yılda bir yemek parası vereceği borcu ben onemsemem, görüşmesine de karışmam. Zaten kendisi rahatsız olur ve isterse iletisimi keser.

Özellikle bu kişiden bahsetmesin istiyorum ama eşim 3 gündür üst üste anlatıyor durduk yere noldu bu çocuğa falan diye aklına getiriyor bunaldım
Eğer 3 gündür size duyuracak şekilde ne oldu bu çocuğa diyorsa üzülerek söylüyorum eşiniz buna ciddi bir parasını kaptırmış olabilir ya da ikisi birlikte bir seyler karıştırmış olabilirler. Benim çok yakın arkadaşım olsa ve eşim tanısa bile 3 gün üst üste anlatmam.

Çok borclari olur maaslarina haciz gelir, hadi anlarım ki onda bile maaşının belli bir kısmına haciz gelir. Aç kalacak kadar durumu neden oluyor? Gerçekten çok merak ettim.
Bu arada eğer evin ekonomik olarak dengesini etkilemeyecek, ayda yılda bir yemek parası vereceği borcu ben onemsemem, görüşmesine de karışmam. Zaten kendisi rahatsız olur ve isterse iletisimi keser.
Evet zaten bana dediki bana gelene kadar kimler kimler vardır insan bu parayı ister mi dedi sonra bazı sorunlarını anlattı dedi valla dediğiniz gibi 15 bin olsa insan hani nerde der ama 1500 para değil

Eğer 3 gündür size duyuracak şekilde ne oldu bu çocuğa diyorsa üzülerek söylüyorum eşiniz buna ciddi bir parasını kaptırmış olabilir ya da ikisi birlikte bir seyler karıştırmış olabilirler. Benim çok yakın arkadaşım olsa ve eşim tanısa bile 3 gün üst üste anlatmam.
Şimdi ilk bugün aradı sorunları varmış falan dedi sohbet arası geçti ikinci gün ben borç verdim 1500 TL dedi üçüncü günde ise bir arkadaştan daha istemiş hatta üçüncü bir kişiden daha istemiş diye bana olaylar anlatmaya başladı açıkçası kestim muhabbeti çünkü rahatsız oldum dinlemekten

Back
X