Eşimin ufak kardeşi

kocanıza çok acıdım. Resmen kaşınmışsınız. Çocuğun dediği lafta gayet normal ve güzel bir üslupla söylenmiş. Gecenin bir yarısı bunu açıp bir de kocanıza vurmanız... Yazık adama

Haksızsın.. üstelik kendin teli kapatmamana rağmen eşinden kapatmasını beklemişsin.. kapatmayınca da vurmuşsun.. çok güzel yol gösterdin eşine ...

Kocanıza yazık. Hem adama şiddet uygula hem de hala kardeşi konusunu açasım var de

Adam konuşmayalım dedikçe üstüne gitmişsiniz, çocuğun babası zaten uyarmış illa birisinin eline alıp dövmesini mi istiyorsunuz anlamadım ki.

o çocuğa ablalık yapsanız ne iyi olur. çocuk kötü birşey dememişki niye alınganlık gösterdiniz sözlerine? ayrıca eşinize yaptığınız da hoş değil. çocuk gibi tripler içine girip telefonla oynamak, gecenin bir körü saçma bir konuyu gündeme getirip geceyi zehir eden yine sizsiniz. hem suçlu hem güçlü ayrıca üstüne üstlük hala kardeşi konusunu açasım var diyorsunuz pes. bence gidin eşinizden özür dileyin ve hiç bir konuyu gündeme getirmeden mutlu olmaya bakın.

Erkek kadına vurduğunda, "nasıl yapar bunu,ne hakla, kendini ezdirme" deniyor..

Bu konuda adam, "yaşına uygun şekilde kendine yakışanı yapmış ve tepkisini susup başka odaya geçerek" göstermiş..eşiniz gerçekten bu ülke topraklarında nadir rastlanan bir duruş sergilemiş..

Diğer açıdan bakalım..

Standart bir yurdum erkeği yaptığınız dırdırlardan sıkılıp,birde ona vurunca sizin ağzınızı-burnunuzu dağıtırdı..bunu yazsanız "ay şekerim nasıl yapar" olurdu..şiddetin her türlüsü kabul edilemez ama sizin gibi huzursuzluk çıkarmaya yer arayan kadınlar ancak dayakla adam olur diye bu yüzden düşünülüyor işte..adam size kaba tabirle çaksaydı birdaha ne ona vurma cesareti gösterirdiniz ne de gecenin köründe küçük çocuk çekiştirmeye..

11 yaşındaki çocukla geçen bir diyoloğu, güç savaşına çevirecek kadar çocuk ruhlu,eşine saygısız ve evlilik için yeterli olgunluğa erişememiş birisiniz maalesef.

11 yaşındakı çocuk bu farkında mısınız?? ÇOCUK adı üstünde. babası uyarmış üstüne eşinizin ne demesini bekliyordunuz bağırıp çağırsa hoşunuza mı gidecekti. belli ki şiddete meyilli bir yapınız var. kocanıza Allah sabır versin

eğer fake değilseniz son derece ömür törpüsü bir eşsiniz.
Allah eşinize sabır versin.
yerinde olsam başanirim sizden.
böyle bir konuda böyle tavır sergileyen bir kadın ne evlilik sürdürecek nede çocuk yetiştirecek olgunlukta değildir bana göre.
evlat sahibi olursanız bırakın bilmiş olsun bırakın boş konussun ama saçma sapan olaylara kızıp insanlara vurmasin.hırsını almak için yüz olan insan bilmiş bir insandan çok daha zararlı insanlık adına.

Haketmişsiniz. 11 yaşındaki çocuğa karşı abisini doldurduğunuz için, eşinize şiddet uyguladığınız için haketmişsiniz. “Kendimi kaybedip karımın gözünün altını yanlışlıkla çizdim” dese burada bir adam idam sehpasına çıkarırız. Sizin ki de aynı hesap.

Ve annesinden uzak büyüyen o çocuktan da elinizi çekin. Siz onu rencide edip gülerken iyi o çocuk haliyle laf söyleyince “omo çok bozoldom” yok öye yağma

Çocuk öyle uyarilacak bir şey de söylememiş ki . S3n de her söylediğime gülüyorsun demiş. Çocuk ta olsa o bir birey. Abuk sabuk bir biçimde her dediğinize gülümse hoşunuza gider mi acaba. Hadi varsayalım ki o konuda haklısınız (ki degilsiniz) babası zaten uyarmış. Siz daha hala 11 yaşındaki çocuğu, hem de annesi olmayan bir çocuğu abisine fitleme peşindesiniz. Ayıp yaşınızdan utanın.

Siz evlisiniz farkında mısınız?
Çocukla çocuk oluyorsunuz.
Kocanız iyi sabırlıymış. Eşinizin ruh ve fizik sağlığı açısından kendinizi toparlayın. Yoksa sizi kimse çekemez.

Ne kadar garip bir davranış içine girmişsiniz farkında mısınız ?
11 yasında çocuk Demiş olabilir sende herseye gülüyorsun Sözünde ne var ki Alınacak baska şey mi bulamadınız ?
Eşiniz haklı ayrıca istemeden vurmakta ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…