Eşimin ufak kardeşi

11 yasindaki cocugun siradan dedigi bi lafi bu kadar buyutecek ne yasadiniz Allah askina ya? Cocuk ya cocuk. Kendi kendine soyleniyormus sen de gulmeyiverseydin herseyine guluyormussun ya gulme sen de.

Ayrica ne demesini bekliyorsunuz esinizin? Sus kapat ceneni yengen o senin terbiyesiz hadsiz falan mi diyecekti? Burnunuz nerede sizin kaf dagini da gecmis.

Son olarak cok normap dedigi biseyi aman zaten annesi babasi ayri ondan yapiyora getirmeyin.

Eşiniz sabirliymis , empati kurun kendinize yapılsa 11 yaşındaki kardesiniz olsa ve o sizin üstünüze gelse...? Muhabbeti olmayacak konu kavga konusu olmuş.bence bir daha konu acilmamak üzere kapansin

Çocuğu uyarması neden yeterli gelmiyor evire çevire dövmesini mi bekliyorsunuz. Bahsettiğiniz şeyler 11 yaşındaki çocuklar için gayet normal, saygısızlık edip olmadık şeylere bulaşmıyor çocuk yaşının gerektirdiği gibi davranıyor sadece. Yazıklar olsun sizin gibi bencil insanlara. Kendinizden başka bir şey düşünmez misiniz?!

ayıp.. ne kadar çirkin kalplisiniz. hem çocuk hem ergenlik döneminde hemde anne babasını ayrı olmasının verdiği bir takım sıkıntıları olabilir. kaldı ki çocuk bişi de yapmamış. sürekli gülen sizmişsiniz. bu kadar uzatıp çirkinlemenize ne demeli..

Taharet meselesinden konuşmuyor olmasin madem konusmuyor bu ikinci konuniz ilkinde taharetten de tartışmışsiniz bu nasil konusmamak

Senin tedavi olman lazım. 11 yaşında uyarı yapılmış bi çocuğu hala ne konuşuyosun eşinle? Dövsün mü? Valla Allah eşine de o evde yaşayan diğer bireylere de sabır ersin. Böyle bi halt yedim nasıl düzeltebilirim diye soracağına hala kardeşinin konusunu açasım var diyosun. Sokağa at rahatlatır belki. Anneden ayrı büyüyo çocuk biraz MERHAMET!!

Baştan sona sorunsunuz sorunlusunuz, Allah eşinizin yardımcısı olsun

11 sayfa yazılmış ama dayanamayacağım. 11 yaşındaki çocuktan ne istiyorsunuz? Yazık günah. Siz ondan daha çocuksunuz. Allah sabır versin eşinize ve ailesine.

Adama illa gel çak bitane diyosunuz açıkça o çocuk küçük nasıl bir boşlukta büyüyo onu anlamaya çalışsan ve bunu konuşmak için gece 2den daha uygun bi zaman yok mu sence o çocuğu sürekli böyle uyarılar evden hayattan soğutur o ysştaki tüm çocuklar alınır bişmiş bilmiş ters ters konuşur asabi agrasiftir sen ergen olmadın mı
Çocuk utanmış her dediğime gülüyosun yaa demiş bunu mu taktın yani bu mu konu sende onun kadar çocuksun inan dersin yok dert arıyosun ki buldun derdi kocanı küstürdün
O çocuk ergen büyümek istiyo sen gülünce çocuk yerine konulduğunu düşünmüştür hassas zamanları
Eniştenin gönlünü alacağına hala çocuk diyosun adı üstünde çocukkkk hani demişler ya çocukla çocuk olma diye olma be canım

Diğer konunla birleştiriyorum sevgili Troller, komik bile olmamış konuların, yaratıcılığını başka yerlerde harca.

Ne bıcım ınsansınız kardesım ya. Cocuk bu cocuk sizde kör cahıl. Ne demek vurmak. Bırde konusunu acası varmıs pes

Allah sizin gibilerden hepimizi korusun.. çocuğu babası uyarmış. Ama bana yeterli gelmedi diyorsunuz. Ne bicim bir "insansiniz" ???

Sizin eşinize uyguladiginiz siddeti esinizinde kardesine uygulamasini bekliyosunuz galiba!

Kusura bakmayın amiyane tabiriyle siz resmen kaşınıyosunuz. Bi kendinize gelin. Eşiniz sabırlı adammış. Ben eşimin canını o şekilde yaksam üstelik haksız durumdayken inanın o da bana vururdu. Adamı zorlamayın saygı sınırlarını aşmayın.

Karşınızda annesiz büyüyen bi ÇOCUK var. Baştan sona haksızsınız..

Bence de çok eğlenceli bir konu olmamış,hakkaten ilk konunda dahil cok mu arıyorsun bu senaryoları?

Hala çocuk mu?
Kendi derdinize baksanız önce daha iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…