- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.030
- 468
Evlenincede saklamazsın mektupları. Güveninizi sarsacak işler yapmasa belki daha rahat olabilirdin. Açık açık güvenmiyorsunuz benceMerhaba kızlar sizin de başınıza geldi mi bununla nasıl başa çıkıp hazmedebileceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen. 2.5 yıllık evliyim ve eşimle biraz yaş farkımız var severek evlendik ikimizin de geçmişi olduğunu biliyorduk.
Son günlerde radyo açıkken eşimin eski sevgilisi (ya da 1-2 ay takıldığı demem daha mı doğru olur bilmiyorum) çok ünlü hepimizin bildiği bir pop şarkıcısı. Kadın şu an evli çocuğu falan da var sanırım çok görmemeye çalışıyorum. Fakat son zamanlarda radyolarda devamlı onun sesi onun şarkıları çalınıyor ve eşime bir şey söylemeden duyar duymaz kanalı değiştiriyorum bugün de aynı şey oldu sohbet ederken müzik kanalı açıktı ve birden sesini duyunca irkildim kumandayı alıp kapattım eşime hiç bir şey söylemeden sohbete devam etmek için döndüm ama açıklama ihtiyacı hissedip "ben duymamıştım farkında bile değildim sen değiştirince farkettim" dedi.
Sinirlerim çok bozuldu kıskançlık problemleri yaşıyoruz flört döneminden beri ağır kavgalarımız da oldu. Toparlanalım böyle eziyet etmeyelim diyoruz sonra dışarda bir yerde otururken sen onunla gözgöze mi geldin sen o adama-kadına mı baktın birbirimize zehir ediyoruz artık gezmekten keyif almayıp eve kapandığımız bir süreç de yaşadık. Fakat kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum o kadınla neler yaşamışlardır diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve kendimi yetersiz hissdiyorum zaman zaman.
Çevremde hep çok beğenilen ve alımlı bir kadınım aslında ama bu eski sevgilinin sesini duymaya katlanamıyorum dizlerim titreyerek bir süre oturdum sinirimden...Çok uzun yazdım farkındayım cevap verirseniz mutlu olurum nasıl yönetebilirim bu hislerimi?
Yapma gözünü seveyimo serdarim benide begeniyorcanim serdarim choleyi bosadi tamam artik benim dedim o hafta ben nisanlandim olmadi yine o arkadasin emelmi acep
merve özbeyse çok tatlı:)Merve Özbey diyenler
Eşiniz Mert Öcal değilse bence kıskanacak bir şey yoktur, 40 yaşındaki erkeklerin genelde göbeği çıkmış kelleşmis oluyor..
Rihanna fjdjdj ay o evli degil dimiAy anlamadim beyonce mi
Dış görünüş açısında söyledim, yoksa kötü bir partner. Fakat garip olan şu, sevgilisi onu terk etmedi, hatta nişanlanmışlar mı neymiş.Adamın aynı anda 2 kadını idare ettiği, sadakatsiz ve yalancı olduğu ortaya çıktıktan sonra; o adamı beğenen kaldı mı ki.
Dış görünüş açısında söyledim, yoksa kötü bir partner. Fakat garip olan şu, sevgilisi onu terk etmedi, hatta nişanlanmışlar mı neymiş.
cezalıydım ancak girdim, kesinlikle bengü, burcu güneş değil bahsedilen kişi. Yanlış anlaşılma için çok üzgünüm...Konuyu okur okumaz aklıma gelen ismi yazıyorum yorumları okumadım. Bengü mü
Sonuç ne oldu peki?cezalıydım ancak girdim, kesinlikle bengü, burcu güneş değil bahsedilen kişi. Yanlış anlaşılma için çok üzgünüm...
Buraya yazdıklarım tepkilere neden olsa da iyi ki sizlerle paylaşmışım, gerçek ve sağlıklı düşünebilen akıllara çok ihtiyacım vardı.
Gerçeklerle yüzleşmemi sağladınız her birinize minnettarım. Sorgulamadan her şeye inanmışım onu tanıdığım ilk günden beri. Üzerimde kurduğu baskıdan dolayı ne özgüvenim var ne de hayata dair heveslerim, tat alamaz bir haldeyim düşünmeye çok vaktim oldu.
Duygularımı iyi yönetemediğim bir anda yazmıştım buraya, çok sıkışmıştım akıl almam gerekiyordu, söylediğiniz gibi konu kıskançlık bile değilmiş benim sorunum başta kendimle, kaybettiğim benliğimle.
Kuralları okumadan yazdığım her şey için sizlerden özür dilerim, amacım asla asla birilerini zan altında bırakmak değildi buralara geleceğini hesap etmem gerekirdi yakıştıramadım kendime, ne deseniz haklısınız.
Üzerimde çeşitli manipülasyonlarla kendini olmadığı biri olarak gösterdiğini kabullendim. Bununla içten içe savaşıyormuşum, cevaplarınız söyledikleriniz eleştirileriniz tokat gibi gerçekti.
Konunun herhangi bir ünlüyle alakası yoktur, eşin yalanlarıyla karısını ayakta uyutup özgüvenini yerle bir etme çalışması vardır, başarılı olmuştur başı göğe ersinKonu yerine yorumları okudum.
Anlamadım ama. Ünlü birini hep birlikte bulmaya mı çalışıyoruz yoksa konu sahibi gizem mi yaratıyor?
Ne yapmış bu gizli ünlü?
Neden B harfli isimler türetiyorsunuz?
Ne oluyor ya çok yorum var, hepsini okuyamadım ve haliyle anlamadım
Bu konuda ne yapmaya karar verdiniz?Konunun herhangi bir ünlüyle alakası yoktur, eşin yalanlarıyla karısını ayakta uyutup özgüvenini yerle bir etme çalışması vardır, başarılı olmuştur başı göğe ersin
Şu an ilişkimizle alakalı hiç konuşmuyorum, normalde de çok konuşan biri değilimdir, şakalaşmalarına çok katılmıyorum eskisi gibi. Hizmetçilik yapmayı da azalttım kendisi hazırlayıp yiyor acıkınca ara öğünlerini de. Gündelik şeylerle ev işleriyle kafa dağıtıyorum yatıp kalkıyorum tek yaptığım bu şimdilik. İçimde her şey karmaşık.Sonuç ne oldu peki?
Kıskançlık hala devam mı?Şu an ilişkimizle alakalı hiç konuşmuyorum, normalde de çok konuşan biri değilimdir, şakalaşmalarına çok katılmıyorum eskisi gibi. Hizmetçilik yapmayı da azalttım kendisi hazırlayıp yiyor acıkınca ara öğünlerini de. Gündelik şeylerle ev işleriyle kafa dağıtıyorum yatıp kalkıyorum tek yaptığım bu şimdilik. İçimde her şey karmaşık.
Bu yalanları bana evlenmeden önce söylemişti. Benzer yalanlarını düşündüm evlendikten sonra kıskandırma işini bir kenara bırakmış ben de onu kıskanmayı ve çok önemsemeyi bıraktım, hissizim ona karşı artık. Önceden en en önemli şeydi hayatımda. O yüzden biraz kafamı toparlamayı bekliyorum açıkçası ne yapabileceğimi bilemiyorum hala, malesef hamile olma ihtimalim de var cesaret edip bir test yapamadım.Bu konuda ne yapmaya karar verdiniz?
Hiç yok bende, onda hala var biraz birazKıskançlık hala devam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?