Eşimin ünlü eski sevgilisi

Konu yerine yorumları okudum.
Anlamadım ama. Ünlü birini hep birlikte bulmaya mı çalışıyoruz yoksa konu sahibi gizem mi yaratıyor?
Ne yapmış bu gizli ünlü?
Neden B harfli isimler türetiyorsunuz?
Ne oluyor ya çok yorum var, hepsini okuyamadım ve haliyle anlamadım

Evlenincede saklamazsın mektupları. Güveninizi sarsacak işler yapmasa belki daha rahat olabilirdin. Açık açık güvenmiyorsunuz bence

Eşiniz Mert Öcal değilse bence kıskanacak bir şey yoktur, 40 yaşındaki erkeklerin genelde göbeği çıkmış kelleşmis oluyor..

Adamın aynı anda 2 kadını idare ettiği, sadakatsiz ve yalancı olduğu ortaya çıktıktan sonra; o adamı beğenen kaldı mı ki.

Adamın aynı anda 2 kadını idare ettiği, sadakatsiz ve yalancı olduğu ortaya çıktıktan sonra; o adamı beğenen kaldı mı ki.
Dış görünüş açısında söyledim, yoksa kötü bir partner. Fakat garip olan şu, sevgilisi onu terk etmedi, hatta nişanlanmışlar mı neymiş.

Dış görünüş açısında söyledim, yoksa kötü bir partner. Fakat garip olan şu, sevgilisi onu terk etmedi, hatta nişanlanmışlar mı neymiş.

Adamı havaalanına getirip uğurlayan kız arkadaşı, aldatıldığını Tv programında öğrendi. Adam esas kız arkadaşını aldattığı, ilk kızı ve ilişkiyi bilmesine rağmen kendisiyle ilişki kuran kızla nişanlandı.

Konuyu okur okumaz aklıma gelen ismi yazıyorum yorumları okumadım. Bengü
cezalıydım ancak girdim, kesinlikle bengü, burcu güneş değil bahsedilen kişi. Yanlış anlaşılma için çok üzgünüm...
Buraya yazdıklarım tepkilere neden olsa da iyi ki sizlerle paylaşmışım, gerçek ve sağlıklı düşünebilen akıllara çok ihtiyacım vardı.

Gerçeklerle yüzleşmemi sağladınız her birinize minnettarım. Sorgulamadan her şeye inanmışım onu tanıdığım ilk günden beri. Üzerimde kurduğu baskıdan dolayı ne özgüvenim var ne de hayata dair heveslerim, tat alamaz bir haldeyim düşünmeye çok vaktim oldu.
Duygularımı iyi yönetemediğim bir anda yazmıştım buraya, çok sıkışmıştım akıl almam gerekiyordu, söylediğiniz gibi konu kıskançlık bile değilmiş benim sorunum başta kendimle, kaybettiğim benliğimle.

Kuralları okumadan yazdığım her şey için sizlerden özür dilerim, amacım asla asla birilerini zan altında bırakmak değildi buralara geleceğini hesap etmem gerekirdi yakıştıramadım kendime, ne deseniz haklısınız.
Üzerimde çeşitli manipülasyonlarla kendini olmadığı biri olarak gösterdiğini kabullendim. Bununla içten içe savaşıyormuşum, cevaplarınız söyledikleriniz eleştirileriniz tokat gibi gerçekti.

Sonuç ne oldu peki?

Konunun herhangi bir ünlüyle alakası yoktur, eşin yalanlarıyla karısını ayakta uyutup özgüvenini yerle bir etme çalışması vardır, başarılı olmuştur başı göğe ersin

Konunun herhangi bir ünlüyle alakası yoktur, eşin yalanlarıyla karısını ayakta uyutup özgüvenini yerle bir etme çalışması vardır, başarılı olmuştur başı göğe ersin
Bu konuda ne yapmaya karar verdiniz?

Sonuç ne oldu peki?
Şu an ilişkimizle alakalı hiç konuşmuyorum, normalde de çok konuşan biri değilimdir, şakalaşmalarına çok katılmıyorum eskisi gibi. Hizmetçilik yapmayı da azalttım kendisi hazırlayıp yiyor acıkınca ara öğünlerini de. Gündelik şeylerle ev işleriyle kafa dağıtıyorum yatıp kalkıyorum tek yaptığım bu şimdilik. İçimde her şey karmaşık.

Kıskançlık hala devam mı?

Bu konuda ne yapmaya karar verdiniz?
Bu yalanları bana evlenmeden önce söylemişti. Benzer yalanlarını düşündüm evlendikten sonra kıskandırma işini bir kenara bırakmış ben de onu kıskanmayı ve çok önemsemeyi bıraktım, hissizim ona karşı artık. Önceden en en önemli şeydi hayatımda. O yüzden biraz kafamı toparlamayı bekliyorum açıkçası ne yapabileceğimi bilemiyorum hala, malesef hamile olma ihtimalim de var cesaret edip bir test yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…