Klibini mi açtı hahahahabu tarz şeyleri genelde yanındakini kıskandırmak isteyenler yapıyor, kesin bilgi diyebilirim
benim exlerimin biri de zamanında kendisine yürüyen bir ünlüden bahsetmişti. karşı taraf cevap alamayınca tribe girmiş falan gerçi yazışmayı da gösterdi bana ama ilk söyleme amacı bence kıskandırmaktı. eski sevgilisine de bahsetmiş, güya şey demiş eski sevgilisi de, nasıl yani sen onu reddedip benimle mi birlikte oluyorsun sahiden, onu reddedip bana baktın yani falan demiş. bu laflar da bizimkinin egosunu şişirmiş tabii. hatta eski sevgilisinin bu sözleri hakkında da "çok özgüvensiz bi cümle değil mi ya, o dururken bana mı baktın ne demek" falan demiştim. bana söylediğinde ben hiiiç kıskanç bir tepki vermedim, güldüm geçtim sadece.
kıskanmadığımı görünce yazışmayı gösterdi. yine kıskanmadım. hatta kıskanayım diye o kadar uğraştı ki, tartıştığımız bir gece yanımda o kişinin klibini falan açtı. yine kıskanmadımseviyor insanlar kendilerini olduğundan daha büyük göstermeyi. aynı şahıs çevrem geniş ayakları da yapıyordu. sonra bi olay yaşadık ve ben onun aslında ne kadar yalnız biri olduğunu gözümle gördüm.
Bengü mü hdhdhdB.... diyeyim siz anlayın işte
Eşinin hayal ürünüymüş.Bengü mü hdhdhd
O kadar yorgunum ki bu konuda, zamanla aşacağım. Artık ben ben olmaktan çıktım kıyafetime o karar verdikçe dışarda olmaktan tat alamaz hale geldim zaten. İnsanlar canlarıyla uğraşırken bu gibi psikolojik savaşlarla uğraşmak da insana üzüntü veriyor. Evlilik bu mu olmalıydı...Sizin ilişkinizde benim dikkatimi çeken şey montunuzu bile çıkaramamak.Eşiniz bile olsa ne giyip ne giymeyeceğinize karar verebilirsiniz.Bunu size kimsenin yapmasına izin vermeyin.İnanın bunun aşkla,sevgiyle alakası yok.Güvenle alakası var.
İzin vermeyin o zaman.Güçlü durun.Bu kadar mı sindirdi sizi?O kadar yorgunum ki bu konuda, zamanla aşacağım. Artık ben ben olmaktan çıktım kıyafetime o karar verdikçe dışarda olmaktan tat alamaz hale geldim zaten. İnsanlar canlarıyla uğraşırken bu gibi psikolojik savaşlarla uğraşmak da insana üzüntü veriyor. Evlilik bu mu olmalıydı...
Evet tam anlamıyla sindirdi. Hata yaptım en başta karşı çıkmam gerekirken sussun sorun çıkmasın diye diye her şeyi bana yaptırdı. Koyun gibi güdüldüm tabiri caizse. O kadar aşağılık hissediyorum ki. Ama yavaş yavaş güçleneceğimden eminim. Böyle bi hayat istemiyorum yetti artıkİzin vermeyin o zaman.Güçlü durun.Bu kadar mı sindirdi sizi?
Taviz tavizi doğurur.Sorun çıkarsa çıksaydı.Zaten sorunlu bir ilişkiniz varmiş.Siz de o arada susmamışsınız ki.Kıskançlığa kıskançlıkla cevap vermişsiniz,iyice şımartıp kaldırmışsınız bir taraflarını.karşı çıkmam gerekirken sussun sorun çıkmasın diye diye her şeyi bana yaptırdı.
Evet doğru başlarda susuyordum tanıyana kadar. Sonra onu vazgeçiremeyince kendim ona benzedimTaviz tavizi doğurur.Sorun çıkarsa çıksaydı.Zaten sorunlu bir ilişkiniz varmiş.Siz de o arada susmamışsınız ki.Kıskançlığa kıskançlıkla cevap vermişsiniz,iyice şımartıp kaldırmışsınız bir taraflarını
Yaş farkından dolayı sizi kolayca manipule ediyor yalan sevgililerle.Evet doğru başlarda susuyordum tanıyana kadar. Sonra onu vazgeçiremeyince kendim ona benzedim
Çıldırıyorum ejshshshsjsjshshhajsdjjsjsBengünün eski sevgilileri diye yazıp baktım
Akın diye biri var
Artık ne söylese ciddiye alamıyorum sorgulamadan inanmam lafınaYaş farkından dolayı sizi kolayca manipule ediyor yalan sevgililerle.
Hayır ya hiç biriyle alakası yokÇıldırıyorum ejshshshsjsjshshhajsdjjsjs
Umarım aynı hatalara düşmezsiniz.Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama çocuk istiyorsanız biraz düşünün.Artık ne söylese ciddiye alamıyorum sorgulamadan inanmam lafına
Sana ne onun gecmisinden? Senin gecmisin yok mu desiyorsun hayirdir ya. Birbirinize karsi anlayisli olmaya ve yapici olmaya calisin ne gerek var toksik evliligi yasatmaniza zaten hayat kisa.. bari ikiniz yasarken de mutlu yasayin sevin birbirinizi.Merhaba kızlar sizin de başınıza geldi mi bununla nasıl başa çıkıp hazmedebileceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen. 2.5 yıllık evliyim ve eşimle biraz yaş farkımız var severek evlendik ikimizin de geçmişi olduğunu biliyorduk.
Son günlerde radyo açıkken eşimin eski sevgilisi (ya da 1-2 ay takıldığı demem daha mı doğru olur bilmiyorum) çok ünlü hepimizin bildiği bir pop şarkıcısı. Kadın şu an evli çocuğu falan da var sanırım çok görmemeye çalışıyorum. Fakat son zamanlarda radyolarda devamlı onun sesi onun şarkıları çalınıyor ve eşime bir şey söylemeden duyar duymaz kanalı değiştiriyorum bugün de aynı şey oldu sohbet ederken müzik kanalı açıktı ve birden sesini duyunca irkildim kumandayı alıp kapattım eşime hiç bir şey söylemeden sohbete devam etmek için döndüm ama açıklama ihtiyacı hissedip "ben duymamıştım farkında bile değildim sen değiştirince farkettim" dedi.
Sinirlerim çok bozuldu kıskançlık problemleri yaşıyoruz flört döneminden beri ağır kavgalarımız da oldu. Toparlanalım böyle eziyet etmeyelim diyoruz sonra dışarda bir yerde otururken sen onunla gözgöze mi geldin sen o adama-kadına mı baktın birbirimize zehir ediyoruz artık gezmekten keyif almayıp eve kapandığımız bir süreç de yaşadık. Fakat kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum o kadınla neler yaşamışlardır diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve kendimi yetersiz hissdiyorum zaman zaman.
Çevremde hep çok beğenilen ve alımlı bir kadınım aslında ama bu eski sevgilinin sesini duymaya katlanamıyorum dizlerim titreyerek bir süre oturdum sinirimden...Çok uzun yazdım farkındayım cevap verirseniz mutlu olurum nasıl yönetebilirim bu hislerimi?
Bengü geldi aklimaCatlarım ben. İpucu alayım bir şarkısını söyle bakım
Hayal ürünüymüsBengü geldi aklima
Fotograftaki sen misin konu sahibi?Hayır ya hiç biriyle alakası yok
Dimi ama ? Bi beceremedik şu işi. Geçmişimin her saniyesi ilik ilik kurcalandı canım yakıldı bundan zevk aldığını anladığımda canavara dönüştüm. En açık haliyle anlatıyorum size. Ben de suçluyum gerçekten bıktım. Bu işler tek taraflı olmuyor eski erkek arkadaşlarımın geçmişinden haberim bile olmazdı çünkü gerçekten bananeydi.Sana ne onun gecmisinden? Senin gecmisin yok mu desiyorsun hayirdir ya. Birbirinize karsi anlayisli olmaya ve yapici olmaya calisin ne gerek var toksik evliligi yasatmaniza zaten hayat kisa.. bari ikiniz yasarken de mutlu yasayin sevin birbirinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?