Eşimin ünlü eski sevgilisi

Sizin ilişkinizde benim dikkatimi çeken şey montunuzu bile çıkaramamak.Eşiniz bile olsa ne giyip ne giymeyeceğinize karar verebilirsiniz.Bunu size kimsenin yapmasına izin vermeyin.İnanın bunun aşkla,sevgiyle alakası yok.Güvenle alakası var.

Klibini mi açtı hahahaha

O kadar yorgunum ki bu konuda, zamanla aşacağım. Artık ben ben olmaktan çıktım kıyafetime o karar verdikçe dışarda olmaktan tat alamaz hale geldim zaten. İnsanlar canlarıyla uğraşırken bu gibi psikolojik savaşlarla uğraşmak da insana üzüntü veriyor. Evlilik bu mu olmalıydı...

İzin vermeyin o zaman.Güçlü durun.Bu kadar mı sindirdi sizi?

İzin vermeyin o zaman.Güçlü durun.Bu kadar mı sindirdi sizi?
Evet tam anlamıyla sindirdi. Hata yaptım en başta karşı çıkmam gerekirken sussun sorun çıkmasın diye diye her şeyi bana yaptırdı. Koyun gibi güdüldüm tabiri caizse. O kadar aşağılık hissediyorum ki. Ama yavaş yavaş güçleneceğimden eminim. Böyle bi hayat istemiyorum yetti artık

karşı çıkmam gerekirken sussun sorun çıkmasın diye diye her şeyi bana yaptırdı.
Taviz tavizi doğurur.Sorun çıkarsa çıksaydı.Zaten sorunlu bir ilişkiniz varmiş.Siz de o arada susmamışsınız ki.Kıskançlığa kıskançlıkla cevap vermişsiniz,iyice şımartıp kaldırmışsınız bir taraflarını.

Evet doğru başlarda susuyordum tanıyana kadar. Sonra onu vazgeçiremeyince kendim ona benzedim

Sana ne onun gecmisinden? Senin gecmisin yok mu desiyorsun hayirdir ya. Birbirinize karsi anlayisli olmaya ve yapici olmaya calisin ne gerek var toksik evliligi yasatmaniza zaten hayat kisa.. bari ikiniz yasarken de mutlu yasayin sevin birbirinizi.

Sana ne onun gecmisinden? Senin gecmisin yok mu desiyorsun hayirdir ya. Birbirinize karsi anlayisli olmaya ve yapici olmaya calisin ne gerek var toksik evliligi yasatmaniza zaten hayat kisa.. bari ikiniz yasarken de mutlu yasayin sevin birbirinizi.
Dimi ama ? Bi beceremedik şu işi. Geçmişimin her saniyesi ilik ilik kurcalandı canım yakıldı bundan zevk aldığını anladığımda canavara dönüştüm. En açık haliyle anlatıyorum size. Ben de suçluyum gerçekten bıktım. Bu işler tek taraflı olmuyor eski erkek arkadaşlarımın geçmişinden haberim bile olmazdı çünkü gerçekten bananeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…