Benimde direk aklıma bu geldiMerve Özbey diyenler
ay ilk okudugumda bengü gelmişti aklıma:)B.... diyeyim siz anlayın işte
O kacirdi da ben kaptim demek cokta saglikli degil yani bence bu cumleyi baska bir yerde kullanmayinWalla kocamin 4 senelik eski sevgilisiyle her yaz yazliklar ayni yerde oldugu icin gorusuyoruz. O da evli cocuklu. Biz de.. kadinla herseyden bahsedebiliyorum. Hicte kiskanmiyorum. Hatta guzel bi kadin oldugu icin hosuma gidiyor. Diyorumki ooo baya guzelmis ama o kacirdi, adami ben kaptim :)
Kiskanclik bence ozguvensizlik ve tabi bir de partnerine guvensizlikten geliyo. Sizde bi tek bu eski flortu kiskanmak yok ki. Artik eve kapancak kadar kiskanclik uzerine bi iliskiniz var. ne dusunuyorsunuz? Adami biraksaniz hemen kadinlarin agzina mi dusecek? Bu kadar ahlaksiz biriyle mi evlendiniz? Ya da o oyle biri degilse, neden ona ahlaksiz, sapik gibi davraniyorsunuz? Bosu bosuna yipratmayin birbirinizi.
Akın, Ece Erken'le de sevgili olmustu :dBengünün eski sevgilileri diye yazıp baktım
Akın diye biri var
Akın yakmış gönülleriAkın, Ece Erken'le de sevgili olmustu :d
Burcu güneş ?B.... diyeyim siz anlayın işte
Hayır bengüBurcu güneş ?
Ama burcu kesin
Evet açıklandı brithney spearsmış.Arkaşlar 9 sayfa okuyamam kim olduğunu açıkladı mı
o serdarim benide begeniyorE mektuplar var dediniz az önce..erkekler atmasyonu severler..bir mekanda görmüş olsa bile biz birlikte eğlendik diyen abazalarla dolu bu ülke
Benim bir tane kız arkadaşım vardı Serdar ortaç konserine gidiyor Serdar bana baktı beni çok beğendi demişti düşün..seninki de böyle olabilir..arkadaşlığımı anında bitirmiştim ben
Bülent ersoyKimmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?