Eşimin ünlü eski sevgilisi

eşimin eski sevgilisi victoria secret mankeni olsa şaşırırım sadece.. geri kalanı umrumda olmaz hele de annemden iki yaş küçük biriyse, eşim beni öpsün de başının üstüne koysun.
yalnız 3 buçuk yıllık sevgililikten sonra evlenmişsiniz, adam da gelmiş 39 yaşına.. artık daha olgun olması gerekmez mi. iki taraftan da aşırı kısıtlamalar, saçma şeyleri kıskanmalar, yok eve gelen emlakçı erkek olursa tarzı tavırlar.. hiç normal değil. muhtemelen yaşça küçük olduğunuz için komplekse giriyor. kendini de çok yakışıklıyım ünlülerle sevgili oldum diye göstermeye çalışıyor gibi geldi bana. siz de radyoyu kapatıyorsunuz filan o daha da alevleniyor. ne gerek var, gerçekte olsa iki tarafta evli barklı. eski ilişkiyi kıskanmak aşırı özgüvensizlik, başka bir şey değil.
sizin kısıtlayıcı davranış asıl büyük probleminiz, eski sevgili filan karıştırıp asıl problemleri halı altına itiyorsunuz

Bir şarkısını söyle diyince
Konu sahibi B.... diyeyim anlayın demiş.

Anlamadığım şu var, ünlü olunca sevgili değil ,takılmak mı oluyor yani? 2 aylık sevgilisi diyorsunuz iparantez içinde takıldıgı diyorsunuz bence hiç hoş değil.

O kacirdi da ben kaptim demek cokta saglikli degil yani bence bu cumleyi baska bir yerde kullanmayin

o serdarim benide begeniyor canim serdarim choleyi bosadi tamam artik benim dedim o hafta ben nisanlandim olmadi yine o arkadasin emelmi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…