Eşimin ünlü eski sevgilisi

Aslında içi tam da bu sebeple rahat olmamalı. Adamın bu konuda anlattıkları yalansa; bu durumda adam: başka kadınların itibar ve namuslarını diline dolayarak, kendini çevresinde ön plana çıkarmak isteyen , son derece saygısız, iftiraya meyilli, kişisel çıkar ve egosu için yalan söyleyen; kendi yalanlarına da gerçekmiş gibi sarılan biri demektir.

Bir ömür anlattıklarına inanılamayacak bir adam(!).

Beni salak yerine koymuş geeçekten
Seni değil kendini koydu öyle düşün lütfen..bak kendine bile saygısı olmayan bir insan karşı tarafa saygılı olamaz..aynı şekilde hayatı yalan seninkinin..sen temiz duyguyla sevdin onu şeffaf bütün düşüncelerin o değil

Ve o en namuslu, en dürüst, içi dışı bir, hep haklıyı savunan biri olarak tanımlıyor kendini.

Ve ona kalsa en namuslu, en dürüst, içi dışı bir, hep haklıyı savunan biri olarak tanımlıyor kendini.

Evet kişilik analizine girdiğimde temel yorumunuza tamamen katılmamam elde değil. Ben sadece mevcut durumu hakkında tkaıldıgı nokta açısından yorumladım. Ama konuyu açan kişinin ciddi ciddi bazı şeyleri dişünmesi gerekiyor. Biraz bu kendini gösterme isteği muhtemelen yaş farkı dolayısıyla kendini küçük görmesi, karşısındakine bak ben değerliyim tecrübeliyim kıskan beni yoksa zor tutarsın elinde gibi, bir bilinç altı mesajı. Tahminim bu erkek kendisi karşısındakini haketmediğini biliyor

Onunla beraber olana kadar okulunu bitirmiş bi işe girip kendi ayakları üzerinde duran biriydim. Arabam vardı kız kardeşlerimle istediğim yere gidiyordum şimdi bunlardan mahrumum ve bu adam beni bu şekilde kim bilir nelerle uyuttu.

Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız ?

Çok sevmeyeceksin tatlım..bak ben yıllar önce kendi kendime söz vermiştim aşık olmayacağım aşık edeceğim..belki bencil diyeceksin ama üzülen taraf ben olmuyorum tabiki bazı konularda..çok seven kişi gözü kör olmuş gibi hatalarını görmüyor ama benim yaptığım şeyde farklı..

Evlenmeden önce

Aslında ben de onunla tanışmadan önce sizin gibiydim. Kimseye bağlanmazdım ilişkilerim oldu gitmeyince zorlanmadan bıraktım, geri dönmek isteyeni istemedim güçlüydüm diyebilirim. Sınırlarımı aşamazdı herkes. Kural koyamazdı çünkü ben sınırlarını da kendini de bilen biriydim. Ah aklım o kadar karışık ki

Bu kadar tavizi nasıl verdim hiç bilmiyorum aklım almıyor. Evlenmeyi düşünmüyordum hatta ama çok hızlı oldu
Bir kere taviz verince gerisi geliyor..kıyamam ben sana üzülme sende ona göre davran ona..sen önemlisin önceliğin kendin olmalı..sakın çocuk yapma enazından evliliğiniz oturana kadar..güven problemi var çünkü doğal olarak

Ben çalışırken tanıştık o müşteriydi

Son derece popüler ve tanınan bir şarkıcıyı, eşinizin eski ve ünlü sevgilisi olarak işaret ederken; bu kadar ketum değildiniz.

18 yaşında liseden mezun olduğunuzu, 4 yıllık bir lisans programı okuduğunuzu ve uzatma olmadan 22 yaşında mezun olduğunuzu varsayalım. Şu an 26 yaşındasınız. 2,5 yıldır evlisiniz. Geriye işe girip, ayaklarınızın üzerinde durduğunuz 1,5 yıl kaldı. Onun bir kısmı da pandemi ve sokağa çıkma kısıtlamalarına denk geldi.

Şarkıcıyı işaret etmek gibi bir derdim olabilir mi Allah aşkına? Benim sorunumun kocamla olduğunu anlatamadım mı acaba? Ayrıca ketum değildiniz diye suçlamanız hiç hoş değil sorulara net cevap vermedim kesinlikle kimseyi de zan altında bırakmak istemem. Kaldı ki durum benim kandırılmış olmama döndü artık zaten, konu ünlü falan değil anlayacağınız. Siz şimdi neyi öğrenmek istiyorsunuz ?

Ve evet durum aynen söylediğiniz gibi, okulu bitirdim işe girip çalıştım

Teşekkür ederim bana zaman ayırdığınız için, demek ki büyük hatalar yaptım. Bütün bunları onunla konuşmaya da çekiniyorum çünkü beni kurmakla suçlayacağından eminim. Görüyorum ki konuşarak bunların doğru cevaplarını ondan alamam.

Ne demek ne zaman dertleşmek istersen ben burdayım..büyük hatalar yapmadın hepimiz hatalar yapıyoruz ayrıca..bak sen sadece çok sevdin bu normal sen değil o yaptı hataları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…