- 16 Haziran 2011
- 16.365
- 71.932
- 798
Geçmişim hızlı şöyle böyle yaşadım diye övünen öne çıkaran birinin profilini analiz ettiğimde eminim %99 yalandır. İçiniz rahat olsun takmayın geçmişi hakkında anlattıklarını ise %50si doğru şeklinde düşünebilirsin. Çünkü gerçekten hızlı erkekler tam tersine ketum oluyor anlatmaz. Böyle övünen biri sallıyordur
Beni salak yerine koymuş gerçektenGerek yok tabiki..erkeklerin beyinleri farklı çalışıyor..dertleri güçleri kıskandırmaya çalışmak kendilerini önemsetmek vs vs..bu numaralar bayat ama geriden geliyor seninki..
Seni değil kendini koydu öyle düşün lütfen..bak kendine bile saygısı olmayan bir insan karşı tarafa saygılı olamaz..aynı şekilde hayatı yalan seninkinin..sen temiz duyguyla sevdin onu şeffaf bütün düşüncelerin o değilBeni salak yerine koymuş geeçekten
Ve o en namuslu, en dürüst, içi dışı bir, hep haklıyı savunan biri olarak tanımlıyor kendini.Aslında içi tam da bu sebeple rahat olmamalı. Adamın bu konuda anlattıkları yalansa; bu durumda adam: başka kadınların itibar ve namuslarını diline dolayarak, kendini çevresinde ön plana çıkarmak isteyen , son derece saygısız, iftiraya meyilli, kişisel çıkar ve egosu için yalan söyleyen; kendi yalanlarına da gerçekmiş gibi sarılan biri demektir.
Bir ömür anlattıklarına inanılamayacak bir adam(!).
Mağdur edebiyatını çok iyi bilirlerVe o en namuslu, en dürüst, içi dışı bir, hep haklıyı savunan biri olarak tanımlıyor kendini.
Ve ona kalsa en namuslu, en dürüst, içi dışı bir, hep haklıyı savunan biri olarak tanımlıyor kendini.Aslında içi tam da bu sebeple rahat olmamalı. Adamın bu konuda anlattıkları yalansa; bu durumda adam: başka kadınların itibar ve namuslarını diline dolayarak, kendini çevresinde ön plana çıkarmak isteyen , son derece saygısız, iftiraya meyilli, kişisel çıkar ve egosu için yalan söyleyen; kendi yalanlarına da gerçekmiş gibi sarılan biri demektir.
Evet kişilik analizine girdiğimde temel yorumunuza tamamen katılmamam elde değil. Ben sadece mevcut durumu hakkında tkaıldıgı nokta açısından yorumladım. Ama konuyu açan kişinin ciddi ciddi bazı şeyleri dişünmesi gerekiyor. Biraz bu kendini gösterme isteği muhtemelen yaş farkı dolayısıyla kendini küçük görmesi, karşısındakine bak ben değerliyim tecrübeliyim kıskan beni yoksa zor tutarsın elinde gibi, bir bilinç altı mesajı. Tahminim bu erkek kendisi karşısındakini haketmediğini biliyorAslında içi tam da bu sebeple rahat olmamalı. Adamın bu konuda anlattıkları yalansa; bu durumda adam: başka kadınların itibar ve namuslarını diline dolayarak, kendini çevresinde ön plana çıkarmak isteyen , son derece saygısız, iftiraya meyilli, kişisel çıkar ve egosu için yalan söyleyen; kendi yalanlarına da gerçekmiş gibi sarılan biri demektir.
Onunla beraber olana kadar okulunu bitirmiş bi işe girip kendi ayakları üzerinde duran biriydim. Arabam vardı kız kardeşlerimle istediğim yere gidiyordum şimdi bunlardan mahrumum ve bu adam beni bu şekilde kim bilir nelerle uyuttu.Seni değil kendini koydu öyle düşün lütfen..bak kendine bile saygısı olmayan bir insan karşı tarafa saygılı olamaz..aynı şekilde hayatı yalan seninkinin..sen temiz duyguyla sevdin onu şeffaf bütün düşüncelerin o değil
Onunla beraber olana kadar okulunu bitirmiş bi işe girip kendi ayakları üzerinde duran biriydim. Arabam vardı kız kardeşlerimle istediğim yere gidiyordum şimdi bunlardan mahrumum ve bu adam beni bu şekilde kim bilir nelerle uyuttu.
Çok sevmeyeceksin tatlım..bak ben yıllar önce kendi kendime söz vermiştim aşık olmayacağım aşık edeceğim..belki bencil diyeceksin ama üzülen taraf ben olmuyorum tabiki bazı konularda..çok seven kişi gözü kör olmuş gibi hatalarını görmüyor ama benim yaptığım şeyde farklı..Onunla beraber olana kadar okulunu bitirmiş bi işe girip kendi ayakları üzerinde duran biriydim. Arabam vardı kız kardeşlerimle istediğim yere gidiyordum şimdi bunlardan mahrumum ve bu adam beni bu şekilde kim bilir nelerle uyuttu.
Ben çalışırken tanıştık o müşteriydiEşinizle nerede ve nasıl tanıştınız ?
Evlenmeden önceÇok sevmeyeceksin tatlım..bak ben yıllar önce kendi kendime söz vermiştim aşık olmayacağım aşık edeceğim..belki bencil diyeceksin ama üzülen taraf ben olmuyorum tabiki bazı konularda..çok seven kişi gözü kör olmuş gibi hatalarını görmüyor ama benim yaptığım şeyde farklı..
Bu kadar tavizi nasıl verdim hiç bilmiyorum aklım almıyor. Evlenmeyi düşünmüyordum hatta ama çok hızlı olduEvlenmeden önce
Bir kere taviz verince gerisi geliyor..kıyamam ben sana üzülme sende ona göre davran ona..sen önemlisin önceliğin kendin olmalı..sakın çocuk yapma enazından evliliğiniz oturana kadar..güven problemi var çünkü doğal olarakBu kadar tavizi nasıl verdim hiç bilmiyorum aklım almıyor. Evlenmeyi düşünmüyordum hatta ama çok hızlı oldu
Ben çalışırken tanıştık o müşteriydi
Şarkıcıyı işaret etmek gibi bir derdim olabilir mi Allah aşkına? Benim sorunumun kocamla olduğunu anlatamadım mı acaba? Ayrıca ketum değildiniz diye suçlamanız hiç hoş değil sorulara net cevap vermedim kesinlikle kimseyi de zan altında bırakmak istemem. Kaldı ki durum benim kandırılmış olmama döndü artık zaten, konu ünlü falan değil anlayacağınız. Siz şimdi neyi öğrenmek istiyorsunuz ?Son derece popüler ve tanınan bir şarkıcıyı, eşinizin eski ve ünlü sevgilisi olarak işaret ederken; bu kadar ketum değildiniz.
18 yaşında liseden mezun olduğunuzu, 4 yıllık bir lisans programı okuduğunuzu ve uzatma olmadan 22 yaşında mezun olduğunuzu varsayalım. Şu an 26 yaşındasınız. 2,5 yıldır evlisiniz. Geriye işe girip, ayaklarınızın üzerinde durduğunuz 1,5 yıl kaldı. Onun bir kısmı da pandemi ve sokağa çıkma kısıtlamalarına denk geldi.
Ve evet durum aynen söylediğiniz gibi, okulu bitirdim işe girip çalıştımSon derece popüler ve tanınan bir şarkıcıyı, eşinizin eski ve ünlü sevgilisi olarak işaret ederken; bu kadar ketum değildiniz.
18 yaşında liseden mezun olduğunuzu, 4 yıllık bir lisans programı okuduğunuzu ve uzatma olmadan 22 yaşında mezun olduğunuzu varsayalım. Şu an 26 yaşındasınız. 2,5 yıldır evlisiniz. Geriye işe girip, ayaklarınızın üzerinde durduğunuz 1,5 yıl kaldı. Onun bir kısmı da pandemi ve sokağa çıkma kısıtlamalarına denk geldi.
Teşekkür ederim bana zaman ayırdığınız için, demek ki büyük hatalar yaptım. Bütün bunları onunla konuşmaya da çekiniyorum çünkü beni kurmakla suçlayacağından eminim. Görüyorum ki konuşarak bunların doğru cevaplarını ondan alamam.Bir kere taviz verince gerisi geliyor..kıyamam ben sana üzülme sende ona göre davran ona..sen önemlisin önceliğin kendin olmalı..sakın çocuk yapma enazından evliliğiniz oturana kadar..güven problemi var çünkü doğal olarak
Ne demek ne zaman dertleşmek istersen ben burdayım..büyük hatalar yapmadın hepimiz hatalar yapıyoruz ayrıca..bak sen sadece çok sevdin bu normal sen değil o yaptı hatalarıTeşekkür ederim bana zaman ayırdığınız için, demek ki büyük hatalar yaptım. Bütün bunları onunla konuşmaya da çekiniyorum çünkü beni kurmakla suçlayacağından eminim. Görüyorum ki konuşarak bunların doğru cevaplarını ondan alamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?