- 16 Haziran 2011
- 16.371
- 72.030
- 798
Şarkıcıyı işaret etmek gibi bir derdim olabilir mi Allah aşkına? Benim sorunumun kocamla olduğunu anlatamadım mı acaba? Ayrıca ketum değildiniz diye suçlamanız hiç hoş değil sorulara net cevap vermedim kesinlikle kimseyi de zan altında bırakmak istemem. Kaldı ki durum benim kandırılmış olmama döndü artık zaten, konu ünlü falan değil anlayacağınız. Siz şimdi neyi öğrenmek istiyorsunuz ?
Çok teşekkürler. Evet ben dürüstçe ve içten sevdim sadece. Umarım o da değişir, gelişir.Ne demek ne zaman dertleşmek istersen ben burdayım..büyük hatalar yapmadın hepimiz hatalar yapıyoruz ayrıca..bak sen sadece çok sevdin bu normal sen değil o yaptı hataları
Çok teşekkürler. Evet ben dürüstçe ve içten sevdim sadece. Umarım o da değişir, gelişir. Gözümden düşüyorNe demek ne zaman dertleşmek istersen ben burdayım..büyük hatalar yapmadın hepimiz hatalar yapıyoruz ayrıca..bak sen sadece çok sevdin bu normal sen değil o yaptı hataları
Tahmin ettiğiniz isimleri alenen yazan yorum yapanlardı, kimsenin evliliğiyle ya da kendisiyle bir derdim olamaz zaten bahsettiğim şey iki taraf da bekarken yaşanmış bir durum, kimseyi zor durumda bırakacağını sanmıyorum. Günümüzde her şey alenen yaşanıyor zaten. Ama şunu da söyleyeyim yazılanları silebiliyorsak sileyim silinmiyor diye biliyorum. Bir yolu varsa konuyu da silelim, sizin içiniz rahat olsun.Konu başlığınız, içeriğiniz, baş harfi B demeniz,evli ve çocuk sahibi olduğunu söylemeniz; radyolarda sıklıkla şarkılarının çaldığını ve bu yüzden radyoyu kapattığınızı belirtmeniz kimsenin aklına bir isim getirmedi, mesajlarda da yazılmadı yani. Kadın bizim sosyal çevremizde yer almıyor diye ( ki koca forum, belki aynı sosyal çevrede olan ve tanıyan üyeler de vardır ) zan altında bırakmamış olmuyorsunuz; gayette zan altında bıraktınız birisini.
Eşiniz, geçmiş yıllarda mahallenizde gözüne kestirdiği, şu an evli olan bir kadınla beraber olduğunu iddia etse; "kıskanıyorum vb" diye sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza anlatıyor olacaktınız. Eşinizin olayları abartma ve gerçek dışı hikayeler anlatma ihtimali varsa, daha dikkatli olmalısınız. Kendi özel hayatınızı koruduğunuz ve kişisel bilgilerinizi sakındığınız gibi, size ait olmayan ve doğruluğundan emin olmadığınız bilgileri paylaşırken de aynı özeni göstermelisiniz.
Bakın şurayı yanlış anlamış olabilir misiniz, tarafların ikisi de bekardı bu iddiaya göre , yıllar önceymiş olan (aslında olmayan)Geçmişe mazi derler gelmis geçmiş bitmiş gitmiş. Niye birbirinize hayati zehrediyorsunuz?
Bir aylık bir mevzuya bunca takıntı geliştirmek sizi hasta eder. Güzel alımlı kadınım diyorsunuz ve evet malesef hedef belirtiyorsunuz. Z zxshermine gayet güzel açıklamış bu durumu. Nerde özgüven? Bunu kendinize yapmayın
Yaş farkı çok aranızda bu da fikir ayrılığı getirir.
Aslında olmayan... Bir adam düşünün siz ondan daha genç ve alımlı daha kabul gören ..Bakın şurayı yanlış anlamış olabilir misiniz, tarafların ikisi de bekardı bu iddiaya göre , yıllar önceymiş olan (aslında olmayan)
Bakın şurayı yanlış anlamış olabilir misiniz, tarafların ikisi de bekardı bu iddiaya göre , yıllar önceymiş olan (aslında olmayanGeçmişe mazi derler gelmis geçmiş bitmiş gitmiş. Niye birbirinize hayati zehrediyorsunuz?
Bir aylık bir mevzuya bunca takıntı geliştirmek sizi hasta eder. Güzel alımlı kadınım diyorsunuz ve evet malesef hedef belirtiyorsunuz. Z zxshermine gayet güzel açıklamış bu durumu. Nerde özgüven? Bunu kendinize yapmayın
Yaş farkı çok aranızda bu da fikir ayrılığı getirir.
Evet her ne kadar yanlış ifade etmiş olsam ve yanlış anlaşılsam da, buraya iyi ki yazıp sizlerden akıl almışım. Hiç sorgulamadan inanmış kabullenmiş olmanın sıkıntısını çekiyorum. İnanmıştım öyle sanıyordum fakat konuştukça aslında yalanlarla yaşadığımı anladım.Aslında olmayan... Bir adam düşünün siz ondan daha genç ve alımlı daha kabul gören ..
Geçmişine ait bir ünlü kullanarak sizde çekim oluşturmak. Süreci hızlandırmak.
Belki uzun süre aynı rüyayı görmüştürNe kadar sürdü diye sorduğumda 1-1 buçuk ay falan diye yuvarlak bi cevap aldım bişeyler hissediyormuydun diyince de o İstanbulda yaşıyordu zaten çok görüşmedik falan dedi çok kestirip attı konuşmak istemedi tadımız kaçmasın dedi kaçamaktı cevapları
Eşiniz çok zehirli sizi bastırıyor öyleki eskiden ünlülerle birlikteydım diyip sizin özgüveninizi bastırıp kendine bağlıyorAslında ben de onunla tanışmadan önce sizin gibiydim. Kimseye bağlanmazdım ilişkilerim oldu gitmeyince zorlanmadan bıraktım, geri dönmek isteyeni istemedim güçlüydüm diyebilirim. Sınırlarımı aşamazdı herkes. Kural koyamazdı çünkü ben sınırlarını da kendini de bilen biriydim. Ah aklım o kadar karışık ki
Bende görmedim bir E yazıyor tekMune konu silinmiş bakarmisin
Banu alkan diyorum :)B.... diyeyim siz anlayın işte
Yani o kadınla yaşanan şeyler hiç aklınıza gelmiyor ve bir araya mı geliyorsunuz bunu ben yapamam eşim de yapamazdı o sizin şartlarınızdır tabiki bişey diyemem. Ahlaksız değil çok hızlı yaşamış bi adamla evliyim bekar hayatını dibine kadar yaşamış biri. Aslında bu sıkıntılar kıyafetime karışmasıyla, evden tek başıma asla çıkamamamla alakalı çünkü bir kot tişört bile giyemiyorum illa uzun ve popoyu örtücek şeyler. Özgüvenimi zedeleyecek şeyler yaşadım karşılık olarak yıprandım ve onu bunaltmaya başladım zaman içinde gelişen şeyler bunlar
Hah işte bundan oluyor. Sizin derdiniz o kadın değil, elinizden alınan özgürlüğünüz, kaybettiğiniz iradeniz, hayatınız üzerindeki tasarruflarınız. Kendi dörtnala bekar hayatı yaşadıktan sonra size bunları yapıyor, asıl sizin ona yapmanız lazım, çünkü onun beyni ile düşünürsek asla güvenilmeyecek profil o. Ayrıca o kafanızı kaldırın bi etrafa bakın. Bu tür kıskançlıkların kısıtlamaların altından sevgi ve korumacılık yerine çatır çatır aldatma hikayesi çıkıyor, bu hiç şaşmadı bu güne kadar.Hayır aşık oldum. Sonralarda öğrendim ünlüyle sevgili olduğunu yani bunun için biri sevilmez ki. Sevgisinden şüphem yok ama kıskançlığı olsa da kısıtlamalar zamanla oldu en başta çok hoşlanıyordu giyimimden fiziğimden. Sonra dışarda dikkat çektiğimi düşünüp erkeklerin bakmasına sinirlenmeye başladı, ev ararken gelecek olan emlakçı ya erkekse diye o günlerde başladı aslında kısıtlamaya. Fakat ben bunu nişanlılıkta strese bağladım beni üzdüğünün farkında olduğunu biraz sabredersem düzeleceğini söylemişti. Aradan yıllar geçti üzerimden uzun montumu çıkaramaz oldum kış aylarında... yaz gelince de tayt-pantolon uzun tişört.
Ay nasıl merak ettim aklıma demet akalın dan tutta Hande yenere kadar herkes geldiMerhaba kızlar sizin de başınıza geldi mi bununla nasıl başa çıkıp hazmedebileceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen. 2.5 yıllık evliyim ve eşimle biraz yaş farkımız var severek evlendik ikimizin de geçmişi olduğunu biliyorduk.
Son günlerde radyo açıkken eşimin eski sevgilisi (ya da 1-2 ay takıldığı demem daha mı doğru olur bilmiyorum) çok ünlü hepimizin bildiği bir pop şarkıcısı. Kadın şu an evli çocuğu falan da var sanırım çok görmemeye çalışıyorum. Fakat son zamanlarda radyolarda devamlı onun sesi onun şarkıları çalınıyor ve eşime bir şey söylemeden duyar duymaz kanalı değiştiriyorum bugün de aynı şey oldu sohbet ederken müzik kanalı açıktı ve birden sesini duyunca irkildim kumandayı alıp kapattım eşime hiç bir şey söylemeden sohbete devam etmek için döndüm ama açıklama ihtiyacı hissedip "ben duymamıştım farkında bile değildim sen değiştirince farkettim" dedi.
Sinirlerim çok bozuldu kıskançlık problemleri yaşıyoruz flört döneminden beri ağır kavgalarımız da oldu. Toparlanalım böyle eziyet etmeyelim diyoruz sonra dışarda bir yerde otururken sen onunla gözgöze mi geldin sen o adama-kadına mı baktın birbirimize zehir ediyoruz artık gezmekten keyif almayıp eve kapandığımız bir süreç de yaşadık. Fakat kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum o kadınla neler yaşamışlardır diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve kendimi yetersiz hissdiyorum zaman zaman.
Çevremde hep çok beğenilen ve alımlı bir kadınım aslında ama bu eski sevgilinin sesini duymaya katlanamıyorum dizlerim titreyerek bir süre oturdum sinirimden...Çok uzun yazdım farkındayım cevap verirseniz mutlu olurum nasıl yönetebilirim bu hislerimi?
Anladığım kadarı ile adam sallamış ya yorumlardan onu çıkardım yaniBengü mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?