Eşimin ünlü eski sevgilisi

Konu başlığınız, içeriğiniz, baş harfi B demeniz,evli ve çocuk sahibi olduğunu söylemeniz; radyolarda sıklıkla şarkılarının çaldığını ve bu yüzden radyoyu kapattığınızı belirtmeniz kimsenin aklına bir isim getirmedi, mesajlarda da yazılmadı yani. Kadın bizim sosyal çevremizde yer almıyor diye ( ki koca forum, belki aynı sosyal çevrede olan ve tanıyan üyeler de vardır ) zan altında bırakmamış olmuyorsunuz; gayette zan altında bıraktınız birisini.

Eşiniz, geçmiş yıllarda mahallenizde gözüne kestirdiği, şu an evli olan bir kadınla beraber olduğunu iddia etse; "kıskanıyorum vb" diye sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza anlatıyor olacaktınız. Eşinizin olayları abartma ve gerçek dışı hikayeler anlatma ihtimali varsa, daha dikkatli olmalısınız. Kendi özel hayatınızı koruduğunuz ve kişisel bilgilerinizi sakındığınız gibi, size ait olmayan ve doğruluğundan emin olmadığınız bilgileri paylaşırken de aynı özeni göstermelisiniz.

Ne demek ne zaman dertleşmek istersen ben burdayım..büyük hatalar yapmadın hepimiz hatalar yapıyoruz ayrıca..bak sen sadece çok sevdin bu normal sen değil o yaptı hataları
Çok teşekkürler. Evet ben dürüstçe ve içten sevdim sadece. Umarım o da değişir, gelişir.

Geçmişe mazi derler gelmis geçmiş bitmiş gitmiş. Niye birbirinize hayati zehrediyorsunuz?

Bir aylık bir mevzuya bunca takıntı geliştirmek sizi hasta eder. Güzel alımlı kadınım diyorsunuz ve evet malesef hedef belirtiyorsunuz. Z zxshermine gayet güzel açıklamış bu durumu. Nerde özgüven? Bunu kendinize yapmayın

Yaş farkı çok aranızda bu da fikir ayrılığı getirir.

Ne demek ne zaman dertleşmek istersen ben burdayım..büyük hatalar yapmadın hepimiz hatalar yapıyoruz ayrıca..bak sen sadece çok sevdin bu normal sen değil o yaptı hataları
Çok teşekkürler. Evet ben dürüstçe ve içten sevdim sadece. Umarım o da değişir, gelişir. Gözümden düşüyor
Tahmin ettiğiniz isimleri alenen yazan yorum yapanlardı, kimsenin evliliğiyle ya da kendisiyle bir derdim olamaz zaten bahsettiğim şey iki taraf da bekarken yaşanmış bir durum, kimseyi zor durumda bırakacağını sanmıyorum. Günümüzde her şey alenen yaşanıyor zaten. Ama şunu da söyleyeyim yazılanları silebiliyorsak sileyim silinmiyor diye biliyorum. Bir yolu varsa konuyu da silelim, sizin içiniz rahat olsun.

Açıkçası artık o konularda tepkilerimden çekindiği için çevreden birilerini bana hedef göstermesi imkansız, bu kadarına cesaret edemez, arkadaş-çevre mevzusuna gelirsek arkadaşlarımla evliliğim hakkında paylaşımım hiç yok. Birilerini söylediğiniz şekilde hedef gösterecek bir karaktere de sahip değilim, ilk kez bir mecraya içimi döktüm, sinirliydim ne yapacağımı da bilmiyordum sizlerden destek almak istemiştim. Yani "nasıl bu psikolojiden kurtulurum?"un cevabını arıyordum elimden geldiğince. Şunu da açıklığa kavuşturalım bu bir kıskançlık olayı değil, ya da en azından kadını kıskanmak değil. Kocamla alakalı olduğunu size söylemiştim. Kim bilir kaç yıl önce yaşandı (aslında hiç yaşanmamış olduğunu anladım) kocamın diğer eski sevgilileriyle asla bir iletişimim olmadı o tarz bir kadın değilim. Belki burada sorunumu anlatmaya çalışırken yanlış ifade edip farklı anlaşıldım, niyetim kimseyi üzmek değildi. Kocama tekrar dönersek, evlenmeden önce geçmişinden anlatırdı bazen kısa kısa bu uydurmalar gibi, evlendikten sonra yalanıyla doğrusuyla anlattığına anlatacağına pişman oldu. Beni kendine karşı bir bombaya dönüştürdü çünkü. O nedenle artık hiç bu şekilde olaylara girmiyor. Ama ben yine de temkinli olacağım.

Bakın şurayı yanlış anlamış olabilir misiniz, tarafların ikisi de bekardı bu iddiaya göre , yıllar önceymiş olan (aslında olmayan)

Bakın şurayı yanlış anlamış olabilir misiniz, tarafların ikisi de bekardı bu iddiaya göre , yıllar önceymiş olan (aslında olmayan)
Aslında olmayan... Bir adam düşünün siz ondan daha genç ve alımlı daha kabul gören ..

Geçmişine ait bir ünlü kullanarak sizde çekim oluşturmak. Süreci hızlandırmak.

Bakın şurayı yanlış anlamış olabilir misiniz, tarafların ikisi de bekardı bu iddiaya göre , yıllar önceymiş olan (aslında olmayan
Aslında olmayan... Bir adam düşünün siz ondan daha genç ve alımlı daha kabul gören ..

Geçmişine ait bir ünlü kullanarak sizde çekim oluşturmak. Süreci hızlandırmak.
Evet her ne kadar yanlış ifade etmiş olsam ve yanlış anlaşılsam da, buraya iyi ki yazıp sizlerden akıl almışım. Hiç sorgulamadan inanmış kabullenmiş olmanın sıkıntısını çekiyorum. İnanmıştım öyle sanıyordum fakat konuştukça aslında yalanlarla yaşadığımı anladım.

Belki uzun süre aynı rüyayı görmüştür

Eşiniz çok zehirli sizi bastırıyor öyleki eskiden ünlülerle birlikteydım diyip sizin özgüveninizi bastırıp kendine bağlıyor

Hah işte bundan oluyor. Sizin derdiniz o kadın değil, elinizden alınan özgürlüğünüz, kaybettiğiniz iradeniz, hayatınız üzerindeki tasarruflarınız. Kendi dörtnala bekar hayatı yaşadıktan sonra size bunları yapıyor, asıl sizin ona yapmanız lazım, çünkü onun beyni ile düşünürsek asla güvenilmeyecek profil o. Ayrıca o kafanızı kaldırın bi etrafa bakın. Bu tür kıskançlıkların kısıtlamaların altından sevgi ve korumacılık yerine çatır çatır aldatma hikayesi çıkıyor, bu hiç şaşmadı bu güne kadar.

Ay nasıl merak ettim aklıma demet akalın dan tutta Hande yenere kadar herkes geldi özelden yazmak isterseniz keyifle dinlerim kıskançlık duymakta gayet olağan bence ama bunu bastırmaya çalışın bu duygunuzu herkes yolunda sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…