- 22 Kasım 2010
- 11.299
- 20.235
- 598
Kesinlesti mi
Gerçekten bazısı ez kaza bir ünlü ile aynı restorantta yemek yese eski sevgilim falan diyebiliyor komikler gerçekten kendilerini nasıl yücelteceklerini şaşırıyorlarkıskançlıktan çok daha büyük probleminiz var. sizi kısıtlaması normal değil. Ayrıca eşinizin her dediğine inanmayın abartarak anlatmaya bayılıyor bazıları.
Merhaba kızlar sizin de başınıza geldi mi bununla nasıl başa çıkıp hazmedebileceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen. 2.5 yıllık evliyim ve eşimle biraz yaş farkımız var severek evlendik ikimizin de geçmişi olduğunu biliyorduk.
Son günlerde radyo açıkken eşimin eski sevgilisi (ya da 1-2 ay takıldığı demem daha mı doğru olur bilmiyorum) çok ünlü hepimizin bildiği bir pop şarkıcısı. Kadın şu an evli çocuğu falan da var sanırım çok görmemeye çalışıyorum. Fakat son zamanlarda radyolarda devamlı onun sesi onun şarkıları çalınıyor ve eşime bir şey söylemeden duyar duymaz kanalı değiştiriyorum bugün de aynı şey oldu sohbet ederken müzik kanalı açıktı ve birden sesini duyunca irkildim kumandayı alıp kapattım eşime hiç bir şey söylemeden sohbete devam etmek için döndüm ama açıklama ihtiyacı hissedip "ben duymamıştım farkında bile değildim sen değiştirince farkettim" dedi.
Sinirlerim çok bozuldu kıskançlık problemleri yaşıyoruz flört döneminden beri ağır kavgalarımız da oldu. Toparlanalım böyle eziyet etmeyelim diyoruz sonra dışarda bir yerde otururken sen onunla gözgöze mi geldin sen o adama-kadına mı baktın birbirimize zehir ediyoruz artık gezmekten keyif almayıp eve kapandığımız bir süreç de yaşadık. Fakat kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum o kadınla neler yaşamışlardır diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve kendimi yetersiz hissdiyorum zaman zaman.
Çevremde hep çok beğenilen ve alımlı bir kadınım aslında ama bu eski sevgilinin sesini duymaya katlanamıyorum dizlerim titreyerek bir süre oturdum sinirimden...Çok uzun yazdım farkındayım cevap verirseniz mutlu olurum nasıl yönetebilirim bu hislerimi?
Hiç aklıma gelmemişti ama olabilir vallasırf ünlü şarkıcıyı afişe etmek için bu konu açılmıştır o kadar belli ki yok başharfi B falan....
ne kadar gereksiz, saçma sapan bir kıskançlık! herkesin bir geçmişi var. ayrıca kadınla takıldığını iddia etmeniz de hiç hoş olmamış.Merhaba kızlar sizin de başınıza geldi mi bununla nasıl başa çıkıp hazmedebileceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen. 2.5 yıllık evliyim ve eşimle biraz yaş farkımız var severek evlendik ikimizin de geçmişi olduğunu biliyorduk.
Son günlerde radyo açıkken eşimin eski sevgilisi (ya da 1-2 ay takıldığı demem daha mı doğru olur bilmiyorum) çok ünlü hepimizin bildiği bir pop şarkıcısı. Kadın şu an evli çocuğu falan da var sanırım çok görmemeye çalışıyorum. Fakat son zamanlarda radyolarda devamlı onun sesi onun şarkıları çalınıyor ve eşime bir şey söylemeden duyar duymaz kanalı değiştiriyorum bugün de aynı şey oldu sohbet ederken müzik kanalı açıktı ve birden sesini duyunca irkildim kumandayı alıp kapattım eşime hiç bir şey söylemeden sohbete devam etmek için döndüm ama açıklama ihtiyacı hissedip "ben duymamıştım farkında bile değildim sen değiştirince farkettim" dedi.
Sinirlerim çok bozuldu kıskançlık problemleri yaşıyoruz flört döneminden beri ağır kavgalarımız da oldu. Toparlanalım böyle eziyet etmeyelim diyoruz sonra dışarda bir yerde otururken sen onunla gözgöze mi geldin sen o adama-kadına mı baktın birbirimize zehir ediyoruz artık gezmekten keyif almayıp eve kapandığımız bir süreç de yaşadık. Fakat kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum o kadınla neler yaşamışlardır diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve kendimi yetersiz hissdiyorum zaman zaman.
Çevremde hep çok beğenilen ve alımlı bir kadınım aslında ama bu eski sevgilinin sesini duymaya katlanamıyorum dizlerim titreyerek bir süre oturdum sinirimden...Çok uzun yazdım farkındayım cevap verirseniz mutlu olurum nasıl yönetebilirim bu hislerimi?
Kısa dönem fuckbuddysiymiş ego kasacak birşey yok bence o kadar.ama ben de alt metinde ikimiz de çok beğeniliyoruz ama birbirimizi tercih ettik egosunu hissettim.sonuç olarak konu hoşumuza gitmedi.samimi ve mütevazı bir hanım yok karşımızda o yüzden ben cevapları bile okumadan çekiliyorum.ben de güzel ve alımlıyım demek ne alaka şimdi ?. Sanki çok güzel olmasanız kıskançlık özelliğinizde haklı olacaksınız.ilişkiler sadece güzellikle yürümüyor ki.çok güzel olmayan kadınlar kıskançlık yapmakta haklı mı oluyor şimdi ?. Çok güzel değilsen eşinin kaçma ihtimali daha fazla oluyor gibi bir anlam çıkıyor.Tamamen 'kocamın eski sevgilisi şu..şu ama beni tercih etti'' diye ego meselesi için
Bir de o kart horozun yanında benden önce onunla bununla takılmış, aman da pek hızlıymış diye kendini yanında ezik hissediyor.ezik hissettiğini fark ettirmemek için de bize güzelim, alımlıyım diye belirtme ihtiyacı duyuyorPara diye kart horozlara takılıyorsunuz, türlü türlü haltı yemiş posası kalmış adamları alıyorsunuz, sonra adam kartlaştım diye komlepkse girip ben onunla gezdim bununla gezdim diye gencecik bir kızın güvenini baltalıyor.
Haydi tamam admaın o şekilde yaşamaış olmasındna iğrenmedin de konu sahibesi, bir de çıkmış anlatıyor, başka bir kadının özel hayatını çaık ediyor hiç mi iğrenmedin?? Başka bir kadının hayatını ifşalayan erkeğin ağzına tokadı indiririim net şekilde ayrıldıysan da ayrıldın şerefsizleşmeye hiç gerek yok.
Valla tek tavsiyem var, ayrıl adam gibi yaşıtın birini bul başka da ne denir bilemedim.
Adamın hızlı olması benim için sorun değil.yaşamayı seven ve becerikli adamları ben de severim ama dediğin gibi bu durumları eşine anlatıp hem kendini hem kadinı ifşa etmek çok terbiyesizce.insan ancak en laubali erkek arkadasına anlatabilir bunları.herkes kendi egosunu kendi içinde kassın.böyle bir ülkede erkekleein hızlı olması çok zor gerçekten.o yüzden ne yalan söyleyeyim helal olsun diyorum.bizimle aynı kulvarda yarışmıyorlar.benim de tam tersi hoşuma giderdi bu durum.bakiş açısı.Para diye kart horozlara takılıyorsunuz, türlü türlü haltı yemiş posası kalmış adamları alıyorsunuz, sonra adam kartlaştım diye komlepkse girip ben onunla gezdim bununla gezdim diye gencecik bir kızın güvenini baltalıyor.
Haydi tamam admaın o şekilde yaşamaış olmasındna iğrenmedin de konu sahibesi, bir de çıkmış anlatıyor, başka bir kadının özel hayatını çaık ediyor hiç mi iğrenmedin?? Başka bir kadının hayatını ifşalayan erkeğin ağzına tokadı indiririim net şekilde ayrıldıysan da ayrıldın şerefsizleşmeye hiç gerek yok.
Valla tek tavsiyem var, ayrıl adam gibi yaşıtın birini bul başka da ne denir bilemedim.
Bengü diyorum bu bilgiye dayanarak diper isimler evli değil, çocukları da yok. Aslında diper evli kadınların kıskançlıpından farklı değil pek, sosyal medya sağolsun ünsüzler bile ünü gibi takılıyor artık, kimse ulaşılmaz değil. O yüzden farklı konumlandırmayın, sosyal hayatta da oluyormuş kıskançlık sizin karşılıklı, bi danışmanlık mı alsanız çifr ya da tek olarak uzman yönlendirir.Boşverin kim olduğunu
Kadın benim annemden sadece 2 yaş küçük aslında kıskançlık mı bu emin değilim yaşanmışlıklar rahatsız ediyor her şarkılarını duyduğunda zihninde dönenleri merak ediyorum aklı kalmış olabilir mi diye
Aa evet onla baya çıkmıştı. Hatta evlenicekler gözüyle bakıyordu herkes.Bengünün eski sevgilileri diye yazıp baktım
Akın diye biri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?