- 23 Ağustos 2018
- 56
- 48
- 38
- 32
Ne diyelim? Yorum yapabilmek icin psikiyatri uzmani olmaya gerek yok. Recete yazmiyoruz zaten,acaba mi diyoruz. Bu kadar agresif oldugunuza gore siz psikiyatri uzmanisiniz,siz yorumlayin guzel sekilde fikir paylasimi yapalim. Oyle ortaya ortaya yorumlayip da laf sokmayalim mesela
Bir kere yaptım gerçektende anksiyetem tutmuştu o an normalde davranıcağımdan daha pasif davrandığımın farkındayım ama o an öyle gelişti.seven insanın bunu hoş görmesi gerekmezmi?her olayda ay bayılıcam diyene bende derim yeter bayılcaksan bayıl diye belki kavgada.ama bu ilk defa ise karşındakini tanıyorsan bayılırsında sen şimdi demek...ne bileyim.çok düşüncesiz ve sevgisizce benceValla kalbini tutanları bende samimi bulmuyorum açıkçası eşimde çok yapardı ben inanmadığım için artık yapmıyor.Eşin ailesinden ne görmüşse onu yapıyor iyiyi kötüyü ayırt edememiş malesef.
Kesinlikle bunu denicem.içim başka olsada onun bana davrandığı gibi davranıcam..Sizde onun aynı davranışlarını yapmayı deneyin zor biliyorum ama belki fark eder bende böyle miyim diye? Mesela sizde onu eleştirin herşeyini sizin neyinizi eleştiriyorsa birşey dersede dersiniz sende bana aynı şekilde davranıyorsun bundan sonra böyle diye.Yada gidip yardım alacaksınız başka yolu yok maalesef
Yani ben sık gördüğüm için inanmıyordum tabi her tartışmada kalbini tutuyordu yok nefes alamıyorum falan dedim bırak Allah aşkına şu hareketi hiç inandırıcı değil ben dedikçe geçtiBir kere yaptım gerçektende anksiyetem tutmuştu o an normalde davranıcağımdan daha pasif davrandığımın farkındayım ama o an öyle gelişti.seven insanın bunu hoş görmesi gerekmezmi?her olayda ay bayılıcam diyene bende derim yeter bayılcaksan bayıl diye belki kavgada.ama bu ilk defa ise karşındakini tanıyorsan bayılırsında sen şimdi demek...ne bileyim.çok düşüncesiz ve sevgisizce bence
Eşimin aileside çok kompleksli çok belli oluyor zaten.hep bişey bekliyorlar karşı taraftan olumsuz.çok belli ediyorlar.içleri rahatsız.o yüzden eleştiriyolaf herkesi benceAileden gördüğünü uyguluyor.
Genetik
Benim esimde de var argo küfür yok ama herseyin en iyisini onlar biliyor.
Aileden gelen bi aldıkları herseyin fiyatını söyleme var mesela.Ne kadr ucuzaalırlarsa okadar basarı onlar icin.
Bi süre sonra toplumdan dıslanacak bu huyları yüzünden.
Benimkinin aile dıslanmıs.
Bıraksam esimde kimseyle iletisim kuramaz.
Önlem gerekirse yardım aldırn.
Herkese yapıyor genel olarak çok eleştiriyor.nasıl ruh haliyle ne düşünerek eleştiriyor bende anlayamıyorum işte.Yani ben sık gördüğüm için inanmıyordum tabi her tartışmada kalbini tutuyordu yok nefes alamıyorum falan dedim bırak Allah aşkına şu hareketi hiç inandırıcı değil ben dedikçe geçtitabi senin durumun başkaymış eşin tuhaf gerçekten hiç mi evlenmeden önce belli etmedi kendini saçma yani evladı ölen bir annenin tipine kim bakar ne alaka
Güvensizlik yaratıyo bende oyüzden.çok zor bi insan..Çelişkilerle dolu bir karekter. 3 gün sever, 5. gün söver. Güvenilmez biri
Eşin için normalleşmiş işte bunu görmüş öyle gidiyor valla ben bakıyorumda eşim ailesi gibi olsa birgün evli kalmazdım onunla...Onu eleştirsen ne düşünür acaba kendini kusursuz mu görüyor?Herkese yapıyor genel olarak çok eleştiriyor.nasıl ruh haliyle ne düşünerek eleştiriyor bende anlayamıyorum işte.
Bnmki kendi arkadaşlarını da eleştirir. Herkes için eleştirecek biseyi var. Bide dediğiniz gibi her tartışmada haklıdır o kadar konuşur ki artık sıkılırım tmm haklısın demek isterim ama o sürekli anlatmak ister. Uzun süredir tartışmaya girmiyorum o yüzden çok yorucu ,:) o da sorunlardan kactigimi gerçekci olmadığımı düşünür.Aynen öyleler..ben de umursamaz olsaydım keşkeBütün arkadaşlarıma bi kulp bulur eleştirir kendininkileride hep korur
Teshis koymuyoruz,bunlar olabilir diyoruz. Burasi fikir paylasip platformu. Konu sahibinin kocasi hasta,ismi her ne olursa olsun bir rahatsizlik bu. Kadincagiz onunla yasamaya korkmuyor da benim verdigim fikirden dolayi mi korkacak? Buradaki uyeler ile paylasmasinin sebebi zaten cozum aramak. Biz de yardimci oluyoruz,siz begenmek zorunda degilsiniz.Değilim, sinema masterı yaptım. İki dönem sinema ve psikanaliz dersi aldım. Tezimi de psikanaliz alanında yazdım. Pek çoğunuzdan çok daha fazla bilgi sahibiyim kişilik bozuklukları konusunda. Acaba mı, diye yazılmıyor yorumlar. Kocan psikopat, kocan sosyopat diye yazılıyor.
Zaten yorumumu da yaptım. Kişilik problemi farklı şey kişilik bozukluğu farklı şey. Teşhis koyarak panikletmeyin insanları.
Aynen öyle.Kardeşleri akıllara zarar onlarla oturdum mu baş ağrım başlıyor hep kavgacı yüksek sesle bağırarak kavga ederler iki dk snra hiçbişey olmamış gibi barışırlar.onlarda sıkıntı yokta benim psikolojim bozuluyor resmen.bizde hassas aileyizdir hep sevgimizi gösteririz kimseye bağıramayız kavgacı kimse yoktur...
Eşinizin egoist, empati yapamayan, sürekli eleştiren davranışları, onun narsist kişilik bozukluğu olduğunu gösteren şeyler.Evet hep haklı olduğunu söyler.herşeyi o bilir o güzelden anlar iyiden anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?