Eşimin Üslubu..

Kavun tohumundan kavun çıkar işte ailesi ne cekmiş nolacak. Çok zor değişme ihtimali. Belki yaşı biraz ilerleyince

Narsist bir karakter eşiniz üzgünüm. Mutlaka aile danismanina gitmelsnz

Canim cok tatlisin.
Kac yasindasiniz?

Bir yandan korkunç özelliklerini sayıyor diğer yandan da ama kesinlikle şunda şöyledir deyip kendinizi teselli edecek normal kabul edilecek bir özelliğini belirtiyorsunuz. Bu şekilde sürekli sizi yoracak gibi eşiniz. Gerekirse bir uzman desteği alması için konuşabilirsiniz. Gerçi öyle bir şeye ihtiyacı olmadığını söyleyip karşı çıkacaktır ancak yine de önce karşılıklı konuşup sonrasında uzman desteğine başvurabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bende az biraz eşin gibiyim. Evet kendimi beğenmişliğim vardır. Ama burada çok iddialı konuşan insanlar var, yok şöyle tanısı vardır böyle hastalığı vardır diye. Öfke sorunumdan başka bir problemim yok, herhangi bir kişilik bozukluğun yok yani. Bazı insanların huyu budur ama evet sizin eşiniz biraz abartmış. Dediğim gibi huydur bu, düzeltemezsiniz kolay kolay.

Kusura bakmayin da esinize cok bilmis derler. Böyleleri insan sevmez. Size olan sevgisini ayri tutuyorum.. Herseyi ben bilirim havalarinda. Hata yapsa kabul etmez vs. Vs. Kendini begenmis biri olarak anladim ben.

Ağzınızdan öpeyim eşim tam bi dedikoducudur..hep arkadan konuşur yüze son raddeye gelmeden bişey söylemez kibardır dışarıya insanlar onu sever.ama telefonu kapatıp söylenir mesela...ben kompleksli olduğunu düşünüyorum..çok kötü kalpli biri değil çok kompleksli..

Kusura bakmayin da esinize cok bilmis derler. Böyleleri insan sevmez. Size olan sevgisini ayri tutuyorum.. Herseyi ben bilirim havalarinda. Hata yapsa kabul etmez vs. Vs. Kendini begenmis biri olarak anladim ben.
Evet tam anlamıyla öyle..hep ben haklıyım ben bilirimci

Öfke sorunuda var..hepimizin var kötü huyları o ayrı...ama eşimki çok kırıcı oluyor.snradan gönül alıyor bişekilde ama tartışamadıktan snra hata kabul etmedikten snra ne faydası var ki

Öfke sorunuda var..hepimizin var kötü huyları o ayrı...ama eşimki çok kırıcı oluyor.snradan gönül alıyor bişekilde ama tartışamadıktan snra hata kabul etmedikten snra ne faydası var ki
Bak onu bilemem. Ama buradaki yorumlara göre de kocanı değerlendirme. Evet hepimizin kötü huyları var. can çıkar huy çıkmaz derler, tamamen bitiremezsin ama törpüleyebilirsin belki. En azından doktor konusunu konuş derim.

O kadar değil hatta şöyle söyliyim ben bıçaklarım o bıçaklamaz..o diliyle dövüp öldürüyor zatn..sandığınız kadar korkunç biri değil kesinlikle

O kadar değil hatta şöyle söyliyim ben bıçaklarım o bıçaklamaz..o diliyle dövüp öldürüyor zatn..sandığınız kadar korkunç biri değil kesinlikle

Adam yolda görügü, tanimadigi adama küfür ediyor içinden. Psikolojik hasta. Zaten beklemedigin insan böyle davranir. Günün birinde yine böyle saçma seyler kurarsa kafasinda.. Haberde kadin can derdinde, adamin yaptigina bak. Senin neredeyse bayilmani bile umursamiyor.

Bu adam ister kabul et, ister etme, psikolojik rahatsiz. Ne yapacagi belli degil. Böyle bir adam ile ben yapamazdim. Neticede sana iyi davranmasi, geceleri üstünü kapatmasi lütüf degil. Bunu normal psikolojide olan insanlarda yapiyor.

Yolda giderken size yol veren insana küfrettiğinde nefret etmiyor musunuz kocanızdan?
Baştan sona ego, çok çok itici.
Anlattığınız tipte birisi nasıl aynı zamanda çok yardımsever, iyi birisi olabiliyor?
‘Bir de aileme karşı çok saygılıdır el kaldırmışlığı yoktur ‘ çok tuhaf bir teselli değil mi sizce de? Kimsenin kocası eşinin ailesine el kaldırmıyordur eminim bununla kendinizi avutmaya çalışmayın bence.

İnsan ne diyeceğini şaşırıyor konduramıyorum bi çok şeyi..çok sıkıntılı dönemlerden geçtik psikolojisi muhakkak ki normal değil benimde dahil...ama daha hassas olabilir dışarıya karşı diye düşünüyorum..o kavgadaki söylediği söz günlerdir kulaklarımda zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…