Eşimin Üslubu..

Ahh bir bilsem...çaresizim işte...öyle söküp atmakta kolay değil..hiçbişey olmamış gibide yapamıyorum...benim sınavım bu sanırım...
Hayır sınavınız katlanmak değil ayrılıp ayakta durmayı başarmak.
Eski mesajlarınıza baktım. Siz zaten psikolojik olarak sıkıntılar yaşayan biriyken böyle bir eş sizi daha da dibe itiyor ama farkında değilsiniz.
Sizi gerçek bir sevgi ve mutluluk iyi eder. O yüzden bu adamı baba yapacağım diye kendinizi feda etmeyin.
İnanın çocuk olduğunda şu yaşadıklarınız 10 kat daha zor gelecek size.

Eşinizin çocukluğuna inilmesi gerekiyor.

Eşimin aileside çok kompleksli çok belli oluyor zaten.hep bişey bekliyorlar karşı taraftan olumsuz.çok belli ediyorlar.içleri rahatsız.o yüzden eleştiriyolaf herkesi bence
Benimkinin de öyle
İnsan sasırıyor onlar milleti elestirirken
Yani bukadr hersyi biliyorsunuz madem bizim ülkenin basına falan gecmemiz lazım diyorjm ben artk

İşiniz çok zor.
Yaş aldıkça daha beter olacak.
Şimdiden geçmiş olsun.

Okurken darlandım Allah size sabır versin. Bu durum fazlalaşırsa boşanmayı düşün bence. Karşısındakini küçümseyenin sevgisi asla yoktur

Yada ağzına kürekle vur bak bakalım bi daha bişey diyebiliyormu
Allah affetsin vurmuşluğum var..çnkü dayanılmıcak noktaya getiriyo hakaretleriyle kavgada..snra ben suçlu oluyorum bana saldırdın diyor.bu böyle artarak devam ediyor

Allah affetsin vurmuşluğum var..çnkü dayanılmıcak noktaya getiriyo hakaretleriyle kavgada..snra ben suçlu oluyorum bana saldırdın diyor.bu böyle artarak devam ediyor
Kız şaka yaptıydım allah seni ceza mantığı dene

Kusura bakmayın gözümün önünde kürek manzarasını canlandırdım gülme geldi var öyle tipler ya insanı çileden çıkartırlar sonra sen delisin derler. Allah korusun öylelerinden

İyi manipulator. Boyle tiplerin karsisinda asla zayif olmayacaksin ve zayifliklarini gostermeyeceksin.. malesef bu boyle. Afedersin bir laf var iki ucu degnek diye, aynen oyle. Guclu duranlari elestiremeyecekleri icin ya catisirlar ya uzak dururlar. Naif insanlari ise kendilerinden zayif bulduklari icin elestirip yerden yere vururlar.. bir cesit kendini sevmeme, sevilmeye layik gormeme, seveni de ezip asagilama. Ve tabi ki ozguven problemi

Yani öyle insanların yüzüne söylediği bişey yok öyle mi?
Yani insanların yüzüne söylese kimse böyle birini sevemez malesef.
Yani demek ki eşiniz sağlam bir dedikoducu.

İnsanlar kendi eksiklerini başkalarında görmek ister ve buna yoğunlaşır.
Bu yüzden eşiniz nasıl çirkin göründüğünün farkında olmayabilir.

Çocuğu ölmüş kadını eleştirmek nedir ya.
İğrenç.

Ailemin önünde cici,arkalarından eleştiren kocayı ben ne yaparım acaba.

Eşim aşırı şakacı bir insandır.
Bir şakalaşmamızda “anandır” demişti.
Bende aynı gün telefonda bak anne damadın böyle böyle dedi. Dedim.
Annem ve ben güldük. Ama eşim utandı.
Utansın tabiki.
İstediğimde buydu. (Çok kurnazsın demiştim)

Tüylerim ürperdi. Eşinin gazetelerde 3üncü sayfaya çikma şansi çok yüksek. Psikolojik hasta. Günün birinde biçak alip sana zarar verebilir, kafasindaki deli düşüncelerden dolayi.

Ben olsam boşanirdim. Sende korkuyormuşsun. Bunun bir nedeni var. Geç olmadan boşanma davasini aç.

Ikizler burcu gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…