- 28 Şubat 2020
- 127
- 131
- 23
Yalnız kaldığım her dakka düşünüyorum mantıklı bi karar vermem gerekli sağlam bi adım atmam gerekli hakkımda hayırlısı olur umarım . Evlendiğim günden beri ağlıyorumSağlığından olsan inan bana burda bu kadar mantıklı ve düzgün akıllıca cümleler kuramazdın. Kendini vezir etmek te rezil etmek te senin elinde . Iyice düşün burda ki yorumları da gördün öyle karar ver
Mayın tarlasındayım zaten nere bassam patlıyor . Annesi benden zaten memnun değil oğlu desek damarına basınca evlendiğime pişmanım diye canımı yakmaya çalışıyor . Çok yıprattılar beni çoooookYani ne diyelim her şey ortada ve sen de her şeyin farkındasın ama bir mecburiyetlik içerisinde hissetme kendini. Olabildiğince çabucak bu adamdan kurtulmaya bak hayatını zehir etme üzüldüm senin adına böyleleri bir de kendini adamdan sayarlar resmen saygısızlık üstüne saygısızlık.Zamanla daha da artacak ve başka huyları da çıkacak . Bir de annesi var diyorsun bu kadar sıkıntı çekmeye değer mi ne yap et kaç kurtul bu adamdan da ailesinden de .
Bence ne yapman gerektiğini sende biliyorsunYalnız kaldığım her dakka düşünüyorum mantıklı bi karar vermem gerekli sağlam bi adım atmam gerekli hakkımda hayırlısı olur umarım . Evlendiğim günden beri ağlıyorum
Biliyorum biliyorum her zaman kafamda olan düşünceBence ne yapman gerektiğini sende biliyorsun
Daha şimdiden böyle yapıyorlar işte daha önceden farkedebilseydin keşke illaki belli sinyalleri olmuştur nasıl bir karakterde olduğunun .. Yine de hiç bir şey için geç değil ailenle de konuş kendini ezdirme. Değmeyen insanlar için gereğinden fazla fedakarlık yapma. Kendine olan saygını, güvenini yitirirsin yazık olur...Mayın tarlasındayım zaten nere bassam patlıyor . Annesi benden zaten memnun değil oğlu desek damarına basınca evlendiğime pişmanım diye canımı yakmaya çalışıyor . Çok yıprattılar beni çoooook
Evet neredeyse kendime olan saygımı yitirecektim ki kendime geldim çok şükür. Fedakârlık onlara değmezmiş bunu yaptıkları nankörlükle her defasında kanıtladılarDaha şimdiden böyle yapıyorlar işte daha önceden farkedebilseydin keşke illaki belli sinyalleri olmuştur nasıl bir karakterde olduğunun .. Yine de hiç bir şey için geç değil ailenle de konuş kendini ezdirme. Değmeyen insanlar için gereğinden fazla fedakarlık yapma. Kendine olan saygını, güvenini yitirirsin yazık olur...
Tartışma onunla sen haklısın de geç umursama.Ben onun niyetini de biliyorum olası bir durumda bana altın falan vermeyecek öyle cin fikirli ! Gerçekten çok terbiyesiz kültürsüz saygısız !! Hatalarını asla kabul etmez hep o haklıdır
Saklayın siz de yerini biliyorsanız. Ya da miktarını filan bileceğiniz şekilde foto çekin. Mesajla filan onun aldığını kayıt altına alın.Ben onun niyetini de biliyorum olası bir durumda bana altın falan vermeyecek öyle cin fikirli ! Gerçekten çok terbiyesiz kültürsüz saygısız !! Hatalarını asla kabul etmez hep o haklıdır
Cevabı biliyorsun. Seni sevmiyor. Sen o pislik için ev hizmetçisi, anasının kölesi konumundasın. Yarın bir gün ellerinden kaçma diye anasıyla bir olup sana çocuk yap çocuk yap diye baskı yapacaklar.Sevgisine bile yeri geliyor inanmıyorum . Beni sevseydi her seferinde bana bak kapı orda anan orda diye göstermezdi . Kendimi kandırmak istemem bu konuda
De ki '' Bir daha bu lafı edersen, sana bırakmam ben giderim. Senin gibi hödüğü çekeceğime anamı çekerim. Ne de olsa doğurdu, senden önce o vardı. '' Ama böyle yarım ağız değil, gözünün içine baka baka, kesin, sert, net bir şekilde.Geri zekalı düşüncelerin var bilmem ne diyor . Kavga ettiğimiz zaman seni anana gönderecem .
Birkaç ayrılık girişiminden sonra iyice gözleri korkuyor, sonra birden çocuk sevgisi basıyor bunları, çok doğru.Cevabı biliyorsun. Seni sevmiyor. Sen o pislik için ev hizmetçisi, anasının kölesi konumundasın. Yarın bir gün ellerinden kaçma diye anasıyla bir olup sana çocuk yap çocuk yap diye baskı yapacaklar.
İki gün iyi davranır çıkarı olunca bu tipler, sonra aynı şeytan.
Tanıdık geliyor yaşadıkların kendi hayatımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?