Eşimin üslûbu!

Bence adam ne kadar dayanılmaz bir tip olduğunu biliyor kendisinin, kadın zaten eninde sonunda kaçacak benden diye altınları sağlama alıyor.

Dimple006 altınlardan ziyade, elinde bir düğün fotoğrafı, videosu falan olması lazım, derhal emin bir yere bırak onları. Yok edemesin.

Ay o konuyu ben de hatırladım ama kimin konusu hatırlamıyorum. O uyanık öküz kendi maaşını ailesine yedircekti, karısının maaşı ile ev geçindircekti. Hem de evinde her türlü hizmetini gören biri olacaktı. Ama noldu? Olmadı. Sümsük sümsük geziyordur şimdi.

Asla asla çocuk istemedim ondan . O sadece yiğenine baba gibi zaten çocuğuna sevgi veremez verimli olamaz . Allah'tan öyle bir hataya düşmedim
İstese de inanma zaten. Çocuğum olsun diye değil, senin ayağın bağlansın, gideme diye isteyecek.

Birkaç ayrılık girişiminden sonra iyice gözleri korkuyor, sonra birden çocuk sevgisi basıyor bunları, çok doğru.
Ooo bilmez miyim. Kendileri bitti taaa yengeleri, amcaları, dayılarına kadar karıştı. Onlara da sahte gözyaşlarıyla torun hasreti de çocuk hasreti de bilmem ne diye anlatıyorlardı. 1 senelik evlilikte neyin hasretiyse.
Gitsin kimden yaparsa yapsın şimdi de göreyim hah.

Neden bu kadar eşinize ihtiyacınız varmış gibi davranıyorsunuz ki? Alın hastaneden randevunuzu, kendiniz gidin. İnsan yerine koyuyorsunuz onu, çok fazla önemsiyorsunuz diye böyle bencil birisi olmuş.

İçme suyu yok, demeyin mesela. Direkt yapmasını istediğiniz şeyi söyleyin. "İçme suyu alır mısın? Bitmiş" deyin. O alana kadar da almayın. Kendinize ufak bir şişe alın su bittikçe öyle su alıp için. Her şeyin peşine koşturuyorsunuz. O yüzden şımarmış, bir şeye ihtiyacınız varsa söyleyin o yapsın. O yapana kadar da yapmayın, yaptığında da öpüp teşekkür edin. Ödül ceza yöntemi gibi. :)

Bneim çalıştığım kuurmda bir erkek memur dikkatimi cekmsiti
Beylik beylik konusuyrodu deli dana giib etrafta dolaniyrodi
Bana sorunlu gelmisti hareketleri tavirlari vs
Sonradan ogrendim esinden ayrilmis esinede kötü davranmis iki çocuk varmış kadın kucuk çocuğu almis ayrilmis
Buyugu buna birakmis.simdi kostur kostur eve gidp çocuğuna yemek hazırlıyor vsvs
Normalde o adam sittinsene is yaptiramazsin
Uykulu uykulu ise geliyrodu tuhaf tuhaf konuşuyordu
Kadinin iside yokmuş ama cekmemis bunu

E kapı orda diyosa çıkın o kapıdan hanımefendi, anneniz size sahip çıkarmis neden gitmiyorsunuz? O kadar sinmissiniz ki hakkınız olan parayı altını bile birakicaksiniz yani. Azcik açın gözünüzü. Dava dilekçesini verir vermez banka hesabına bloke koydurabilirsiniz, kasaya da aynı şekilde. Ama siz bunu çekmeye devam etmek istiyomussunuz gibi geliyo bana

İyi, en azından babalık nedir biliyormuş öküz.

Ay çok çirkin geldi şu an bana ya. Yatak odandan onun sülalesine ne? Artık nasıl korktularsa gidecen diye. İyi yaptın, kaçtın kurtuldun. Yoksa bebiş ummadığın an gelebilirdi.

Ay çok çirkin geldi şu an bana ya. Yatak odandan onun sülalesine ne? Artık nasıl korktularsa gidecen diye. İyi yaptın, kaçtın kurtuldun. Yoksa bebiş ummadığın an gelebilirdi.
Çirkin tabi çirkin olmaz mı? O pislik anlatıyormuş ki ailesine mahrem şeyleri. Benim bundan nasıl haberim oldu?
Yine bir tartışma sırasında karaktersiz anası üstüme yürürken kaç ay olmuş oğlumla yatmamışsın dedi. Babasının ve ş.. siz oğlunun yanında.
Meğersem vatandaşın mezhebinde at koşturuyormuş, anasına, babasına çetelesini tutuyormuş.
Ben anlatsam tüm detayları roman olur, hatta böyle kitap mı yazılır der beni eleştirirler.

Güzel uyutmuşlar beni ana oğul. Üstüne uzak mesafe ilişkisi, mis gibi rollerini kesmişler işte. Evlendikten sonra adım adım çıktı şeytanlıkları.

Çok şükür olmadı ya. Çocuğu da kullanırladı o karakter yoksunları.

Yahu adam daha ne desin bence gidin davayı açın direk o dilekçe bi eline gitsin bu adamın.
Lütfen daha fazla ezdirmeyin kendinizi
Aileniz arkanızda olur annem arkamda olur demişsiniz neyi bekliyorsunuz?

Ceneye vurup saka yollu siddet mi uyguluyor? Markete neden siz gittiniz? Esinizin size bunlari yapmasiba nedrn musade ediyorsunuz? Hic mi degeriniz kiymetiniz yok kendi nezdinizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…