- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Bence adam ne kadar dayanılmaz bir tip olduğunu biliyor kendisinin, kadın zaten eninde sonunda kaçacak benden diye altınları sağlama alıyor.Başlık eşimin üslupsuzluğu olmalıydı.
Çok terbiyesiz bir eşiniz var. Ayrıca bencil, küstah, saygısız ve kültürsüz gibi özelliklerini de es geçemeyeceğim.
Bu kadar kötü özelliği aynı anda bünyesinde barındıran bir insan yontulabilir mi, bilemiyorum.
Ayrıca düğünde takılan altınlar senindir. Öyle davranan adamla banka kasasına koymak mı? Asla derim.
Sen neden bu evliliği ısrarla sürdürüyorsun?Öyle yaptığım zaman benimle boşanmak istiyor mutsuz oluyor senden bıktım falan demeye başlıyor
Ay o konuyu ben de hatırladım ama kimin konusu hatırlamıyorum. O uyanık öküz kendi maaşını ailesine yedircekti, karısının maaşı ile ev geçindircekti. Hem de evinde her türlü hizmetini gören biri olacaktı. Ama noldu? Olmadı. Sümsük sümsük geziyordur şimdi.Senin konuna benzer bir konu okumuştum bu senenin başında falan heralde kıza şey demiş boyle bir şerefsiz son ana kadar senle tek sartla barışırım maaş kartını bana vericeksin ve aileni görmeye gitmiceksin sonra tabi bizim kızımız ne yaptı tekmeyi bastı bu serefsize sonra bu bakıyor kiz ciddi kizi arayıp şey diyor maaş kartı falan umrumda değil nolur geri dön diye ağlıyor ve sonuç boşandılar bana sizin öküz bu olayı hatirlatti
İstese de inanma zaten. Çocuğum olsun diye değil, senin ayağın bağlansın, gideme diye isteyecek.Asla asla çocuk istemedim ondan . O sadece yiğenine baba gibi zaten çocuğuna sevgi veremez verimli olamaz . Allah'tan öyle bir hataya düşmedim
Ooo bilmez miyim. Kendileri bitti taaa yengeleri, amcaları, dayılarına kadar karıştı. Onlara da sahte gözyaşlarıyla torun hasreti de çocuk hasreti de bilmem ne diye anlatıyorlardı. 1 senelik evlilikte neyin hasretiyse.Birkaç ayrılık girişiminden sonra iyice gözleri korkuyor, sonra birden çocuk sevgisi basıyor bunları, çok doğru.
Gözüm bozuk uzağı puslu görüyorum bir senedir beni doktora götürecek . Anca kör falan olursam götürür sanırım . Çenemi kaç kere söyledim abartma diyor takmıyor bile . Beni rahatsız ediyor konuşurken yemek yerken. Ama karşımda insan yok ki beni anlasın .siz bile şöyle yapın böyle yapın diyorsunuz teşekkür ederim bu arada
İyi, en azından babalık nedir biliyormuş öküz.Bneim çalıştığım kuurmda bir erkek memur dikkatimi cekmsiti
Beylik beylik konusuyrodu deli dana giib etrafta dolaniyrodi
Bana sorunlu gelmisti hareketleri tavirlari vs
Sonradan ogrendim esinden ayrilmis esinede kötü davranmis iki çocuk varmış kadın kucuk çocuğu almis ayrilmis
Buyugu buna birakmis.simdi kostur kostur eve gidp çocuğuna yemek hazırlıyor vsvs
Normalde o adam sittinsene is yaptiramazsin
Uykulu uykulu ise geliyrodu tuhaf tuhaf konuşuyordu
Kadinin iside yokmuş ama cekmemis bunu
İyi, en azından babalık nedir biliyormuş öküz.
Kendime kendimden başka fayda yok zaten çok teşekkür ederim
Ay çok çirkin geldi şu an bana ya. Yatak odandan onun sülalesine ne? Artık nasıl korktularsa gidecen diye. İyi yaptın, kaçtın kurtuldun. Yoksa bebiş ummadığın an gelebilirdi.Ooo bilmez miyim. Kendileri bitti taaa yengeleri, amcaları, dayılarına kadar karıştı. Onlara da sahte gözyaşlarıyla torun hasreti de çocuk hasreti de bilmem ne diye anlatıyorlardı. 1 senelik evlilikte neyin hasretiyse.
Gitsin kimden yaparsa yapsın şimdi de göreyim hah.
Peki siz neden hala bu adamla evli kalmak konusunda israrlisinizÖyle yaptığım zaman benimle boşanmak istiyor mutsuz oluyor senden bıktım falan demeye başlıyor
Çirkin tabi çirkin olmaz mı? O pislik anlatıyormuş ki ailesine mahrem şeyleri. Benim bundan nasıl haberim oldu?Ay çok çirkin geldi şu an bana ya. Yatak odandan onun sülalesine ne? Artık nasıl korktularsa gidecen diye. İyi yaptın, kaçtın kurtuldun. Yoksa bebiş ummadığın an gelebilirdi.
Mayın tarlasındayım zaten nere bassam patlıyor . Annesi benden zaten memnun değil oğlu desek damarına basınca evlendiğime pişmanım diye canımı yakmaya çalışıyor . Çok yıprattılar beni çoooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?