- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
Bu korkunuzun boyutu normal değil. Kendinizi kimseye çiğ çiğ yedirtmiyceksiniz o zaman biraz kendinize güveniniz olsun. Böyle davranmalarına siz müsaade ediyorsunuz o zamanPara konusunda aşırı çirkeftir ailesiyle bir olur beni çiğ çiğ yerler üç beş teneke parçasına .
Can güvenliğinizden endişe ediyorsanız polis eşliğinde çıkacaksınız o zaman evden.Bende ona çok şey söylemek isterdim ama korkuyorum çünkü evde silah var
Eşiniz çok saygısız bir mahluk kusura bakmayın sinir oldum burdan. Yapacak şey belli ya kendıne çeki düzen verecek,yada bu diyardan gidecek.İyi geceler herkesecanımı sıkan bir durum var hanımlar epeydir hemde ... Eşim çok sivri dilli ,dediğim dedik ben bilirim edalarında takılan bir herif ne yazık ki ! Çenemde sorun var konuşurken takılıyor katır kutur ediyor bazen ağrıyor. Israrla şakasına çeneme vuruyor bin kere dedim çeneme vurma rahatsız oluyorum el kol hareketi yapma. Vay efendim ne kadar tatlı canın var . Her şeyi abartma hadi bunu da geçtim içme suyu yok diyorum adama ee diyor sürahi de az bir şey var sabaha kadar sana yeter . Olmadı annemden alırım ! Alma dedim ordan bir şey ya . Ee sen hadi markete git al dedi çıktım gittim aldım 5 litre su . İnsan bi kapıyı açar elimdekileri alır o da yok ! 5 dk sonra hayatım diye seslendi cevap vermedim yanıma geldi . Şarj aletini nere koydun diyor! Sırf onun için kalkıp geliyor kapıyı açmaya tenezzül yok . Ya dedim sen kapıyı çaldığında ben koşa koşa açmaya geliyorum. Haa diyor sen onu başıma kalkmak için yapıyordun yani . İyice sinir oldum o lafından dolayı ! Ev tutacak olur fikrimizi sormaz,bir şey alacak olur fikrimizi sormaz! Altınları banka kasasına koymayı düşünüyormuş hiç bana bahsetmedi bile . Annesine babasına nerdeyse kakamı yapabilir miyim diye danışacak bana hiç bir haltı danışmaz! Seni etkileyecek bir şey olsa sorardım benim dediğim olacak annenle kardeşinin taktıklarını al sen işime karışma dedi . Geri zekalı düşüncelerin var bilmem ne diyor . Kavga ettiğimiz zaman seni anana gönderecem . Ben dedim kargo paketi miyim ya ne gönderiyorsun sen diyorum öyle dediği zaman . Her zaman ben bilirim ben haklıyım sen boş konuşma canımı sıkma . Bazen çok düşünüyorum onunla alâkalı ne yapsam diye
Canım bununla yola çıkılır mı? İşin var mı? Altınlar kadınınmış. Emsal davası varmış. Önce bir iş bul sonra al altınları,aç boşanmayı. Yoluna devam etBurda gidecek kapım yok yani yaşadığım yerde olsaydı çıkar giderdim hemen ama yakın değiller bana hiç değilse rahat ederdim . Ev işi onun için hiç bir şey ona da abartma der
Siz kendiniz gidemiyor musunuz da çocuk gibi eşinizi bekliyorsunuz? Böyle adamlara neden onsuz birşey yapamayacağınız izlenimi veriyorsunuz ki.Gözüm bozuk uzağı puslu görüyorum bir senedir beni doktora götürecek . Anca kör falan olursam götürür sanırım . Çenemi kaç kere söyledim abartma diyor takmıyor bile . Beni rahatsız ediyor konuşurken yemek yerken. Ama karşımda insan yok ki beni anlasın .siz bile şöyle yapın böyle yapın diyorsunuz teşekkür ederim bu arada
Görünüş düzelir. Kilo verilir,diş yapılır,estetik yapılır. Ama karakter yoksa düzelmez. Karakter varsa hiç estetiğe gerek kalmazA
Vae o beni bir sinirlendirdi mi benle baş edemez ya adam kalitesiz işte ben bunun yakışıklı falan olduğunu da sanmıyorum hayır keşke yakışıklı olmasa da ahlâkı güzel olsa ama nerde
Çok düşünüyorum ne yapsam nasıl yapsam diye .
Ona sokaktan bi köpek falan alın o boyutta ki kontrolculugunu onda tatmin etsinİyi geceler herkesecanımı sıkan bir durum var hanımlar epeydir hemde ... Eşim çok sivri dilli ,dediğim dedik ben bilirim edalarında takılan bir herif ne yazık ki ! Çenemde sorun var konuşurken takılıyor katır kutur ediyor bazen ağrıyor. Israrla şakasına çeneme vuruyor bin kere dedim çeneme vurma rahatsız oluyorum el kol hareketi yapma. Vay efendim ne kadar tatlı canın var . Her şeyi abartma hadi bunu da geçtim içme suyu yok diyorum adama ee diyor sürahi de az bir şey var sabaha kadar sana yeter . Olmadı annemden alırım ! Alma dedim ordan bir şey ya . Ee sen hadi markete git al dedi çıktım gittim aldım 5 litre su . İnsan bi kapıyı açar elimdekileri alır o da yok ! 5 dk sonra hayatım diye seslendi cevap vermedim yanıma geldi . Şarj aletini nere koydun diyor! Sırf onun için kalkıp geliyor kapıyı açmaya tenezzül yok . Ya dedim sen kapıyı çaldığında ben koşa koşa açmaya geliyorum. Haa diyor sen onu başıma kalkmak için yapıyordun yani . İyice sinir oldum o lafından dolayı ! Ev tutacak olur fikrimizi sormaz,bir şey alacak olur fikrimizi sormaz! Altınları banka kasasına koymayı düşünüyormuş hiç bana bahsetmedi bile . Annesine babasına nerdeyse kakamı yapabilir miyim diye danışacak bana hiç bir haltı danışmaz! Seni etkileyecek bir şey olsa sorardım benim dediğim olacak annenle kardeşinin taktıklarını al sen işime karışma dedi . Geri zekalı düşüncelerin var bilmem ne diyor . Kavga ettiğimiz zaman seni anana gönderecem . Ben dedim kargo paketi miyim ya ne gönderiyorsun sen diyorum öyle dediği zaman . Her zaman ben bilirim ben haklıyım sen boş konuşma canımı sıkma . Bazen çok düşünüyorum onunla alâkalı ne yapsam diye
Köpeğe yazık değil miOna sokaktan bi köpek falan alın o boyutta ki kontrolculugunu onda tatmin etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?