Eşimin uyurken yaptıkları..

Arkadasim gecen bosanmiyormuydunuz siz? Bir problemden ne cabuk baska probleme geciyorsunuz. Sizin esinizin sarilmaktan öte daha büyük problemleri var
 
Arkadasim gecen bosanmiyormuydunuz siz? Bir problemden ne cabuk baska probleme geciyorsunuz. Sizin esinizin sarilmaktan öte daha büyük problemleri var
Allah Allah ya size ne ki istediğim problemi yaşarım. Çok zorunuza gidiyorsa okumayın yazmayın
 
Hayırla kucağına alıp mutlu bir ömrü olduğunu görmeyi nasip etsin Allah inşallah. Haklısın ben böyle sinirli ve tepkili bir insan değilimdir ama bazı şeylere pek tahammülüm yok. Fazla takılmamak lazım burada. Asıl sen işsizsin diyenler var evet işim yok ki buraya giriyorum işi gücü olan insanın ne işi var burada. Vakti mi olur. Bunu bile mesleği yok gibi anlamış git para kazan demişler. Çok şükür kazanıyorum ama iş yerinde şu an işim yok ki girmiş yazmışım bunu anlamaktan acizler.
 
Biz esimle her gece baya kucak kucaga uyuyoruz. Altinda bisi olabilecegi hic aklima gelmedi bende ona geriliyorum uyuyorum.
anlamadığınız ortada. Demek istediğim o değil. Uyanıkmış gibi sarılıp öpüyor kendine çekiyor. Uyanık insan hareketleri sergiliyor ama uyuyor
 
dert etme mi demişler yoksa küçümseyici mi yazmışlar ona dikkat ederseniz sevinirim.
 
İşsizlik; gerçek hayatta arkadaşlarına anlatmak istemediğin şeyleri,tanımadığın arkadaşlara anlatmak için bu foruma girmek değil.İşsizlik; buraya girip konu açanlara çirkeflik yapmak,geçmişte kim hangi konuyu açmış diye nickleri akılda tutmak,hangi nick hangi cümleyi kurmuş araştırmak,hangi nick hangi hayatları yaşıyor takiplemek...Ama bu durumda hanımların kocaları şanslı.En azından bütün katakulli enerjiyi burada akıtıp akşam eve geldiklerinde kendileriyle uğraşılmamış olunuyor.Sonuçta işsizlik gerçekten zor bir şey.
 
tabi onların tanımladığı işsizliği güzel açıklamışsınız :) Ben vaktim boş olduğu için buradayım. Anayabilecek nadir insanlardansınız. Dediğiniz gibi bazen konuları okuyup geçiyorum çünkü yardımcı olacağımı düşündüğüm konu olmuyor. Sadece yardımcı olabilirsem fikrim varsa ve bunun faydası olacaksa yazarım. Nedir bu sürekli yorum yapma isteği anlamıyorum. Ben kim ne yorum yazmış bakmıyorum bile. Şimdi sinir bozanlar iki gün sonra yazsa tanımam. Aklımda onu mu tutacağım bir de :)
 
Aynen ben de yardımcı olabileceksem yazıyorum yoksa kimseyle uğraşmıyorum,kendime çok şükür öyle hobiler edinmedim :) Ama tabi biz de hata yapıyoruz burada saygısızlık yapan insanlara laf anlatmaya çalıştıkça daha çok canımız sıkılıyor.O yüzden en iyisi konu açacaksak bile düzgün cevap verenlerle muhatap olmak.Ben mesela ters cevap veren ya da çirkeflik yapan insanları göz ardı etmeye başladım.Sadece bana değil başka insanlara da böyle konuşanları göz ardı ediyorum.Yalnız mecazi anlamda değil sitenin göz ardı etme özelliği var bilgin olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…