Eşimin whatsapp grubu

Abartma canım benim tatilin keyfini çıkar git güneşlen enerji topla

Bu tarz şeyler wp gruplarinda olur sonucta esinizin suçu ne 1 arkadaşının suçu yüzünden gruptan niye çıkıp onca arkadaşından dışlansın hadi cevap verse adami onaylayacak şekilde kızın ama bence abartmışsınız konu uzamadan özür dileyip yumuşatın

Tipik erkek muhabbeti. Büyümezler. Eminim arkadaşıda o kadını ayarlayamamıştır. Eşin bak yorumda yazmamış. Bence bi erkek için çok olgunca bi hareket.

Ayni uyarıyı ben de aldım eşimden. Her mesajimi okuyabilirsin ama bu gruba asla girme dedi. Neyse ben de o gruptaki mesajları okumak için eşimin duşa girmesini bekledim. Ama hicbir şey anlamadim konuşmalardan. Silinmiş resimler falan vardı çıplak resimler miydi bilmiyorum ama eşim duştan çıkınca ne konuştunuz siz hicbir şey anlamadım dedim. Kütük falan bir şeyler yazmışlar. Neyse o da çok sinirlendi eşin gibi tepki verdi. Şimdi telefonuna dokunmaya korkuyorum.

Erkek diye böyle muhabbetleri normal görmüyorum ben. Ergen olsa erkek muhabbetidir derimde belli bir yaştan sonra hala yapılıyorsa sıkıntı.
Yok ben yazmadim, yok o yapmis ben napppimm filan geçsin onlari. O tarz muhabbetten, resimden rahatsiz olan o grupta olmaz.
Kadin resminden kiskanmak degil benim icin mevzu, boyle full küfürlü, sacma sapan muhabbetlere giren herif benim eşim olamaz. Eşim girmez oyle muhabbetlere, erkekliginden de şüphem yok. :) Erkek muhabbeti diyorsunuz ya.

bende boyle düşünüyorum..

Eşiniz ilgilenip cevap verseydi tamam ama keşke söylemeseymişsiniz. Bence daha fazla abartmayın en azından.

Kiskanmakla ne alakası var ya. Bildiğin seviyesizlik, çirkinlik. Açık kadın gonderip ayarlıyorum vs diyen, konuşma şekli küfür olan seviyesiz bir grupta olmak normal mi Allah aşkına. Bir de rahatça küfürlü konuşuyoruz diyormuş ve herkes de normal karşılamış yazık. Erkeklik bu yani öyle mi. Hemen hemen herkes normal demiş. Konu sahibi; bu durum hiç de normal değil. Bundan rahatsız olan adam böyle bir grupta durmaz. İğrendim resmen.

Yorumların hepsine bakmadım, konuya cevaben yazıyorum ki haksızsınız. Eşinizi kendinize karşı siz dolduruyorsunuz, burda yapılacak herhangi bir yorum değil kanımca. Fotoğrafı eşiniz mi attı? Hayır. Atılan fotoğrafa sizi kıracak bir yorum mu yaptı? Hayır. Zaten telefonunu bile eline alabildiğiniz bir eşten bahsediyorsunuz, tek bir ricası olmuş ki bence gruba da girmemeliydiniz. Gidip gönlünü alın.

Abartmissiniz. Bana da diyor grup konuşmalarımiza bakma kufurlu konuşuyorlar diyor. Ben gene de bakiyorm gerci ama adamin sucu ne napsin adam. Boyle bi resimli mesaj geldiginde aninda silmesini tembihledi bidaha gormek istemiyorum de.

Yahu ne kadar pozitif değerlendiriliyor bu erkekler? Şimdi sizin kadın arkadaşlarınızla bir grubunuz olsa, evli bir kadın bir erkek resmi atıp bunu ayarladım nasıl falan yazsa, kocanız da bunu görse "Ay canım kendisi yorum yazmamış sonuçta ponçiğim" deyip geçecek mi yani? Yoksa bu ahlaksız kadından uzak dur, gruptan da çık diye direktif mi verilecek?

Böyle ahlaksızlıkların erkekler için meşrulaştırılmasından gına geldi. Erkek olmak varmış, ne diyim.

Benimde çok samimi arkadaşlarımla whatsap grubum var 18 yıllık arkadaşlarım ve her türlü geyik de yaparız yeri gelir argo konuşulur yeri gelir resim atılır (tesettürlü arkadaş da var ) var da var yani..

Eşim asla karıştırmaz ama bi akşam bir şeye bakıyorduk benim telden daha 3 aylik evliyiz bi an aklıma geldi konuşmalar ve kaptım tel ı istemsizce.
Hayırdır gizli saklımiz mi var dedi sinirlendi neredeyse kavga edecektik

Anlattım durumu elini bile sürmedi bir daha. Yüz yuze de görüştüğümüz insanlar birde..

Evli de olsanız insanlara alan bırakın bunaltmayin sonra kaçacak delik ararlar..

Esinin sucu yok. Ama ben de olsam oyle bi adamla muhabbet etmesinden rahatsiz olurum. Adamin muhabbetine de karisamayacagina gore gruptan cikmasini istemekte haklisin. Keske guzellikle soyleseydin.

Katiliyorum. Esini aldatan bi kadinla konusmami esim istemez. Bende onun boyle adi biriyle konusmasini istemem.
Atalarimiz bosuna dememis bknz:
Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan
Körle yatan şaşı kalkar
İtle yatan bitle kalkar
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu soyleyeyim
Uzum uzume baka baka kararir.

Valla sen haklısın.
Eğer senin grubun olsa ve evli bir arkadasın bir erkek resmi atsa ve ayarladığını söylese ne olurdu?
O kadın eşinin gözünde o.. olurdu ve kesinlikle o kişiyle görüştürmezdi bile değil mi?
Burda bile o kadınla muhabbeti kes diyorlar benzer durumda konu sahiplerine.
Erkek olunca niye işler değişiyor?
Hemen onun özeli oluyor, erkek muhabbeti oluyor.
Yok öyle yağma.
Hiç de abartmamışsın.
Sor eşine aynı durumun tersi olsa gruptan cıkmamı ister miydin diye?
Bakalım cevap ne olacak.
Ben eşime gruptan cık da demezdim kendim cıkarırdım görür görmez. Eşim de öyle yapardı.

Canim erkeklere o askolsun. Onlara her sey hak. Bizim boyle arkadasimiz olsa ya kesin yoldan cikariz cunku biz eksik etegiz, sacimiz uzun aklimiz kisa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…