- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
bende boyle düşünüyorum..Erkek diye böyle muhabbetleri normal görmüyorum ben. Ergen olsa erkek muhabbetidir derimde belli bir yaştan sonra hala yapılıyorsa sıkıntı.
Yok ben yazmadim, yok o yapmis ben napppimm filan geçsin onlari. O tarz muhabbetten, resimden rahatsiz olan o grupta olmaz.
Kadin resminden kiskanmak degil benim icin mevzu, boyle full küfürlü, sacma sapan muhabbetlere giren herif benim eşim olamaz. Eşim girmez oyle muhabbetlere, erkekliginden de şüphem yok. :) Erkek muhabbeti diyorsunuz ya.
Katiliyorum. Esini aldatan bi kadinla konusmami esim istemez. Bende onun boyle adi biriyle konusmasini istemem.Kiskanmakla ne alakası var ya. Bildiğin seviyesizlik, çirkinlik. Açık kadın gonderip ayarlıyorum vs diyen, konuşma şekli küfür olan seviyesiz bir grupta olmak normal mi Allah aşkına. Bir de rahatça küfürlü konuşuyoruz diyormuş ve herkes de normal karşılamış yazık. Erkeklik bu yani öyle mi. Hemen hemen herkes normal demiş. Konu sahibi; bu durum hiç de normal değil. Bundan rahatsız olan adam böyle bir grupta durmaz. İğrendim resmen.
Canim erkeklere o askolsun. Onlara her sey hak. Bizim boyle arkadasimiz olsa ya kesin yoldan cikariz cunku biz eksik etegiz, sacimiz uzun aklimiz kisaYahu ne kadar pozitif değerlendiriliyor bu erkekler? Şimdi sizin kadın arkadaşlarınızla bir grubunuz olsa, evli bir kadın bir erkek resmi atıp bunu ayarladım nasıl falan yazsa, kocanız da bunu görse "Ay canım kendisi yorum yazmamış sonuçta ponçiğim" deyip geçecek mi yani? Yoksa bu ahlaksız kadından uzak dur, gruptan da çık diye direktif mi verilecek?
Böyle ahlaksızlıkların erkekler için meşrulaştırılmasından gına geldi. Erkek olmak varmış, ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?