Eşimin whatsapp grubu

+1

Aynen öyle.

Böyle de bakınca evet haklısınız ben direk tel karıştırma olayına dalmışım.

Ben de gruptan çık derdim ve yüz yüze de gorusuyorsa bunu da istemezdim.
Ama güzellikle izah ederek kavga ile değil. .

Herseyi gectim artik o telefonu size vermez esiniz. Ben olsam bildigimi sezdirmez takip ederdim. Ki bence abartmissiniz. Takip edecek birsey bile yok. Erkek muhabbetleri iste....

Mune en cok da yönetici olarak sizin yorumuza şaşırdım. Sizin whatsapp grubunuz olsa ve evli bir bayan arkadaşınız açık bir erjek fotoğrafı paylaşıp bunu ayarladim nasıl erkek ama dese ve üstüne gruptaki konuşmalar hep küfürlü ve seviyesiz olsa eşiniz sizin bu grupta kalmanızı ister mi? Bu sizin ozeliniz mi olur? Eğer cevap evetse ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslında iyi biliyorum da demiyorum.

Biz kadınların da WhatsApp gruplarında genelde dedikodu döner, eşiniz sizin grubunuzu karıştırsa hoşunuza gider mi? Bence haksızsınız. Kaldı ki söylediğinize göre cvp dahi yazmamış, belli ki asker arkadaşı muhabbeti hoşuna gittiği için grupta kalıyor. Gönlünü alın. Sevgiler...

Evet kavga etmeye gerek yoktu bence de guzellikle soyleseydi keske.

Bende hem munenin hem diger arkadaslarin yorumuna sasirdim. Boyle ozel olmaz. Eger esi kimle oturup kalkacagini bilmiyorsa itinayla ogretilir. Kufurlu konusmalar hadi tamam ama esini aldattigini ballandira ballandira anlatan adamla arkadas falan olamaz benim esim. Diretirse kavga da ederim. Konu sahibinin tek sucu fevri bi giris yapmasi.

Kadın yapsa aynı şeyi çık o gruptan, eşin haklı diyeceklerdi. Modern geçiniyor genelde bu yorumlari yapan insanlar ama hala erkek önde. Nedendir bu farkında bile olmadan kendinizi erkekten aşağı görmeniz demi.. Konu kıskanmak, fanusa koymak vs degildir burada. Ortada edepsizlik var. Ve insan özellikle de evlendiyse iyice haddini bilecek. Yok efendim özeliymis eşinin. Kadın kendine güvensinmiş. Burada aldatilma korkusu yok. Ahlaksızlığa müdahale var. Aynısı kendi başına gelecek diye değil.

Eşin birsey yapmamış ki. Ayrıca eşin senden rica etmiş ne diye girip okuyorsun ne kadar ayip birsey.
Benim arkadaş Grubum var ve ben rica bile etmedim çünkü girip te okumaz. Sen insanların ozeline girmişsin resmen. Eşin yokki orda sadece. İnsanlar dertleşebilir Vs . Üstelik eşin yorum bile yapmamiş demekki her sohbete dahil olmuyor e ne guZEL işte. .
Yok gruptan cikcaksin bilmem ne çocuk değil ki emirvaki yapmanda çok ayıp olmuş.

Dertlesiyolar dediginiz, evli bi adamin karisini aldattigini ballandira balladira anlatmasi bir de okisinin acik sacik fotografini atmasi. Derdini seveyim adamin :)))

Ayy cok ayıp olmuş çok. Adamin aldatma durumuna kayıtsız kalmasi da çok isabetli olmuş. Ne var ki erkek onlar. Aldatır da küfür de eder birbirinin karısına kızına.. Özeli sonuçta adamın. Bakılır mı ay.

Dertlesiyolar dediginiz, evli bi adamin karisini aldattigini ballandira balladira anlatmasi bir de okisinin acik sacik fotografini atmasi. Derdini seveyim adamin :)))

İyide eşi hiç muhattap bile olmamış yazmamiş. Bütün arkadaşları öyle değilki .
Benim kendi okul grubum var çok sevdiğim ve hoşlanmadığim arkadaşlarım var. Sevmediklerimle muhattap olmuyorum saçma sapan benim için Sohbetleri. Ama çoğunluğu sevdiğim muhabbeti hos arkadaşlarım.
Şimdi ilk başta hepsi gurupta oluyor özlem paylaşılmişlik Vs . Akabinde zaten böyle kişiler dışlanir kabul görmez . Zira sonra biz temizlik yaptık .
Benim için eşinin telefonunu karistirması ricası üzerine çok ayıp. Farklı dusunuyoruz ancak herkes benm gibi düşünmek zorunda elbbeteki değil.

Niçin benim yorumumu alay edercesine eleştiriyorsunuz? Benim fikrim size uymak zorunda değil . Ben size ne kadar küçük basit dar düşünüyorsunuz desem hoş olmayacağı gibi sizinde alaylı konuşmaniz hoş olmaz.

İnsanlar tek tip düşünmez, herkesin vereceği tepkiler ayrıdır. Kimse sizin gibi düşünmüyor diye başkalarını suçlar gibi konuşamazsınız diye düşünüyorum. Bunun bir ayrımcılık olduğunu da düşünmüyorum, @nurella34 ün söylediğine de katılıyorum. Whatsapp gruplarında çok fazla eski tanıdık olabiliyor ve sizi de almış olabiliyorlar o gruba. Orda 100 kişi varsa 100üyle de çok yakınız demek olmuyor. Tabi ki gruptaki evli beyin yaptığı bence iğrenç bir durum ama konu sahibinin evliliğini aman aman olumsuz yönde etkileyecek bir durum yok şahsi fikrimdir.

Konu sahibinin eşinin müdahale edemediği bir durum söz konusu üstelik adam kayıtsız da kalmış. Böyle bir insanla görüşülmesinden bende rahatsız olurdum ama bunu söylemenin çok fazla yolu var.

Boyle bir durumla karsilastiginda sizin direktiflerinize gerek duymadan o grubu terkedebilecek karakterde bir adamla evlenseydiniz keske. Dogru ahlak degerlerine sahip birisi zaten kendisi istemez boyle insanlarla muhatap olmayi. Erkeklikle hic alakasi yok bunun. Afedersiniz tum erkekler s....siz degil. Bakin adam oncelikle karisini aldatmis. Hadi bunu midesi kaldiriyor diyelim. Bir de aldattigi kadinin ciplak fotografini alakasiz insanlarin oldugu bir gruba atmis. Bu hem s....sizlik hem de bildigin suc yani. O kadin ister mi bakalim fotografini bir suru adam gorsun. Fakat ben eslerinin karakterini degistirmeye calisan kadinlara da uzuluyorum. Zor cunku. O yuzden en bastan boyle tiplerle evlenmicen yani. Az cok belli eder kendini. Evlenirken yakisikliliga ya da parasina bakmak yerine ilk bakilcak sey ahlak bence. Sonra boyle her adimini cocuk gibi takip etmeniz gerekmezdi. Cunku kusura bakmayin esinizi tanimam etmem ama o grupta hala takilmasi cok ahlaki degerlerinin gelismedigini gosteriyor. Kendiliginden midesi bulanip cikmasi gerekiyordu. Ya da arkadasini uyarmasi. Ama bunu kendiliginden yapmasi gerekiyor. Sizin uyarinizla degil. Cocugunuz degil bu cunku, esiniz...

Arkadaş evli adama gerek değildir bence. Ben hiçkimseyi aramıyorum kocam var en yakınım. Onun için de öyle olmalıdır. Öyle bir yerde kayıtlı olmasının bir manası yok. Siz çıplak erkek resimlerine baksanız aynı sakinliği gösterir miydi ? Sor bakalım bir.

Bir de burda her çeşit insan, binbir çeşit fikir var. Beni doldurmayın ne demek Allah aşkına. Sanki bilerek insanlar fitne sokuyo burda.

Bence eşinize ayıp etmişsiniz hem rica ettiği halde grubu okumuşsunuz hemde yorum bile yapmadığı bir konuya gereksiz tepki göstermişsiniz, bence özür dileyin 'o an başka bir şeye sinirlenmiştim sana patladım' diyin ama 'rica ettiğim halde neden msjları okudun' derse ne dersiniz bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…