- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
+1Yahu ne kadar pozitif değerlendiriliyor bu erkekler? Şimdi sizin kadın arkadaşlarınızla bir grubunuz olsa, evli bir kadın bir erkek resmi atıp bunu ayarladım nasıl falan yazsa, kocanız da bunu görse "Ay canım kendisi yorum yazmamış sonuçta ponçiğim" deyip geçecek mi yani? Yoksa bu ahlaksız kadından uzak dur, gruptan da çık diye direktif mi verilecek?
Böyle ahlaksızlıkların erkekler için meşrulaştırılmasından gına geldi. Erkek olmak varmış, ne diyim.
Aynen öyle.Yahu ne kadar pozitif değerlendiriliyor bu erkekler? Şimdi sizin kadın arkadaşlarınızla bir grubunuz olsa, evli bir kadın bir erkek resmi atıp bunu ayarladım nasıl falan yazsa, kocanız da bunu görse "Ay canım kendisi yorum yazmamış sonuçta ponçiğim" deyip geçecek mi yani? Yoksa bu ahlaksız kadından uzak dur, gruptan da çık diye direktif mi verilecek?
Böyle ahlaksızlıkların erkekler için meşrulaştırılmasından gına geldi. Erkek olmak varmış, ne diyim.
Katiliyorum. Esini aldatan bi kadinla konusmami esim istemez. Bende onun boyle adi biriyle konusmasini istemem.
Atalarimiz bosuna dememis bknz:
Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan
Körle yatan şaşı kalkar
İtle yatan bitle kalkar
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu soyleyeyim
Uzum uzume baka baka kararir.
Evet kavga etmeye gerek yoktu bence de guzellikle soyleseydi keske.Böyle de bakınca evet haklısınız ben direk tel karıştırma olayına dalmışım.
Ben de gruptan çık derdim ve yüz yüze de gorusuyorsa bunu da istemezdim.
Ama güzellikle izah ederek kavga ile değil. .
Bende hem munenin hem diger arkadaslarin yorumuna sasirdim. Boyle ozel olmaz. Eger esi kimle oturup kalkacagini bilmiyorsa itinayla ogretilir. Kufurlu konusmalar hadi tamam ama esini aldattigini ballandira ballandira anlatan adamla arkadas falan olamaz benim esim. Diretirse kavga da ederim. Konu sahibinin tek sucu fevri bi giris yapmasi.Mune en cok da yönetici olarak sizin yorumuza şaşırdım. Sizin whatsapp grubunuz olsa ve evli bir bayan arkadaşınız açık bir erjek fotoğrafı paylaşıp bunu ayarladim nasıl erkek ama dese ve üstüne gruptaki konuşmalar hep küfürlü ve seviyesiz olsa eşiniz sizin bu grupta kalmanızı ister mi? Bu sizin ozeliniz mi olur? Eğer cevap evetse ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslında iyi biliyorum da demiyorum.
Kadın yapsa aynı şeyi çık o gruptan, eşin haklı diyeceklerdi. Modern geçiniyor genelde bu yorumlari yapan insanlar ama hala erkek önde. Nedendir bu farkında bile olmadan kendinizi erkekten aşağı görmeniz demi.. Konu kıskanmak, fanusa koymak vs degildir burada. Ortada edepsizlik var. Ve insan özellikle de evlendiyse iyice haddini bilecek. Yok efendim özeliymis eşinin. Kadın kendine güvensinmiş. Burada aldatilma korkusu yok. Ahlaksızlığa müdahale var. Aynısı kendi başına gelecek diye değil.Bende hem munenin hem diger arkadaslarin yorumuna sasirdim. Boyle ozel olmaz. Eger esi kimle oturup kalkacagini bilmiyorsa itinayla ogretilir. Kufurlu konusmalar hadi tamam ama esini aldattigini ballandira ballandira anlatan adamla arkadas falan olamaz benim esim. Diretirse kavga da ederim. Konu sahibinin tek sucu fevri bi giris yapmasi.
Dertlesiyolar dediginiz, evli bi adamin karisini aldattigini ballandira balladira anlatmasi bir de okisinin acik sacik fotografini atmasi. Derdini seveyim adamin :)))Eşin birsey yapmamış ki. Ayrıca eşin senden rica etmiş ne diye girip okuyorsun ne kadar ayip birsey.
Benim arkadaş Grubum var ve ben rica bile etmedim çünkü girip te okumaz. Sen insanların ozeline girmişsin resmen. Eşin yokki orda sadece. İnsanlar dertleşebilir Vs . Üstelik eşin yorum bile yapmamiş demekki her sohbete dahil olmuyor e ne guZEL işte. .
Yok gruptan cikcaksin bilmem ne çocuk değil ki emirvaki yapmanda çok ayıp olmuş.
Ayy cok ayıp olmuş çok. Adamin aldatma durumuna kayıtsız kalmasi da çok isabetli olmuş. Ne var ki erkek onlar. Aldatır da küfür de eder birbirinin karısına kızına.. Özeli sonuçta adamın. Bakılır mı ay.Eşin birsey yapmamış ki. Ayrıca eşin senden rica etmiş ne diye girip okuyorsun ne kadar ayip birsey.
Benim arkadaş Grubum var ve ben rica bile etmedim çünkü girip te okumaz. Sen insanların ozeline girmişsin resmen. Eşin yokki orda sadece. İnsanlar dertleşebilir Vs . Üstelik eşin yorum bile yapmamiş demekki her sohbete dahil olmuyor e ne guZEL işte. .
Yok gruptan cikcaksin bilmem ne çocuk değil ki emirvaki yapmanda çok ayıp olmuş.
Dertlesiyolar dediginiz, evli bi adamin karisini aldattigini ballandira balladira anlatmasi bir de okisinin acik sacik fotografini atmasi. Derdini seveyim adamin :)))
Ayy cok ayıp olmuş çok. Adamin aldatma durumuna kayıtsız kalmasi da çok isabetli olmuş. Ne var ki erkek onlar. Aldatır da küfür de eder birbirinin karısına kızına.. Özeli sonuçta adamın. Bakılır mı ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?