Eşimin whatsapp grubu

Eşiniz çok mu karaktersiz biri. Yani başka birinin koyduğu resme bakıp hemen sizi aldatacak potansiyele mi sahip, yoksa siz eşinize hiç güvenmiyor musunuz?
Cidden soruyorum size. Eşinize bu güvensizlik nedir yahu. Güvenmiyorsanız o adamla nasıl evlisiniz.
Gün içerisinde bu adam hiç mi kadın görmüyor. Yollar yarı çıplak dolaşan kadınlarla dolu. (Amacım kıyafet değil. Sadece konu sahibinin açık saçık ifadesine istinaden söyledim) O zaman ne olacak. Eşinize at gözlüğü mü taktırıcaksınız.

arkadaşlar da yazmış.
bu tür lakayt edepsiz ve karı ayartan erkekler zamanla birbirinin pez....gi oluyor. erkeklik yapar gibi işi si...k yarışına çeviriyorlar.

eşin ve arkadaşları düzgün bir insansa zaten o kişiyi gruptan atmaları gerekir.

hadi evli herif kadın ayartmış. kadının mahremini erkek ortamında pazarlaması, meze yapması bile ne kadar adi, karaktersiz biri olduğunu gösterir. onunla arkadaşlık yapılmaz.

@suzi0713 ün konusunda evli komşuları da erkek ayartıyor. ay ne var canım. soruçta kocaları kadınları cam fanusa koyacak değil ya. kadınlar erkeklerle sevişmiyor, sohbet ediyor sadece. ne var ki bunda?
diyelim o zaman.

mesajlaşma olunca normal, reel olunca mı tü kaka.

ayrıca dervişin fikri neyse zikri odur.

bir konusunda sevmeden görücü usülü evlendim yazarken, diğer konusunda deli gibi severek evlendik yazmış.

Evet çok haksızsınız o kişi zaten o kızı tavladığından değil internette bulmuş büyük ihtimalle geyiğine koymuş grup içinde bu gibi patavatsızlar varsa eşiniz ne yapsın yorum bile yapmamış, konu da kaynamış gitmiş bu ne güvensizlik? erkekler aralarında küfürlü konuşurlar yani sizi mi aldattı şimdi eşiniz girip okuyorsunuz bir de. Benim kız arkadaşlarımda grubum var herkes herşeyini yazıyor kendi aramızda diye eşimin girip okumasını istemem mesela o da okumaz zaten.

Sizi haklı buldum.madem öyle bi arkadaşı var onunla arkadaslık etmemesi gerekir
Düşünün ki sizin kız whatsapp grubunuz var ve bir kadın böyle bir erkek fotosu attı. Hanımlar haginizin kocası göz yumar buna?

Ne kadar saptırıyorsunuz olayı bir kadın zaten bu kadar seviyesiz konuşmaz kaldı ki ben yorun yapmadıysam ay gerçekten çok yakışıklıymış demediysem kimse de çanak tutmadıysa ve olay orada kapandıysa eşimde hiç o gruba girmeyeceksin demez bir kişi yüzünden yani ne alakası var? ben katılmıyorum ki o muhabbete sonuçta. Grubun geneli de katılmıyorsa neden sorun olsun? bir kişi yüzünden tüm askerlik arkadaşları ile neden irtibatı kessin saçma değil mi? ne yani o adam yüzünden eşinin terbiyesi mi bozulacak karakteri mi oturmamış henüz. Karakteri bozuk olan aldatmak için başkasının fişeklemesine gerek duymaz yapacaksa yapar zaten.

Erkekler napsın yav nefes alsalar küsüyo bu kadınlar

bence haklısın
çok mu gerekli yani asker arkadası grubu

bu erkeklerın kadın merakı nedir ya cidden anlamıyorun
hepsinin beyni baska calısıyor
evli olanı da aynı bekar olanı da
eşin birsey yazmamıs ama bence o tarz fotolar gelen abazalarla bır arada grupta olması da hoş değil

Bu kadar araştırma gereği duymayın bence eşinize güvenin. Zaten eşiniz yorum bile yapmamış suçu yoktur diye düşünüyorum.

Ben araştırmanızı anlıyorum ben de meraklıyımdır haberim olsun isterim herşeyden. Ama insan neye ne tepki vereceğini bilmeli yani eşiniz yorum bile yapmamış erkek gruplarında belaltı muhabbet hep döner. Siz eşinizin karışmadığı bişeye tepki vermemeliydiniz şimdi hem boşuna eşinizin yapma dediği bişeyi yaptınız bi de üstüne küstünüz kötü oldunuz bi de dikkat çektiniz yani. Kadınlar biraz karda yürüyüp izini belli etmeyecek her an takipte olduğunu hissettirmeden elini üstünden çekmemek önemli. Gidip eşinizle barışın ve o gruptan çıkma konusundan da bahsetmeyin bence bi daha. Adamları böyle kısıtlamakta iyi değil

Benimde çeşit çeşit grubum var , orada yazılanlar okunsa çok kızardım. Özelim benim çünkü.
Eşimin de var ve eminim ki okusam gözlerimi kapatmak zorunda kalırım. :)

Kadınlar çok kontrolcu. Ve sanıyorlar ki böyle yaptıklarında hiç sıkıntı yasamayacaklar . Istersek cam fanusa koyalım eslerimizi yapacak hep yapar.

Bencede haksızsınız benim eşiminde aynı şekilde arkadaşlarıyla grubu var ve gerçekten çok küfürlü konuşuyorlar ve doğal olarak erkekçe paylaşımlarda bulunuyorlar ben bunu sorun etmedim herkesin biraz da olsa özeli olmalı. Bence sakinleşin sizde daha mantıklı düşüneceksiniz.

Eşiniz de açık saçık kadının fotoğrafınaa offf hatuna bakk memelere bak, popoya bak taşşş taşşş vs gibi yorumlar yapsaydı ozaman bu tepkiniz çok yerinde olurdu...
Ama eşiniz arkadaşlarıyla olan grubunda hiç sizi kızdıracak yorumlar cevaplar vermemiş...
Oyuzden ewet abartmışsınız...

Suit oda mı tuttunuz otelde? Ruslar bitti şimdi de adamın telefonundaki kadının derdine mi düştünüz? Kafamda deli sorular, kolayca sevemiyorum nırınırınımm.
Eve dönmüş olma ihtimalimiz hiç aklınıza gelmedi mi hanimefendi? Ebediyen kalcak değiliz ki orda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…