Bir durum yok gayet normal.Merhaba iyi geceler herkese.
Eşimin iş yerinden bayan bi iş arkadaşıyla konuşmasına denk geldim.
Pazartesi (bu sabah)ofiste kahvaltı olacakmış, sıra eşimdeymiş, bayan arkadaşı whatsapp tan yazıyor işte sıra sizde unutmayın vs gibisinden, eşim de cevaben, tamamdır bro (gözlüklü emoji var burda) ayarlarız yazmış. Sizce yanlış anlaşılacak bir durum var mı ? Ben de çok erkekli bi ofiste çalışıyorum ama kimse bana bro demez, demedi de garip geldi..Farklı bakış açılarını merak ediyorum.
Okudum demedimki denk geldim dedim, o sırada onun telefonundan kendi telefonuma video gönderiyordum.Yanlış anlaşılacak birşey yok da niye okuyorsunuz bu adamların mesajlarını gerçekten merak ediyorum, hiç hoş değil, olamadık şeyleri kafaya takmaktan başka da bir işe yaramıyor.
Yani ben de öyle düşünüyorum ben de iyiyim ofisteki erkek iş arkadaşlarımla ama isimden öteye gitmez yada X bey.Benim esim yapsa rahatsiz olurum. Ben de bana kimsenin bu sekilde hitap etmesini istemem. Bana gore gereksiz bu muhabbetler is yerinde.
Hanımlar karıştırmayın artık eşlerinizin whatsapplarını
:))))Dua et bro demiş sıkıntı Yok ,canım tatlım dememiş
Bence de oyle olmali. Yoksa insanlar durmasi gerektigi yeri bilmeyebiliyor. Mesafeyi korumak gerek. Su muhabbeti ancak kuzenimle falan yaparim ben.Yani ben de öyle düşünüyorum ben de iyiyim ofisteki erkek iş arkadaşlarımla ama isimden öteye gitmez yada X bey.
Kıskanç olsam bro dediği birini kıskanır mıyım bilmiyorum ama ben genel olarak karşı cinslerin her zaman mesafeli olmasından yanayım. Bugün kanka muhabbeti yarın senin muhabbetin çok güzel diye diye gider ama kanka muhabbeti yaparken bu ne diye sorsanız saçma olur eşinizle de gerilirsiniz gereksiz başka çözümü olanlar yazsın bende yokMerhaba iyi geceler herkese.
Eşimin iş yerinden bayan bi iş arkadaşıyla konuşmasına denk geldim.
Pazartesi (bu sabah)ofiste kahvaltı olacakmış, sıra eşimdeymiş, bayan arkadaşı whatsapp tan yazıyor işte sıra sizde unutmayın vs gibisinden, eşim de cevaben, tamamdır bro (gözlüklü emoji var burda) ayarlarız yazmış. Sizce yanlış anlaşılacak bir durum var mı ? Ben de çok erkekli bi ofiste çalışıyorum ama kimse bana bro demez, demedi de garip geldi..Farklı bakış açılarını merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?