- 21 Nisan 2018
- 8.223
- 30.283
- 548
- 36
Karistirmadim. Ingilizce ogretmeniyim :) o kadarini biliyorumdur sanirim.Yoksa bra ile mi karıştırdı? :)
Karistirmadim. Ingilizce ogretmeniyim :) o kadarini biliyorumdur sanirim.
Lafla ilgili degil, mesafesizlik sorun yaratiyor. Kendi is yerimde de sahit oldugum bazi durumlar oldu. Erkekler boyle kanka muhabbetine girince nerede durmalari gerektigini unutup karsi tarafi zor durumda birakabiliyorlar.
Yoksa bra ile mi karıştırdı? :)
Haklısın bence yüzyüze muhabbet leri öyle ama kadın sen mesajı okursun diye ciddi yazmış yanlış anlama diye eşin gündelik konuştukları gibi cevap vermiş benim teorim bu eşine sordun mu ?Yahu benim burda açılan konulardan haberim yok uzun zamandır iş yoğunluğumdan okuyamıyorum bayanlar:)))sadece samimi davranması beni rahatsız etti, empati kurdum önce, iş arkadaşlarımdan kimseye whatsapp tan yada yüz yüze yazmadığım için sizlerin de fikirlerini almak istedim, yanlış mı ettim acepyüz yüze muhabbetleri nasıl acaba diye bi geçirdim içimden.
Ben de herkesle hanimli beyli konusmuyorum kesinlikle. Ama konu sahibinin esi gayet ciddi bir konusmaya boyle cevap verince bana biraz lakayt bir insan izlenimi uyandirdi. Herkes icin boyle olacak diye bir kural yok. Siz 13 yildir birlikte calistiginiz insanlarla tabi ki bir samimiyet kurmussunuzdur. Yeterince tanimissinizdir. Siz o tarz konusmalari uygun goruyor ve devam ettiriyor olabilirsiniz tabi ki, saygi duyarim. Benim kendi gozlemlerim sonucu dusuncem bu yonde.Çok ilginç.
13 yıldır iş hayatındayım gayet de mesafeliyim karşı taraf hisseder yani, ama biri kanka deyince hiç kötü hissettirecek kadar devamı gelmemiştir..
Her zaman herkesle hanımlı beyli konuşulmuyor ki. Çok abartılıyor bence iş arası yazışmalara yüklenenler..
Yok sormadım, sorsam cevap belliHaklısın bence yüzyüze muhabbet leri öyle ama kadın sen mesajı okursun diye ciddi yazmış yanlış anlama diye eşin gündelik konuştukları gibi cevap vermiş benim teorim bu eşine sordun mu ?
Takip et o zaman da fazla da şeyetme boşver kokusu çıkar başka bişey olsaYok sormadım, sorsam cevap belli
Abarttım mı bilemedim ama ben de uzun zamandır iş hayatındayım sizin kadar olmasa da, daha hiç bir erkek arkadaşıma bro, kanki vs demedim, demediğim gibi bana da denmedi. Ondan garip geldi ve buraya sordum. Samimi konuşması beni biraz irite etti açıkçası.Çok ilginç.
13 yıldır iş hayatındayım gayet de mesafeliyim karşı taraf hisseder yani, ama biri kanka deyince hiç kötü hissettirecek kadar devamı gelmemiştir..
Her zaman herkesle hanımlı beyli konuşulmuyor ki. Çok abartılıyor bence iş arası yazışmalara yüklenenler..
Bro demesınemı takıldınız... Kotu bısey olsaydı merak etmeyın bro demezdı
Yaaaaa neyse tamam sakinim:))sıkıntı yok merak etmeyin napalım der geçerizBu bro '' Brownim'' den gelme kısaltma olmasın
Hehehe şaka şaka konu sahibi sakin ol :)
Bra ne ki desem cahilliğim çok mu belli olur acaba?
Bence Kardeşimsin demek istemiş bundan farklı anlam çıkarmamalisiniz.Merhaba iyi geceler herkese.
Eşimin iş yerinden bayan bi iş arkadaşıyla konuşmasına denk geldim.
Pazartesi (bu sabah)ofiste kahvaltı olacakmış, sıra eşimdeymiş, bayan arkadaşı whatsapp tan yazıyor işte sıra sizde unutmayın vs gibisinden, eşim de cevaben, tamamdır bro (gözlüklü emoji var burda) ayarlarız yazmış. Sizce yanlış anlaşılacak bir durum var mı ? Ben de çok erkekli bi ofiste çalışıyorum ama kimse bana bro demez, demedi de garip geldi..Farklı bakış açılarını merak ediyorum.
Ben de karıştırmadım, iyi derecede ingilizcem var bra olsa direk döverdim heralde adamı:)))Çok pardon, ben sizi konu sahibi ile karıştırdım. :)
Ben de herkesle hanimli beyli konusmuyorum kesinlikle. Ama konu sahibinin esi gayet ciddi bir konusmaya boyle cevap verince bana biraz lakayt bir insan izlenimi uyandirdi. Herkes icin boyle olacak diye bir kural yok. Siz 13 yildir birlikte calistiginiz insanlarla tabi ki bir samimiyet kurmussunuzdur. Yeterince tanimissinizdir. Siz o tarz konusmalari uygun goruyor ve devam ettiriyor olabilirsiniz tabi ki, saygi duyarim. Benim kendi gozlemlerim sonucu dusuncem bu yonde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?