Eşimin whatsapp konuşması

Bence gereksiz kelimeler kullanmış eşin unutmam yada tamam demesi yeterliymis demek ki iş yerinde muhabbetleri öyle ama kadın sizin mesajlarını okuyacaginizi tahmin edip mesafeli yazmış eşiniz olduğu gibi cevap vermiş bence

İlla ki şüpheli bir durum yoktur bro demesiyle ama kadının sıra sizde diyip ciddi takılması,eşinizin ciddiyeti bozması gereksiz elbet.benim eşim de yapsa bu tarz cümlelere gerek yok,mesafeli ol diye güzelce derdim ama uzatmazdım da yani.

Yahu benim burda açılan konulardan haberim yok uzun zamandır iş yoğunluğumdan okuyamıyorum bayanlar:)))sadece samimi davranması beni rahatsız etti, empati kurdum önce, iş arkadaşlarımdan kimseye whatsapp tan yada yüz yüze yazmadığım için sizlerin de fikirlerini almak istedim, yanlış mı ettim acepyüz yüze muhabbetleri nasıl acaba diye bi geçirdim içimden.

Lafla ilgili degil, mesafesizlik sorun yaratiyor. Kendi is yerimde de sahit oldugum bazi durumlar oldu. Erkekler boyle kanka muhabbetine girince nerede durmalari gerektigini unutup karsi tarafi zor durumda birakabiliyorlar.

Çok ilginç.
13 yıldır iş hayatındayım gayet de mesafeliyim karşı taraf hisseder yani, ama biri kanka deyince hiç kötü hissettirecek kadar devamı gelmemiştir..
Her zaman herkesle hanımlı beyli konuşulmuyor ki. Çok abartılıyor bence iş arası yazışmalara yüklenenler..

Haklısın bence yüzyüze muhabbet leri öyle ama kadın sen mesajı okursun diye ciddi yazmış yanlış anlama diye eşin gündelik konuştukları gibi cevap vermiş benim teorim bu eşine sordun mu ?

Ben de herkesle hanimli beyli konusmuyorum kesinlikle. Ama konu sahibinin esi gayet ciddi bir konusmaya boyle cevap verince bana biraz lakayt bir insan izlenimi uyandirdi. Herkes icin boyle olacak diye bir kural yok. Siz 13 yildir birlikte calistiginiz insanlarla tabi ki bir samimiyet kurmussunuzdur. Yeterince tanimissinizdir. Siz o tarz konusmalari uygun goruyor ve devam ettiriyor olabilirsiniz tabi ki, saygi duyarim. Benim kendi gozlemlerim sonucu dusuncem bu yonde.

Haklısın bence yüzyüze muhabbet leri öyle ama kadın sen mesajı okursun diye ciddi yazmış yanlış anlama diye eşin gündelik konuştukları gibi cevap vermiş benim teorim bu eşine sordun mu ?
Yok sormadım, sorsam cevap belli

Abarttım mı bilemedim ama ben de uzun zamandır iş hayatındayım sizin kadar olmasa da, daha hiç bir erkek arkadaşıma bro, kanki vs demedim, demediğim gibi bana da denmedi. Ondan garip geldi ve buraya sordum. Samimi konuşması beni biraz irite etti açıkçası.

Bence Kardeşimsin demek istemiş bundan farklı anlam çıkarmamalisiniz.

Bro - Biraymın (Kardeşimsin ) Kürtçe kısaltılmışı olarak kullanılmış.

Erkekler arasında çok kullanılır tabi yanlış anlamazsanız biraz mahalle ağzı..

13 yıldır aynı firmadayım demedim ki, 13 yıldır iş hayatındayım dedim. 6 değişik şirket ve onlarca insan tanıdım..
Hanım diye hitap eden evli 3 çocuklu herifin teki aşk mektubu göndermişti.
Yani aslında niyet pek de hitap şeklinde değil. Benim gözlemlerim de bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…