- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
Gider gider gitmez mi. Ah ahh neyse.Bilmiyorum erkek milleti işte, ilgi varsa belki hoşuna bile gidiyordur.
Valla hanımefendi bu sitedeki “ aman kocanızın telefonunu ne karıştırıyorsunuz? Bakmayın, rahatsız olmayın, normal” diyen hesapları görmezden gelin. En çok onlar yapıyor bence. Ama konuşmak kolay dediğim gibi. Rahatsız olunacak bir yakınlık seviyesi. Evet bro demesinde bir sakınca olmayabilir ama asıl sorun samimiyetinde. Eşinizle konuşacaksınız onu konuşun derimBen de rahatsız oldum evet o yüzden burda size danışmak istedim. Hani ne gerek var samimiyete, samimi konuşmaya, isimle söyleyince yada sadece tamamdır deyince olmuyor mu acaba. Whatsapp ta böyleyse yüz yüze nasıllar diye içten içe daha da bi rahatsız oldum açıkçası. Uzun zamandır ben de işyerindeki erkek iş arkadaşlarımla beraber çalışıyorum ama mesafemi aştırmadım kimseye
Valla benim eşimden gizleyeceğim yada çekineceğim bir konuşmam yok istediği gibi okuyabilir. Öyle yazışanlar düşünsün. Bence siz abartmışsınız, potansiyel aldatma mı olması lazım illa, samimi konuşmasına ne gerek vardı ben bunu sorguluyorum..Kadın iş arkadaşına bro der potansiyel aldatma olarak görülür, erkek iş arkadaşına canım der eşcinsel mi acaba denilir.
O erkekler bizim kız / erkek arkadaşlarımız ile yazışmalarımızı okusa neler düşünür acaba. Okumayın artık şu yazışmaları.
Öncelikle empati kurarak cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sanırım eşimle çizdiğimiz sınırlar arasında fark var, çünkü nerdeyse 9 yıldır beraberiz, bu ve buna benzer yaşadığımız her olayda beni suçladı, ben mesafe koy dedikçe yapmadı, artık ağzımı açmıyorum. Şimdi sorsam bana güvenmiyorsun ben pisliğin tekiyim sana göre diyip alaya alacak, nasıl soracağımı da bilemiyorum artık çünkü. Malesef bide bu yaklaşımı benim ona olan sevgimi de bitiriyor. 'Potansiyel olarak aldatmasa' da, benim sınırıma olan saygısızlığı bu duruma getiriyor malesef..Valla hanımefendi bu sitedeki “ aman kocanızın telefonunu ne karıştırıyorsunuz? Bakmayın, rahatsız olmayın, normal” diyen hesapları görmezden gelin. En çok onlar yapıyor bence. Ama konuşmak kolay dediğim gibi. Rahatsız olunacak bir yakınlık seviyesi. Evet bro demesinde bir sakınca olmayabilir ama asıl sorun samimiyetinde. Eşinizle konuşacaksınız onu konuşun derim
İş arkadaşı ile samimi olmasında ne sakınca var? Siz böyle avuç içinde tutmaya çalıştıkça karşı tarafa ne kadar itici göründüğünüzün farkında mısınız? Sonra eşim benden uzaklaştı, gözü dışarda galiba konuları dolaşıyor burada.Valla benim eşimden gizleyeceğim yada çekineceğim bir konuşmam yok istediği gibi okuyabilir. Öyle yazışanlar düşünsün. Bence siz abartmışsınız, potansiyel aldatma mı olması lazım illa, samimi konuşmasına ne gerek vardı ben bunu sorguluyorum..
Bana kadın da pek resmi gelmedi aslında eksik yazmışım ilk konuyu açarken mesajın devamında kadın da ona kralllll yazmış baya gülücüklü konuşmuşlar hatta italyanca tamam yazmış eşim, bana cevap bile vermezken :)))Sıra ‘sizde’ mesajına bro dediyse sorun bence. Kadın resmi davranıyor eşiniz aradaki mesafeyi kaldırmaya çalışıyor. Senli bi konuşma tarzı içinde bro dediyse yine sorun. Ne gerek var böyle mıç mıç kanka ayağına?
Avuç içimde tutmaya çalıştığım falan yok, sadece benim yanımdayken de o üslupla konuşabilir miydi bunu düşünsün istiyorum. Konuşamazdı tabiki de. Peki o zaman bu samimiyet niye?Ben onun yanında olsaydım böyle bir konuşma yapabilirler miydi, bro falan diyemezdi adım kadar eminim. Ben demediğim yada bana denmediği için belki rahatsız etti.İş arkadaşı ile samimi olmasında ne sakınca var? Siz böyle avuç içinde tutmaya çalıştıkça karşı tarafa ne kadar itici göründüğünüzün farkında mısınız? Sonra eşim benden uzaklaştı, gözü dışarda galiba konuları dolaşıyor burada.
Gerek var mıydı böyle konuşmaya, ben de ona takılıyorum..Burda kocalarınızın telefonunu kurcalamayın diyenleri görmezden gelin demişler ama dayanamayıp tekrar söyleyeceğim: Bakmayın. Böyle yok yere huzursuz oluyorsunuz işte.
İngilizce brother (erkek kardeş)in kısaltmasını kullanmış eşiniz. Sorunlu bir durum olsa kullanmazdı o kelimeyi. He samimi bir konuşma tarzı oluşturuyor, bundan rahatsızsanız eşinizle konuşun ama bence böyle rahatsızlıklar karşı tarafı aşırı sıkboğaz etmek oluyor. Sevgilim benden böyle bir şey istese bana mı güvenmiyor kendine mi diye bir kafa karışıklığı yaşardım.
Gün boyu birlikte vakit geçiriyorlar. İster istemez samimi olunur. Bence bro demesi daha iyi en azından aradaki konumu belirtiyor. Flörtlertleşme yok ortada, takılmayın.Gerek var mıydı böyle konuşmaya, ben de ona takılıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?