Eşimin whatsapp konuşması

Kadın iş arkadaşına bro der potansiyel aldatma olarak görülür, erkek iş arkadaşına canım der eşcinsel mi acaba denilir.
O erkekler bizim kız / erkek arkadaşlarımız ile yazışmalarımızı okusa neler düşünür acaba. Okumayın artık şu yazışmaları.

Valla hanımefendi bu sitedeki “ aman kocanızın telefonunu ne karıştırıyorsunuz? Bakmayın, rahatsız olmayın, normal” diyen hesapları görmezden gelin. En çok onlar yapıyor bence. Ama konuşmak kolay dediğim gibi. Rahatsız olunacak bir yakınlık seviyesi. Evet bro demesinde bir sakınca olmayabilir ama asıl sorun samimiyetinde. Eşinizle konuşacaksınız onu konuşun derim

Valla benim eşimden gizleyeceğim yada çekineceğim bir konuşmam yok istediği gibi okuyabilir. Öyle yazışanlar düşünsün. Bence siz abartmışsınız, potansiyel aldatma mı olması lazım illa, samimi konuşmasına ne gerek vardı ben bunu sorguluyorum..

Öncelikle empati kurarak cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sanırım eşimle çizdiğimiz sınırlar arasında fark var, çünkü nerdeyse 9 yıldır beraberiz, bu ve buna benzer yaşadığımız her olayda beni suçladı, ben mesafe koy dedikçe yapmadı, artık ağzımı açmıyorum. Şimdi sorsam bana güvenmiyorsun ben pisliğin tekiyim sana göre diyip alaya alacak, nasıl soracağımı da bilemiyorum artık çünkü. Malesef bide bu yaklaşımı benim ona olan sevgimi de bitiriyor. 'Potansiyel olarak aldatmasa' da, benim sınırıma olan saygısızlığı bu duruma getiriyor malesef..

Sıra ‘sizde’ mesajına bro dediyse sorun bence. Kadın resmi davranıyor eşiniz aradaki mesafeyi kaldırmaya çalışıyor. Senli bi konuşma tarzı içinde bro dediyse yine sorun. Ne gerek var böyle mıç mıç kanka ayağına?

İş arkadaşı ile samimi olmasında ne sakınca var? Siz böyle avuç içinde tutmaya çalıştıkça karşı tarafa ne kadar itici göründüğünüzün farkında mısınız? Sonra eşim benden uzaklaştı, gözü dışarda galiba konuları dolaşıyor burada.

Burda kocalarınızın telefonunu kurcalamayın diyenleri görmezden gelin demişler ama dayanamayıp tekrar söyleyeceğim: Bakmayın. Böyle yok yere huzursuz oluyorsunuz işte.

İngilizce brother (erkek kardeş)in kısaltmasını kullanmış eşiniz. Sorunlu bir durum olsa kullanmazdı o kelimeyi. He samimi bir konuşma tarzı oluşturuyor, bundan rahatsızsanız eşinizle konuşun ama bence böyle rahatsızlıklar karşı tarafı aşırı sıkboğaz etmek oluyor. Sevgilim benden böyle bir şey istese bana mı güvenmiyor kendine mi diye bir kafa karışıklığı yaşardım.

Bana kadın da pek resmi gelmedi aslında eksik yazmışım ilk konuyu açarken mesajın devamında kadın da ona kralllll yazmış baya gülücüklü konuşmuşlar hatta italyanca tamam yazmış eşim, bana cevap bile vermezken :)))

Avuç içimde tutmaya çalıştığım falan yok, sadece benim yanımdayken de o üslupla konuşabilir miydi bunu düşünsün istiyorum. Konuşamazdı tabiki de. Peki o zaman bu samimiyet niye?Ben onun yanında olsaydım böyle bir konuşma yapabilirler miydi, bro falan diyemezdi adım kadar eminim. Ben demediğim yada bana denmediği için belki rahatsız etti.

Gerek var mıydı böyle konuşmaya, ben de ona takılıyorum..

konunuzu henüz gördüm.

bizim ofistede bro diye çok konuşulur erkekli kızlı. mesajda dahil. yanlış anlamayın bence

ofis ortamında 9-10 saat çalışıyorsun bazı işyerlerinde samimiyet artabiliyor. buradada oyle bir durum söz konusudur.

Ben de rahatsız olurdum..Hatta ben de böyle samimi bir hitapla konuşsam eşim de bundan rahatsız olur..İş yeri bu derece samimiyet kaldırmaz resmi ya da seviye olmalı arada ya anlaşmazlık çıkıyor ya tam tersi oluyor..

Aralarinda gereksiz bir muhabbet ya da samimiyet oldugunu düsünür acayip rqhatsız olurum..yani ben calissam kendime bro dedirtecek kadar muhabbete girmezdim bi zahmet o da girmesin..bu muhabbetler sonra baska baska yerlere gidiyo evdeki cepte işteki tatli geliyoo falan ..boyle şahibeli durumlar olmamasi dilegiyle mesafe dilerim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…