Eşimin whatsapp konuşması

Brother'nin kisaltması ve erkek kardes anlamina geliyor.
Karşıdaki kadın nazik yazarken esiniz bro yazmış.
Yazışmada bir uyumsuzluk var.
Belkide esiniz kadinin ilgisini hissetti, bro kelimesiyle kadını sakayla geri gönderdi.

Eğer çok takılsaydım sorardım kendisine neden bro dedin derdim, ama içten içe takılmışımki buraya konu açtım. Bilemedim yaa yüz yüze nasıl muhabbetleri bilmiyorum ama bayanla aralarının iyi olduğunu biliyorum sık sık muhabbet arasında ismi geçer çünkü

Oyh iki gündür konular, whtspp kurcalama her şeyden nem kapma ve mana çıkarılma şeklinde, içim şişti.
Hayatı ne zor yaşıyorsunuz, hayret ediyorum bazen.
Bi furya baslıyor bi kişi tarafından sonra devamı geliyor
Sanırım konular günlük belirleniyor bugun whatsapp günü yarın görümce bi sonraki gün kv haftaya elti falan :)

Oyh iki gündür konular, whtspp kurcalama her şeyden nem kapma ve mana çıkarılma şeklinde, içim şişti.
Hayatı ne zor yaşıyorsunuz, hayret ediyorum bazen.

Buradaki konuları okudukça birbirlerine özenip eşin telefonuna bir whatsapp çıkarması yapıyorlar galiba.

Bi furya baslıyor bi kişi tarafından sonra devamı geliyor
Sanırım konular günlük belirleniyor bugun whatsapp günü yarın görümce bi sonraki gün kv haftaya elti falan :)
Buradaki konuları okudukça birbirlerine özenip eşin telefonuna bir whatsapp çıkarması yapıyorlar galiba.

Herhalde öyle; biri açıyor diğeri "Ben de bakim bi yav" diyor filan, sonra da gelip soruyorlar "Bu ne manağ" diye.
Gidip ben de mi baksam napsam, sıkılıyom zaten. :)

Hayırdır yahu erkeklerin whatsapp ını karıştırma furyası falan mı başladı?
3 gündür konu konu üstüne

Whatsapp challenge

Neden her şeyi merak edersiniz ki? Gayet de normal bir şey yazmış. Sinekten yağ çıkarmaya uğraşmayın..

Bro nedir yaaa kadının yerinde olsam höst filan yazardım heralde

Bro lafında ne var ki? Siz ne anladınız?
Lafla ilgili degil, mesafesizlik sorun yaratiyor. Kendi is yerimde de sahit oldugum bazi durumlar oldu. Erkekler boyle kanka muhabbetine girince nerede durmalari gerektigini unutup karsi tarafi zor durumda birakabiliyorlar.

Bro erkek kardeşlere denir
Ne güzel sınır koymuş eşiniz işte

İş yerimden biriyle üzerinde çalıştığımız proje var
Dolayısıyla mailleşiyoruz sık sık

Bana arada "sister" dedi mesela
Burada hani böyle konuşuyoruz arkadaşız ama sana hallenmiyorum demek istedi
Ben de hallendiğini düşünmemiştim ama kendince sınır çizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…