Niye jaleyi nihat usta diye kaydetmek gibi bisey olamaz mi :))Bro demesınemı takıldınız... Kotu bısey olsaydı merak etmeyın bro demezdı
Bi furya baslıyor bi kişi tarafından sonra devamı geliyorOyh iki gündür konular, whtspp kurcalama her şeyden nem kapma ve mana çıkarılma şeklinde, içim şişti.
Hayatı ne zor yaşıyorsunuz, hayret ediyorum bazen.
Çok kolay bu konuya cevap yazmazsanız hayret etmenize gerek kalmaz:)))Oyh iki gündür konular, whtspp kurcalama her şeyden nem kapma ve mana çıkarılma şeklinde, içim şişti.
Oyh iki gündür konular, whtspp kurcalama her şeyden nem kapma ve mana çıkarılma şeklinde, içim şişti.
Çok kolay bu konuya cevap yazmazsanız hayret etmenize gerek kalmaz:)))
Oldu bence sista:)))Oldu mu bu tepki bro?
Bi furya baslıyor bi kişi tarafından sonra devamı geliyor
Sanırım konular günlük belirleniyor bugun whatsapp günü yarın görümce bi sonraki gün kv haftaya elti falan :)
Buradaki konuları okudukça birbirlerine özenip eşin telefonuna bir whatsapp çıkarması yapıyorlar galiba.
Benim esim yapsa rahatsiz olurum. Ben de bana kimsenin bu sekilde hitap etmesini istemem. Bana gore gereksiz bu muhabbetler is yerinde.
Oldu bence sista:)))
Bro lafında ne var ki? Siz ne anladınız?
Lafla ilgili degil, mesafesizlik sorun yaratiyor. Kendi is yerimde de sahit oldugum bazi durumlar oldu. Erkekler boyle kanka muhabbetine girince nerede durmalari gerektigini unutup karsi tarafi zor durumda birakabiliyorlar.Bro lafında ne var ki? Siz ne anladınız?
Hanımlar karıştırmayın artık eşlerinizin whatsapplarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?