Eşimin whatsapp konuşması

Kimse kendisine yapılmasını istemediği birşeyi başkasına yapmamalı. Ama böyle rahat insanlar kendi eşlerine de yapıldığında rahatsız olmaz sanıyorum
Evet dediğim gibi empati kurdum, beni rahatsız ettiği için konuşma üslupları, buraya da sormak istedim açıkçası. Aynısını ben yazmış olsaydım, sanırım eşim problem etmezdi

Evet sizin siniriniz cok dar, ben oyle dusunmuyorum.

Yine de tabi ki sizin sinirinizi esinizin korumasi gerekir.

Evet sizin siniriniz cok dar, ben oyle dusunmuyorum.

Yine de tabi ki sizin sinirinizi esinizin korumasi gerekir.
Muhtemelen benim sınırımın darlığından kaynaklı dediğiniz gibi. Bilir de lakayt konuşmaları sevmediğimi. Ama hiç bişeyimi önemsemediği gibi bu konuyu da önemsememiştir:)))

Yaw :) bence bişey yok

Muhtemelen benim sınırımın darlığından kaynaklı dediğiniz gibi. Bilir de lakayt konuşmaları sevmediğimi. Ama hiç bişeyimi önemsemediği gibi bu konuyu da önemsememiştir:)))

belki hislerinizi anlatsaniz,
hani suclamadan ama ben boyle hissediyorum,
senden de esim olarak biraz daha dikkatli olmani bekliyorum deseniz, o da sizi daha cok anlayacaktir.
Hemen bir degisim gormeseniz bile, duygularinizi paylastikca azalacaktir aranizdaki bu fark, zamanla bu sekilde insanlar birbirine benziyor malum.

Daha önce çok defa söyledim güzelce, ama hep kötü niyetli olduğumu söyledi bana ben de bıraktım kendi haline. Söyleme teşebbüsünde bile bulunamıyorum bu tarz şeyleri inanın, çünkü direk sinirlenip kızıyor.

uzuldum gercekten,
yani basta yazdigim gibi, benim icin cok normal bir konusma bu, esim yapabilir, ben de yapabilirim, ikimiz de herhangi bir rahatsizlik duymayiz.
Ama siz rahatsizsaniz, esinizin sizi dikkate almasi sart, yoksa iliskiniz kopmaya baslar.
Ya sizi rahatlatmali bir sekilde ya da kendini degistirmeli.

o zaman siz once iletisim probleminize yogunlasin, bu konudan ziyade,
siz duygularinizi paylastiginizda illa tepki vermesine gerek yok, dinlesin sadece, ama kizmak vs hic dogru degil,
insan zaten duygularini kontrol edebilse eder.

Yani neden çalıştığı yerdeki biriyle samimi ki bu kadar eşiniz ben onu anlayamadım asıl? Bu erkekler kime ne mesafe ayarlayacaklarını bilmiyorlar sanırım. Ne kadar kötü bir durum. Ben rahatsız olurdum. Sizi bilemeyeceğim

Ağzımı bile açamıyorum inanın o derece, iletişim problemimiz var zaten bazen anlayamıyor beni, ben de belki kıskandım bilemiyorum çünkü benimle dalga geçerek konuşur genel anlamda yada sinir ederek, çok seviyomuş beni kızdırmayı öyle der:)) bilemiyorum doğru mu. Şey diye düşündüm bana göstermediği samimiyeti elin kadınına gösteriyo gibi.. Ama iletişimimizde büyük sıkıntı var. Çünkü denediğim her yolda karşıma büyük tepkileri çıktı. Bu yüzden kendimi üzmemek adına akışına bıraktım ben de.

Ben de rahatsız oldum evet o yüzden burda size danışmak istedim. Hani ne gerek var samimiyete, samimi konuşmaya, isimle söyleyince yada sadece tamamdır deyince olmuyor mu acaba. Whatsapp ta böyleyse yüz yüze nasıllar diye içten içe daha da bi rahatsız oldum açıkçası. Uzun zamandır ben de işyerindeki erkek iş arkadaşlarımla beraber çalışıyorum ama mesafemi aştırmadım kimseye

bro brother kelimesinin kısası bro diyorsa rahat ol aşkım canım yavrum bebeğim falan varsa boşa

Yanlış anlaşılacak bir şey yok.O şekilde rahat konustugunu hissetmiştir o şekilde demiştir.Çok da takılmayın derim.Eğer böyle düşünürsek her seyin altında baska bir sey ararız

Bence eşinizin telefonunu karıştırmanız yanlış, eşinizle kadının konuşmaları arkadaşça ama bi o kadar gereksiz. Mesafeli olmakta fayda var

Eşiniz gereksiz samimi davranmış. Kadın gayet normal bir mesaj atmış. Sorun eşinizde ...

Erkekler böyle işte. Siz iş yerinden biriyle aynı muhabbeti yapsanız adama da krallll deseniz kesin rahatsız olurdu. Ama kendisi yapınca ve siz tepki gösterince mesafeni koru rahatsız oluyorum diyince nedense hemen kötü niyetli oluyorsunuz.

Eşiniz gereksiz samimi davranmış. Kadın gayet normal bir mesaj atmış. Sorun eşinizde ...
Ben kadında da sıkıntı görüyorum açıkçası ilk konuşmayı başlatan o, grupları var gruptan yazmak yerine özelden yazması tuhaf, grupta konuşulabilir, bide organizasyonun içinde bir erkek arkadaşları daha var, onu da eşim arıyor telden benim yanımda aradığı için biliyorum.

Bilmiyorum erkek milleti işte, ilgi varsa belki hoşuna bile gidiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…