- 23 Ağustos 2012
- 51.881
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.689
- 898
Ben olsam mesafeli olmasını isterdim eşimden o bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranırım yani ben yapsam öyle benimki kabullenmez bende sınırımı çizerim.ortada birşey olmasa bile önlemimi alırımMerhaba iyi geceler herkese.
Eşimin iş yerinden bayan bi iş arkadaşıyla konuşmasına denk geldim.
Pazartesi (bu sabah)ofiste kahvaltı olacakmış, sıra eşimdeymiş, bayan arkadaşı whatsapp tan yazıyor işte sıra sizde unutmayın vs gibisinden, eşim de cevaben, tamamdır bro (gözlüklü emoji var burda) ayarlarız yazmış. Sizce yanlış anlaşılacak bir durum var mı ? Ben de çok erkekli bi ofiste çalışıyorum ama kimse bana bro demez, demedi de garip geldi..Farklı bakış açılarını merak ediyorum.
kardesim gibi bise demistr ama rahatsiz olduysan bir uyari cekebilirsin. ben erkek. bayan arkadsligini pek onaylamiyorm esiminde var arkadslari. yillardirrda var. cok samimi olmasini istememMerhaba iyi geceler herkese.
Pazartesi (bu sabah)ofiste kahvaltı olacakmış, sıra eşimdeymiş, bayan arkadaşı whatsapp tan yazıyor işte sıra sizde unutmayın vs gibisinden, eşim de cevaben, tamamdır bro (gözlüklü emoji var burda) ayarlarız yazmış. Sizce yanlış anlaşılacak bir durum var mı ? Ben de çok erkekli bi ofiste çalışıyorum ama kimse bana bro demez, demedi de garip geldi..Farklı bakış açılarını merak ediyorum.
Çok fazla abartmıyor musunuz ne var bu konuşmada? Hatta eşiniz gayet kardeşvari bir tarzda yazmışMerhaba iyi geceler herkese.
Geçen eşime bayisinden bir kızMerhaba iyi geceler herkese.
Adam bro demiş. Bacım bile dememiş. Direk erkek gibi görmüş kadıncağızı daha ne olsunMerhaba iyi geceler herkese.
Geçen eşime bayisinden bir kız
Akşam metro yolcusu olabilir miyim :) yazmıs
Eşim de geçerken uğrar alırım yazmıs
Elimde şirket aracı var
İkisi farklı sirkette
Eşim arada kızı metroya birakıyormus
Bazen erkekleri de
Baya sinirlendim ne var bunda hava soguk hem sevap dedi:)
O anda kızdım ama sonra eski işterim geldi aklıma
Beni de evli arkadaşlarım servis beklemeyin diye eve bırakırdı
Samimilerse kızacak birşey yok
Eşimin işyeri whatsap grubu var
Firma sahipleri kurmus
Çalışan kızlar 8 Mart’ta eğlenceye gitmıs
Dans ettikleri videoları whatsap grubuna atıyorlar
Hepsinde kısacık etekler
Süslenmısler
Gruptan cıkma durumu asla olamaz
Ben ne yapayım sinir olıyorum
Kızlar bazen iş için bir yerlere gidiyorlar
Selfi çekip gruptan atıyorlar
Grupta dolu evli barklı adam var
Sinir oluyorum eşim sürekli telinden milletin resmin siliyor
Çok sinir oluyorum ama eşime belli etmıyorum
Öyleler evetBazı insanlar nasıl bu kadar rahat olabiliyor şaşıyorum. Yani ben işyeri grubunda iş harici bir şey yazamıyorum çekiniyorum. İlla bişeyi millete gösterme derdindeyseniz whatsapp durum diye birşey var görmek isteyenler girip görebilirler yani video atmak nedir ben anlayamıyorum
O da ona kralllll yazmış bence bi samimiyet var o rahatsız etti beni de, belki de benim yapıma ters diye bana irite edici geldi...Bro kardeş demek bunda yanlış anlayacak birşey yok bence.Ama bana eğer çok samimi değilsek söylenmesini istemezdim açıkçası.Sizin rahatsız olmanıza gerek yok söylediği bayan rahatsız olmuyorsa
Bı samimiyet var demek ki ama bence siz tepki vermeyin şuan için eğer devam ederse rahatsız olduğunuzu eşinize söylersiniz.O da ona kralllll yazmış bence bi samimiyet var o rahatsız etti beni de, belki de benim yapıma ters diye bana irite edici geldi...
Öyleler evet
Benim de işim hep erkeklerle
15 senedir çalışıyorum
Bizde işle ilgili ürün fotoları çok atılır whatsapta
Birşey sormak adına
Saat 6 yi geçerse asla atmam
Yazışırlar de dikkat ederim
Eşleri görür yanlış anlar tatları kaçar diye
Ama artık herkes çok rahat :)
Haklı olduğunuz noktalar var, benim de bazen işyerindeki erkek iş arkadaşlarım sizin de bahsettiğiniz gibi konularda yardımcı olmaya çalışmıştır, hepsini eşim bilir, tanır ve ben herşeyi anlatırım eşime. Ama hiçbiri de bu zamana kadar bana bro demedi ben de kimseye kral demedim:))) Anlatabildim mi o sınırı bilmiyorum. Sonuçta bi sınırı olmalı, evli bi adamın, bana göre lakaytça.ya ic karartmaya gerek var mi,
tamam mesafe her yerde sarttir da, gunde 8 saat birlikte calistigin insanla da dun tanismis gibi davranmanin alemi var mi?
Hem komsu komsunun kulune muhtactir bilirsiniz, is arkadasligi da boyledir,
gecen oglum hastalanmis aradilar okuldan, aracim da yok toplu tasima ile gidip alacagim, hemen ofisten bir arkadas goturdu sagolsun, hatta beklemeyi vs teklif etti de gerek yok dedim.
Yine baska zaman paraya sikistik, yuzumuzden belli, aileler yok yakinda zaten, esimin patronu zorla borc verdi bize.
birazcik iyi niyetten, kibarliktan, samimiyetten olmezsiniz arkadaslar,
aksine dostlar kazanirsiniz, sosyallesirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?