Eşimin whatsapp konuşması

Ben olsam mesafeli olmasını isterdim eşimden o bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranırım yani ben yapsam öyle benimki kabullenmez bende sınırımı çizerim.ortada birşey olmasa bile önlemimi alırım

kardesim gibi bise demistr ama rahatsiz olduysan bir uyari cekebilirsin. ben erkek. bayan arkadsligini pek onaylamiyorm esiminde var arkadslari. yillardirrda var. cok samimi olmasini istemem

Çok fazla abartmıyor musunuz ne var bu konuşmada? Hatta eşiniz gayet kardeşvari bir tarzda yazmış

Geçen eşime bayisinden bir kız
Akşam metro yolcusu olabilir miyim :) yazmıs
Eşim de geçerken uğrar alırım yazmıs
Elimde şirket aracı var
İkisi farklı sirkette
Eşim arada kızı metroya birakıyormus
Bazen erkekleri de
Baya sinirlendim ne var bunda hava soguk hem sevap dedi:)
O anda kızdım ama sonra eski işterim geldi aklıma
Beni de evli arkadaşlarım servis beklemeyin diye eve bırakırdı
Samimilerse kızacak birşey yok

Eşimin işyeri whatsap grubu var
Firma sahipleri kurmus
Çalışan kızlar 8 Mart’ta eğlenceye gitmıs
Dans ettikleri videoları whatsap grubuna atıyorlar
Hepsinde kısacık etekler
Süslenmısler
Gruptan cıkma durumu asla olamaz
Ben ne yapayım sinir olıyorum
Kızlar bazen iş için bir yerlere gidiyorlar
Selfi çekip gruptan atıyorlar
Grupta dolu evli barklı adam var
Sinir oluyorum eşim sürekli telinden milletin resmin siliyor
Çok sinir oluyorum ama eşime belli etmıyorum

Kadın buraya üye bence. İş arkadaşlarıyla ilgili konuları hatırlayıp "Resmi konuşayım da adamın eşi kıskançsa başına iş açmayayım" demiştir :)
Hep resmi konuşuyor olsalar eşiniz "bro" demezdi.
Ha yine de kıskanacak bir durum yok. Adam kendince sınır çizmiş.

Adam bro demiş. Bacım bile dememiş. Direk erkek gibi görmüş kadıncağızı daha ne olsun

Bazı insanlar nasıl bu kadar rahat olabiliyor şaşıyorum. Yani ben işyeri grubunda iş harici bir şey yazamıyorum çekiniyorum. İlla bişeyi millete gösterme derdindeyseniz whatsapp durum diye birşey var görmek isteyenler girip görebilirler yani video atmak nedir ben anlayamıyorum

Bu arada kız da eşime cevap olarak 'kralllll(kaslı emoji)' yazmış sonra da işte eksikleri konuşmuşlar gülücüklerle o kadar:))) benim eşim esprilidir baya, bide gruptan yazışmalarını tercih ederdim

Öyleler evet
Benim de işim hep erkeklerle
15 senedir çalışıyorum
Bizde işle ilgili ürün fotoları çok atılır whatsapta
Birşey sormak adına
Saat 6 yi geçerse asla atmam
Yazışırlar de dikkat ederim
Eşleri görür yanlış anlar tatları kaçar diye
Ama artık herkes çok rahat :)

Ben darlancak bi durum göremedim yahu..

Bro kardeş demek bunda yanlış anlayacak birşey yok bence.Ama bana eğer çok samimi değilsek söylenmesini istemezdim açıkçası.Sizin rahatsız olmanıza gerek yok söylediği bayan rahatsız olmuyorsa

Bro kardeş demek bunda yanlış anlayacak birşey yok bence.Ama bana eğer çok samimi değilsek söylenmesini istemezdim açıkçası.Sizin rahatsız olmanıza gerek yok söylediği bayan rahatsız olmuyorsa
O da ona kralllll yazmış bence bi samimiyet var o rahatsız etti beni de, belki de benim yapıma ters diye bana irite edici geldi...

O da ona kralllll yazmış bence bi samimiyet var o rahatsız etti beni de, belki de benim yapıma ters diye bana irite edici geldi...
Bı samimiyet var demek ki ama bence siz tepki vermeyin şuan için eğer devam ederse rahatsız olduğunuzu eşinize söylersiniz.

Kimse kendisine yapılmasını istemediği birşeyi başkasına yapmamalı. Ama böyle rahat insanlar kendi eşlerine de yapıldığında rahatsız olmaz sanıyorum

Yanlış anlaşılacak bir durum görmedim ben. Siz yazmış kadın da zaten, e bro’da yeni nesil kanka demek.. Kuruntu yapmışsınız bir problem yok bence.

ya ic karartmaya gerek var mi,
tamam mesafe her yerde sarttir da, gunde 8 saat birlikte calistigin insanla da dun tanismis gibi davranmanin alemi var mi?
Hem komsu komsunun kulune muhtactir bilirsiniz, is arkadasligi da boyledir,
gecen oglum hastalanmis aradilar okuldan, aracim da yok toplu tasima ile gidip alacagim, hemen ofisten bir arkadas goturdu sagolsun, hatta beklemeyi vs teklif etti de gerek yok dedim.
Yine baska zaman paraya sikistik, yuzumuzden belli, aileler yok yakinda zaten, esimin patronu zorla borc verdi bize.

birazcik iyi niyetten, kibarliktan, samimiyetten olmezsiniz arkadaslar,
aksine dostlar kazanirsiniz, sosyallesirsiniz.

Kanka gibi takiliyorlar galiba.
Linc yemek istemem ama evli adamin kadin kankasi mi olur ya.

Haklı olduğunuz noktalar var, benim de bazen işyerindeki erkek iş arkadaşlarım sizin de bahsettiğiniz gibi konularda yardımcı olmaya çalışmıştır, hepsini eşim bilir, tanır ve ben herşeyi anlatırım eşime. Ama hiçbiri de bu zamana kadar bana bro demedi ben de kimseye kral demedim:))) Anlatabildim mi o sınırı bilmiyorum. Sonuçta bi sınırı olmalı, evli bi adamın, bana göre lakaytça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…