- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
yani adam sana yürüyor Allah sabır versin öyle tak diye de söylenmez,ama eşinin gözünü az açabilirsin,bak rahatsız oluyorum sağımda solumda dolanmasından iş yapmaya kalkarsa oturt arkadaşını diye.Merhabalar,
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi eşimin yakın arkadaşı. Eşim evimize arkadaşlarını çağırır. Eşi olan eşiyle gelir. Olmayan tek. İyi de anlaşırız herhangi bir problemimiz olmaz. Fakat biri var ki beni rahatsız ediyor. Eşimin yanında bir şey yok ama mesela ben mutfaktayken geliyor. Masadaki tabağı falan getiriyor mutfağa yardım amaçlı. Sen bırak ben hallederim diyorum ısrarla devam ediyor. Yok ben rahat edemem işler sana kalıyor onca kişi geliyoruz diyor. Eşim diğer arkadaşlarıyla salonda oturuyor oluyor. Bu mutfakta senin gibi bir eşim olsa benim de keşke hem anlayışlısın hem hamaratsın diyor. Eşim için diyor ki çok yüz veriyorsun sen buna şımartma bunu bu kadar dediklerini yapma falan. Bunun gibi şeyler. Yani ne bileyim adamdan hiç iyi bir enerji alamıyorum ben bir rahatsızlığım var. Eşime söylesem mi durup dururken ortalığı bulandırmış olur muyum? Dersem aynen böyle mi demeliyim? Kafam karışık siz ne dersiniz?
Iceride terbiyesizce yardim etmeden oturanlar degil de yardim eden konu oluyor.
Konu sahibi de erkek halleriyle yaziyor. Erkek halleriyle ne demek? Erkekler mutfaga tabak tasiyamaz mi?
Ben evde misafir varken evin hanımının mutfakta iş yapmasını garip bulurum hep,
Bu misafirler ile sizin hiç ortak yönümüz yok mu, yani muhabbet etmez misiniz, eğer sizin de arkadaşlarınızsa siz de onlarla oturun, yok onlarla olmaktan keyif almıyorsanız gidin başka plan yapın, fazla odanız varsa orada takılın falan, onlar da kendi kendilerine hizmetlensinler.
Şu anlattığınız tablo her haliyle bana çok itici geldi açıkçası, bir de sık sık yaşadığınız bir durum sanırım ki konu açmışsınız. Siz o evin hizmetlisi misiniz hanımı mısınız anlamadım ki
Bencede esine cok yuz verip simartmissin.ne oyle gitsin kahvede toplansinlar.bide bekar erkek arkadas.yarin bigun bi b..luklar cikar sana soylim.ulan adam evli barkli gelio onla bile bisuru sıkıntı yasayanlari gorduk burda.hem evlide olsa bir ikitane olsun yada gidin disarilarda bulusun.ben hic hos bakmiorim.bide coluk cocugun icine icki masalari kuranlari bile var.aman ha diyim uzak durun bu arksdastanda sanki biseyler imaa ediyor. size hisleri var da olabilir.aile yassntinizada ozeniyor olabilir.ama cok yuz verme suna demesi manidar
takıntısız bir akdın olarak bu adamdan rahatsız oluyorsanız vardır bir kıl durum diye düşünüyorum. bence o sizinle yalnız kalmaya çabalıyormuş ya o sıralrada ters davranın, mutfaktan çık, hoşlanmıyorum filan deyin. ayağını kesin. eşinize söylemeniz hiç olmaz. eşinizin önünde sizi böyle rahatsız eden adam size iftira da atabilir. gayet rahat bir şekilde ters davranın. nolcak, küsüp gelmeyecek mi? e gelmesin zaten.
bu arada eşimin bekar arkadaşlarını ben eşimden çok davet ederim evime. acayip eğleniriz hep birlikte, sabahlarız, muhabbet ederiz. hiç öyle marjinal de değiliz. kafalar temiz olduktan sonra aklıma gelmez. kardeşlerim onlar benim. bu kadar da şey etmemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?