Eşimin yakın arkadaşı

Tabağını yıkamaya gelmeleri kısmına kadar normal de, senin gibi esim olsa kısmı çok tuhaf. Gerçi benim başıma da gelmişti. Sana benzeyen kuzenin var mi diye sormuştu esimin bekar bi arkadaşı. Güldum geçtim :)
 
Bir de evde bekar istememe, bekarla görüşülmeme muhabbeti nedir yahu. Aynı anda evlenmedi diye arkadaşlık mi bitirilir?
Bu saçma düşünceler acaba Türk milleti hariç başka kadınlarda da var mıdır?
 
Herseyi anladimda eve bekar sokmamak nedir ya? Bu nasıl kafa? Yapcak adamı evlilik bağlar mı? Evli çift olarak görüsen ve eşlerini birbirleriyle aldatan insanlar var diger kadin ve adamin burnunun dibinde olmasina ragmen ruhları duymuyor.

Evlilerin masum oluyor sanki imza atinca. Eşimin arkadaslari evli degil ve evimdede ağırladım. Ama eşimin az ve öz arkadaslari vardir herkesi eve sokmaz. Tabi bir yanlislari olsa canimin sıkıldıgını soylemem yeterli olur.
 
Esinle konusmalisin kirmadan, buyumeden ilerde daha kotu olur gercekten ilgisi varsa. Esine bekar arkadaslarini cagirmamasini, rahatsiz oldugunu guzelce soyle. Ben oyle yapmistim canim.
 
Açıkca söyleyin, sizin bir suçunuz yok ki endişe ediyorsunuz.Nasıl bir arkadaşı oldugunu bilmek eşininde hakkı, böylece temelli kurtulursunuz.
 
Biz eşimle daha sevgiliyken dershanede bir arkadaşım vardı. Sürekli eşimi kendi sevgilisiyle kiyaslardi. Eşim geldiğinde devamlı konuşmaya çalışıp resmen bi havalara girerdi. Benimle yalnız kaldığında da işte sen çok şanslısın, sevgilin çok yakışıklı işte akıllı ama sporcu işte dikkat et seni aldatabilir derdi. Kafama türlü türlü şüphe sokardı. Sonrasında Anladım ki bizim yavru ceylan benim sevgilime yaziliyormus ciddi ciddi hissetmiş ama konduramamistim. Dolaylı yollardan da olsa çok net anladım ve kızı çok sert birsekilde uyarıp hayatımdan çıkardım. Eşimde uzak durmaya çalışıyormus meğer ben algilayamamisim. Oyüzden sizdede böyle negatif bir his söz konusuysa ona sert bir şekilde birdaha mutfağa geldiğinde uyarın ve uzaklaştırın derim.
 
bakın yanlış anlamayın ama
arada ki muhabbet şakalaşmada önemli burada

eşine yüz verme
mesela bunu arkadaşıma eşinin yanında erkek arkadaşı sevgilisi de vardı söyledi, çok yüz verme bu adama önünü zor alırsın diye
yardımcı olması
yardımcı olmaya çalışması da normal geldi bana

tabi bunları yaparken ki hal ve hareketleri de önemli ama bana göre bunlar direkt asılma belirtisi değil bilmiyorum belki de evli arkadaşlarım ve eşleriyle bekar arkadaşları falan toplu görüşmelerimiz olduğu için mi nedir bilmiyorum ama bana bu kadar ise basit geldi
ama telefon ile falan arıyorsa mesaj atıyorsa o başka
 
aman bekarları evinize sokmayın aman!!!..

konu sahibi işin özü ben asılma falan görmedim, şakalaşmış gibi görünüyor olaya buradan bakınca.. o da gerizekalı değil herhalde bilmem kaç senelik arkadaşlığını gözden çıkartsın..
 
Bencede esine cok yuz verip simartmissin.ne oyle gitsin kahvede toplansinlar.bide bekar erkek arkadas.yarin bigun bi b..luklar cikar sana soylim.ulan adam evli barkli gelio onla bile bisuru sıkıntı yasayanlari gorduk burda.hem evlide olsa bir ikitane olsun yada gidin disarilarda bulusun.ben hic hos bakmiorim.bide coluk cocugun icine icki masalari kuranlari bile var.aman ha diyim uzak durun bu arksdastanda sanki biseyler imaa ediyor. size hisleri var da olabilir.aile yassntinizada ozeniyor olabilir.ama cok yuz verme suna demesi manidar
 
takıntısız bir akdın olarak bu adamdan rahatsız oluyorsanız vardır bir kıl durum diye düşünüyorum. bence o sizinle yalnız kalmaya çabalıyormuş ya o sıralrada ters davranın, mutfaktan çık, hoşlanmıyorum filan deyin. ayağını kesin. eşinize söylemeniz hiç olmaz. eşinizin önünde sizi böyle rahatsız eden adam size iftira da atabilir. gayet rahat bir şekilde ters davranın. nolcak, küsüp gelmeyecek mi? e gelmesin zaten.

bu arada eşimin bekar arkadaşlarını ben eşimden çok davet ederim evime. acayip eğleniriz hep birlikte, sabahlarız, muhabbet ederiz. hiç öyle marjinal de değiliz. kafalar temiz olduktan sonra aklıma gelmez. kardeşlerim onlar benim. bu kadar da şey etmemek lazım.
 
Iceride terbiyesizce yardim etmeden oturanlar degil de yardim eden konu oluyor.

Konu sahibi de erkek halleriyle yaziyor. Erkek halleriyle ne demek? Erkekler mutfaga tabak tasiyamaz mi?
 
Ben evde misafir varken evin hanımının mutfakta iş yapmasını garip bulurum hep,

Bu misafirler ile sizin hiç ortak yönümüz yok mu, yani muhabbet etmez misiniz, eğer sizin de arkadaşlarınızsa siz de onlarla oturun, yok onlarla olmaktan keyif almıyorsanız gidin başka plan yapın, fazla odanız varsa orada takılın falan, onlar da kendi kendilerine hizmetlensinler.
Şu anlattığınız tablo her haliyle bana çok itici geldi açıkçası, bir de sık sık yaşadığınız bir durum sanırım ki konu açmışsınız. Siz o evin hizmetlisi misiniz hanımı mısınız anlamadım ki
 
yani adam sana yürüyor Allah sabır versin öyle tak diye de söylenmez,ama eşinin gözünü az açabilirsin,bak rahatsız oluyorum sağımda solumda dolanmasından iş yapmaya kalkarsa oturt arkadaşını diye.
 
Iceride terbiyesizce yardim etmeden oturanlar degil de yardim eden konu oluyor.

Konu sahibi de erkek halleriyle yaziyor. Erkek halleriyle ne demek? Erkekler mutfaga tabak tasiyamaz mi?

erkek halleriyle derken ben kendi rahatsızlığımdan bahsettim aslında orda. olay erkek iş yapmaz değil yani ki benim eşim benden güzel iş yapar. ben erkeklerin girmesinden rahatsız oluyorum dedim sen yokken. olay iş değil.
 

sorun işler değil. ben hizmet ediyorum yeniyor içiyor eğleniliyor sonra gidiyorlar. böyle bir ortam hayal etmişssiniz ama değil. biz beraber yapıyoruz muhabbet de ediyoruz. bazıları zaten ortak arkadaşımız. Beraber eğleniyoruz. Benim işim olduğunda ya da gelenler sarmadığında ben zaten başka odada takılıyorum. Eşim bir şey yapamazsa benden yardım almak için çağırıyor o kadar. benim şikayetim evlisinden bekarından eve gelmelerinden de değil. sadece ve sadece bu adamdan hoşlanmıyorum. diğerleriyle bir problemim yok.
 
Sorun eşinde ! evli olmayan birinin ne işi var evinizde ?
İnsan tedirgin olur ya ..
Eşinizle konuşup eşi olmayanı bu eve getirme diyin
 


Dışarı çıkmamaları bu kadar sık eve gelmeleri benim yüzümden. Haftada bir veya iki bize gelirler. İçki kullanmıyorlar allahtan öyle bir ortam yok. Tatlı yanına çay bazen de yemek gün gibi muhabbet sohbet havası. İş konuştular mı ya da maç varken falan zaten ben farklı odada oluyorum. Ya da kendi işlerim oluyor. Aslına bakarsanız bu adam beni rahatsız etmese benim durumdan bir şikayetim de yoktu.
 
Esinle açık açık konuş bekar arkadaşlarının eve gelmesini istemiyorum rahatsız oluyorum de buna benzer bir durum ben yaşadım evliligimizin 6. günü arkadaşlarını getirmeye başladı haftanın iki üç günü bizde ya kahvaltıda ya akşam yemeğinde istemiyorum dedigimde yabancilarmi taniyosun diyordu sanki göbek bağımiz beraber kesilmiş sonra ne oldu içlerinden bir tanesi rabbim o kişiye yuva kurmayı nasip etmesin eşimi bana karşı doldurmalar kayra sana yakışmıyor senin dengin degil demeler eşime internetten kız ayarlamalar ve sonunda aldatildim esim tarafında bu şahıs evliligimi bitirme noktasına getirdi amacı neydi bilemedim benim yüzüme gülüyor arkamdan iş çeviriyor bakışları hep beni rahatsız ederdi zaten çok şükür dualarim kabul oldu ve tayini çıkıp gitti kurtuldum kısacası sesiz kalirsan evliliğin zarar görebilir
 


ben de sizinle aynı fikirdeyim. Lakin bu adam hoşuma gitmiyor işte. Hayır ortada net bir şey de yok. Söylesem sen abartıyorsun da denilebilir. Üste de çıkabilir yok benim aklıma öyle bir şey gelmedi neler de düşünmüş konumuna da düşebilirim. Bu durum tedirgin ediyor beni.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…