- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Merhabalar,
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi eşimin yakın arkadaşı. Eşim evimize arkadaşlarını çağırır. Eşi olan eşiyle gelir. Olmayan tek. İyi de anlaşırız herhangi bir problemimiz olmaz. Fakat biri var ki beni rahatsız ediyor. Eşimin yanında bir şey yok ama mesela ben mutfaktayken geliyor. Masadaki tabağı falan getiriyor mutfağa yardım amaçlı. Sen bırak ben hallederim diyorum ısrarla devam ediyor. Yok ben rahat edemem işler sana kalıyor onca kişi geliyoruz diyor. Eşim diğer arkadaşlarıyla salonda oturuyor oluyor. Bu mutfakta senin gibi bir eşim olsa benim de keşke hem anlayışlısın hem hamaratsın diyor. Eşim için diyor ki çok yüz veriyorsun sen buna şımartma bunu bu kadar dediklerini yapma falan. Bunun gibi şeyler. Yani ne bileyim adamdan hiç iyi bir enerji alamıyorum ben bir rahatsızlığım var. Eşime söylesem mi durup dururken ortalığı bulandırmış olur muyum? Dersem aynen böyle mi demeliyim? Kafam karışık siz ne dersiniz?
Siz ciddi misiniz ironi mi yaptınız?Sorun eşinde ! evli olmayan birinin ne işi var evinizde ?
İnsan tedirgin olur ya ..
Eşinizle konuşup eşi olmayanı bu eve getirme diyin
İyi de bu insan niye size geliyor ki herkes eşleriyle gelirken. Sıkılmıyor mu? hem tabağıyla gelmesini engellemek için tabağını bitirmesini bekleyin ve siz alın tabağını mutfağa götürün. Ayrıca çok mu sık geliyor öyle. Eşine diyemezsin sorun olabilir ama uslubunca diyebilirsin.
sorun işler değil. ben hizmet ediyorum yeniyor içiyor eğleniliyor sonra gidiyorlar. böyle bir ortam hayal etmişssiniz ama değil. biz beraber yapıyoruz muhabbet de ediyoruz. bazıları zaten ortak arkadaşımız. Beraber eğleniyoruz. Benim işim olduğunda ya da gelenler sarmadığında ben zaten başka odada takılıyorum. Eşim bir şey yapamazsa benden yardım almak için çağırıyor o kadar. benim şikayetim evlisinden bekarından eve gelmelerinden de değil. sadece ve sadece bu adamdan hoşlanmıyorum. diğerleriyle bir problemim yok.
Siz ciddi misiniz ironi mi yaptınız?[/QUOTE
Evet ciddiyim ne işi var evimde bekar bir erkeğin !eşim çok isterse bekar arkadaşı ile disarda bulusur .ne munasebet buda benim fikrim net....
Esinle açık açık konuş bekar arkadaşlarının eve gelmesini istemiyorum rahatsız oluyorum de buna benzer bir durum ben yaşadım evliligimizin 6. günü arkadaşlarını getirmeye başladı haftanın iki üç günü bizde ya kahvaltıda ya akşam yemeğinde istemiyorum dedigimde yabancilarmi taniyosun diyordu sanki göbek bağımiz beraber kesilmiş sonra ne oldu içlerinden bir tanesi rabbim o kişiye yuva kurmayı nasip etmesin eşimi bana karşı doldurmalar kayra sana yakışmıyor senin dengin degil demeler eşime internetten kız ayarlamalar ve sonunda aldatildim esim tarafında bu şahıs evliligimi bitirme noktasına getirdi amacı neydi bilemedim benim yüzüme gülüyor arkamdan iş çeviriyor bakışları hep beni rahatsız ederdi zaten çok şükür dualarim kabul oldu ve tayini çıkıp gitti kurtuldum kısacası sesiz kalirsan evliliğin zarar görebilir
Burada ki kadınlara kalsa bekarerkekleröcüdür hastagi açarlar.
Valla pes.
Bu zihniyette insanlarda ben art niyet ararım.
Kadın olsun erkek olsun. Bekarlara her model için de yavşak yaftası yapmak nedir yav.
S sweetywitch91
İnşallah sıkıntı çıkmaz :)
İyi demissiniz. Eşiniz art niyet aramadigina göre arkadaşına güveniyor. İlla açık açık soylemeniz gerekmiş.
Umarım çocuk asılmamıştır da boşboğazlık etmiştir sadece :)
Gelişme olursa yazın buraya.
En azından esiniz öğrenmis ilerde bir sey cıkcak olsa haberi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?