Eşimin yakın arkadaşı

eşine anlaat bi tuhaf mı bu adam acaba diye öyle sanki adam asılıyomuş gibi değilde kadın gibi davranıyor psikolojik sorunları mı var diye kıvırtarak anlat eşine o da rahatsız olsun ne demek senin arkandan mutfağa gelmesi.... tavaynan kafasına kafasına aayyy neyse sen bana uyma :))

Bugün aradı. Gelsinler mi dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Büyük ihtimal gelirler. Sıcağı sıcağına söylücm bu akşam rahatsız olduğumu. Bakalım ne diyecek. Hiç değilse kulağına çalmış olurum. Niye bahsetmedin demesin.

Bekar arkadaştan neden rahatsızlık duyuluyor anlamadım gerçekten, adamın içi kötü olduktan sonra evli de olsa yapar yapacağını...Evli erkek çok masum olsaydı burada bir dolu kadın aldatıldım diye konu açmazdı...Kadın yada erkek fark etmez bekar diye dışlanmasını doğru bulmuyorum...

Ben olsam direk eşime söylerdim. Kıvırmanın anlamı yok, arkadaşın bana böyle konuşuyor, ben hoşlanmıyorum diye.

canım bence eşine direk şu kişiden şöyle düşünüyorum dersen erkek milleti bu konduramaz ters teper.

ben olsaydım senin yerinde eşime bekar olanlarla belli zamanlarda (tabi makul zamanlarda) dışarda takılmalarını, evli olanlarla evde takılmanın daha uygun olacağını söyler bunu da kabul ettirirdim.

İyi de bu insan niye size geliyor ki herkes eşleriyle gelirken. Sıkılmıyor mu? hem tabağıyla gelmesini engellemek için tabağını bitirmesini bekleyin ve siz alın tabağını mutfağa götürün. Ayrıca çok mu sık geliyor öyle. Eşine diyemezsin sorun olabilir ama uslubunca diyebilirsin.

bekarlar çoğunlukta. Bu adam da eşimin en yakın arkadaşlarından birisi. Bir hafta gelmezse öteki hafta kesin gelir. Demeyi düşünüyorum eşime ama nasıl diyebilirim cümleleri kuruyorum kafamda. Birazdan gelecek eve.

Bu durumda ben eşime söylerdim özellikle bu arkadaşından rahatsız olduğumu, kendisinin de izleyip görüş bildirmesini rica ederdim. Zaten eşiniz sakin yapılı biriymiş, olayın hassasiyetine uygun davranacaktır

Eşiniz siz mutfakta yalnızken o arkadaşın gelip sizinle konuşmasını fark etmiyor ya da fark edip ses etmiyorsa muhtemelen "sen yanlış anlamissindir" diyecektir size. Boşuna yormayin kendinizi. Ayrıca eşleri gelmiyor ve siz tek başınıza paşalara hizmet ediyorsunuz. Dışarıya çıkıp yesinler yemeklerini. Ben mi çok tembelim siz mi çok uysalsiniz bilemedim.

eve erkek arkadaşlarını özellikle bekarları getirip size de hizmet ettirmesi başlı başına saçmalık zaten. sizin en başından bu duruma izin vermemeniz gerekirdi. kimse babamızın oğlu değil. eger birlikte zaman gecirmekse amaç bayanlar evde otursun erkeklerde dışarı da zaman gecirsin bence. durumu eşinize daha yumuşak bicimde anlatırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.

Esiniz sizi aldatmis. Siz adamla muhtesem yuvaniza devam etmissiniz.

Alakasiz ve bekar yani aldatmayan adam icin ise yuva kuramasin diyorsunuz.

Pes ki ne pes.

Eşinize direkt arkadaşın bana asılıyor demeyin. Dilerseniz eşinizden önce o kişiye rahatsız olduğunu belirtin. Belki utanır da ayağını denk alır

Eşimle konuştum. X den rahatsız oluyorum dedim. Tuhaf tuhaf konuşuyor deli midir nedir dedim. Ne diyor dedi. Dedim yok yüz verme yok sen bu adamda ne buldun yok cok hamaratsın yok bilmem ne diyor dedim. Takılıyordur o dedi. Diğerleri de takılıyor ama ben rahatsız olmuyorum dedim. Durup durup övmesin istemiyorum dedim. (Farketsene adam farket dedim alttan alttan) aman da sadece kocası mı iltifat etsin istermiş aman da rahatsız mı olmuş şeklinde sevgi moduna geçti ben de fırsattan istifade dedim evet yani laflarının nereye gittiğini bilmeden konuşuyor yok benim de senin gibi bir eşim olsaydı keşke falan filan dedim. Biraz ciddileşti o ne demekmiş cidden dedi. Ne zaman söylüyor bunları dedi. Genelde mutfağa gelip diyor. Ben resim yaparken geliyor öyle muhabbet oluyor saçma sapan hoşlanmıyorum ben dedim. Tamam ben ilgilenicem bu konuyla dedi. Başka da bir şey demedi. Bakalım nasıl ilgilenecek..:/:)

Bizde gittigi yerde erkek wc ye bile kalkmıyor genelde ne rahatlık geliyor mutfaga kadar. Bence esinize bu durumu uygun bir dille söyleyin mesafe koyun o aileyle.

Burada ki kadınlara kalsa bekarerkekleröcüdür hastagi açarlar.

Valla pes.

Bu zihniyette insanlarda ben art niyet ararım.
Kadın olsun erkek olsun. Bekarlara her model için de yavşak yaftası yapmak nedir yav.

S sweetywitch91
İnşallah sıkıntı çıkmaz :)
İyi demissiniz. Eşiniz art niyet aramadigina göre arkadaşına güveniyor. İlla açık açık soylemeniz gerekmiş.

Umarım çocuk asılmamıştır da boşboğazlık etmiştir sadece :)

Gelişme olursa yazın buraya.

Üstümden büyük bir yük kalktı. Söyledim içim rahat etti çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…