3 yıllık evliyiz, eşimin annesinin 1.5 sene önce ayağı kırıldı ben 2 ay boyunca hem ona hemde kayinbabam bizde kaldı yemeğinden meyvesine kadar herseylerini yaptım, her gittiğimizde evinin temizliğini yaparım ve bunlar olduğunda çocuğum 6 aylıktı. Şimdide benim babamın ayağı kırıldı ve ,5 katlı asansor olmayan bir binada oturuyolar hastaneye kontrollere gidip gelirken zor olmasın diye bizde kalın diye teklif ettim babamla anneme, eşim sanki kalmalarını istemiyor gibi sesini bile çıkartmadı, sonra arabayla eve giderken bunu yaptığı için çok kirildigimi söyledim , kendi annenle baban kalınca sorun yok benimkiler sana ağır geliyor dimi dedim, annem babam çalışıyor yani kalsalar bile her şekilde destekde olurlar, ayrıca benim babam çok gönlü bol biridir doğum yapınca 40 gün eşimle orada kaldık. Her Allah'ın günü et balık tavuk tatlı hiç eksik etmedi. Benim ailem anlayislidir bizim kavga etmememiz için alınmamış gibi yaparlar ama illaki kim olsa bence alınırdı. Şu an konuşmuyoruz nasıl davranmalıyım , zaten ailem zor günler geciriyo kavga edip yansıtmakta istemiyorum, ama eşimde hatasını anlasın istiyorum.
Aslinda konu açılınca ilk diyeceğim şey bundan sonra Allah korusunda ailenden birine bişey olursa ben bakmıyorum benden herhangi bir beklentin olmasın demeyi düşünüyorum.