- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Konuya yorumum yok ama size var, çok tatlisiniz.Simdi efenim,gorumcem benim yatak odamda seks oyuncaklari buluyor herhalde. Ya da poncikli tuylu kelepceler kirbaclar buluyor mesela. Sonra bir ortamda diyor ki “dark iyi bilir cocuk yapmayi”
Sonra da ben ona donup diyorum ki “sen tecrubelisin herhal”
Olmadi ki bu cumle buraya?
Allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Rahatsiz oldugunuz durumla ilgili yorum yapmayacagim, tepkiniz biraz alakasiz geldi bana. Sanirim sinirle dusunmeden verilen bir cevapdi. Ben mesela hicbir lafin altinda kalamam, hemen cevabini veririm, tepkisiz kalamam bla bla diyen insanlara bakiyorum seviye cok asagida. Oyuzden soylenen seye her insanin cevabi vardir zaten, mesele hangi seviyede cevap verdiginizdir. Sirf cevap vermek lafin altinda kalmamak adina soylenen seyler, alakasiz oluyor. Gercekten pratik zekali lafi gedigine oturtan insanlara hayranim.Merhabalar
Ben 22 yaşındayım. Benim sıkıntı su benim eşim benden 13 yaş büyük iki tane yeğeni var. Eşim biz evlenmeden önce herşeylerini kendi karşılarmış aşırı bağlıymış. Hatta bi öyle bir hal aldı ki çocuk bir şey isteyince ablası direk dayısını arattiriyir. Bir keresinde şaka ile karışık siz artık bizim çocuğumuz oldunuz baksanıza herseyiniz bizden dedim. Ablası kimse karışamaz buna dedi alaycı bir şekilde gülerek. Sürekli hafif hafif laf sokuşturmalari var ben de boş durmam. Mesela geçenlerde çok cahilce bir konu hakkında konuşuyordu ben de direk masallah tecrüben var heralde dedim. Terbiyeni takin dedi gittim direk. Ama beni eşine şikayet edemiyor çünkü eşim ablasını tanıyor ama batıyor artık gitmek istemiyor. Kayinvalidem de olayların farkında gerginliği biliyor ama sessiz kalıyor.
Mesela geçende gece gece aserdim hamilelik işte kardeşimi aradı kardeşim yemek yiyoruz dedi hayırdır seninki ne istedi yine dedi tepem atti yine. Ne yapacağım ben bununla ablası 37 yaşında koskoca kadın ama çocuk gibi
Aslında apaçık yazıyor siz deyince bir kere daha baktım. Bayan 22 yaşında eşi 35 kardeşi 37. Yanlış görmediysem.bütün sayfaları okudum.
37 yaşındaki kadının 35 yaşında nasıl çocuğu olduğuna cevap bulamadım.
çok kitap okuyan matematik öğretmeni konu sahibesi bir açıklık getirse de anlasak
Aslında apaçık yazıyor siz deyince bir kere daha baktım. Bayan 22 yaşında eşi 35 kardeşi 37. Yanlış görmediysem.
Konu hakkında pek bilgim yok ama biraz açıklar mısınız kafam karıştı benim ?:))
çok okuyan üni mezunu konu sahibesine ironi yapmıştım virgül kullanmayı bilseydi keşke diye. ne yazık ki ilk okunduğunda yeğenlerin kendisinden 13 yaş büyük olduğu anlaşılıyor.
Konu hakkında pek bilgim yok ama biraz açıklar mısınız kafam karıştı benim ?
Teşekkür ederim :)Benim sıkıntı su benim eşim benden 13 yaş büyük iki tane yeğeni var.
şurası. benim eşimden sonra virgül koyarsanız dediğim gibi anlaşılır yok 13 yaş büyükten sonra koyarsanız eşinin 13 yaş büyük olduğu anlaşılır.
kendisi derdini anlatamıyorsun kendini ifade edemiyorsun diyen üyelere çok kitap okuduğunu matematik öğretmeni olduğunu söyleyerek atarlanmış ya..
mevzu bundan ibaret.
Kendi beynine göre bir şeyler denemişsin ama işte ben herkese o cevabı değil eğitimimi eleştirenlere dedim. :)Benim sıkıntı su benim eşim benden 13 yaş büyük iki tane yeğeni var.
şurası. benim eşimden sonra virgül koyarsanız dediğim gibi anlaşılır yok 13 yaş büyükten sonra koyarsanız eşinin 13 yaş büyük olduğu anlaşılır.
kendisi derdini anlatamıyorsun kendini ifade edemiyorsun diyen üyelere çok kitap okuduğunu matematik öğretmeni olduğunu söyleyerek atarlanmış ya..
mevzu bundan ibaret.
Merhabalar
Ben 22 yaşındayım. Benim sıkıntı su benim eşim benden 13 yaş büyük iki tane yeğeni var. Eşim biz evlenmeden önce herşeylerini kendi karşılarmış aşırı bağlıymış. Hatta bi öyle bir hal aldı ki çocuk bir şey isteyince ablası direk dayısını arattiriyir. Bir keresinde şaka ile karışık siz artık bizim çocuğumuz oldunuz baksanıza herseyiniz bizden dedim. Ablası kimse karışamaz buna dedi alaycı bir şekilde gülerek. Sürekli hafif hafif laf sokuşturmalari var ben de boş durmam. Mesela geçenlerde çok cahilce bir konu hakkında konuşuyordu ben de direk masallah tecrüben var heralde dedim. Terbiyeni takin dedi gittim direk. Ama beni eşine şikayet edemiyor çünkü eşim ablasını tanıyor ama batıyor artık gitmek istemiyor. Kayinvalidem de olayların farkında gerginliği biliyor ama sessiz kalıyor.
Mesela geçende gece gece aserdim hamilelik işte kardeşimi aradı kardeşim yemek yiyoruz dedi hayırdır seninki ne istedi yine dedi tepem atti yine. Ne yapacağım ben bununla ablası 37 yaşında koskoca kadın ama çocuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?