Eşimin Yeğenleri ile olan bağları

Keşke öyle deşeydim haklisiniz bu daha iyiymiş ))))

Evet ben söylüyorum

Derdiniz ne sizin ?

Evet belki ağır bir lafti ama eşim benim ailemin maddi desteğini hiç istemiyor. E bende yeni anne olacağım istiyorum ki biraz özeneyim. Para biriktirelim filan. Haksiz miyim?

Ben çalıştığım son senenin nerdeyse tüm parasını cocuguma harcadım. Insan hevesleniyor almak istiyor, ama ben esimin ailesine yaptığı yardımları veya hediyeleri sorgulamam. Kendi paramla istediğimi aldım kenara koydum. Ha siz birikim yapmak istiyorsanız esinize söyleyin paranızdan artık piriktireceginizi. Diger ödemeler onda o zaman. Ve bunu açık söyleyim: onun yeğenlerine aldığı hediyelerden rahatsızlık duyabilirsiniz, ama bunları o çocuklara veya annelerine yansitmaniz son derece yalnis. Cocugunuza hediyeler alinsa ve bunun lafı edilse hoşunuza gider mi bi düşünün? Bunun esinizle aranizda halletmeniz lazim.

Görümcesi yatak odasında artık ne gördüyse eltisinin kızı hamile kalamıyomuş eltisine demiş ki Mavisssseco iyi bilir demiş.
İşte o gördüğü şey neyse artık ben bilmem
Hanfendi siz kendi küçük dünyanıza dönün de gerçekten anlayan ve destek olan ( alay etmeyen ) insanlar yazsın. Bakın ikizlere hamileyim ve fazla duygusalım vicdansız yapınızı başka yerde gösterin.

Bu durumda gorumcenin tecrübeli oldugu konu yemek yapmak olabilir :) :) ve devreler yanar bende

Elbette gitmez ama çocuğun kaleme bile ihtiyacı olsa direk dayindan işte denir mi.

Yine olmadi ya, daha iyi dusun bence bu sefer olacak

Hanfendi siz kendi küçük dünyanıza dönün de gerçekten anlayan ve destek olan ( alay etmeyen ) insanlar yazsın. Bakın ikizlere hamileyim ve fazla duygusalım vicdansız yapınızı başka yerde gösterin.
"Hanımefendi" siz daha kendinizi ifade edemiyorsunuz biz napalım peki ?
Yazdıklarınızı bir okuyun önce sonra insanlara ayar verin.
Şu forumda da vicdansız diyebileceğiniz en son insanlardan biriyim ayrıca teessüf ederim :/

Anlatmama fırsat vermiyorlar ki. Hemen üstüme atladılar laf sıkmalar konuşmayı öğretmeler filan.

Elbette gitmez ama çocuğun kaleme bile ihtiyacı olsa direk dayindan işte denir mi.

Bazı ailelerde böyle dinamikler oluşabiliyor. Siz kullanılmaktan bahsediyorsunuz. Esiniz ama anladığım kadarıyla olanlardan rahatsızlık duymuyor. Bana sanki biraz eşinizi cocuklardan kıskandığıniz gibi geldi. Ikizlere hamilesiniz anladığım kadarıyla (Allah sag selim kucaga almayı nasip etsin) ,sonuçta esiniz babalık duygularını onlara saklamasıni isteyebilirsiniz. Benim size tavsiyem kendi aile huzurunuz için: görümcenizle ağız dalaşına girmeyin. Kendi hamileliginize ve hazırlıklara odaklanın.. Esiniz sizi zorda birakmiyorsa hediyeleri görmezden gelin. Görümceniz kötü ise bile o hediyeleri cocuklara alıyor. Zaten kendi çocukları dünyaya gelse otomatik olarak onlara maddi ve manevi dönmek zorunda. Yinede yegenler dayidan mahrum edilmesin. Siz aslında kötü niyetli değilsiniz onu anladim. Ama hassas bir dönemdesiniz ve böyle şeyleri kafaya takarak kendinuzi strese sokmayın. Size ve bebislere yazik

Kullanılıyorsa bile bu kocanın sorunu. Buna karşı çıkacak kişi de kocan. Sen de görümcene laf sokmak yerine kocani al karşına konuş.

Çok teşekkür ederim böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Çünkü ben de üzülüyorum ve çözüm bulmaya çalışıyorum. Derdim kimse ile kavga etmek değil ama herkes düşman gibi.. teşekkür ederim :)

Siz zorlayın isterseniz zira bir noktam size batmis olacak zorlarsiniz çıkar heralde. Yardımcı olmayacaksanız gidin zehrinjzi başka yere akıtın.

Yahu kadina kendinizce cahil(!) oldugu bir konuda laf sokmussunuz o da size haddini bil demis.. yolladiginiz diyalog ile verdiginiz cevabin alakasi yok.. kocaniz da o cocuklarin dayisi, alma deseniz de alir yapacaginiz bir sey yok..

Anlatmama fırsat vermiyorlar ki. Hemen üstüme atladılar laf sıkmalar konuşmayı öğretmeler filan.
Bakın sizin derdiniz yeğenler değil. Önce bu konuda anlaşalım.
Siz görümcenizi istemiyorsunuz
Ama onlar kardeş yani siz asgari seviyede görüşürsünüz ama eşinizden böyle birşey talep edemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…