- 18 Haziran 2017
- 195
- 42
- 98
- 29
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Keşke öyle deşeydim haklisiniz bu daha iyiymiş ))))Neyine uzuluyorsunuz? Kullaniyorsa ablasi kullaniyor. Kocaman adam,istese mudahale eder,istemezse hic bir cöp almaz. İstiyor ki aliyor. Siz kendinizden pay bicin, ailenizden birilerine bir seyler alirken,verirken esiniz laf etse,siz de cocugumuz gibi oldunuz yeaaa dese mutlu olur musunuz? Ne kadar asagilayici ne kadar kucultucu bir durum ama iste 22 yasinda cocuksunuz,bunu gormemeniz normal.
Bu arada gorumce esyanizi karistirdiysa,sen tecrubelisin demek dam ustunde saksagan olmus. Orada verilmesi gereken cevap “ah ablacigim,esyami gizlice karistirma,ihtiyacin olan bir sey varsa benden isteyebilirsin” olmaliydi.
Evet ben söylüyorumBunu bana siz mı söylüyorsunuz :) Ben her konuda araştırma yapam kitaplar okuyan bir insanım. Sadece kullanılmaya tahammülüm yok. Burada konu açılınca insanlar üstüme çullandı toparlayamadı. Istiyorum ki düzelteyim yok. Konuşun durun umursamıyorum
Derdiniz ne sizin ?Simdi efenim,gorumcem benim yatak odamda seks oyuncaklari buluyor herhalde. Ya da poncikli tuylu kelepceler kirbaclar buluyor mesela. Sonra bir ortamda diyor ki “dark iyi bilir cocuk yapmayi”
Sonra da ben ona donup diyorum ki “sen tecrubelisin herhal”
Olmadi ki bu cumle buraya?
Bunu deseydiniz yerden goge hakliydiniz zaten. Kimse kimsenin esyasini karistiramaz.Keşke öyle deşeydim haklisiniz bu daha iyiymiş ))))
Bir derdim yok ayol,konusuyorum arkadasla,ornekleme yapiyorum.Derdiniz ne sizin ?
Evet belki ağır bir lafti ama eşim benim ailemin maddi desteğini hiç istemiyor. E bende yeni anne olacağım istiyorum ki biraz özeneyim. Para biriktirelim filan. Haksiz miyim?
Hanfendi siz kendi küçük dünyanıza dönün de gerçekten anlayan ve destek olan ( alay etmeyen ) insanlar yazsın. Bakın ikizlere hamileyim ve fazla duygusalım vicdansız yapınızı başka yerde gösterin.Görümcesi yatak odasında artık ne gördüyse eltisinin kızı hamile kalamıyomuş eltisine demiş ki Mavisssseco iyi bilir demiş.
İşte o gördüğü şey neyse artık ben bilmem
Simdi efenim,gorumcem benim yatak odamda seks oyuncaklari buluyor herhalde. Ya da poncikli tuylu kelepceler kirbaclar buluyor mesela. Sonra bir ortamda diyor ki “dark iyi bilir cocuk yapmayi”
Sonra da ben ona donup diyorum ki “sen tecrubelisin herhal”
Olmadi ki bu cumle buraya?
Elbette gitmez ama çocuğun kaleme bile ihtiyacı olsa direk dayindan işte denir mi.Ben çalıştığım son senenin nerdeyse tüm parasını cocuguma harcadım. Insan hevesleniyor almak istiyor, ama ben esimin ailesine yaptığı yardımları veya hediyeleri sorgulamam. Kendi paramla istediğimi aldım kenara koydum. Ha siz birikim yapmak istiyorsanız esinize söyleyin paranızdan artık piriktireceginizi. Diger ödemeler onda o zaman. Ve bunu açık söyleyim: onun yeğenlerine aldığı hediyelerden rahatsızlık duyabilirsiniz, ama bunları o çocuklara veya annelerine yansitmaniz son derece yalnis. Cocugunuza hediyeler alinsa ve bunun lafı edilse hoşunuza gider mi bi düşünün? Bunun esinizle aranizda halletmeniz lazim.
Yaptığınız şey çok ayıp. Kimse kimseyle dalga geçmemeli.Bir derdim yok ayol,konusuyorum arkadasla,ornekleme yapiyorum.
Hanfendi ben size kısaca anlatayım da en iyisi kafa karışmasından kurtulun.
Eşimin annesine gittik. Ablası ve yengeleri de oradaydı. Yengesi kızından bahsetti hamile kalamıyormuş filan. Ablası dedi ki onu ... iyi bilir belki dedi demesinin tek sebebi ise yatak odamızdaki bazı özel eşyalarımızı görmüş olması. Ben de sinirlendim ve öyle dedim. Pişman da değilim.
"Hanımefendi" siz daha kendinizi ifade edemiyorsunuz biz napalım peki ?Hanfendi siz kendi küçük dünyanıza dönün de gerçekten anlayan ve destek olan ( alay etmeyen ) insanlar yazsın. Bakın ikizlere hamileyim ve fazla duygusalım vicdansız yapınızı başka yerde gösterin.
Hayir dalga gecmedim,hatta kendimi yazarak ornek verdim,o cumleniz oraya olmamis. Onu anlatmak istiyorum yani,dalgalik bir durum yok su an.Yaptığınız şey çok ayıp. Kimse kimseyle dalga geçmemeli.
Anlatmama fırsat vermiyorlar ki. Hemen üstüme atladılar laf sıkmalar konuşmayı öğretmeler filan."Hanımefendi" siz daha kendinizi ifade edemiyorsunuz biz napalım peki ?
Yazdıklarınızı bir okuyun önce sonra insanlara ayar verin.
Şu forumda da vicdansız diyebileceğiniz en son insanlardan biriyim ayrıca teessüf ederim :/
Elbette gitmez ama çocuğun kaleme bile ihtiyacı olsa direk dayindan işte denir mi.
Siz zorlayın isterseniz zira bir noktam size batmis olacak zorlarsiniz çıkar heralde. Yardımcı olmayacaksanız gidin zehrinjzi başka yere akıtın.Yine olmadi ya, daha iyi dusun bence bu sefer olacak
Çok teşekkür ederim böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Çünkü ben de üzülüyorum ve çözüm bulmaya çalışıyorum. Derdim kimse ile kavga etmek değil ama herkes düşman gibi.. teşekkür ederim :)Bazı ailelerde böyle dinamikler oluşabiliyor. Siz kullanılmaktan bahsediyorsunuz. Esiniz ama anladığım kadarıyla olanlardan rahatsızlık duymuyor. Bana sanki biraz eşinizi cocuklardan kıskandığıniz gibi geldi. Ikizlere hamilesiniz anladığım kadarıyla (Allah sag selim kucaga almayı nasip etsin) ,sonuçta esiniz babalık duygularını onlara saklamasıni isteyebilirsiniz. Benim size tavsiyem kendi aile huzurunuz için: görümcenizle ağız dalaşına girmeyin. Kendi hamileliginize ve hazırlıklara odaklanın.. Esiniz sizi zorda birakmiyorsa hediyeleri görmezden gelin. Görümceniz kötü ise bile o hediyeleri cocuklara alıyor. Zaten kendi çocukları dünyaya gelse otomatik olarak onlara maddi ve manevi dönmek zorunda. Yinede yegenler dayidan mahrum edilmesin. Siz aslında kötü niyetli değilsiniz onu anladim. Ama hassas bir dönemdesiniz ve böyle şeyleri kafaya takarak kendinuzi strese sokmayın. Size ve bebislere yazik
Siz zorlayın isterseniz zira bir noktam size batmis olacak zorlarsiniz çıkar heralde. Yardımcı olmayacaksanız gidin zehrinjzi başka yere akıtın.
Bakın sizin derdiniz yeğenler değil. Önce bu konuda anlaşalım.Anlatmama fırsat vermiyorlar ki. Hemen üstüme atladılar laf sıkmalar konuşmayı öğretmeler filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?