Eşimin Yeğenleri ile olan bağları

Bakın sizin derdiniz yeğenler değil. Önce bu konuda anlaşalım.
Siz görümcenizi istemiyorsunuz
Ama onlar kardeş yani siz asgari seviyede görüşürsünüz ama eşinizden böyle birşey talep edemezsiniz.
Yeğenlerle hiç bir derdim yok bana verseler gocunmadan bakarım ama anneleri tam bir şeytan. Sürekli bir laf sokma filan. Ben de isterim abla kardeş gibi olalim daha ilk tanışmada başladı bu..anlamaniz beni çok mutlu etti

Yani ben anlamiyorum yegene cok buyuk miktarlar mi harciyor acaba bu esler benimde iki yegenim var her gittigimde kiyafet oyun alanina goturme biseyler yaptiririm muhakkak esim de normal karsilar bunu niye bu kadar sorun oluyor ki

Yani ben anlamiyorum yegene cok buyuk miktarlar mi harciyor acaba bu esler benimde iki yegenim var her gittigimde kiyafet oyun alanina goturme biseyler yaptiririm muhakkak esim de normal karsilar bunu niye bu kadar sorun oluyor ki
Ya isterse ev alsın karışmam. Sorun zaten o değil. Annesi çocukların tüm sorumluluğunu eşine yüklemiş resmen. Herseyde dayı diyor. Kârı koca çalışıyorlar birde onlar

Bebeginiz dogdugunda eşinizin tek fikri bebegi olur.
Kendinizi boşuna uzmeyin, hamilesiniz ...

Ee hamileyken çoğu kişi cinsellik yaşar. Siz buna niye tecrüben mi var gibi bir cevap verdiniz?
Hayır bu şekilde cevap vermemin sebebi şu bunu söylerken alaycı şekilde söylüyordu ve diğerlerine de anlatmış olacakki onlarda aynı şekilde. Bir an tepem atti işte aklıma geleni dilimden çıkardım

Sizde az değilsiniz yani.
Alttan alttan laf vurmalar,artık bizim çocuğumuz oldunuz demeler falan.
Kocanız sizi ihmal mi ediyor,bütün parayı onlara harcayıp size para bırakmıyor mu?
Eğer sizi evi ve hayatınızı ihmal etmiyorsa istediğini alabilir eşiniz,bu sizi ilgilendirmez.

Eşinizin yani sizin durumunuz çok mu iyi yani böyle ablalar oluyor ama kardeşleri iyi kazanıyor genelde hoş ben çocuklarımı asla böyle alıştırmam sevmiyorum bu tip bedavacı insanları

Bu yaşta böyle şeylerle uğraşıp böyle şeyler düşünmek...

Bence insanlar okudukca konuları bende sinirleneyim demeye basladi artik.
Nick mavi renkli ise, ortada yeğen varsa, konu açmak için gerekli şartlar oluşmuş demektir.

Konu sahibi bizi yormayın diğer arkadaşın konusunda sayfalarca yazdık.
Ne siz yorulun, ne de biz.

İkizlere hamileyim demissiniz saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah. Allah dogumda kolaylik bakimda guc versin.

Bu yegen konusunu cok konustuk baska baslikta. Yegenlerine goze batacak ne yapiyor esiniz? Sizi zor durumda birakacak harcamalar mi? Her seyde olcu ve denge onemlidir. Eger aile ici bireylere nispeten orantisiz bir harcama varsa haklisiniz. Bunu esinizle guzelce konusun ki cocuklariniz dogunca masrafiniz cok olacak zaten. Bez, mama, doktor vs. Esiniz bunlari goz onune alacaktir.

Yegenlere olan olumsuz hisler salt gorumce kaynakli ise ufak bir yardim soz konusu ise gormezden gelin derim.

Kim kimin kardeşini aramış, konu sahibi mi aşermiş, neye sinirlenmiş ? Son kısımdan hiçbir sey anlamadım.

Evvela gorumceye sokulan lafı ve son kısımdaki aşere mevzusunu hiiç anlamadim...

Konu sahibi yeğenlere bişeyler alinmasindan değil de; daha cok görümcenin isteme ve beklentili halinden rahatsiz galiba...

Siz de bizim çocuğumuz oldunuz deyince,
Görümce de "kimse karisamaz "diyecegine,
Allah razı olsun dayısı cocuklarla ilgili
eksik olmayin deseydi,gelin hanim da gıcık olmazdi

Esimden bosandigimda kardesim kizima ev aldi.bir tane yiğenim diye yillarca bir dedigini 2 etmedi.hala daha ayni.simdi yeni gelecek bebek icin dayilik heyecaniyla alip duruyor yaz bebegine kislik tulumlar almis olsada.
Himm simdi evlenirse esi kiskanacak mi yani dayilariyla iliskilerini.oldu tamam.

bütün sayfaları okudum.
37 yaşındaki kadının 35 yaşında nasıl çocuğu olduğuna cevap bulamadım.
çok kitap okuyan matematik öğretmeni konu sahibesi bir açıklık getirse de anlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…