- 18 Haziran 2017
- 195
- 42
- 98
- 29
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Yeğenlerle hiç bir derdim yok bana verseler gocunmadan bakarım ama anneleri tam bir şeytan. Sürekli bir laf sokma filan. Ben de isterim abla kardeş gibi olalim daha ilk tanışmada başladı bu..anlamaniz beni çok mutlu ettiBakın sizin derdiniz yeğenler değil. Önce bu konuda anlaşalım.
Siz görümcenizi istemiyorsunuz
Ama onlar kardeş yani siz asgari seviyede görüşürsünüz ama eşinizden böyle birşey talep edemezsiniz.
Ya isterse ev alsın karışmam. Sorun zaten o değil. Annesi çocukların tüm sorumluluğunu eşine yüklemiş resmen. Herseyde dayı diyor. Kârı koca çalışıyorlar birde onlarYani ben anlamiyorum yegene cok buyuk miktarlar mi harciyor acaba bu esler benimde iki yegenim var her gittigimde kiyafet oyun alanina goturme biseyler yaptiririm muhakkak esim de normal karsilar bunu niye bu kadar sorun oluyor ki
O da saçmaymış ihtiyaç derken bezini mamasını mı aldırıyorlar ya da sürekli kıyafetlerini miYa isterse ev alsın karışmam. Sorun zaten o değil. Annesi çocukların tüm sorumluluğunu eşine yüklemiş resmen. Herseyde dayı diyor. Kârı koca çalışıyorlar birde onlar
Okul alisverisi dahil. Mesela iki kalem çanta oluyor hadi dayinla gitte defterlerini alsın diyor meselaO da saçmaymış ihtiyaç derken bezini mamasını mı aldırıyorlar ya da sürekli kıyafetlerini mi
Hayır bu şekilde cevap vermemin sebebi şu bunu söylerken alaycı şekilde söylüyordu ve diğerlerine de anlatmış olacakki onlarda aynı şekilde. Bir an tepem atti işte aklıma geleni dilimden çıkardımEe hamileyken çoğu kişi cinsellik yaşar. Siz buna niye tecrüben mi var gibi bir cevap verdiniz?
Birde karıkoca çalışıyormuş yuhh artık.kalem defteri de kendileri alsın bir zahmetOkul alisverisi dahil. Mesela iki kalem çanta oluyor hadi dayinla gitte defterlerini alsın diyor mesela
Nick mavi renkli ise, ortada yeğen varsa, konu açmak için gerekli şartlar oluşmuş demektir.Bence insanlar okudukca konuları bende sinirleneyim demeye basladi artik.
Kim kimin kardeşini aramış, konu sahibi mi aşermiş, neye sinirlenmiş ? Son kısımdan hiçbir sey anlamadım.
Konu sahibi bizi aydınlatmalı bence:)Konu sahibi de bilmiyor ne anlatmak istedi ,ne anlattı :) :) Sherlock Holmes gelse anca çözer bu işi o derece karışık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?