- 2 Temmuz 2016
- 64
- 13
- 18
- 34
- Konu Sahibi lilacwitch
-
yanindaki yemegi koyacak tabagina ama onun için bile beni cagirdi ustune yemegi begenmedigini soylemesi sinirlendirdiBeğenmediğini söyleyebilir, bunda kızacak birşey görmedim. Biraz üslubu ters olmuş o kadar. Uzatılacak birşey değil.
saglikli biri ama su icin bile beni cagiriyor kendin al diyorum ayaktaydin die dedim yoksa ayaga kalkinca yaparsin diyor kendi sagliklk ama hic bir sekilde yerinde kalkmiyorYemeği beğenmeyebilir de tabağını niye kaldırmıyor ki? Yatalak hasta mı kendisi, yoksa sadece şımarık mı? O konuda tepkinizi koyun tabi ki. Yemeği beğenmediğini söyleyebilir elbette. Ama bunu söyleme hakkı varsa, kalkıp yemek yapmayı da bilmeli.
Sonuna kadar haklisin. Elinin lezzeti yok, baska yemek yok mu ya da begenmedim. Bana gore hepsi ayni kapiya cikiyor. Begenmesen bile eline saglik denir bizim oralarda. Hic alttan alma ama buyuk tartismaya da girme. Uzatmamaya calisin. Bu konuda yaram var, sinirim zipladi yemek begenmeme konusu gorunce.yanindaki yemegi koyacak tabagina ama onun için bile beni cagirdi ustune yemegi begenmedigini soylemesi sinirlendirdi
Belki işten cok yorgun geliyordur o an cok onemli bir isiniz yoksa verin isiniz varsa da canim ben suan şu işle mesgulum sen alabilir misin deyin ben tatli dille cozulemeyecek sey olduğunu sanmıyorum .saglikli biri ama su icin bile beni cagiriyor kendin al diyorum ayaktaydin die dedim yoksa ayaga kalkinca yaparsin diyor kendi sagliklk ama hic bir sekilde yerinde kalkmiyor
Belki işten cok yorgun geliyordur o an cok onemli bir isiniz yoksa verin isiniz varsa da canim ben suan şu işle mesgulum sen alabilir misin deyin ben tatli dille cozulemeyecek sey olduğunu sanmıyorum .
"Sizden biriniz eşine kin beslemesin. Onun bir huyunu begenmezse diger huyunu begenir." Rasulallah sallallahualeyhivesellem
bende cok rahatsiz oluyorum neden hep onu bisileri begendirmek onunla hep guzel konismak zorundayim ki. bobrek tasi dusurdum annesi bizdeydi yine yemek yine temizlik hastayken bile beklenilen bu neyim ben? annesi ne yemek yapti ben hastayken ne temizlikBu tatli dil sadece kadinlar icinmi gecerli? Kadinlarda calisiyor ama eve gelindiginde yemek ile camasir ile ograsiyor. Konu sahibin elleride armut toplamiyor. Yemek yapiyor, ev temizliyor, o yorulmamismi sence? Yoksa sirf maasi yok diye hizmetci muamelesi görmesi normalmi?
Sen aynısını yapsan beyefendinin tepkisi ne olur? Kendin git iç de gelirkende banada bir bardak getir desaglikli biri ama su icin bile beni cagiriyor kendin al diyorum ayaktaydin die dedim yoksa ayaga kalkinca yaparsin diyor kendi sagliklk ama hic bir sekilde yerinde kalkmiyor
Fıtrat itibariyle erkekler daha sert kadinlar daha duygusaldir. Bence kadinin ilk adimi atmasi eziklik degil evliliğinde cok buyuk problemleri onlemek icin ciddi bir adim. Tatli dili kadin baslatsa ve erkek devam ettirse ne sıkıntısı var bunun. Ama olmaz illa gurur yapacagiz degil mi.Bu tatli dil sadece kadinlar icinmi gecerli? Kadinlarda calisiyor ama eve gelindiginde yemek ile camasir ile ograsiyor. Konu sahibin elleride armut toplamiyor. Yemek yapiyor, ev temizliyor, o yorulmamismi sence? Yoksa sirf maasi yok diye hizmetci muamelesi görmesi normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?