esimin yemegi begenmemesi

senin kocanın fıtratı bozuk

Aslinda kafasindan asagiya dökmen gerekiyor begenmedigi yemegi neyseki nimet yapilmaz ve digeride kocan. Görgü kuralina göre cok yanlis emege saygi duymali. Daha cok lafi hakediyor amaaaaa sen bisey deme idare et. Dersen cok laf var en iyisi hicbisey deme ve kavga cikmasin mutlu mesut yaşayın.

Ahahaha ay kahkaha attim

Esimede ilettim bu arada, senin fitratin bozukmus, kk öyle diyor dedim

erkek dediğin cay servisi mi yapar ne rezillk

o değil de eşim misafirlere cay getırıyordu halamlar filan vardı evde. Eşim elinde caylarla gedi ve halam şoklara uğrayıp 'kocana çay getirtmeye hiç utanmıyor musun bu ne rezillik?' şeklinde ortalığı coşturmuştu. o zaman niyeyse agzımı açamaışım sadece neden utanayım demiştim.

ben calisan biriydim ama biraktim evlenince daha sonrada esim yoruluyrdur die boyle davrandim ama esimde suan beni resmen somurmeye basladinibfarkettim

Benim esim de öyle ne istersem yapar. Ben zaten erkek hicbir sey yapmasin her seyi kadin yapsin demedim kendinizi ezdirin demedim..... tabi ki karsilikli olacak. Konu sahibine yemegi begenmedigin icin kalbimi kirdin deyin bagirip cagirmayin konuşarak anlaşın esiniz su istiyorsa defol kendin al demek yerine bitanem suan şu isle mesgulum diye guzelce soyleyin dedim. Bunun nesi yanlış neyine kizdiniz ben anlam veremiyorum !

Benim eşim ben azcik rahatsizlansam beni yatirir ustumu orter bana ihlamur yapar corba yapar gece uyanirim su su diye sayiklarim su getirir hemen sofra hazirlarken tabaklari kasiklari tasir ben calismiyorum o calisiyor. Ben adamin fitrati is yapmamak demedim niye anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz kadinlar erkeklere gore daha duygusal oluyor demek istedim. Esiyle bu konuyu konusarak cozmesini tavsiye ettim ben bu konuda bir cok seminere katıldım ve terapistler duygularınızı soyleyin ve konusun diyorlar yani ben suan uzgunum kalbim kırık cunku ben seni önemsiyorum ve senin de onemsemeni istiyorum gibi... eşi bundan da anlamayacaksa ne diyim artik.....

senin kocanın fıtratı bozuk
Siz neden lafi baska yerinizden anliyorsunuz? Ben adam karisini yardim etmesin mi dedim? Ya da erkeklerin fitratinda yardim etmek yoktur mu dedim, ki Peygamber efendimiz esine her turlu yardimi yapmisken.. kadinlarin erkeklerden daha duygusal olduğunu soyledim......

Bütün kadınlar duygusal değildir bu konuda bir anlaşalım. Her kadın aşırı duygusal ve sabır küpü değildir. Eğer öyle olsaydık fırat gereği zaten bu sorunlar yaşanmazdi.

begenmeyebılır bunu da soyleyebılır sorun yok
ama uslubu ters olmus
konusmayı ogrenmesı lazım

Bütün kadınlar duygusal değildir bu konuda bir anlaşalım. Her kadın aşırı duygusal ve sabır küpü değildir. Eğer öyle olsaydık fırat gereği zaten bu sorunlar yaşanmazdi.
Sadece guluyorum :) her kadin "aşırı" duygusal diye bir iddiam yok. Genel bir ifadeyi soyledim kadinlar erkeklere gore daha duygusal istisnalar da vardir tabi . Konu sahibi sen ne yap biliyor musun tencereyi al kocanin kafasina geçir bosver tatlı dili konusup anlasma çünkü bu cok cok yanlis bir sey ve gurur diye bir sey kalmaz mazallah)bosver burdaki herkesin evliligi mukemmel hepsini kocasi ayağına cay getiriyor bir seninki yapmiyor sen de alttan alma adama bagir çağır o da sana bağırsin kavga edin. Kk uyeleri de kocanla kavga etme konuşarak anlas diyenleri linç etsin

ben calisan biriydim ama biraktim evlenince daha sonrada esim yoruluyrdur die boyle davrandim ama esimde suan beni resmen somurmeye basladinibfarkettim
Yani o kadar terbiyesizce bir şey ki yaptığı
Kalk suyunu kendin al elin ayağın yok mu diye bir çıkışırım ben olsam

Ayrıca böyle yemeğe bahane bulup duruyor mu
Önüne 3 gün aynı tavuk yemeğini koyar nasıl olsa başka bir şey beğenip yemiyorsun otur bunu ye derdim

beğenmediyse söylesin bunu tabi de üslubuyla söylesin. bir sonraki yemeği de kendi yapsın kalkıp koymaması da saçma işte erkek analarından kaynaklanıyor o. kolu mu yok koymayıverin kaldırsın totosunu koysun

Doğru bi davranışta bulunmamış tabiki belki farklı sorunları vardır ve bu şekilde yansıtma yapiyodur. Benim eşim de bazen beğenmez hiç ustelemem ben yemek yaptığım halde canım şunu istedi dışarda yiyelim mi der dışarda yeriz .
Eşinizle karşılıklı sakince konuşun onun davranışlarının size neler hissettirdiginden bahsedin

Bu tembel, pis, düşüncesiz adama nasıl katlanıyorsunuz?

İşiniz çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…