- 11 Mayıs 2018
- 429
- 929
- 53
- Konu Sahibi lilacwitch
-
Fıtrat itibariyle erkekler daha sert kadinlar daha duygusaldir. Bence kadinin ilk adimi atmasi eziklik degil evliliğinde cok buyuk problemleri onlemek icin ciddi bir adim. Tatli dili kadin baslatsa ve erkek devam ettirse ne sıkıntısı var bunun. Ama olmaz illa gurur yapacagiz degil mi.
[/QU
Hangi fitrattan bahs ediyorsun? Esim mesela her yaptigimi yer, kötü olsa dahi. Asla benden bir bardak su istememistir. Tam tersi "sen yoruldun, bir cay istermisin" diye sorar. Bende aynisini ona yapiyorum tabi. Hersey karsilikli. Kimse hep alttan alan tarafi ciddiye almaz, kadin olsun erkek olsun.
Evet gurur insan hayatinda cok önemli birseydir. Bu kadinlar icinde, erkekler icinde önemlidir. Gurursuz bir insanin ne kendine saygisi vardir, ne baska birinden saygi görür.
senin kocanın fıtratı bozuk
Ahahaha ay kahkaha attim
Esimede ilettim bu arada, senin fitratin bozukmus, kk öyle diyor dedim
ben calisan biriydim ama biraktim evlenince daha sonrada esim yoruluyrdur die boyle davrandim ama esimde suan beni resmen somurmeye basladinibfarkettimMuhtemelen çalışmıyorsunuz , eşiniz de afedersiniz ama "Karıyı boşa mı aldık?" kafasında.Kendisi çalıştığı için hep yorgunum diyor size bence.Bir insan bir bardak suyu kendi alamaz mı? Bir de dışarıdan hazır yemeye alışmış ev yemekleri ondan lezzetsiz geliyor olabilir.Konuşmak lazım bunları.Yoksa siz onu o sizi yıpratır durursunuz.Konuşarak çözülebilir.
Benim esim de öyle ne istersem yapar. Ben zaten erkek hicbir sey yapmasin her seyi kadin yapsin demedim kendinizi ezdirin demedim..... tabi ki karsilikli olacak. Konu sahibine yemegi begenmedigin icin kalbimi kirdin deyin bagirip cagirmayin konuşarak anlaşın esiniz su istiyorsa defol kendin al demek yerine bitanem suan şu isle mesgulum diye guzelce soyleyin dedim. Bunun nesi yanlış neyine kizdiniz ben anlam veremiyorum !Hangi fitrattan bahs ediyorsun? Esim mesela her yaptigimi yer, kötü olsa dahi. Asla benden bir bardak su istememistir. Tam tersi "sen yoruldun, bir cay istermisin" diye sorar. Bende aynisini ona yapiyorum tabi. Hersey karsilikli. Kimse hep alttan alan tarafi ciddiye almaz, kadin olsun erkek olsun.
Evet gurur insan hayatinda cok önemli birseydir. Bu kadinlar icinde, erkekler icinde önemlidir. Gurursuz bir insanin ne kendine saygisi vardir, ne baska birinden saygi görür.
Benim eşim ben azcik rahatsizlansam beni yatirir ustumu orter bana ihlamur yapar corba yapar gece uyanirim su su diye sayiklarim su getirir hemen sofra hazirlarken tabaklari kasiklari tasir ben calismiyorum o calisiyor. Ben adamin fitrati is yapmamak demedim niye anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz kadinlar erkeklere gore daha duygusal oluyor demek istedim. Esiyle bu konuyu konusarak cozmesini tavsiye ettim ben bu konuda bir cok seminere katıldım ve terapistler duygularınızı soyleyin ve konusun diyorlar yani ben suan uzgunum kalbim kırık cunku ben seni önemsiyorum ve senin de onemsemeni istiyorum gibi... eşi bundan da anlamayacaksa ne diyim artik.....Hangi fitrattan bahs ediyorsun? Esim mesela her yaptigimi yer, kötü olsa dahi. Asla benden bir bardak su istememistir. Tam tersi "sen yoruldun, bir cay istermisin" diye sorar. Bende aynisini ona yapiyorum tabi. Hersey karsilikli. Kimse hep alttan alan tarafi ciddiye almaz, kadin olsun erkek olsun.
Siz neden lafi baska yerinizden anliyorsunuz? Ben adam karisini yardim etmesin mi dedim? Ya da erkeklerin fitratinda yardim etmek yoktur mu dedim, ki Peygamber efendimiz esine her turlu yardimi yapmisken.. kadinlarin erkeklerden daha duygusal olduğunu soyledim......senin kocanın fıtratı bozuk
Siz neden lafi baska yerinizden anliyorsunuz? Ben adam karisini yardim etmesin mi dedim? Ya da erkeklerin fitratinda yardim etmek yoktur mu dedim, ki Peygamber efendimiz esine her turlu yardimi yapmisken.. kadinlarin erkeklerden daha duygusal olduğunu soyledim......
Sadece guluyorum :) her kadin "aşırı" duygusal diye bir iddiam yok. Genel bir ifadeyi soyledim kadinlar erkeklere gore daha duygusal istisnalar da vardir tabi . Konu sahibi sen ne yap biliyor musun tencereyi al kocanin kafasina geçir bosver tatlı dili konusup anlasma çünkü bu cok cok yanlis bir sey ve gurur diye bir sey kalmaz mazallah)bosver burdaki herkesin evliligi mukemmel hepsini kocasi ayağına cay getiriyor bir seninki yapmiyor sen de alttan alma adama bagir çağır o da sana bağırsin kavga edin. Kk uyeleri de kocanla kavga etme konuşarak anlas diyenleri linç etsinBütün kadınlar duygusal değildir bu konuda bir anlaşalım. Her kadın aşırı duygusal ve sabır küpü değildir. Eğer öyle olsaydık fırat gereği zaten bu sorunlar yaşanmazdi.
Corbaniz da yaziniz gibiyse adam hakli
Yaptığın iyilikler görevin olur demişler ya o hesap olmuş sizinkio kadar kotu oldum ki ben o fedakarligi gosteriyorum ama kimse sen usuyosun sen hastasin dinlen dmiyor. herkes ac
Yani o kadar terbiyesizce bir şey ki yaptığıben calisan biriydim ama biraktim evlenince daha sonrada esim yoruluyrdur die boyle davrandim ama esimde suan beni resmen somurmeye basladinibfarkettim
Doğru bi davranışta bulunmamış tabiki belki farklı sorunları vardır ve bu şekilde yansıtma yapiyodur. Benim eşim de bazen beğenmez hiç ustelemem ben yemek yaptığım halde canım şunu istedi dışarda yiyelim mi der dışarda yeriz .dun yesil mercimek corbasi yapmistim. esime yaptim bir kaseye koydum bu arada 1.5 senelik evliyjm. daha sonra bulasik yikiyordum sofraya oturdunda bi iki kasik aldi yemeyecegim. al bunu dedi elim bulasikta yanindaki yenegi koymak icin neden bana sesleniyorsun dedim begenmedin yemek olunca insan kirmamak icin kalkar koyar baska yemek koy demez dedim. sonra ben begenmedim yemegi diyemeyecek miyim derim sen bana kizamazsin demeye basladi. bugün de haksizsin ondan yanima geliyrsn dedi çok kizdim. bni dinlemiyor ve hep bu sekilde kavga ettigini hissediyrm sizce artik tepkimi koymali miyim alttan mi almaliykm yoksa gereksiz alinganlik mi yapyrm?
Bu tembel, pis, düşüncesiz adama nasıl katlanıyorsunuz?ben calisan biriydim ama biraktim evlenince daha sonrada esim yoruluyrdur die boyle davrandim ama esimde suan beni resmen somurmeye basladinibfarkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?